Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A Házinyúl

Beküldő:taksis

Ádám munkahelyén találkoztak először. Kriszta 25 éves volt, Ádám pedig éppen harminc. Kriszta cége raktározással foglalkozott, Ádámék pedig szállítmányoztak. Kriszta főnöke átküldte a fiatal nőt egyeztetni néhány kérdést és ekkor látta élőben először a férfit. Előtte már váltottak pár telefonhívást, emaileket is küldtek egymásnak, de a szokásos hivatalos formulákon kívül csak elvétve tértek ki személyes témákra, akkor is legfeljebb a következő heti szabadság miatti helyettesítésekről volt szó.

Krisztán a szokásos ruházat volt, nadrág és pulóver, magas sarkú cipő, finom smink. Mindig csinosan és igényesen öltözött, kivívva ezzel kollégái elismerését. A szokásos enyhén kivágott puli látni engedte melle felső domborulatát. Ádám persze lopva megnézte, ami jól esett a lánynak - másoktól nem szívesen viselte el, de Ádám még ismeretlen volt a számára, egy lehetséges kaland. Jól nézett ki a fiú, nem volt széles a válla de határozottan arányos alkata volt, vidám tekintete és udvariasan pajzán mosolya. Krisztának jól esett, hogy nőiességét ilyen finom és leplezett módon vették észre. Kellemes bizsergés járta át belül és hirtelen nagyon szerette volna, ha a fiú kezdeményez. Általában belement az ilyen visszafogottan erotikus játékokba de alaposan megfontolt minden további lépést. Ádám nem volt tolakodó, valahogy érezte belül a lányt, hogy mire vágyik, mit hajlandó elfogadni. Ahogy beszélgettek a munkáról a tekintetük össze-össze villant, mindketten tudták, hogy tetszenek a másiknak.

De jó lenne átölelni! ? gondolta Ádám de nem mert közelebb lépni a lányhoz. Amúgy sem tette volna meg, mert nem voltak egyedül az irodában. De igyekezett a lehető legközelebb lenni a fiatal nőhöz. Kriszta észrevette az óvatos közeledést. Becserkésznek... gondolta magában és belül el is mosolygott. Ő a vadász, én pedig a vad. Melyik reklámban is van? ? csak erre tudott gondolni.
- Szóval? ? riasztotta fel egy kérdés. Ádám mosolyogva, csúfondárosan nézte a lányt, aki zavarában rettentő vörös lett.
- Szóval? ? kérdezett vissza, menteni a helyzetet.
- Elküldöm e-mailban, jó? ? javasolta Ádám még jobban mosolyogva. Krisztának fogalma sem volt miről is lehetett szó, agyában még mindig az iménti hasonlat járt meg de nem akart felsülni rögtön az első találkozáskor.
- Rendben, küldd légy szíves! ? mosolygott vissza amitől valósággal ellenállhatatlanul bájos lett. Ádám először látott ilyennek nőt és tudta, hogy meg kell kapnia Krisztát.

Mégis, ott és akkor mindketten érezték, hogy ideje véget vetni a találkozásnak. Kriszta jóleső izgalommal bensejében autózott vissza a munkahelyére. Másnap reggel amint beért, feszülten nyitotta meg az e-mail-jeit és nem kellett csalódnia. Levelezgetni kezdtek de már egyre több személyes utalás és még több évődés volt a leveleikben. Kiderült, hogy Ádám is szakítás után van, a sebeit nyalogatja de nagyon nyitottnak tűnt és úgy általában is lenyűgözte Krisztát, aki teljesen átadta magát a kalandnak. Lassan egyre több volt a leveleikben az erotikus ugratás mint a hivatalos rész. Szinte mindenről valami szexuális szójátékot csináltak, vicces helyzeteket ábrázoló erotikus tartalmú képeket, videókat küldtek egymásnak. Kriszta nagyon felszabadultnak érezte magát, bár alapvetően prűd volt kifelé. Talán mert régebbi pasijai vagy nem vették a lapot vagy éreztették vele, hogy ilyesmi a fiúk dolga. Most Ádám szinte magától értetődően benne volt a játékban.

