Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az anyját is meg a lányát is

Beküldő:Robi


Az anyját is meg a lányát is

Robi vagyok 25 éves, a barátnőm Gabi szintén 25 éves. Átlagos pár vagyunk, négy éve járunk és két éve lakunk együtt. Nagyon imádjuk egymást. Anyósom 47 éves és nagyon jól tartja magát, kerek segg, formás alak, közepes méretű mellek, hosszú barna haj. Ugyanúgy néz ki mint a lánya csak idősebb kiadásban, le sem tagadhatná hogy ő a lánya. A sex is jól működik, minden nap kefélűnk, van úgy hogy többször is egy nap, Gabi imád szopni, és jól is csinálja,  és gecit is szeret nyelni, szereti az anált is, igaz nem mindig kívánja, de amikor igen akkor nagyon.  Átlagos(17/4) farkam van ami borotvált ( Gabi szokta borotválni), a barátnőmnek van egy nagyon jó szokása, hogy póz váltások közben szeret szopni, amit nagyon szeretek. Sok helyen dugtunk már, nem idegen töltünk a nyilvános helyen történő sex sem. Szilveszterkor nálunk volt a buli és ott Gabi legjobb barátnőjével, Ágival hármasban keféltünk,( ráadásul a barátnőm kezdeményezett, egy kis alkohol hatására) úgyhogy nem áll  messze tőle a biszexualitás sem, és nagyon izgató volt látni hogy egy másik lánnyal szexel.  Van jópár vibrátorunk és dildonk is amit a párom nagyon szeret használni, és van egy felcsatolható műfaszunk is amit akkor szoktunk használni mikor Gabi barátnője is beszáll harmadiknak, akkor partyba szoktuk vágni a lányt, és persze Gabit is. Ezt azóta többször is meg ismételtük, persze józanul. Anyósom, Kati, egyedül él, mindig is egyedül nevelte Gabit, mert az apja sosem ismerte el hogy övé a gyerek. Férfit nagyon ritkán lehetett látni a közelében, pedig szerintem volna jelentkező bőven. A történet egy hónapja kezdődött, Katinak van kulcsa a lakásunkhoz így bármikor jönni tud, el szokott jönni takarítani, kaját hozni, vagy éppen ott szokott lenni, hogy ne legyen otthon egyedül, tehát sokat van nálunk. Egyik péntek este ismét itt volt nálunk Gabi barátnője és hármasban töltöttük az éjszakát, szombat délelőtt mielőtt elindult volna nyomtunk még egy menetet. Szex közben valami zajt hallottam de nem foglalkoztam vele, de egyszercsak megláttam Katit, hogy leskelödik a nyitott ajtón, én láttam de ő nem vette észre, de később eltünt. Mi befejeztük a szexet, Ági elment, aztán megyünk ki a konyhába és látjuk hogy ott az asztalon a kaja, és az üzenet Jó étvágyat .
- Úr Isten, itt volt anyú, biztos hallott mindent, de lehet hogy látott is bennünket. Mi lesz most?- ilyedt meg Gabi.
Nem szóltam neki hogy láttam hogy néz bennünket az anyja.
- Ugyan mi lenne, semmi, felnőtt emberek vagyunk, olyan szexuális életet élünk amilyet szeretnénk, és különben is legalább vittünk az életébe egy kis izgalmat.
- Jaj, ne bántsd már anyút.
- Én nem bántom, de hát mikor láttunk utoljára férfit a közelében? Beszélj vele beveszük harmadiknak vagy negyediknek.- viccelődtem és elnevettem magam.
- Hülye vagy ő az anyám, és különben is Te megbasznád az anyósodat?
- Ugyanolyan jó nő mint Te, csak kicsit idősebb kiadásban.
- Komolyan, ezt gondolod?
- Eddig is mindenben öszinték voltunk egymáshoz, miért hazudnák neked, és különben is te kérdezted, hogy megdugnám e az anyósom.
- Hát ez meglepett, de igazad van én akartam tudni.
Teltek a napok, mi ugyanúgy keféltünk minden nap, de az anyósom kivirult, sokat mosolyog, és valahogy másképp nézett rám. Kérdeztem is Gabit.
- Mi van anyáddal, kapott faszt hogy ilyen vidám, és olyan furcsán néz engem.
