Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Réka és Kitty (2. rész)

Beküldő:valaki a nagyvilagbol

Az előző részért bocsi, véletlenül 2x küldtem be.

Folytatás:

Kitty először furcsán nézett ránk, aztán elmosolyodott.
-Nem is tudtam, hogy ilyen jóban vagytok! mondta kaján vigyorral az arcán, és előkapta a telefonját, gondolom hogy lefotózzon minket, de Réka megelőzte. Felugrott, kikapta Kitty kezéből a telefonját, és rögtön el is ejtette.(nem tudom, hogy direkt, vagy véletlenül).

Kitty felkapta a telefonját, még mindig mosolygott, és kisietett a teremből. Aztán még visszaszólt:
-Jó szórakozást!

Én is meg Réka is nagyon mérgesek voltunk rá. Hogy mit keresett fél 5kor a pingpongteremben, azt azóta sem tudtam meg. Talán követett minket...

És hogy pont Kitty buktatott le minket. Híres volt arról, hogy amit megtudott azt másnapra az egész osztály tudta. Amikor egyszer egy barátomnak a bizalmába férkőzött, egy hét múlva már az összes titkát tudni lehetett. Habár néhány fiú, számomra érthetetlen módon még így is beszélgetett, és össze akart jönni Kittyvel.

Meglepő módon Kitty nem terjesztette el az osztályban, amit látott, és hamar megfeletkeztünk róla. Mi eközben Rékával egyre jobban megnyíltunk egymás előtt. Kiderült, hogy nem is annyira tartózkodik a szextől, mint ahogy azt én gondoltam. Egészen meglepődtem, amikor egyik nap ő hozta fel a témát pingpongozás után.
-Szerinted, amúgy milyen érzés lehet lefeküdni valakivel? -kérdezte
- Hát, biztosan jó, de őszintén fogalmam sincs, de én is kíváncsi lennék rá.
A végére megbeszéltük, hogy a hosszúhétvégi kétéjszakás osztálykirámduláson majd játszhatunk egy kicsit. Megcsókoltuk egymást, majd mindketten hazamentünk.

Amikor péntek délután megérkeztünk a szállásra, lepakoltam a cuccaimat. Kellemes meleg májusi nap volt. Amikor egyedül maradtam, gondoltam körülnézek a táborban. Megláttam Rékát, ahogy bemegy egy épületbe a tábor végében. Úgy tűnt egyedül van. Gondoltam utána megyek, és benyitottam az épületbe. Az épületben egy pingpongasztal volt, sőt volt két többé-kevésbé használható ütő, és egy nem széttaposott labda is, ami kiseb csodának számít. Gondoltuk, ha már ez itt van játtszhatunk egy kicsit.

Támadt egy ötletem.
-Mi lenne akkor, ha valaki veszít egy menetet levesz egy ruhát?
-De hát akárki benyithat?
-És akkor?
Megcsókoltam, egyszerűen nem bírtam kivárni az estét, már csak pár órát kellett volna várnom, mégis ilyenkor a legnehezebb türelemmel.

Az első játszmát én nyertem, vagyis Réka levette a trikóját. Láthattam a kis formás melleit, ahogy a melltartójában duzzadnak. Szédítő látvány volt.

Ekkor lépéseket hallok kintről. Már megint megzavar valaki, ezt nem hiszem el, gondoltam. Réka gyorsan felvette a felsőjét, pont időben, mire benyotott Kitty.
-Ó, hát nem is tudtam te is itt vagy Réka!(mindketten tudtuk, hogy hazudik)
-Láttál minket bejönni, igaz? Amúgy meg mit akarsz? -förmedt rá Réka
-Csak Dáviddal akartam beszélni, de nem baj ha te is itt vagy. Mert végülis pont mi hárman tudjuk a ti titkotokat... Úgy nézte egymást a két lány, hogy azt hittem mindjárt összeverekednek. Közbe kellett lépnem.
-Van egy ajánlatom neked Kitty. Tudod Rékával éppen terveztünk, hogy a második éjszaka szórakoznánk egy kicsit az ágyban, mi lenne ha téged is bevennénk? Kittynek felcsillant a szeme. Réka pedig úgy nézett rám mint egy bolondra.
-Na de akkor húzás!
Kitty boldogan elviharzott a szobájába.
-Te megőrültél Dávid? Hogy gondolod... a szája elé tettem a mutatóujjam.
-Nyugalom, nem gondoltam komolyan, hogy bármit csinálnánk együtt. Egyébként Kitty azzal fenyegetőzött volna, hogy elárulja a titkunkat, de ha reménykedik benne, hogy ő is belekerülhet a dologba, addig biztosan nem árul el minket. Ma este mindent a terv szerint csinálunk, holnapra meg majd kitalálunk valami kifogást, hogy miért nem tudunk ott lenni.
-Rendben, de meg se forduljon a fejedben, hogy egy ujjaddal is hozzáérsz Kittyhez!
-Eszem ágában sincs -nyugtattam meg, de halottam hogy a szíve azért eléggé gyorsan ver.

Még aznap délután az egész osztállyal elmentünk a közeli sparba. Az ofő mondta hogy mindenki azt vesz amit akar, csak alkoholt meg ne lásson, arra amit mi venni akartunk pedig inkább nem is gondolt.

Kitty ugyanis rávilágított, hogy óvszerre is szükségünk lenne,amit én elfelejtettem hozni. Még jó is, hogy itt volt Kitty különben ez eszünkbe sem jut, aztán jól néztünk volna ki gumi nélkül.

Azért mégsem mehettünk oda a pénztároshoz az óvszerrel, ezért kidolgoztunk egy tervet.

Én kiválasztok egy óvszert, és zsebre rakom. Közben Kitty a pénztárnál van, és véletlenül bennefelejt egy kis piros cukorkát a kosárban (amiről hihető, hogy nem vette észre). Amikor átmegy a lopásgátlón, az bejelez. Ekkor a pénztáros Kittyre figyel, és amikor megkéri hogy húzza el a kosarát az érzékelő előtt, akkor én kiadom az óvszert Rékának, és senkinek sem fog feltünni, hogy amiatt is becsippantott az érzékelő.

A terv majdnem tökéletesen működött, csak amikor átadtam Rékának a dobozt, az kicsit feltűnt a pénztárosnak, és furcsán nézett ránk. Ekkor hirtelen megcsókoltam Rékát, hiszen egy csókolózó párnak azért mégse szól oda, hogy Mit csináltok? Utólag jöttem rá, hogy ekkor simán lebukhattunk volna az osztály előtt, de szerencsére már csak mi, és Kitty voltunk a boltban.

3an együtt örültünk a sikeres csempészésnek, Kitty még nem rudta, hogy neki nincs minek örülnie. Ellenben Rékával még egy nagyon izgalmas este állt előttünk.

Folytatás hamarosanTetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (34)        Nem tetszik (35)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4825 X olvasták el.