Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anya és én

Beküldő:Tomi

Anya és én

Anya talált rá erre az oldalra és elolvasott pár anya- fia szex történetet, és úgy döntöttünk hogy a miénket is megírjuk.

Tominak hívnak, 20 éves vagyok és egy dunántúli nagyvárosban modern, mediterrán stílusú családi házban lakunk. 175 cm magas vagyok, barna hajú és szemű, 12 éve aikidozom így izmos de nem kigyúrt vagyok ( a családom és a lányok szerint jó pasi). A farkam 20/5 és borotvált. Anya 43 éves, de simán letagadhatna 8-10 évet. Vékony, ( a heti 4-5 edzésnek köszönhetően) fekete hosszú hajú, formás, kerek, ringó feneke van és hatalmas kerek, kemény mellei. Van egy nagyon jól működő családi vállakózásunk ahol én is dolgozom, tehát anyagi gondjaink nincsenek. Apám jobban szerette a piát mint a családját így hát elváltak egymástól. A mi történetünk karácsony előtt pár nappal kezdödött.

Megbeszéltük a haverokkal hogy elmegyünk bulizni hátha összejön valami normális csaj ( sosem volt gondom a csajozással), elmentem zuhanyozni meg hajat mosni, végeztem éppen a hajam törlöm mikor anyám hangját hallottam.
- Kisfiam, mekkora farkad van neked?
A hang irányába fordúltam és akkor megláttam hogy anya áll az ajtóban, egy bordó szatén köntös volt rajta ami szinte semmit nem takart, félig kilátszott a hatalmas kerek melle és a nagy kopasz puncija is ami nedves volt, a látványtól a farkam is éledezni kezdett amit anya is észrevett.
- Mit csinálsz te itt anya.- és azzal a lendülettel eltakartam a farkam a törölközővel.
- Éppen egy jó pasit nézek akinek akkora farka van amilyet még soha életében nem láttam.  Had nézzem meg még egyszer.
- Nem fogom a saját anyámnak mutogatni a farkam.
- Miért szégyenlős vagy, mert én nem szégyelnék semmit sem.
- Te is nagyon szexi, kívánatos, bombázó nő vagy és gondolom hogy te sem mutogatod magad mindenkinek.
- Szóval akkor tetszek neked?
- Nem tetszhetsz nekem.
- Miért nem?
- Mert az anyám vagy és nem tetszhetsz nekem úgy mint nő.
- Szerinted akkor én nem vagyok nő?
- Nem úgy gondoltam, szexuálisan nem gondolhatok rád.
- Miért nem, ki tiltja meg!
- Az anyám vagy és ez nem erkölcsös.
- Egy egyszerű kérdés kisfiam, megdugnál engem?- és abban a pillanatban kikötötte a köntöst és a földre ejti, ott állt egy gyönyörű nő elöttem és a meglepetségtől én is elejtem a törölközőt és álló fasszal anyát bámúlva állunk egymással szemben.
- Szóval akkor igen vagy nem?
- Hát bolond volna aki nem feküdne le veled ha volna rá lehetősége.
- Akkor ez egy igen?
- Igen anya, ez egy igen, nagyon szívesen megdugnálak. De ez akkor is erkölcsileg nagyon helytelen dolog.
Közelebb jött hozzám és átkarolta a nyakam, összeért a testünk.
- Nem érdekel hogy mi az erkölcsös vagy mi nem, mostantól szeretném ha együtt élnénk meg a szex nyújtotta örömöt és boldogságot. Évek óta nincs férfi az életemben rajtad kívül, de mostantól szeretném ha te lennél az. Szeretném újra nőnek érzem magam aki testileg és lelkileg is boldoggá tesz úgyhogy mi mostantól nagyon erkölcstelennek leszünk, és ha bárhol és bármikor szexelni akarunk akkor ne fogjuk vissza magunkat, mit szólsz hozzá?
- Benne vagyok anya, de ez akkor is helytelen.
- Még nem vagy benne, de remélem hogy nemsokára bennem leszel.
Megcsókolt lágyan, érzékenyen. Vissza csókoltam és közben a kezem felfedező útra indult a jobb kezemmel a formás kerek fenekét simogattam a ballal pedig a jobb mellét kezdtem gyúrni, anya sem tétlenkedett mert rögtön a farkam vette kezelésbe és lassan verni kezdte. Közben nézte ahogy a nyelvemmel a nagy mellbimboját kezdtem nyalogatni, és szopni.
- Csecsemő korodban is nagyon imádtad öket, alig lehetett kivenni a szádból öket.