- Nem tudom, lehet hogy kapott de lehet hogy kapni fog, én azt nem tudhatom.- válaszolt titokzatosan.
- Mindegy, de olyan furcsa mostanában.
Nem törödtem vele, teltek a dolgos hétköznapok, közeledett a hétvége, és Gabi mondta hogy lesz egy meglepetése, gondoltam kitaláltak valamit Ágival. Péntek délután, mivel egy pénzügyi cégnél dolgozunk, korán végeztünk, Gabi már a kocsiban alig bírt magával, már ott le akart szopni( csináltuk már ilyet), de mondtam neki hogy bírja ki míg hazaérünk és akkor nagyon megdugom. Már az ajtóban smároltunk és vetkőztettük egymást, irány a zuhany, ami vizes volt, nem foglalkoztam vele csak Gabira koncentráltam. Lefürdettük egymást, Gabi jó sokáig szopott, én meg hátulról a pináját és a seggét is élvezésig nyaltam. Aztán irány a nappali, Gabi indított valami pornót a tv- ben ( szoktunk pornót nézni néha kefélés közben), le ültetett a kanapéra, elém térdelt és újra szopni kezdett, de valami hihetetlen erővel, a szemembe nézett és mosolygott, most valami mást láttam rajta mint az eddig megszokottat. Aztán felállt és félig háttal beleült a farkamba, az egyik lába a földön a másik a kanapén és nagyot terpesztve mozogni kezdett. A jobb kezével átölelte a nyakam és megcsókolt, a csípője meg járt a faszon. Aztán mondtam neki hogy most szemből lovagoljon meg, mikor leszállt rólam hogy a szokásos pózváltó szopásba kezdjen, miközben öt figyeltem a szemem sarkából láttam mintha valaki ülne a fotelben, oda néztem és Kati volt az. A két lába a fotel karfáján, nagy terpeszbe és a lánya vibrátorával dugja magát és közben a mellét markolássza és minket figyel.
- Kati, te mi a fenét csinálsz itt?- kérdeztem kicsit felháborodva.
- Éppen a lányom és a vejem nézem ahogyan basznak. Kurva izgató látvány vagytok, ugyanúgy mint a múlt héten mikor hármasban dugtatok.
- Gabi mi a fene történik?
- Te akartad ezt. Te mondtad hogy vegyük be anyut harmadiknak és hogy megbasznád. Hát most itt az alkalom.
- Igen drága vejem itt az ideje hogy jól megbaszd a drága mamát.- kihúzta a vibrátort, lerakta magamellé a fotelba és két kézzel széthúzta a pináját ami jócskán nedves volt.
Gabi odahajolt a fülem mellé.
-  Baszd meg jól anyút, úgy ahogy minket szoktál mikor bevadulsz.
- De csak akkor ha te is aktív részese leszel.
- Természetesen drágám.
Felálltam és odamentem anyósom mellé aki rögtön rámarkol a faszomra és verni kezdte.
- Szép darab, és jó kemény is.
- És finom is.- és benyomtam a szájába, rögtön szópni kezdett.
Kis idő elteltével kivettem a farkam a szájából.
- Na milyen érzés a saját lányod pinalevét leszopni a vejed faszáról.
- Nagyon jó és izgató , de most már basszál meg végre.
- Elöbb a szádat baszom meg aztán majd utána a pinád is sorra kerül.
Azzal megfogtam a fejét és ráhuztam a faszomra és dugni kezdtem a száját. Közben láttam hogy Gabi az anyja lába közé térdelt és nyalni kezdte. Mikor Kati ezt megérezte nagyot rándult a teste, megfogta a fenekem és még jobban húzott magához. Mikor már alig kapott levegőt kihúztam a farkam, nyálasan csapódott a hasamnak.
- Kérsz még mama?
Hangosan nyögött már, alig érthetően válaszolt.
- Gyere basszál még.
A kérést teljesítettem és újból dugni kezdtem a száját, de hallottam hogy nemsokára élvezni fog, intettem Gabinak hogy hagyja abba. Kihúztam a farkam a szájából, nem értette miért teszem.
- Naaaa, gyere vissza a faszoddal.
- Megyek, de most a pinád következik.
