Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Barátnőmmel megtaláltuk anyu vibrijét

Beküldő:NGM

Sziasztok! A nevem Sári, és egy pár hete megtörtént esetet mesélnék el nektek.
Gimibe járok, és egy napon elmaradtak az utolsó óráink. A legjobb barátnőmmel, Vikivel azon tanakodtunk, hogy mihez kezdjünk a váratlan szabadidővel.
- Elég vacak az időjárás, nem igazán van kedvem most a parkban lógni. Pénzem meg sajna nincs, hogy beüljünk valahová egy teára vagy forró csokira. - mondta Viki.
- Igen, ilyen időben nem jó mászkálni. De tudod, hogy itt lakom 10 percre a sulitól. Menjünk fel. Otthon van tea is, talán forró csoki is. Zenét hallgatunk, dumálunk. - tanácsoltam.
Az ötlet Vikinek is tetszett. Élénken beszélgetve elindultunk hozzánk.
Nem voltak otthon a szüleim, még dolgoztak. Tesóm is suliban volt még. Így a legnagyobb nyugalomban lehettünk Vikivel. Megfőztünk két bögre gyümölcsteát, bekapcsoltuk kedvenc zenéinket, és sokat nevetve dumáltunk a suliról, srácokról, családról, sorozatokról. Aztán néztünk néhány sminkelős videót is.
- Tök jók ezek a smink tippek. Jó lenne kipróbálni párat. Vagy legalábbis a körmöm kifesteni szépre. - mondta Viki.
- Tudod mit, sminkeljünk kicsit. Ha jól sikerül, lövünk pár szelfit is. Anyunak jó kis készlete van. - javasoltam. Az ötlet mindkettőnknek bejött. Ki is mentünk a fürdőszobába válogatni anyu smink cuccai között.
- Hát nem sok minden van, amit értelmesen használni lehet. Pedig anyud mindig olyan jól néz ki. - mondta Viki.
- Hát igen, sajnos a legjobb cuccait a hálószobában tartja a sminkasztala fiókjában. - válaszoltam.
- Akkor gyerünk, nézzük meg. - vágta rá Viki.
- Hát nem is tudom... Azért harap, ha ott turkálok. - ijedtem meg kicsit.
- Ugyan, mindent oda teszünk vissza, ahonnan elvettük, és mindenből csak olyan kicsit használunk, ami meg sem látszik rajta. Nem azt mondtam, hogy mindent kenjünk magunkra. - győzött meg Viki.
Be is mentünk a szüleim hálószobájába, leültünk a tükrös sminkasztalka elé, és elkezdtük előszedni az izgalmas cuccokat. Egy videó alapján próbáltunk egy szexi sminket. Igen csak jól sikerült, és elégedetten lőttünk pár szelfit Vikivel. Utána még nézelődtünk a fiókban, hátha kihagytunk valami érdekeset.
- Ez mi lehet? - kérdezte Viki és a fiók végéből előhalászott egy papír tokba becsúsztatott fekete, hosszúkás bársonydobozt.
- Fogalmam sincs, még nem láttam. Nézd meg. - vontam meg a vállam.
Viki kicsúsztatta a papírból, majd felpattintotta az elegáns bársonydobozt.
A dobozban tökéletesen elhelyezkedve egy kb 16 centi hosszú, csillogó arany színű, egyik végén lekerekített, a másikon fekete kupakkal ellátott rúd feküdt. Pár pillanatig döbbent csendben bámultuk, majd Viki hangosan felnevetett:
- Úristen! Ez az amire gondolok?
-Mert mire gondolsz? - kérdeztem álnaívan, pedig tudtam a választ.
- Ez egy vibri! Egy vibrátor! Atya ég... Anyud menőbb, mint hittem. - nevetett Viki, és kikapta a vibrátort a dobozból.
- Tiszta nimfó anyukád, ha ilyet használ. - mondta Viki miközben fel-alá hadonászott a vibrátorral. Én megpróbáltam kikapni a kezéből, de ő ügyesebb volt, és elugrott előlem.
- Add vissza, tegyük el! - mondtam kissé durcásan.
- Mi bajod, Sári? Csak megnézem. Még sosem láttam ilyet. Te?