- Most sincs ez másképp.- és nevettem.
- Akkora farkad van hogy nem éri át a kezem, de a számba biztos hogy belefér.
Szépen lassan kezdett legugolni elém, közben folyamatosan mélyen egymás szemébe néztünk, láttam benne a vágyakozást és a tűzet.
- Ez hatalmas kisfiam, olyan kemény, apádnak átlagos farka volt csak, de ez csodálatos.
Aztán hirtelen bekapta a farkam és szopni kezdett. Nagyon izgató látvány volt ahogy anya szopott.
- Anya nagyon csodás a szád.
- Lessz itt még majd más csódás dolog amit ketten együtt fogunk átélni. Tudom hogy Te nem beszélsz csúnyán de szex közben kell egy kicsit, úgy izgalmasabb. Szeretném ha mostantól mindent nyíltan és őszintén megbeszéljünk, mindent ami jó és föleg azt ami rossz vagy kellemetlen, hogy azt ki tudjuk javítani és utána majd élvezni tudjuk. Szeretném ha nem lennének tabuk és minden vágyunkat  kiélhetnénk, de most már dugjál meg mert hónapok óta nem volt bennem igazi fasz, és nagyon éhes már a puncim és a popsim is.
- A popsidat is szeretnéd ha kényeztetném? Nekem még nem volt bennem részem.
- Nem baj drágám, majd sokat gyakoroljuk és köszönöm szépen hogy öszinte vagy, de a popsim is kívánja a kényeztetést, sőt van úgy hogy jobban mint a puncim.
- Mielőtt nagyon elmélyülnénk egymásban tisztázni kellene pár dolgot. A farkam méretét, mert a lányok többségének nem tetszik hogy ekkora és a védekezést.
- Ne izgúlj a farkad miatt mert a puncim és a popsim is nagyon tágulékony, és örülök hogy a védekezésre is figyelsz. A puncimon kívül mindenhová élvezhetsz a hasamra a cicimre a hátamra a popsimba és a popsimra is, de a legjobban a számba szeretem érezni a spermát. Aztán majd íratok fel gyógyszert és utána majd a puncim is megtöltheted, de most már dugjál meg mert nagyon bevagyok indulva.
Anya felült a mosógépre és  széttárta a  lábait és akkor elém tárult a világ legszebb puncija. A kisajkai kinyílva mint a pillangó szárnya és a csiklója is nagyon hívógató volt a barlangjával és a popsijával együtt, amik igencsak kivóltak tágúlva. Nem is gondolkodtam sokat és rávetettem magam arra a csodára. Nyaltam anyát, hangosan nyögött és húzta a fejem a puncijára a csípőjét meg tolta a számra. Szaporán kezdett lihegni, egyre hangosabb lett és éreztem hogy nemsokára a csúcson lessz. Gyorsabban kezdem nyalni, anya is erősebben húzta a fejem a puncijára, a csípője meg olyan gyorsan járt hogy alig bírtam a punciját a számba tartani. Aztán robbant az orgazmusa, nagy síkoly közepette élvezett el, a puncijából patakként folyt a puncilé ami nagyon finom volt. A puncijától kezdve csókkal bórítva indúltam felfelé a testén megállva a köldökénél aztán a melleit is puszilgattam és végül a szájára tapasztotta a számat. Vad smárolásba kezdtünk, anya még mindig lihegett.
- Ez isteni érzés volt édesem, de most már a farkadat akarom érezni.- és megfogta a farkam és húzta a puncijához.
- Ne pihenjünk egy kicsit?
- Nem kell drágám, bírja a puncim a kiképzést.
A farkam pont a puncijához ért, és én nagyon lassan tolni kezdtem, iszonyat izgató látvány volt ahogy a farkam egyre mélyebbre hatol a saját anyám puncijában. Kicsit szűk volt, így kicsit vissza húztam, de anya megfogta a derekam és húzott vissza.
- Az egészet érezni akarom, told be az egészet az utolsó millimétert is érezni akarom.
A kérésnek eleget téve tövig betóltam, vártam egy kicsit hogy hozzám táguljon anyám puncija aztán kijjebb húztam és vissza.
- Anya, ez csodálatos érzés, Te vagy az első nő aki teljesen magába tud fogadni, és olyan forró és nedves a puncid.
- Ennek nagyon örülök, és tényleg csodás érzés hogy a farkad teljesen kitölti a puncim.