Azzal átvettem Gabi helyét, ő megfogta a faszom és dörzsölni kezdte vele az anyja pináját aki két kézzel feszíti szét hogy minnél nagyobb részt tudjon a faszommal érinteni. A megdúzzadt csiklóját izgatta a makkómmal ami nekem is nagyon izgató volt, és hogy éppen a barátnőm anyjának a kitárt pinája elött térdelek amit a saját lánya izgat a faszommal. Gabi odarakta a farkam hegyét a nedves bejárathoz én pedig lassan tolni kezdtem, mikor anyósom megérezte a faszom a pinájában nagyot nyögött, a lehető leglassabban vettem birtokba Kati pináját, dobálta a fejét jobbra balra a kezével a fotel háttámláját markolta. Mikor már csak pár centi volt vissza hirtelen tövig nyomtam a faszom, hatalmasat üvöltött anyósom,  megfeszűlt a teste, össze szorult a pinája és elélvezett. Ki akartam húzni a farkam míg lenyugszik élvezés után.
- Ki ne vedd a faszod, basszál tovább.- utasított anyósom.
Hát én basztam, közepes tempóban dugni kezdtem, teljes hosszában járattam a farkam abba a forró és nedves pinában. Gabit odahúztam és smárolni kezdtünk aztán elváltam a szájától és a szemébe néztem.
- Nyald ki az anyádat.
Letérdelt mellém és nyalni kezdte a saját anyja megdúzzadt csiklóját miközben én baszom a pináját. Láttam hogy nagyon pucsít mellettem így jobb kezemmel simogatni kezdtem a pináját így mindenki élvezte a szexet. Kati is nézett bennünket, a lánya fejét nyomta a pinájára és közben a mellét markolássza és egyre hangosabban élvezi kettönk ténykedését. Én is már három ujjam járatom Gabiban, de gondoltam a faszom is megjáratom a szájába, kivettem a pinából a farkam és rögtön bedúgtam a barátnőm szájába és azt dugtam tovább. Nagyon élveztük a helyzetet. Aztán amilyen hirtelen kivettem a farkam olyan gyorsan vissza is raktam, amit Kati nagy sikítással jutalmazott. Megcsináltam ezt vagy négyszer ötször mikor az anyósom már nagyon hangosan nyögött, szerintem az egész ház hallotta, és akkor ismét megfeszűlt a teste és az elöbbinél nagyobb orgazmus söpört végig a testén. Most eltolt magától.
- Vedd ki a faszod mert most már érzékeny a pinám, de mindjárt folytathatod. Addig baszd a lányom, látni akarom.
Vissza ültem a kanapéra, Gabi szopott egy kicsit, aztán szemből beleült az ölembe, és rögtön tövig húzta magát a faszomon.
Megfogtam a melleit és szopni kezdtem a megkeményedett és megnőtt bimbóit, nagyon sóhajtozott, és nyögött. A csípője egyre gyorsabban járt a faszon. Anyósom is lehiggadt, oda térdelt mellénk a kanapéra, mi rögtön lecsaptunk a melleire és szópni kezdtünk a jócskán megdúzzadt bimbóit. Fogta a fejünket és tolta a melleire.
- Szópjatok édeseim, szópjatok, nagyon jó, aaaaahhhhh.
Kis ideig izgattuk a melleit, de aztán más kívánsága lett az én drága anyósomnak.
- Nyaljatok ki mindketten, egyszerre.
Felállt, közénk lépett, két kézzel a falnak támaszkodott, akkora terpeszbe állt hogy a pinája és a segge pont száj magasságban legyen. Aztán én a pináját, míg Gabi a seggét kezdte nyalni, aki leállt a mozgással, így hát átvettem az irányítást, két kézzel megfogtam a seggét, kicsit megemltem és baszni kezdtem. Mindkét nő egyre hangosabban kinyílvánitotta, hogy mennyire élvezik a helyzet. Kati csípője is egyre gyorsabban járt a szánkon, és Gabi is nagyon hangosan nyögött már miközben nyalta az anyját.
- Nyaljatok gyerekeim, nyaljátok szét a kiéhezett pinámat, uuuuhhhh aaaaahhhhh, istenem de jóóóóó, nyaljátok!!
És mi nyaltunk, járt a nyelvünk, hogy minnél nagyobb élvezetet okozzunk a kiéhezett nőnek. Gabi is nagyon közel járt a csúcshoz, így nagyobb tempóra kapcsoltam és keményebben basztam, aminek pár perccel később hatalmas kiálltással hatalmas orgazmus lett a vége, de Kati is közel járt, így a csiklóját kezdtem szopni és ennek hatására szintén egy nagy kiálltással követte a lányát. Gabi leszállt a faszomról, amit az anyja birtokba is vett mert rögtön tövig beleült és úgy rám borúlva pihente ki az elöbbi orgazmust.