Két hét múlva pénteken Kriszta megint átment Ádámhoz, de ezúttal igyekezett minél később indulni. Már két nappal korábban utánakérdezett, hogy a fiú sokszor bentmarad adminisztrálni és ilyenkor a munkatársai már általában szállingóznak hazafelé. Pajzán hangulatban feldobta a témát, hogy segítsen-e egyik délután és persze Ádám vette a lapot. Szuper lenne, pénteken sok dolgom lesz mivel el akarok utazni és csak kedden jövök be - mikor a választ olvasta, Kriszta valósággal elalélt a székében. Még szerencse, hogy a többiek nem látnak a monitor mögött, tisztal vörös lehetek ? gondolta magában, arra a gondolatra, hogy kettesben lehet a fiúval. Képzeletében vadul cikáztak a gondolatok, helyzetek, csókok... Pasivadász vagyok ? ez volt a következő gondolata de nem érdekelte. Akarta a fiút, találkozni akart vele, hirtelen úgy érzete bármit hajlandó lenne megtenni neki.

Fél éve volt egy szakítása, a srác akivel járt hirtelen összejött egy másik lánnyal, azóta Kriszta nem volt senkivel. Szerette a szexet és általában élvezte is. Most hirtelen nagyon hiányozni kezdett neki egy férfi. Akár le is teperhetne az asztalon gondolta magában. Valósággal kívánta ezt a leteperést s bár nem tudta milyen lehet Ádám ilyen helyzetben, szinte érezte a testén a fiú testét, az ölelését, arcán a forró lehelletet, ölében a fiú hímtagját. Meg vagyok őrülve, ez már abnormális gondolta de rögtön utána megint érezte a vágyat a bensejében és a lába között. Érezte, hogy a puncija enyhén átnedvesedett. Hirtelen döntött és felkapott egy dossziét az asztaláról. Megkereste a főnökét, aki a másik irodában beszélt egy kollégájukkal. Átugrok a Megatranshoz ezzel a számlával egyezteni. Szerintem ma már nem érek vissza ötig, szóval utána hazamennék, rendben? ? kéredzkedett el a főnökétől. Az persze rábólintott, ez bevett szokás volt a cégnél.

Kriszta a szokásosnál kicsit idegesebben vezetett és hamar, úgy érezte talán túlságosan is hamar átért Ádámékhoz. Mielőtt kiszállt a kocsijából, a tükörben ellelánőrizte sminkjét. Rendben találta, kiszállt és lezárta a kocsit. Gyors de saját őrültsége miatt kissé ingatag járással besietett Ádám munkahelyére. Az iroda egy hosszú folyosón volt, inkább távolabb a folyosó elején levő ajtótól. Amikor az irodához ért bekopogott és belépett.

Szerencséje volt, jól időzített a fiatal férfi egyedül volt és valóban adminisztrált. Mivel az emailban ugratásnak tűnt az egész, Ádámot meglepte a lány felbukkanása de feltalálta magát. Végülis írta, hogy átjön ? gondolta és mosolyogva elmagyarázta a lánynak mit, s hogyan kell elpakolni. Kriszta gyorsan felfogta a rendszert és nekiláttak a rendrakásnak. Ádám minden dossziét egyenként adott át vagy éppen tett el a helyére és a nagy pakolában többször is egymás mellett álltak vagy sétáltak el. Valósággal vibrált közöttük a levegő és mintha csak táncolnának, kerülgették egymást bár arra mindketten ügyeltek, hogy véletlenül se érjenek egymáshoz. Kriszta valósággal lángolt belül, élvezte ezt az erotikus szituációt, szándékosan állt meg mindig úgy, hogy a fiú mellé állhasson.

Őrület! Egy ilyen jó csajjal kettesben! ? gondolta a férfi és ahogy belefeledkezett a lány jelenlétébe a pakolásban csak a rutin segítette. Folyamatosan igyekezett minél gyakrabban Kriszta mellé kerülni vagy éppen a távolabbi szekrényekhez küldte a lányt. Ilyenkor a fenekét nézte, ami egyre gömbölyűbb és kívánatosabb volt a számára. A nadrág kiemelte a lány fenekét, a fiú megpróbálta kitalálni, hogy milyen bugyi lehet rajta. Viszont sokkal jobban ingerelték a lány pulóveréből ki-kibukkanó domborulatok és néha megkérte olvassa el a dossziék első lapját. Ehhez Krisztának le kellett hajoljnia az asztalra, persze Ádám ilyenkor mellé húzódott és a lány pulóvere kivágásában a melleit bámulta, ahogy a súlyuknál fogva előre dóltek. Látta a melltartó felső élét és az az feletti bőrt. Krisztán csak egy finom pamut melltartó volt, ami látni engedte a melle ívét és amikor előrehajol egy picit el is távolodott a melleitől, Ádám ettől még többet látott az ingerlő halmokból. Egyik alkalommal úgy rémlett neki, hogy látja a lány egyik mellbimbóját is. Ettől hamar megmerevedett a farka, alig bírt magával de nem akarta megriasztani a lányt. Egyre erősebb ingert érzett arra, hogy megszerezzen a lányt és lefeküdjön vele.