Aztán elkezdtem dugni, elöször szépen finoman, mikor éreztem hogy elég könnyen csúszik akkor kezdtem gyorsabban mozogni, anya felkönyökölt a mosógépen, két ujjal széthúzta a punciját hogy jobban lássa a farkam ahogy mozog benne.
- Basszál drágám, dugjál meg jól.
Nagyon izgató volt hogy anyám így beszél, még gyorsabban dugni kezdtem, aztán hallottam hogy megint kapkodni kezdte a levegőt és hangosan nyögött már. Hirtelen a puncija a farkam köré szorul és anya nagyon hangosan élvezett. Nagy cuppanással kihúztam a farkam, nagyon szaporán vette a levegőt.
- Ez fantasztikus volt, régen élveztem már igazi fasztól. Csodálatos farkad van drágám. De most szeretném ha hátulról is nagyon megdugnád a puncim.
Anya megfordult, a bal lábát felrakta a gépre elörehajolt és nagyon bepúcsított és a bal kezével hátranyúlva széthúzta a punciját. Mögé álltam és beraktam a farkam, meglepően könnyen csúszott be a farkam ahhoz képest hogy az elöbb élvezett el. Tíz perc kefélés után anya felegyenesedík és a bal kezével átkarolja a nyakam, kicsit felém fordult és csókolózni kezdtünk, éreztem hogy ettől a póztól szükebb lett a puncija de én csak dugtam tovább. Gondoltam egyet és két újjaimat anyám szájába raktam mikor jó nyálas lett kívettem és a segge felé vettem az irányt. Anya kérdően nézett rám, de mikor tudta hogy mit akarok akkor mosolyogva csak annyit mondott, hogy csináld csak bátran. Aztán két újjal dugni kezdtem a popsiját, tényleg nagyon tágulékony volt mert nagyon könnyen becsúszott az újjam. Éreztem az újjaim azon a vékony börön keresztül, nagyon furcsa érzés volt de nagyon izgató, tudtam hogy így nem sokáig fogom bírni, de vissza fogtam magam hogy anya mégegyszer élvezni tudjon( vissza tudom tartani az élvezésem). Simogatni kezdtem a csiklóját és a már megszokott hangokat hallva tudtam hogy nemsokára élvezni fog megint, de azt is éreztem hogy én sem fogom sokáig bírni. Aztán anya az eddigi sikitását is felülmúlva élvezett el amit én sem bírtam tovább.
- Anya élvezek, nem bírom tovább tartani magam. Anyaaaaa!
A következő pillanatban már elöttem térdelt és nagy hévvel szopta és verte a farkam, és én rengeteg spermát löttem anyám torkára, amit éreztem hogy nem tud lenyelni és folyik a száján ki a melleire. Mikor már az utolsó cseppet is kiszívta belölem, felnézett rám.
- Úristen kisfiam, mennyi anyag jön ki belőled, nem is tudtam mindet lenyelni, tiszta geci lettem.
- Tudod anya nekem alapból ennyi spermám van. Nagy farok sok anyag.- és elnevettem magam.
- Hát akkor ezt nagyon sokat kell gyakorolni mert minden cseppért kár, mert nagyon finom volt, és ha csak leakarlak szopni akkor nem csurgathatom ki a ruhámra.
Az ujjával összeszedte az összes spermát a szájába. Mikor felállt és a köntöst is felvette, hátra fordult és meglátta hogy még mindig áll a farkam.
- Tomikám, neked még mindig áll a farkad?
- Igen anya, tudod többlövetű a farkam, kétszer is eltudok élvezni egymás után, de veled szerintem háromszor is sikerülne és vissza tudom tartani az élvezésem is
- Tele vagy meglepetésekkel, édesem.
- Azért te sem panaszkodhatsz.
- Mire gondolsz drágám?
- Az a szigorú és kemény üzletasszony aki mindig feszes miniszoknyában és nadrágban végigmegy a cégnél és az összes férfi dolgozónk, na és persze pár nő is megdugna, azzal a fiával dugatja magát akinek eszébe sem jutott volna hogy ilyen dolgokat csináljunk, de azért örülök neki.
- Én is nagyon örülök ennek, de ilyen a sors hogy azzal leszek testileg és lelkileg is a legboldogabb akit a legjobban szeretek. Most hívd fel a haverjaidat hogy nem mész bulizni, mert itthon nagyobb buli van.
- Jó majd megmondom nekik hogy éppen az anyámat dugom és hogy egész éjjel szeretkezni fogunk.
- Megne merd tenni, de az ötlet másik fele megvalósítható.
A nappaliban ülök a kanapén és éppen a haverokkal beszélgetek mikor látom hogy jön anya meztelenül, elém áll és a fülembe súgta.