- Ez fantasztikus volt, ilyen nagyot még sosem élveztem, és nagyon élveztem hogy a seggem is nyaltad, amit eddig senki nem csinált, és magam sem gondoltam volna hogy ez ekkora élvezetet nyújt majd.
- Azért vagyunk itt hogy örömet okozzunk egymásnak, és a szexbe beletartozik a popsiszex is, legalább is nálunk igen.- válaszoltam.
- Sosem volt jó tapasztalatom amikor a seggem dugták, de ezek után nektek azt is megengedem.
- Az is sorra kerül majd, de most kezdj el lovagolni a faszomon.
- De türelmetlen vagy, de azért örömmel teljesítem a kívánságodat.
Lassan kezdett mozogni, előre hátra, körözött a csípőjével nagyon jól csinálta aztán lovagolni kezd a faszomon, majd hirtelen smárolni kezdtünk, úgy járt a nyelve a számban hogy azt hittem kiveri az összes fogamat. Gabi is mellénk feküdt, nagy terpeszbe és izgatni kezdte magát, én anyósom seggét kezdtem óvatosan két ujjal simogatni, mikor megérezte elvált a számtól.
- Miben mesterkedsz vejkó?
- Ééén, semmi rosszban, csak izgatom a másik lyukadat is. Ne izgúlj nem fogom megdugni, most még nem.
- Kár, pedig most a seggemmel is meglovagolnám azt a kemény faszodat.
- Eljön annak is az ideje, hamarosan. De most nézd a lányod csodás pináját, hogy ujjazza magát.
- Igen látom, nagyon izgató látvány.
Közben én félig bedúgtam Kati seggébe a középső ujjammat és dugni kezdtem, még gyorsabban kezdett lovagolni és éreztem hogy hamarosan újra élvezni fog, de nem így akartam, hanem hogy mindhárman szinte egyszerre élvezzünk, így hát szóltam anyósomnak.
- Feküdj a lányod lábai közé és nyald azt a csodálatos, nedves pináját.
- Inkább basszál még, mindjárt végem van.
- Így is véged lesz csak menj és nyaljad.
Leszállt a faszomról és a lánya pinájára tapasztotta a száját, amit félénken és óvatosan nyalni kezdett. Én terpeszbe igazítozzam anyósom lábait, hogy jobban közéjük férjek és én is nyalni kezdtem, a pinájától a seggéig ahol többet időztem hogy ennyire tetszett neki az új érzés. Kati is belejött a lánya nyalásába mert Gabi is egyre hangosabb lett és nagyokat nyögött már, én is úgy döntöttem hogy elég volt a nyelv játékból, Kati jobb lábát elörébb toltam így jobban látszódott a szétnyílt pinája. Mögé térdeltem és benyomtam a faszom abba a lucskos barlangba,  és dugni kezdtem, aztán fölé támaszkodtam és néztem ahogy a lánya pináját nyalja.
- Milyen nyalni azt a csodálatos pinát?
- Furcsa de nagyon élvezem és olyan finom.
- Akkor nyald neki élvezésig.
Vissza térdeltem és gyorsabban kezdtem mozgatni, széthúztam anyósom seggét és újra bedúgtam a középső ujjammat, de most teljesen, és úgy kezdtem el dugni. Ez még jobban feltűzelte Katit, mert a csípőjét megemelte hogy még mélyebbre tudjam nyomni a farkam amit mégis tettem. Gabi már dobálta magát és nagyon hangosan nyögött már.
- Nyaljál anyú, nyaljál erősebben, szopd a pinám, mindjárt óriásit élvezek.
Aztán szerelmem teste megfeszűlt és hatalmas üvöltéssel élvezett, nemhogy a házban de szerintem az egész városban hallották orgazmusának hangját.