- Én sem láttam, de tedd vissza, és ne nevesd ki anyut! - förmedtem rá. Viki elkomolyodott, és rám nézett.
- Ne haragudj. Nem bántásból mondtam. Csak meglepődtem. Anyud olyan csini és menő. Ettől meg még menőbb. Csak megelepetésemben nevettem. De ha zavar, akkor tessék, tedd el. De engem érdekel. - nyújtotta felém bocsánatkérően a vibátort.
Átvettem tőle. Forgattam, nézegettem kicsit. Őszintén, nagyon izgi volt a kezemben tartani. Viki észrevette, hogy én is nézegetem.
- Tudod mit? Lőjünk vele pár szelfit. Nem kirakni, csak magunknak. Hogy mi is lazák vagyunk.
Ezzel szexi arcokat és pózokat vágva az új sminkünkben csináltunk pár szelfit, amiken feltűnően ott tartottuk a kezünkben a vibrátort.
Egyszer csak Viki szagolgatni kezdte.
- Hát te mit csinálsz? - kérdeztem nevetve.
- Van egy jó fotó ötletem, de ahhoz először azért ellenőriztem, hogy nem puncis-e? - válaszolta mosolyogva.
- És? Olyan? - kérdeztem döbbenten. Igazából most fogtam fel csak, hogy ez a vibrátor nem csak egy jópofa kellék, hanem valószínűleg megjárta már anyu punciját.
- Nem érzek rajta semmit. Te? - kérdezte Viki, és az orrom alá nyomta. De nem éreztem semmi illatot rajta.
- Semmi. Anyu biztos alaposan elmosta, tudod milyen tisztaság mániás. - feleltem.
- Oké, akkor lehet. - vigyorgott Viki, majd az arca elé tartotta a vibrátort, és valami hihetetlenül szexi pózt és arcot vágva, mélyen a szemembe nézve kiöltötte a nyelvét, és a vibrátorhoz érintette. Én csak bámultam őt. Ő meg nevetve rámszólt:
- Most csak nézel? Csinálj már egy képet!
- Ja, tényleg... - eszméltem fel, és kattintottam pár képet, mikor újra felvette a pózt.
- Gyere, csináljunk egy igazi ribis, csajos, páros képet! - hívott Viki. Odaültem mellé, és mindketten belenéztünk a kamerába a legcsábosabb tekintetünkkel. Közben én az egyik, Viki a másik oldalról nyalta meg a vibrátort. Nagyon izgi kép lett.
- Na, elrakhatod, ha akarod. - adta vissza a vibrátort Viki.
- Már nem vagy kíváncsi? Be sem kapcsoltuk. - vettem át tőle.
- Te anyukádé, te döntesz. - vonta meg a Viki a vállát. Én egy gonosz mosollyal megtekertem a fekete kupakszerű rész végén egy forgatható részt. Az aranyszínű rúd a kezemben egyre intenzívebben zizegni kezdett.
- Azta! Állítható sebességű! Anyud tényleg műértő. És milyen elegáns darab ezzel az arany színnel. - lelkendezett Viki.
- Na igen, ez a stílus anyura vall. Ha tudtam volna, hogy van neki, akkor egy pont ilyenre tippeltem volna, nem egy olyan farokszerűre. - feleltem nevetve.
Közben Viki már rámarkolt a kezemben rezgő vibrire.
- De kellemesen rezeg. A kezemnek is finom érzés. - mondta Viki.
- Hát valószínűleg arra találták ki, hogy kellemes érzés legyen. És nem csak a kezedben. - nevettem.
- Kíváncsi lennék, máshol milyen érzés lehet. - tűnödött el Viki, és kivette a kezemből. Először csak bámulta, majd a pulcsin keresztül odanyomta a felkaromhoz.
- Na, Sári, milyen? - kérdezte.
- Jó érzés. Masszírozónak sem rossz. - nevettem, miközben a bizsergés szétáradt a karomban.
- Akkor nézzük, segít-e a nyakamat ellazítani. - mosolygott Viki, és a rezgő vibrátort a nyakához tette. Lehunyta a szemét, és láthatóan tetszett neki az érzés. Aztán egyszer csak kicsúszott a kezéből, végigsiklott a mellkasán, és becsúszott a rezgő vibrátor a felsője dekoltázsába. A melltartójában akadt fenn. Félig sikítva, félig kacagva kapott utána.