- Most jön a második menet, de te csak beszélgess tovább.
Letérdelt a lábam közé és szétnyitotta öket, a golyoimtól szépen lassan kezdte el nyalni a farkam, megfogta és nagyon lassan kezdte a szájába venni a nyelve közben pedig a makkomat izgatta. Aztán hittem, hogy rögtön kiesik a kezemből a telefont, anya jó nyálasan kezdett el szopni, cuppogott rendesen a farkamon. Gyorsan leráztam a haverokat és kinyomtam a telómat.
- Mivan akkor ha belehallatszótt a telefonba hogy te ilyen hangosan cuppogsz a farkamon.
- Nem hallatszott az, de akkor kezdjük el.
Anya felállt és szépen lassan az ölembe ült, csókolóztunk és simogattuk egymást, megfogta a farkam és a puncijához igazította majd szépen lassan kezdett ráereszkedni. Éreztem hogy most valamiért szükebb lett és valami furcsa bizsergető érzést éreztem, beleült tövig, aztán megfogta a kezem és a popsijához rakta. Meglepődtem amikor éreztem, hogy egy vibrátor van a seggébe.
- Anya, neked vibrátor van a popsidban?
- Igen drágám, az egyik játékszerem.
- Hogyhogy az egyik?
- Van több is, van kicsi, nagy, vékony, vastag, élethű, tudod ha már igazíhoz nem jutok akkor valamivel kitudjam elégíteni magam, de azért egy hús- vér férfinél nincs jobb. Ezt azért hoztam most hogy izgalmasabb legyen a szeretkezésünk.
- Hát elég izgató érzés az biztos.
Ekkor anya elkezdett körözni a csipőjével, olyan technikával, hogy még egy hastántcos is megirigyelné azt. Negyedóra múlva éreztem hogy a kettös érzést, anya szűk puncija és a vibrátor okozta érzést nem fogom sokáig bírni, így leállitottam anyát.
-  Most hátulról lóvagolj meg kérlek.
Anya leszállt rólam, én össze zártam a lábam, anya nagy terpeszbe rakja a lábait és pucsítva közeledik a farkam felé, beleül a kitágult puncijával a farkamba és lovagolni kezd, egyre gyorsabban mozgatja a csípőjét, én megfogom a vibrátort és a farkam tövéhez rakom a végét, így olyan érzés mintha ketten dugnánk, ez anyának is plussz örömet okoz és egyre gyorsabban és hangosabban kezd nyögni. Már a megszokott hangokat hallva tudom hogy mindjárt élvezni fog, ami pár pillanat múlva beis következik, a térdemen támaszkodva liheg.
- Vedd ki a vibrátort a popsimból kérlek-kihúztam a vibrátort és anya háttal rám dölt, jobb kezével átkarólta a nyakam és megcsókoltuk egymást.
- Dugd meg a popsim is, ha szeretnéd, mert én nagyon érezni akarom a farkad ott is.
- Bíztosan akarod, anya?
- Igen édesem, ha felkészültél rá akkor rakjuk be oda is és szeretném ha  jól megdugnád aztán tele spriccelnéd a popsimat.
Megcsókoltam anyát és leemeltem a farkamról, anya a jobb lábát felrakta a kanapéra és megemelte a csípőjét, megfogta a farkam és a popsijához rakta, lassan kezdett ráereszkedni, nagyon forró és nedves volt gondolom a sikosítotól amit odarakott hogy a vibrátort feldugta magának. Lassan kezdett mozogni, közben smároltunk és a melleit simogattam, anya egyre gyorsuló ütemben lovagolt, ami a szűk popsija miatt nekem is nagy élvezetet okozott. Egyszer csak megfogja a kezem és a szájába veszi az újjaim és jól benyálazza, aztán a puncijához rakja.
- Dugd be az újjaid, annyit amennyit csak tudsz.
Először csak kettőt raktam be de éreztem hogy több is elfér benne, utánna bedúgtam a harmadik újjam is de még mindig volt hely mellettük így hát négy ujjam volt anyám puncijában, meglepődtem hogy milyen tágúlékony. Dugni kezdtem és a hatás nem marad el, gyorsabban kezdett lovagolni és szaporábban kezdte a levegőt kapkodni, a g pontját kezdtem izgatni és akkor szabadult el a pokol anyánál.
- Istenem, drágám mit csinálsz te velem, csodás vagy, basszál még, basszad a seggem, azzal az isteni fasszoddal.