Ezután anyósom sem maradt le, és dupla ténykedésem hatására ő sem kisebb hanghatással élvezett a lánya combjai között. De Kati összeszűkült pinájának én sem tudtam ellenállni és éreztem itt a vég. Kivettem a farkam és a kanapé mellé állva az első adagot Kati szájára lőttem ami még Gabi pináján pihent, a második hullám pedig a drágám kinyújtott nyelvén és arcán landolt. Leültem a fotelbe és néztem ahogy a két nő lihegve fekszik egymáson és a maradék gecit szedik össze az ujjakkal.
- Hát ez nem semmi menet volt, lányok.
- Hát ez tényleg nagyon jó volt, jól megbasztál bennünket, drága fiam.
- Pedig ez még nem is volt nagy szex anyú, látnál minket mikor bevadulunk, na akkor egy lyuk sem marad kihasználatlan az biztos.
- Remélem azt is megtapasztalom majd egyszer. De úgy kifárasztottatok hogy nem bírok hazamenni.
- Semmi baj anyú nagy az ágy el férünk mindhárman ( a második szóba nincs berendezve), de tudnod kell hogy mi meztelenül alszunk.
- Engem nem zavar, ezek után meg pláne.
Lezuhanyoztunk egyesével aztán irány a francia ágy, anyós középen én a jobb oldalán Gabi a balján. Hamar elnyomott bennünket az álom. Nem tudom mennyi idő telhetett el de érzem hogy anyósom simogatja a farkam.
- Mit csinálsz?
- Akarom még a faszodat.
- Most, ne hülyéskedj, aludj inkább.
Hogy nyomatékositsa komolyan gondolja, egyre gyorsabban verte a faszom és smárolni is kezdett. Nem tudtam ellenállni és hamar kemény lettem, lenyúltam a lába közé de már nagyon nedves volt.
- Fordulj meg, és tartsd ide a pinád.
Tette amit kértem, hátat fordított nekem, kicsit szétnyitotta a lábát, én megfogtam a faszom, oda igazítottam a pinájához, mihelyt megérezte azonnal felnyársalta magát. Nagyot nyögtünk mindketten, aztán elkezdtem dugni, átnyúltam a nyaka alatt és rá markoltam a mellére, a másik kezemmel meg befogtam a száját mert kezdett túl hangos lenni. A szűk érzés és hogy titokban baszom az anyósom miközben a szerelmem tölünk másfél méterre alszik nagyon felizgatott mindkettönket. Vadúl járt a faszom a pinába, ki takartam magunkat mert kezdett meleg lenni a takaró alatt, az ablakon beszűrödő fényben láttam ahogy a faszom jár anyósom éhes pinájában, izgató volt nagyon. Éreztem hogy Katinak már nincs sok hátra ezért már csak jó mélyen dugtam, hogy hamarabb élvezzen, meg is lett az eredménye mert hamar elélvezett, utána kihúztam a farkam és a hátamra döltem de mozgást éreztem.
- Ezért a jó baszásért neked is jár valami.- mondta anyósom és már csúszott is az ágyékom felé.
Mire szólni bírtam volna a faszom tövig volt a szájában, és olyan erővel szopott hogy olyat én még nem éreztem, Gabi is imádom szopni de még ő sem szopott le ilyen erővel.
De nem is kellett kedvenc anyósomnak sokáig dolgoznia mert gyorsan teli lőttem a száját gecivel, minden cseppjét eltüntette amit kibírt belölem szívni.
- Köszönöm szépen ezt az extra menetet, nagyon jó volt.
- Hát nagyon szívesen és tényleg nagyon jó volt, és a szopásod, fantasztikus szád van.
- Ha ennyire tetszett máskor is megkaphatod csak szólj bátran, bármikor leszoplak amikor csak akarod. Jó éjszakát.
Elfordúlt, betakarozott és mintha semmi nem történt volna aludt tovább, meg sem tudtam szólalni, így hát betekaroztam én is és benyomtam a szunyát.
Reggel mikor ébredtem üres volt az ágy, felkeltem, indulok a konyha felé és akkor hallottam hogy anya- lánya csevej folyik éppen rólam.
- Én mondtam neked, hogy Robi jó a szexben, nekem még sosem okozott csalódást, mindig minden egyes alkalommal kielégít, bárhol is dugjunk.
- Hát ránézésre nem látszik egy lepedő akrobatának, dehát a látszat csal, nagyon is csal. Isteni fasza van elég hosszú és jó vastag pont kitölti a pinám, és tudja is használni, elég sokáig bírja.