- Úristen Sári! Támad a kígyó! - húzta ki kacagva, és én is nevettem. De éreztem, hogy a hangulat megváltozott a szobában. A pulzusom megemelkedett, a tenyerem izzadni kezdett.
- Hűha, Sári. Azért nem volt rossz érzés, hogy becsúszott. Kipróbálom. - mondta Viki, és a vibátort a felsőn és a melltartón keresztül odanyomta a cicijéhez. Pár pillanatig masszírozta vele, majd azt mondta:
- Azért a melltartó szivacsbetétje eléggé tompítja az érzést.
- Jó hogy nem már ledobod a melltartót, te hülye! - mondtam főként poénnak szánva. De Viki megvonta a vállát, majd a kezembe adta a rezgő vibrit, és egy pillanat alatt ledobta a felsőt, kicsatolta a melltartóját.
Nem először láttam Viki melleit. Öltöztünk már együtt számtalan alkalommal, meg ugye mikor fejlődni kezdtünk, mindig összehasonlítgattuk, ki hol tart éppen a növésben. De ez most más volt.
Viki visszavette a vibrátort, kicsit benyálazta, és odanyomta barna bimbójához. A hatás nem maradt el: látványosan keményedni kezdett a mellbimbója, ő pedig felsóhajtott. A vágytól kipirult az arca.
- Na, milyen? - kérdeztem félénken.
- Uh, Sári... Ez nagyon jó. Próbáld ki!
- Itt előtted? Anyum vibrátorával? - pirultam el.
- Jaj, ne legyél már nyuszi! De nekem mindegy. - mondta Viki, majd lehunyt szemmel a másik bimbóját kezdte kényeztetni. Ő láthatóan nem szégyellősködött.
Úgy voltam vele, hogy akkor én sem. Levettem a felsőm és a melltartóm. Az én mellem kisebb, mint a Vikijé, irigykedtem is rá mindig. A bimbóim viszont sokkal nagyobbak és szép rózsaszínek.
- Na, látom megjött a bátorságod. - vette észre Viki a történteket. Újra megnyálazta a rezgő vibrátor végét, és finoman odatette az én mellbimbómhoz.
Villámként járt át a vibri finom rezgése. A mellbimbóm hegyétől a mellkasomon át a gerincemig futott a csodás érzés. Olyan váratlan és új volt, hogy önkéntelenül felnyögtem:
- Basszus, ez rohadt jó! - majd rá is csaptam a saját számra, mikor felfogtam, mit mondtam.
Viki fetrengett a nevetéstől:
- Igaz a mondás, hogy alamuszi macska nagyot ugrik. Itt szégyenlősködsz, aztán tessék. Mondjuk a génjeidben van, biztos anyudtól örökölted. - incselkedett velem.
Ezután némán folytattuk a mellbimbóink kényeztetését. Viki markolta a vibrit, én Viki kezét, és felváltva izgattuk mindkettőnk bimbóját. Hosszú percekig csináltuk. Kőkeményen ágaskodott mind a négy mellbimbó. Közben a szabad kezünkkel simogatni kezdtük a vibrátort éppen nélkülöző mellünket. De én éreztem, hogy a puncim is bizseregni kezdett. Így a kezem lassan a hasamra csúszott, majd onnan a combom belső felére. Még mindketten farmernadrágban ültünk.
Viki észrevette, hogy hol jár a kezem, és a szemembe nézett:
- Tudom, hogy te is arra gondolsz. Ott is ki kell próbálnunk, hogy milyen érzés.
- Uh, megőrültél, Viki? Ez az anyukámé. Ott járt a puncijában. - válaszoltam.
- Csak bugyin keresztül egy kicsit simizném vele. - mondta Viki, és már állt is fel. Kigombolta és letolta a nadrágját. Ott állt előttem egy gyönyörű, fehér tangában. Hanyattfeküdt anyuék ágyára, és az aranyszínű, zümmögő játékszert elkezdte fel-le húzogatni a puncija felett a tangán keresztül. Közben másik kezével a cicijét masszírozta.
- Uh, Sári, ez milliószor jobb, mint a bimbón! - nyögött fel, és láttam, ahogy finom nedvességfolt kezd terjedni a bugyiján ott, ahol a puncilyuka van.
