Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Réka és Kitty (1. rész)

Beküldő:valaki a nagyvilagbol

Unatkoztam, az osztájteremben ültem, és hallgattam ahogy az osztályfőnök(későbbiekben ofő) vélt, és valós vádakkal szidja az osztályt. Délután fél 4 volt, már régen otthon lehettünk volna. De hát ha az ofő kitalálja, hogy 3kor fog gyűlést hívni a teremben, akkor nincs olyan kifogás amivel elengedne. Ha valaki nem jelent meg annak az meglátszott az évvégi jegyein.

Amikor 4 körül végre már nem volt mondanivalója, és nagy kegyesen elengedte az osztályt, mindenki rohant haza, hogy a másnapra feladott 3 oldal házin kívül egy kis gépezésre is jusson ideje.

Én és Réka maradtunk utoljára a teremben. Mi pingpongoztunk volna az órák után, ahogyan szoktuk, és a késői idöpont ellenére úgy döntöttünk, hogy játtszunk egy keveset.

Réka úgymond a kimondatlan barátnőm volt. Együtt lófráltunk a városban, fagyiztunk, beszélgettünk, játszottunk, és volt már hogy kézenfogva sétáltunk. Szabadidőnk nagy részét együtt töltöttük. De még nem mondtuk ki egymás előtt a tényt, hogy járunk. Nemhogy más előtt. Különösen ügyeltünk rá, hogy senkinek se tűnjön fel, ami köztünk van. Ennek az volt az oka, hogy a lányok már évek óta szórakoztak azon, hogy próbáltak minket összehozni, és eléggé ki lettünk volna röhögve, ha kiderül, hogy tényleg összejöttünk. Arról nem is beszélve, hogy az ofőnknek is szokása volt viccet csinálni a kis párocskákból .

Réka egyébként kifejezetten szép, és magas lány, és örültem hogy összejöttem vele, mert azért én nem az a tipikus, izmos, minden csaj belém van zúgva típusú valaki vagyok, csak egy helyes srác , legalábbis Réka szerint.

Na de vissza a sztorira:
Lementünk a pingpongasztalhoz, ami a folyosó végén egy kis teremben volt elhelyezve. Nem meglepő módon üres volt, ki is maradna a suliban ilyenkor. Lejátszottunk pár menetet, aztán leültünk egymás mellé egy padra, hogy ránézzünk a holnapra feladott 3 oldal matekházira. Amikor sok a házi azt szoktuk csinálni, hogy elosztjuk egymás között, a másik felét pedig átmásoljuk a másikról.

Csakhogy nem találtam a matekkönyvem. Ennek valószínűleg az volt az oka, hogy a táskám helyett Rékára néztem. Sőt inkább bámultam őt. Még sosem találtam ennyire vonzónak a gyönyörű melleit. Aztán visszatértem a realitásba, és ráeszméltem, hogy milyen kínos, ahogy őt nézem. De valamiért mégsem hagytam abba, sőt közben ő is felnézett a könyvéből, és mostmár egymás szemémbe néztünk, egyre közelebb hajoltunk egymáshoz, mígnem összeért a szánk. Ez volt az első csókunk, és úgy láttam ő is legalább annyira élvezte mint én. Az ölembe ültettem velem szemben, és csókolóztunk tovább.

Megkívántam a testét, a gömbölyű melleit, le akartam feküdni vele, itt és most. Meg akartam tapasztalni a szex élményét (ekkor még szűz voltam), érezni akartam a forró punciját...

Aztán megint közbeszólt a realitás: Réka nem egy ribanc, nem fog csak úgy megbaszni. Ha nyomulok tönkreteszem ezt a gyönyörűséget, amit most átélek -gondoltam

Csókolózás közben ficánkolt az ölemben, és többször végigsimította a hasát a felálló szerszámomon, amivel csak növelte az élvezeteimet, de úgy tűnt ezt nem veszi észre, vagy nem érdekli.

Ekkor lépteket hallottam a folyosóról, de már nem volt időm reagálni. Kitty állt az ajtóban, és Rékát látta, ahogy az ölemben ül, és ahogy mindketten kínos mosollyal bámulunk rá.

A folytatás jön, amint van időm megírni, nem kell sokat várni :)
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (12)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4263 X olvasták el.