- Ezért is szeretem mert ha  gyengédségre vágyom akkor gyengéd ha vad baszásra akkor vad de sosem erőszakos, nagyon imádom.
- Nekem is egy ilyen szuper pasi kéne, de hát a korombéli ürgék. Az egyik nős a másik impotens a harmadik meg szar az ágyban.
- Most már itt van Robi, akkor dugatot meg magad vele amikor csak akarod, ennek ő is örülni fog és nekünk is új színt visz a szexuális életünkbe.
- És mi lesz Ágival?
- Őt ne féltsd sok mindenre kapható, talán egy négyes is összejön.
- Csak azt sajnálom hogy nem dugta meg Robi tegnap a seggem, úgy vágytam volna rá.
- Majd ma, és ígérem nem fogsz csalódni abban sem, nagyon gyengéd tud lenni, és élvezni is fogod az biztos.
- Ó kislányom, köszönöm szépen ezt az élményt, és ami még elöttünk áll.
- Nincs mit anyú, élvezzük ki Robit amíg csak lehet.
Gondoltam most már eleget hallottam így már belépek a konyhába. Mikor beléptem ölelgették egymást, felém fordultak és nagyon vigyorogtak.
- Jó reggelt lányok, minek örültök ennyire?
- Csak neked drágám.
- Nekem?
Közben adtam Gabinak egy jó reggelt csókot.
- Nekem nem jár? - kérdezte anyósom.
- Bocsánat, dehogynem.
Oda léptem és megcsókoltam őt is. Vissza csókolt és közben rámarkólt a  reggeli merevedéstöl égnek álló farkamra. Aztán elvált a számtól és a farkamra nézett.
- Neki is jár az üdvözlő csók, mert olyan jó volt az este.
Legugolt elém és a szájába vette a makkom, a nyelvével párszor körbejárta és hatalmas cuppanással hagyta el a száját a faszom. Gabi ott állt mellettünk, ránéztem és ő csak vigyorogva figyelt.
- Csak ennyire volt jó az este? - kérdeztem.
Kati rögtön vissza csúsztatta a faszom a szájába, de majdnem tövig,  ezt párszor megcsinálta majd a golyoimtól végig nyalta a faszom és utoljára lassan ismét tövig tolta a szájába. Istenien csinálta.
- Nem dicsérem tovább mert még elbizza magát.
- Attól ne félj, úgyhogy folytathatnád.
- Majd később fiam, majd később.
- És mit beszéltetek rólam?
- Csak annyit, úgy döntöttünk hogy mostantól anyút is meg kell dugnod amikor csak akarja. Jól van?
-  Nekem megfelel, de ha már Kati dugásáról van szó, el kell mondanom valamit. Az éjjel megdugtam, igaz nem én kezdeményeztem, de akkor is megdugtam és nagyon jó volt, a végén pedig leszopott.
- Tudom drágám, anyú elmondta. Látod anyú, mondtam hogy elmondja majd.
- Én azt hittem hogy nem fogod elmondani az éjszakai dugásunkat.
- Miért ne tettem volna, öszínték vagyunk egymáshoz, nem érdemli meg Gabi hogy becsapjam.
- Ez derék hozzáállás, ezt már szeretem, hogy ennyire megbecsülöd a lányom.
- Miért ne becsülném, mindenben tökéletes számomra.
- Akkor jó, és mi lesz a mai program? - kérdezte anyósom.
- Hogy állsz a popsi szexel, drága mama?

Ha kíváncsiak vagytok a folytatásra azt is megírom.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (254)        Nem tetszik (99)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-03-31 05:51:49
Kuff
Ne álmodj ilyeneket,ne fantáziálj mert csak a faszt fogod verni és soha nem leszel nővel.Ez egy rossz mese,nem kell folytatás.

2022-03-31 17:56:11
Gréts úr
Az anyu rövid u. A szopik ige is rövid o, stb. Helyesírás ellenőrzést megért volna feltöltés előtt, mert sztoriban nem annyira gyenge...

2022-04-02 20:42:16
Lidérc
Ne írj több fantázia storyt,csak valósat mert ez gyenge,kamu,siralmas, nagyon szaaaaaaaar.

2022-04-03 09:47:01
Attila
Kevesebb pornót nézz!

2022-11-25 20:42:23
Qrafi
Valaki kilesett minket és leírta!


Ezt a szex történetet 26122 X olvasták el.