Megfogtam anya csípőjét és én kezdtem el dugni, keményen, tövig nyomtam a popsijába a farkam, tíz percig bírta aztán óriásit üvöltve élvezett el. Anya hatalmas orgazmusa engem is magával rántott, és én is nagyot kiáltva löttem tele anya seggét rengeteg gecivel. Nagy cuppanással kihúztam az újjaim anyám puncijából és lenyaltam öket, ami nagyon finom volt. Anya rajtam fekve lihegett még.
- Ez hatalmas orgazmus volt, régen dugtak meg így.
Anya leszállt a farkamról és eldölt a kanapén, a jobb lábát felhúzta a bal lába lógott a kanapéról, izgató látvány volt a kitágult puncija és a popsija amiből folyt ki a sok sperma.
- Ez egy pornófilm utolsó jelenete is lehetne, olyan izgató látvány vagy.
- Igen drágám, sok porno végzödik ilyen képpel de szerencsére ez most a valóság.
- És honnan jött az a vibrátoros ötlet?
- Tudod mielőtt megszülettél apáddal nagyon sokat szexeltünk, volt egy nagyon jó baráti társaság és velük sokmindent csináltunk, akkor volt bennem először két fasz, amit nagyon élveztem, de a legjobban azt élveztem mikor egy nő nyalt és én nyaltam nőt.
- Hát azt én is megnézném hogy egy másik nővel szexelsz, azzal teljesülne egy vágyam, igaz hogy már teljesítetted az egyiket.
- Igen? Milyen vágyaid vannak a szexben, édesem?
- Idösebb nővel szexelni, ez ugye már teljesült, a többi meg szerintem mint minden férfinak, két nővel egyszerre, néger csajjal és kipróbálnék egy ázsiai nőt is.
- Sosem lehet tudni hogy a sors mit hoz, hátha teljesül valamelyik. Menjünk most már aludni mert nagyon kifárasztottál ma este, és szeretném ha mostantól mindig velem aludjál.
- Örömmel anya, nagy örömmel.
Egymás karjaiban aludtunk el, mint két szerelmes.


Másnap reggel arra ébredtem hogy valaki lágyan, érzékenyen szopja a farkam.
Felkönyökölök és látom hogy anya ténykedik rajtam.
- Ébresztő drágám, a hasadra süt a nap vagyis inkább a farkadra, én már megittam a kávémat és kérnék hozzá tejet.
- Szolgáld ki magad anya.
Olyan érzéki szopásba kezdett, hogy én olyat még nem éreztem, de húsz perc után mikor már látta rajtam hogy nem bírom már sokáig akkor meg bevadult és olyan hévvel szopta a farkam, hogy azt hittem kiszívja a lelkemet is, ennek hatására óriásit élveztem anyám szájába, éreztem hogy egyre kevesebb geci folyik ki a szájából. De amit nem tudott lenyelni azt is összeszedte.
- Nagyon jól csinálod már, egyre kevesebbet pazarolsz.
- Gyakorolnom kell mert nagyon finom vagy és kár minden cseppért.
A következő napokban megismertük egymás testét, az erogén zónákat, megbeszéltük kinek mi a jó, min változtassunk, anya megmutatta a vibrátorait is( persze használat közben is), rengeteget szeretkeztünk, kipróbáltuk az egész lakást ( kivéve a wc-t) szexeltünk a konyha szekrényen,  a konyhapulton, a bárszéken, az étkezőasztalon, a nappaliban, a fürdöben, az alagsorban lévő összes kondigépet felavattuk, a jacuzziban de még a garázsban a autók motorháztetejét is kipróbáltuk ( még szerencse hogy fűtött a garázs). Szentestére is étteremből rendeltünk kaját hogy minél többet tudjunk egymással foglalkozni. A családi hagyomány szerint az első ünnepen a nagyiéknál jövünk össze, anyának van egy nővére Sziszi (Szilvi), (két lánya és a férje, Feri) aki egy évvel idősebb és pontosan ugyanúgy néz ki mint ő, vékony,  fekete hosszú haj, formás kerek popsi, nagy cicik, de nála már látszik hogy egy kicsit már kezdenek megereszkedni,  szóval ő is nagyon jó nő, ráadásul ő a keresztanyám. Készülődünk a találkozóra,  anyára várok mikor megszólalt.
- Jó leszek így, drágám?
Oda néztem és majd leesett az állam, fekete testhezálló ruha volt rajta, a szoknya igen rövid volt, a combfixes harisnyája  szinte kilátszott, szólíd smink és tűzvörös rúzs és vörös magassarkú cipő.
