Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Mari néni szopkorászik Jerryn - családi szex

Beküldő:Baxo

A repülőtéri nyüzsgés megriasztott. Hogy a fenébe fogom én itt megtalálni Mari nénit? És ő hogy fog engem felismerni? Voltam tizenegy-két éves, amikor utoljára látott. Nagyjából tökig érhettem magamnak. Én biztos sokat változtam, ő talán alig.

Gyorsan kiszúrtam magamnak a tömegben. A vonásait megőrizte a kölyök emlékezete, az alakjára nem volt felkészülve a srác, aki állandóan kanos az osztálytársnőire. Szóval Mari egy bombázó volt, jobb a legmenőbb tanárnőnél az isiben. Ha nem tudom, hogy 36, egy tízessel biztos kevesebbnek nézem. A nagyon rövid, fekete miniszoknya eszméletlenül formás lábakban folytatódott. A felül zárt, feszes, fehér póló engedelmesen simult a melleire. Közelebb érve láthattam az anyaghoz préselődő mellbimbóit, és megállapíthattam, hogy nem visel melltartót. A farkam rögtön ébredezni kezdett, tetszik, nem tetszik, ő nem ismer rokoni viszonyokat, a disznó. Még szerencse, hogy a farmeromban úgysem látszik, gondoltam.

- Mari néni? - kérdeztem, mondtam.

- Én vagyok a Tomi, gondolom egy kiskölyköt vártál.

- Hát, ekkorát tényleg nem vártam, mint te. - nevetett rám, és megölelt.

Megkönnyebbültem, hogy nem vesztem el rögtön az első percben. Meg egy kis csalódást is éreztem, olyan igazságtalan, hogy ez a bomba nő, aki ölelget itt, anyám húga, a nagynéném.

Hátralépett, és úgy nézett végig a teljes 185 centimen.

- Kosarazni jöttél, vagy nyelvet tanulni? - a tekintete megpihent egy pillanatra a farmeromon.

- Tényleg nagyot nőttél. - állapította meg, és felnevetett. Talán azon, hogy elpirultam?

- Na, isten hozott Amerikában! - ölelt meg még egyszer. Lehúzta a fejemet, és még egy puszit kaptam tőle, ami egy kicsit elcsúszott, és a szájam sarkát érte.

Amíg a csomagokért mentünk, hadarva számolt be róla, hogy Jerry (A férje, ismertem, vele levelezek már két éve, hogy javítsam a nyelvtudásomat.) üzleti úton van, csak egy hét múlva ér haza, addig ketten leszünk. Legfeljebb majd angolul beszélgetünk, hogy el ne felejtsd, miért jöttél, mondta. Kicuccoltunk a kocsiba, és indultunk Mariék jó hatvan mérföldre lévő otthona felé. Útközben beszámoltam neki az otthoniakról, családi eseményekről. Nem mintha nem hallott volna róluk, mert a nagyi mindent megír a kisebbik lányának, anyu meg a telefonszámlát szokta gyarapítani a húgával folytatott beszélgetésekkel. Szóval Mari (A nénit már az első bátortalan próbálkozásomra elhárította: Kinőtted te már azt!) mindenről tudott, bólogatott, kérdezett, és közben úgy cikázott a forgalomban, hogy otthon egy rutinos taxist megszégyenített volna.

Ahogy az ülésen kényelmesen hátradőlve vezetett, a szoknyája egyre feljebb csúszott olyannyira, hogy már a fekete bugyiját is láthattam. Amikor elkapta a tekintetemet, ő is az ölére pillantott, de nem húzta le, csak elmosolyodott. Az az igazság, hogy nem csak a farkamnak volt önálló akarata, hanem a szememnek is. A fejemben pedig olyan gondolatok jártak, amelyeket az ember nem hoz kapcsolatba a saját nagynénjével.

A következő napokban Mari gyakran hátba vert, vagy éppen megsimította az arcomat, karomat, mint egy kisfiúnak.

Szerencsére délelőttönként Mari dolgozott, így aztán úgy segíthettem magamon, ahogy szokás. A garázsban, Jerry egyik polcán találtam is hozzá néhány szex magazint, meg könyvet, hogy az amerikai szlenget is tanulmányozhassam. A polc mellett egy a házból kiselejtezett fotel is hívogatott. Egyedül lévén nézegettem, simogattam, lapozgattam, gombolgattam, markolgattam. Végül a farmerom a térdemnél, körberakva újságokkal teljes erővel vertem magamnak. Nem hallottam az ajtó nyílását, csak Mari hangja riasztott fel.

- Bocs, nem tudtam, hogy itt vagy.

Zavaromban leejtettem a térdemen tartott újságot, és igyekeztem úgy fordulni, hogy ne lássa, mit csinálok, de egy szót nem tudtam kinyögni.

- Csak, csak nézegettem ezeket a... - ennyire tellett.

- Persze, látom. - mondta, és a szeme a merev fütyimet fürkészte.

Nagy nehezen felrángattam a farmeromat, és kínomban az újságokat kezdtem összeszedni, hogy addig se kelljen a nagynénémre nézni. Mari mosolyogva álldogált egy darabig az ajtóban, aztán megfordult, hogy visszamenjen a házba, de még visszaszólt.