Én meg alig hittem a szememnek: a legjobb barátnőm a szemem előtt masztizik az anyum vibrátorával. Totálisan felizgatott a látvány. Én is ledobtam a farmert, és egy rózsaszín bugyiban figyeltem tovább Vikit. Én sem bírtam sokáig csak nézni: benyúlva a bugyimba elkezdtem a mutatóujjamal a csiklómat izgatni.
A szobát betöltötték a lágy női sóhajok és a felizgult puncik illata. Viki rámnézett:
- Hé, Sári! Arról volt szó, hogy csak bugyin keresztül csináljuk! Te meg már mindjárt könyékig vagy a pinádban!
- Az csak a vibrátorra vonatkozott, hogy bugyin keresztül csináljuk vele. - válaszoltam szemtelenül neki.
Erre Viki nevetve rámnyújtotta a nyelvét, majd megemelve a csípőjét egy mozdulattal letolta a szétázott tangáját. A punciszaftos bugyit hozzámvágta.
Most már teljesen meztelenül feküdt mellettem. Fazonra nyírt puncija lágyan szétnyílt ahogy terpeszben feküdt. Szeméremajkai már csillogtak a puncinedvtől. A vibrátort odaillesztette a puncija vágatához, és fel-le kezdte mozgatni.
- Hé, tiszta lucskos lesz a vibri a pinádtól! - szóltam rá.
- Ne parázz már! Majd lemossuk. Vagy így már neked nem lesz gusztusod használni? - incselkedett Viki, és egy mozdulattal a combomhoz törölte a pinájától nedves vibrátort.
- Jaj ne, Sári puncinedves lett! Most mi lesz? Belehal vagy leszbi lesz? - nevetett szemtelenül Viki.
Mikor én is elnevettem magam, felém nyújtotta a rezgő vibrit:
- Na, tessék. Neked is ki kell próbálni. Valami isteni érzés. De ha zavar, akkor előtte kiviszem és lemosom.
- Nem kell. - feleltem dacosan, és letoltam a bugyim, amit persze én is Vikihez vágtam. Az én hasonló fazonú puncim is jó nedves volt már. Elvettem a kezéből a pinájától lucskos vibrátort, és vele szemben állva a két nagy szeméremajkam közötti vágatba hosszában odaillesztve mozgatni kezdtem. De nem voltam felkészülve a csodálatos érzésre: a lábaim megremegtek és hangosan felnyögtem. Majdnem el is estem, annyira az élvezet vette át a testem irányítását.
- Ugye olyan jó, hogy te is hanyatt vágod magad tőle? - nevetett rám Viki.
Inkább lefeküdtem én is az ágyra Viki mellé. Én a vibrátorral, ő az ujjával izgatta magát tovább. Olyan szorosan feküdtünk egymás mellett, hogy a vállunk összeért. Néhány perc múlva Viki megfogta a vibrátort tartó kezem, és áthúzta a saját pinájához. Én ugyanúgy mozgattam tovább, csak immár az ő szeméremajkai között.
- Látom téged sem zavar az én puncinedvem. - mondtam neki.
- Mások vérszerződést kötnek, mi sunaszaft szerződést. - nevetett rám Viki.
- Ha már egyikőnk sem finnyás, van egy ötletem, hogy lehetne egyszerre használni a vibrit. - folytatta Viki. Az ő instrukciói alapján félig felkönyökölve az oldalunkra feküdtünk, és terpeszben egymás lábai közé csúsztunk, amíg a puncink összért. Szeméremajkaink mintha csak csókolóztak volna egymással. Fantasztikus érzés volt már ez is. Érezni Viki nedves pináját az enyémen. De Viki tovább fokozta az egészet, hogy a puncink közé csúsztatta a rezgő vibrátort. Így egyszerre ingerelte mindkettőnk csiklóját, ahogy fel-le csúszkált. Hangosan nyögtünk mindketten, és a csípőnket mozgatva dörzsöltük a puncinkat a vibrátorhoz is, és egymáshoz is.
- Uhh, bassza meg, én el fogok menni! Kérlek kúrj meg a vibrivel! - nyögte Viki.