- Nagyon dögösen nézel ki, anya, de nem rövid egy kicsit az a szoknya?
- Nem, szerintem pont úgy jó ahogy van.
- Hát igazad van, mert így nagyon keveset kell felhúzni hogy hozzád férjek.
Megfogtam a szoknya szélét és felhúztam a derekáig és a fenekét kezdtem simogatni.
- Drágám, most nem késhetünk el és nagyon vigyáznunk kell, nehogy lebukjunk, de ígérem hogy estére bepotolunk mindet, és mi lesz a cégnél, ha ezt a pár órát sem fogjuk kibírni?
- Pedig úgy szeretném látni azt a csókos, tűzvörős szádat a farkam körül.  A cég az más dolog, az munkahely, ott dolgozunk, nehéz lesz majd kíbirni de majd megszókjuk.
- Örülök hogy így állsz hozzá, akkor legyen ez a délután egy próba.
- És mi lesz Sziszivel, nem fogja észrevenni rajtad a változást?
- Milyen változást?
- Azt hogy boldogabb vagy hogy csillognak a szemeid hogy kivirúltál hiszen én is látom rajtad.
- Ennyire látszik rajtam, mert nagyon boldoggá tettél, tényleg, újból nőnek érzem magam, de majd vigyázunk.
Anya megigazította a ruháját és megcsókolt, aztán letörölte a rúzst a számról és elindultunk.
A nagyiék a város másik végén laknak, addig fogtuk egymás kezét és nagyon izgultunk. Mikor megálltam a ház előtt odafurdultam anyjához és azt mondtam neki.
- Bármi történik is ma délután, én nagyon nagyon szeretlek.
- Én is nagyon nagyon szeretlek drága kisfiam.- és megsimogatta az arcomat.
A karácsonyi délután ugyanúgy telt mint eddig bármikor, ajándék osztás, kajálás, beszélgetések.
Anya és Sziszi feltünöen sokat beszélgettek egymással, kezdtem kicsit ideges lenni, de mikor nagy nevetgéléssel jönnek be a nappaliba akkor megnyugodtam. Az idő lassan telt, de végre eljött a búcsúzás ideje, mindenki elbúcsúzott mindenkitől de Sziszi maradt utoljára, úgy adta a puszit, hogy félig a számra, mert éreztem a rúzsa ízét. Beültünk az autóba és elindultunk hazafelé.
- Lebuktunk Sziszi elött.- jelenti be nyugodtan anya.
- Tudtam hogy észreveszi majd. Akkor most elmondja a nagyiéknak is?- kérdeztem idegesen.
- Ne aggódj miatta drágám, nem mondja meg, sőt támogatja a kapcsolatunkat és nagyon örül neki és elmondtam neki mindent ami köztünk történt.
- Persze, ezt csak azért mondod hogy megnyugtass.
-  Miért csapnálak be, tényleg ezt mondta.
Szó nélkül mentünk, csak az útra figyeltem amikor csipogott anya telefonja.
- Sziszi írt, azt kérdezi hogy kölcsön adlak-e neki, úgyis családban marad.
- Persze?- anya mutatja a telefont és tényleg az az üzenet volt.
- Szerinted milyen nő Sziszi?
-   Ugyan olyan jó nő mint Te ,csak egy évvel idősebb kiadásban, igaz a cicijein már látni lehet, hogy nem olyan kemények mint a tiéd, gondolom a két szülés miatt.
- Akkor megdugnád öt is?
- Van aki dugja, ott van Feri aki kezelgeti.
- Az igaz hogy ott van Feri, de jó ha havonta egyszer dugnak de csak akkor ha feláll neki, úgyhogy Sziszi is  nagyon szex hiányában szenved.
Újra csipogott anya telefonja.
- Azt kéri hogy küldjek egy fényképet rólad.
- Minek neki a fénykép hiszen most jöttünk el.
- Nem hiszem hogy az aranyos pofikádról szeretne képet.
- Hát akkor miről? Aaaaa, azt már nem, hogy a farkamról szeretne képet.
- Miért, nem lenne izgató, ha más is láthatja azt a hatalmas farkad.
Közben hazaértünk és beálltúnk a garázsba, kiszálltúnk és a csomagtartóhoz mentünk, anya a csomagtartó szélére lökött és azt mondta.
- Nem is képet hanem kisvideót csinálunk és azt fogjuk elküldeni neki. Úgyis szeretnéd látni a csókos tűzvörős szám a farkad körül, hát most majd Sziszi is láthatja.