- Miért nem viszed fel őket a szobádba? Mégiscsak sokkal kényelmesebb, és intimebb is, nem?

Délután nem említette az incidenst, amiért csak hálás lehettem neki. Este a tv előtt ültünk, ő egy karosszékben, én a heverőn. Rásandítottam, láttam, hogy a szoknyája megint felcsúszott, megmutatva a bugyiját. Képtelen voltam a látványnak ellenállni. Mari a szeme sarkából pislogott rám, és mosolygott. Szó nélkül feljebb húzta a szoknyáját, és szétnyitotta a lábát. Lassú, nyugodt mozdulatokkal kezdte simogatni a fehér selymet, aztán végignyalta az egyik ujját és félrehúzta a bugyit. Nem tudom meddig csinálta, egyszer csak felpattant és kiment a szobából. Azt hiszem csalódott is voltam, meg megkönnyebbült is. De gyorsan visszatért, és egy ,,Na, milyen a műsor? kérdéssel visszaereszkedett a fotelbe. Nagyot nyeltem, amikor megláttam, miért volt kint. Levette a bugyiját! És most a sűrű, fekete muffját fésülgette az ujjaival. Képtelenség volt a tv-t nézni.

- Jobban tetszik, mint az újságok? - nézett rám.

Nyögni se tudtam, csak bólintani.

- Oké, akkor gyere közelebb! Ülj ide a szőnyegre!

Sose láttam még igaziból széthúzott, rózsaszín pinust. Mari lehunyt szemmel játszott magával, időnként bedugta a középső ujját, néha odafönt birizgálta.

- Hát te? Mire vársz?

- Mit? Mit csináljak? - kérdeztem részben ijedten, részben reménykedve.

- Mit csinálj? Mit csinálj? Amit az újságok fölött Tomikám, csak amit az újságok fölött. - adtam a hülyét.

- Verd a fütyidet na! Hadd lássak én is valamit.

Letoltam a farmeromat, és szembeültem vele a szőnyegen. Sok már nem kellett nekem, Mari nedvesen csillogó pinusa, a fekete és a rózsaszín kontrasztja gyorsan megtette a hatását, és nagyot lőttem a levegőbe. Valószínűleg neki is jó volt, mert a tenyerét az ölére szorítva, összezárt combokkal dőlt előre a fotelben.

- Na látod! Tűnjél mosakodni, mert Jerry mindjárt hazaér.

Aznap este még egyszer elővettem, de nem a szobába vitt újságok, hanem a szemközti hálóból áthallatszó nyögések és sikolyok hatására. Biztos keféltek már azóta, hogy náluk vendégeskedtem, csak eddig soha nem hallottam.

Reggelinél Jerry mondta, hogy egész nap dolgozik, csak estefelé ér haza. Mari szendvicsekkel, meg teával szerelte fel, aztán puszi és Jerry elhajtott az autóval, mi meg leültünk reggelizni.

- Mondd csak, nem zavart, amit tegnap este műveltünk? - kérdezte.

Megdermedtem, nem tudtam, melyikre gondoljak, az estére, vagy amit utána csinált Jerryvel.

- Én, ööö ....aludtam.

- Akkor jó alvókád van, de én most nem arra gondoltam, hanem ami köztünk történt. Volna kedved újra megpróbálni?

- Persze, hogy volna... - nyögtem.

- Akkor zuhanyozz le, amíg én itt rendet rakok. Aztán ha szólok, gyere át a hálóba.

Nem tudtam, mire készüljek, ezért zuhanyozás után tiszta alsót vettem, meg pólót, és visszahúztam a farmeromat, aztán bekopogtam Mariék hálószobájába.

- Gyere! - kiáltott ki, meztelenül ült az ágyon.

- Jól nézel ki, de a nadrágodat azért levetheted, arra nem lesz szükség. - mondta.

- És az illatod is jó, de később használhatsz majd valami férfidezodort ilyenkor. - szimatolta végig a nyakamat, amint odaültem mellé.

A puha ujjaival benyúlt az alsónadrágomba és játszott velem. A kezemet pedig a saját combjai közé húzta.

- Meg kell tanulnod, mit szeret egy nő, és mit egy férfi.

Ráhajolt a fütyimre, és a szájába vette, aztán a mellbimbóit kínálta nekem. Hanyatt feküdt, és megmutatta, hol keressem a csiklóját, hogy csak akkor dugjam be az ujjamat, és csiklandozzam óvatosan, ha már érzem, hogy nedves és könnyen csúszik. Eltartott egy ideig, míg magára húzott, és a testünk között lenyúlva magába igazított. Tényleg olyan síkos volt, hogy könnyedén becsúsztam. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen forró egy punci. Mozogni próbáltam, ahogy a filmeken láttam. Mari egészen felhúzta a lábát, majdnem a vállamig.

- Próbálj meg lassan mozogni, és nyugodtan told be tövig, ne félj nem török össze alattad.