- Mit érdemel a segítség? ? nézett rá Kriszta pajkosan amikor végeztek a dossziékkal.
- Mennyit kér a segítségért hölgyem? ? kérdezett vissza a fiú pajzánul mosolyogva és közelebb lépett Krisztához. Egészen közel álltak egymás mellett és hirtelen egy pillanatra csend lett.
- Te mire gondoltál? ? törte meg a csendet a lány mosolyogva. Arra vágyott, hogy a fiú kezdeményezzen. Nagyon vágyott rá, hogy Ádám megcsókolja, átölelje de azt akarta, hogy játsszák végig ezt az izgató játékot. Jól mérte fel a helyzetet mert Ádám finoman megfogta a bal felkarját és óvatosan magához húzta. Kriszta melle nekifeszült Ádám mellkasának amitől viszont ágyékához ért a fiú nemiszerve. Kriszta érezte a kemény, megtelt péniszt és teljesen átnedvesedett alul.
A folyosóról léptek hallatszottak. Kriszta gyorsan hátralépett, Ádám elvörösödve fordult az ajtó felé.
- Most elindulok ? mondta Kriszta egy picit reszelős hangon és felkapta a retiküljét.
- Rendben és nagyon szépen köszönöm a segítséget ? mondta Ádám, még mindig a pillanat hatása alatt.

Amikor hazaért, Kriszta letusolt, a csatakos bugyit bevágta a szennyeskosárba és gyorsan ágybabújt. Egy pillanatig eluralkodott rajta a vágy, hogy Ádámra gondolva maszturbáljon, a keze önkéntelenül is lesiklott az ágyékához és megérintette a punciját de valamiért úgy érezte, hogy ez nem lenne méltó most hozzá. Sokat csalódott már pasikban, nem volt szentimentalista, de EZ a fiú valahogy sokkal de sokkal többet jelentett most neki. Gondolatban azért végigjátszotta ezt a rövid félórás találkát és újra meg újra érezte ágyékán a fiú erőtől duzzadó szerszámját. Már sokszor érezte, ahogy tánc közben a fiúk, férfiak hozzádörgölőztek vagy hozzányomták a farkukat a testéhez, néha élvezte is, de Ádámtól ugyanez sokkal érzékibb és főleg izgalmasabb volt. Nem tudta hányszor peregtek le szeme előtt a fiú testének és mozdulatainak képkockái, hányszor érezte a fiú duzzadt nemiszervét, hányszor gyúlt fel a vágy a puncijában amíg végül el nem aludt. De kitartott, mert úgy érezte ennél sokkal izgalmasabb dolgokat hozhat a jövő hét.

A hétvége lassan telt, hétfőn szerencsére ki sem látszott a munkából, nem kellett azon gondolkodnia mikor érkezik vissza Ádám a Megatranszhoz.
Kedden reggel egy email várta a fiútól: Köszi a segítséget! A többiek nagyot néztek milyen katonás rend fogadta őket az asztalomon!. Kriszta gyorsan gépelte a választ: Örülök neki, remélem a jutalmam nem marad el! Úgy emlékszem nem adtál be konkrét igényt ? ugratta a fiú Krisztát aki egy pillanat alatt elvörösödött és sebesen leírta amin egész hétvégén tűlánydött: Pénteken meg akartál csókolni, ugye? . Mielőtt átgondolhatta volna mit is írt le tulajdonképpen, rá kattintott a Küldés gombra a képernyőn. Ádám hasonló gyorsasággal küldte a választ: Igen Kriszta megint hirtelen döntött: Du. akarok venni egy nyomtatót, eljössz kiválasztani? Persze és ezzel meg is beszélték a randit délután hat órára.

Az áruház előtt találkoztak, Ádám gyalog érkezett és a kiszűrődő fényben várta a lányt, hogy a parkolóból odasiessen a bejárathoz. Csak szóban üdvözölték egymást és elindultak az eladótérbe. Ádám az első csókot még tartogatta. Kriszta hagyta, hogy a fiú vezesse és a polcok között sétálgatva megint össze-össze ért a karjuk. Amikor már nem tudtak mit kitalálni séta ürügyén, leemeltek egy nyomtatót a polcról és a pénztárhoz siettek.
- Fel tudod telepíteni? ? kérdezte Ádám. Kriszta túl hirtelen rávágta, hogy igen és hogy mégis legyen okuk együttmaradni, felajánlotta Ádámnak, hogy hazaviszi kocsival.