Elkezdte kigombolni a nadrágom, elövette a farkam és lassan verni kezdte, én is felhúztam a szoknyáját, csókolózni kezdtünk, közben én lehúztam a cibzárt a hátán és letoltam a rúhát a derekáig utánna pedig a melltartót kapcsoltam ki és ledobtam a földre. Anya legugolt elém és nagyon lassan szopni kezdett, mikor már jó kemény lett a farkam elövette a telefont és odaadta.
- Indulhat a felvétel rendező úr.
- Milyen hosszú legyen a videó?
- Nem kell hosszú, csak pár perc.
Anya szopott, én felvettem a telefonra, és magam is meglepődtem hogy mennyire felizgulok rajta. Pár perc múlva anya abbahagyja, és vissza nézi a felvételt, aztán írt mellé valamit és elküldte.
- Mit írtál neki?
- Ezzel kell megküzdenem naponta többször, több órán keresztül. Ami igaz is.
- Akkor gyere és közdj meg vele most is.
Oda húztam magamhoz, a bal lábát felraktam a csomagtartó szélére aztán a bugyiját félre húztam és a punciját kezdtem simogatni, ami igen nedves volt, gondolom hogy neki is izgató volt az előző ténykedésünk. Megfogtam anya csípőjét és a farkamra emeltem, nagyon könnyen tövig ráűlt, mozogni kezdett és közben smároltunk és a melleit simogattam. Meglehetősen gyorsan jöttek anyánál a már megszokott hangok és a lihegések, de éreztem hogy én is közelebb vagyok az élvezéshez. Anya akkorát ordított mikor elélvezett, hogy szerintem az utcán is hallották, de én sem fogtam vissza magam. Anya is észrevette hogy élvezni akarok, elém gugolt és erősen szopni kezdett, azt hittem hogy kiszívja az agyamat a farkamon keresztül. Óriásit üvöltve löttem tele anya száját, aki csak nyelte a belepumpált gecit. Mikor minden cseppet lenyelt tisztára szopott és fölállt, a mellei pont szem magaságban voltak és észrevettem hogy nincs rajta egy csepp sperma sem. Anya is észrevette hogy meglepődtem.
- Az utolsó cseppet is letudtam nyelni, mondtam hogy sokat gyakoroljuk, hát most sikerült.
- Arra gondoltam hogy ha ez a kis videó ennyire felizgatott bennünket, akkor az esti szeretkezésünket lefilmeznénk.
- Ez nagyon jó ötlet drágám, vannak még ilyen ötleteid?
- Akad még néhány de azokról majd később.
Összeszedtük magunkat, bepakoltunk a kocsiból. A konyhában beszélgettünk  mikor csipogott anya telefonja. Megnézi.
- Sziszi az. Azt kérdezi hogy hogyan birok el egy ekkora fasszal ( Sziszi kicsit szabadabb szájú mint mi)  hiszen ez óriási és miért csak ilyen rövid videót küldtünk neki erre nem tud masztizní?
- Akkor majd az esti szeretkezésünkről készült videót holnap reggel meg szerkezted, aztán elküldjük neki és azon majd élvezkedhet.- mondta anya.
- Hát ez már tiszta perverzió, családon belüli szexvideó csere. Tényleg, küldjön ő is valamit amire én is kiverhetem.
Anya nevetgélve a telóját nyomkodja.
- Mit csinálsz, remélem nem küldted el neki amit mondtam?
- De igen.- és mutatja az üzenetet.
- Úristen anya, én csak vicceltem!
Elmentünk zuhanyozni és megkezdtük az előkészületeket az esti műsorhoz, megkerestük az összes digitális kamerát a lakásba és több pontra kiraktuk öket anyám hálószobájában, előkészitettük a vibrátorokat is. Mikor nekiálltunk volna csipogott anya telefonja. Megnézte.
- Teljesült a kívánságod. Sziszi küldött valamit.
- Tényleg? Micsodát?
- Kíváncsi lettél mi, az elöbb meg azt mondtad hogy miért küldtem el neki azt hogy küldjön ő is képet. Tessék nézd meg.- és oda adta a telefonját, amit láttam attól leesett az állam. Sziszi feküdt az ágyon és akkorát terpeszt hogy olyat én még nem láttam, két kézzel húzza szét egyszerre a punciját és a popsiját a melleit meg a karjaival nyomja össze és akkora mellbimbói vannak hogy szerintem van vagy két három centi is. A puncija is nagyobb mint anyáé ( pedig neki sincs kicsi) kisajkai is sokkal nagyobbak, és a csiklója meg akkora mint egy kis fasz, csak úgy mered az ég felé, az egész puncija csillog a nedvességtöl, a hűvelyéből pedig folyik a puncilé. A farkam rögtön kökemény lett és ez feltünt anyának is.