Még egyikőnk sem volt pasival, de már sokszor ujjaztuk magunkat, így technikailag már nem voltunk szüzek.
Viki kutya pózba vágta magát, és felém pucsított szép nagy terpeszben. Én egy határozott mozdulattal felnyomtam a rezgő vibrátort a pinájába, és kúrni kezdtem vele. Viki közben egyik kezével a csiklójához nyúlt, és azt dörzsölte. Csodálatos látvány volt. Minden mozdulattal, mikor befelé toltam neki a vibrit, Viki egész teste megremegett. Ilyenkor még a popsilyuka is finoman kitágult.
Ez annyira izgató látvány volt, hogy odahajoltam, és megpusziltam a lüktető popsilyukát. Viki erre még vadabbul zihált. Gondoltam, ha nem tiltakozik, kap még egy puszit. Ebből aztán az lett, hogy nyalni kezdtem a lüktető popsilyukát. Nem is bírta sokáig egyszerre ezt a hármas kényeztetést, és remegve elélvezett.
- Sári, ez kurva jó volt! - pihegte Viki.
De most én következtem. Hanyatt feküdtem jó nagy terpeszbe. A Viki pinájától lucskos vibrátort betoltam a remegő suncimba, és én is baszni kezdtem magam vele. Közben a másik kezemmel a mellemet masszíroztam.
Viki kimerülten feküdt mellettem, és figyelt. De hamarosan átnyúlt a kezével, és simogatni kezdte a hasam. A keze lassan kúszott felfelé, míg el nem ért a mellemig. Mikor látta, hogy hagyom, elkezdte masszírozni a cicimet. Azután lassan felkelt, és a lábam közé térdelt. Átvette a kezemből a vibrátort, és most ő kezdett baszni vele. Közben odahajolt a csiklómhoz, és nyalni kezdte.
Hihetetlen volt, hogy idáig fajultak a dolgok: a legjobb barátnőm épp kinyal, és közben anyu vibrátorával keféli a pinám.
A testem megfeszült, a puncim lüktetni kezdett, és a csiklómból kiindulva egy óriási orgazmus áradt szét a testemen.
Vikivel összebújva pihentünk utána egy negyed órát, mire meg tudtunk szólalni. Aztán az órára néztem, és felkiáltottam:
- Úristen, Viki! Kapjuk össze magunkat, mert anya tíz percen belül itthon lesz!
Villámként kaptuk magunkra a ruhát. Én lecseréltem az átáztatott lepedőt anyuék ágyán, Viki pedig elmosta a vibrátort. Igyekeztünk mindent pontosan a helyére visszatenni.
Éppen csak végeztünk, mikor zaj hallatszott az ajtó felől. Anyu megérkezett, mi pedig nevetve szaladtunk át az én szobámba a szüleim hálójából.
- Sziasztok lányok! Mi ez a nagy viháncolás? - köszönt be anyu hozzánk. Mi egymásra néztünk Vikivel, és elnevettük magunkat. Anyu kicsit furán nézett ránk:
- Tudom ám, hogy mit csináltatok. Sári, ezt mégis hogy gondoltad? Az az én személyes cuccom! - komorodott el hirtelen anyu. Mi pedig lefagytunk Vikivel. Honnan tudja?
- A...a...anyu... Sa...sa... sajnálom. Csak megtaláltuk, és... - kezdtem magyarázkodni.
- Persze, csak megtaláltátok! Mintha nem tudtad volna eddig is pontosan, hogy ott tartom a sminkcuccaim. - felelte anya.
Erre óriási kő esett le a szívünkről Vikivel. Hát persze, csak a sminkről beszél. Még mindig ki voltunk festve. Megkönnyebülten egymásra nevettünk Vikivel. Anyu meg azt sem tudta, mi bajunk van.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (96)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-03-10 10:05:43
Dolfi
Ez a történet valami szuper volt , remélem sok történetet olvashatok még tőled<3

2022-03-11 13:59:54
gandalf_jr
Nagyon jól megírt, élvezetes történet. Lesz folytatás? ;-)

2022-03-12 07:50:47
Jani
Végre egy jó történet. Gratulálok! ??

2022-03-13 14:24:28
asdfghjkl
Eddig még nem volt itt egy normális történet.


Ezt a szex történetet 9679 X olvasták el.