A kocsiban ártatlan dolgokról beszélgettek, érezhető volt, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni a helyzettel, de belül ugyanakkor izgalomban voltak. Kiderült, hogy Ádám a szüleivel együtt nem lakik nagyon messze az áruháztól. Amikor megérkeztek Ádámék háza elé, a fiú odafordult Krisztához. Ott csókolóztak először, a sötét utcán a kocsiban. Ádám finoman csókolt, nem próbálta bepréselni a nyelvét a lány szájába, inkább hagyta, hogy Kriszta picit szétnyissan az ajkait. Ádám nyelve lassan átkalandozott és miközben összebújva finoman átölelte a lányt, jobb keze szinte észrevétlenül hozzáért a keze a lány melléhez.

Éppen csak mint egy lágy fuvallat, de a lány határozottan érezte a dolgot. Nagyon kellemes volt és Kriszta egy picit közelebb csusszant a fiúhoz, hogy annak a keze nyugodtabban kalandozhasson a testén. A mellbimbója megkeményedett és a puncija is forrósodni kezdett. Ádám érezte Kriszta közeledését és a keze lassan végigsimította a lány pulóverét fentről lefelé, a tenyere még egyszer végighaladt a lány oldalán, ujjbegyével végigcirógatva Kriszta mellének az oldalát. Azután lejutott a pulóver aljához és lassan becsúszott alá. Ekkor Ádám a bal kezével lágyan cirógatni kezdte Kriszta tarkóját és közben a jobb keze felfelé haladt a pulóver alatt. A szájuk szinte összeforrt, Kriszta pedig teljesen átadta magát a gyönyörnek.

Érezte, ahogy Ádám keze lassan eléri a melltartóját, felkúszik rajta és tenyere puhán a mellére tapad. Hagyta, hogy a fiú tenyere körbe-körbe cirógatva a kemény mellbimbóval játsszon. Ádám néhányszor végigsimította a lány mellét is, aztán Kriszta teljes döbbenetére a melltartó felső éle alá csúsztatta az ujjait. Kriszta bugyija hirtelen teljesen átnedvesedett és átadta magát az extázisnak. Nyúlj be kérlek ? gondolta magában és Ádám mintha csak hallotta volna, óvatosan lefejtette a puha anyagot Kriszta melléről kiemelve azt. A lány bal keze ekkor átsiklott Ádám combjára és tétován megkereste a fiú sliccét. Rácsúsztatta a kezét a fiú sliccére és óvatosan cirógatni kezdte finom ujjaival a megmerevedett péniszt a nadrág anyagán keresztül.

Ujjai le és fel siklottak a fiú farmernadrágján, amitől a duzzadt nemiszerv szinte robbanásig keményedett. Ádám közben teljesen lehúzta a melltartót Kriszta jobb melléről és átcsúsztatta a tenyerét a lány bal melléhez. Kriszta egyre feljebb és feljebb vitte a kezét a fiú sliccén egészen addig, amíg megtalálta a legfelső gombot. Megfogta a gombot és kigombolta a fiú sliccét fentről lefelé, egyenként. Egy pár másodperc múlva minddel végzett és Ádám pénisze a laza boxeralsón keresztül igyekezett kikandikálni a nadrágból. Kriszta megfogta a kemény nemiszervet és az alsónadrágon keresztül lágyan megmarkolta. Azután a kezével betévedt a boxeralsó sliccén át és végre a amga valóságában foghatta a forró péniszt. Ádám ezalatt lehúzta a lány melltartóját a bal melléről is és kézfejével még mindig a pulóver alatt, alkarjával felhajtotta, egyre feljebb húzta a lány pulóverét. Kriszta mindkét melle szabadon volt, szerencsére senki nem járt az utcán, aki láthatta volna a lassacskán félmeztelen lányt és a fiú szabadon meredező farkát.

Kriszta halkan, az élménytől szinte nyöszörögve megszólalt:
- Ne itt, kérlek!
- Bemenjünk? ? kérdezte Ádám és Kriszta csak bólintani tudott.
Ádám kihúzta a kezét a lány ruhája alól és megfogta a kezét:
- Gyere!
Kriszta szinte tudatát vesztve követte a fiút a ház felé. Ádám kinyitotta a kaput, előrement és kinyitotta a ház ajtaját is. A fiú szülei nem voltak otthon, mert a házban nem égtek a lámpák, zajt sem lehette hallani...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (87)        Nem tetszik (52)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-04-07 08:24:23
Ismeretlen
Jó a történet, van folytatás is? :)


Ezt a szex történetet 10788 X olvasták el.