Hát nekem nem kellett sok, néhány mozdulat, és már lőttem is a pinusába, és nagyon elégedett voltam magammal, amíg Mari le nem hűtött.


- Ugye neked ez volt az első? - simogatta meg az arcomat.

- Nem baj! Ügyes voltál, csak meg kell tanulnod visszatartani magadat. Most azért segíts ki engem is, jó?

Szétvetette a lábát, és hagyta, hogy addig csiklandozzam a forró, lucskos pinusát, amíg egy hosszú sóhajjal ő is elment. Ez volt az első alkalom, és csodálatos élmény volt, hogy egy síkos hüvelybe lőhettem, hogy az ujjaim alatt vonaglott meg egy érett, szép nő. Zavarban voltam, de nem azért, mert Mari a nagynéném. Hogy ez a tapasztalt, jó nő az anyám húga, eszembe sem jutott akkor.

Vacsora után a tv előtt ültünk Jerryvel, és az amerikai foci számomra érthetetlen szabályait magyarázta, amikor Mari bejött a konyhából. Hozott nekünk két sört, és mondta, hogy délután vásárolni volt, szeretné nekünk megmutatni az új szerzeményét. Ezzel eltűnt átöltözni. Gondoltam, megvárja, amíg vége lesz a meccsnek. Tévedtem. Gyorsan visszatért, és egy támadás kellős közepén lelőtte a tévét, majd szembefordult velünk.

- Kész vagytok fiúk? Szemeket becsukni! Addig nem nyithatjátok ki, amíg nem szólok.

Hát nem hittem a szememnek! Nem ruha volt a köntös alatt, vagy ha igen alig ruha. Mari vékony fekete bugyiban állt előttünk, és ugyanolyan színű harisnyákat tartott a csípőjét övező vékony csipke. A melltartója is fekete volt, de külön nyílásokkal a mellbimbóinak.

- Na, hogy tetszik a szerelésem?

Nem mertem megszólalni, Jerryre sandítottam, aki engem nézett. Hiába láttam már Marit meztelenül, akkor a férje nem volt ott. Felálltam, és mondtam, hogy most jobb, ha én elmegyek aludni.

- Na, ülj csak le! - mondta Mari.

- Láttál te már engem meztelenül, nem igaz? - elpirultam.

- Ne aggódj, ezt Jerry is nagyon jól tudja.

- Így van, Mari mindent elmond nekem, nincsenek titkaink. Nyitottak vagyunk, nem teszek neki szemrehányást, ha megkíván valakit.

- Sőt, szeretjük hármasban is, akár fiúval, akár lánnyal. - fűzte hozzá Mari.

- Szóval minket egyáltalán nem zavarsz.

- De ezt neked kell eldöntened! Ha maradsz, talán tanulsz néhány új dolgot, és gyűjtesz néhány tapasztalatot. Ha most bemész a szobádba, akkor ezzel vége, és elfelejtjük, ami köztünk történt. Rendben? - magyarázta Mari.

Kiszáradt a torkom, csak bólintani tudtam, és visszaereszkedtem Jerry mellé.

- Na jó! - Mari ledobta a köntöst, és ott állt előttünk terpeszben.

- Akkor vetkőzzetek fiúk!

Hamarosan meztelen fenékkel ültünk egymás mellett a heverőn, Mari pedig hátraarcot csinált és bedőlt Jerrynek.

- Mutasd meg légy szíves az unokaöcsémnek, mitől indulok be igazán!

Jerry pedig simogatni kezdte a nagynéném fenekét, néhányszor játékosan rácsapott, hogy a csontos, fehér popsi gyorsan kipirosodott a csattanások nyomán. Aztán az arcát temette Mari hátsójába, kezével pedig a combja között simogatta. Amikor Jerry hátradőlt, és kíváncsian rám nézett, hogy tetszik-e nekem a dolog, láttam Mari végbelét rózsaszín nedvesen csillogni. Mari vigyorogva tolatott hozzám, és most nekem dőlt be.

- Gyerünk, te jössz! - haboztam, mit is csináljak.

- Nyald ki a seggemet! Dugd be a nyelvedet , na! - parancsolta Mari.

Azóta sem mertem más lánnyal ezt csinálni, most is végigborzongok tőle. Forró is volt, síkos is volt, engedett is, szorított is egyszerre. Aztán Mari megunta ezt a játékot, és elém térdelt. Olyan erősen visszahúzta a bőrt a farkamról, hogy már fájt, és csak a végét vette a szájába. A kezével szorított, a nyelvével pedig erősen körözött a makkon. Jerry közben kiment, és egy tubussal tért vissza. Törökülésbe ereszkedett Mari mellett, és gondosan kenegetni kezdte magát és a felesége fenekét. Láttam, hogy már két ujját is bedugta neki, és éreztem, hogy Mari szája egyre erősebben szív.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (19)        Nem tetszik (18)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-01-20 14:40:31
istván
jó volt

2016-06-12 16:33:56
Deni
Sziasztok 18 25 éves fiukat vérok akiket szivesen leszopnák megdügnák 39 .ves vagyok vékony magas irj elérhetőséget adok


Ezt a szex történetet 17500 X olvasták el.