-  Na kivernéd rá? Vagy nem azt kérted hogy küldjön egy képet magáról?
Percekig nem is tudtam megszólalni csak néztem a képet. Anya szólt rám, akkor tértem magamhoz.
- Megnémúltál kisfiam, vagy ilyen borzasztó a látvány?
Anyám szemébe néztem és azt mondtam neki.
- Igen, ilyen borzasztó a látvány, hogy megszólalni sem bírók.- tartottam egy kis hatásszünetet, láttam hogy anya arca elsápad.
- Igen, borzasztó, borzasztóan izgató, szexi és kívánatos Sziszi, de szerintem az ő puncijában még én is kevés lennék. Láttam lelki szemeimmel hogy anya szívéről hatalmas kő esik le.
- Tisztára megijedtem hogy tényleg nem tetszik neked Sziszi,  a puncija meg nagyon kitágult mikor a lányok születtek és nem húzódott össze teljesen, Ferinek meg kicsi a farka és utána tértek át a popsiszexre,  de a te farkaddal bíztos hogy kíbírod elégíteni azt a nagy punciját.
Aztán újra csipogott anya telefonja, újabb üzenet jött.
- Azt írja Sziszi, hogy Takarítót keresek, aki nagyteljesítményű gépével, két saját tulajdonú barlangomból kiűziné a denevéreket és kívül belül fehérre festi azokat. Ez felhívás keringőre édesem.
- Most tényleg azt kéri, hogy dugjam meg őt is? Ez nem lehet igaz. Nem mondom hogy nem szexelnék vele, de ő házas, mégha rossz is a házasságuk akkor is!
- Tudod hogy milyen erős a mi testvéri kapcsolatunk, mindig segítjük egymást ha valami gondja van a másiknak, soha nem hadjuk egymást cserben, hát most ez is egy gond Sziszinél, nincs szex az életében és ő még jobban szex mániás mint én, akkor segítsünk rajta.
Meglepődtem anyám szavain, de tetszett az ötlet amire gondolt.
- Szóval akkor dugjam meg, azt kéred tőlem?
- Igen azt, arra gondoltam hogy beszálhatna harmadiknak és akkor két legyet üthetnénk egy csapásra. Segítünk Sziszinek és a te vágyad is teljesül, hogy két nővel szexelsz egyszerre.
- Tényleg belemennél abba , hogy két bombázót dugjak, ez fantasztikus lenne, de nem tudom hogy elbírnák- e veletek hiszen pár órája is úgy kiszivtad belölem az erőt hogy alig bírtam állva maradni és az csak egy félórás szex volt. Különben is honnan tudod hogy Sziszinek milyen a szexuális étvágya?
- Ülj le ide, kérlek mondok valamit.
Leültem az ágyra, anya  szemből az ölembe ült, éreztem hogy milyen forró és nedves a puncija.
- De forró és nedves a puncid anya!
- Mindjárt megérted , hogy miért vagyok ennyire felizgulva. Mikor elváltam apádtól akkor már pár hónapja nem volt köztük szex, a válás is megviselt, hiába én kezdeményeztem, és nagyon magam alatt voltam, Sziszi tartotta bennem a lelket és mindent megbeszéltünk, még a szexuális életünket is, és akkor jöttünk rá, hogy mi egy cipőben járunk. Az életünkben lévő férfi nem tudja kielégíteni a szexuális vágyainkat ami mind kettönknél hatalmas és úgy döntöttünk hogy akkor egymással elégétsük ki egymás vágyait. Azóta rendszeresen szexelünk egymással, nagyon sok mindent kipróbáltunk együtt és azért van ez a sok műfasz is, ez fantasztikus élményt nyújtott mindkettőnk számára de hiányzott egy férfi az életünkböl és Sziszinek jutott eszébe  hogy próbálkozzak be nálad. Nála ha szexről van szó akkor nincsenek tabuk. Először elleneztem a dolgot, hogy a saját fiammal kezdjek viszonyt de rájöttem hogy igaza van abban amit mondott. Szeretlek, bízom benned, nem érdekből lennél velem mint egy idegen pasi és a szexuális étvágyad is olyan nagy mint az enyém és Sziszié és egy pillanatát sem bántam meg hogy így tettűnk és az sem érdekel hogy nem vállalhatjuk fel nyílvánosan.
- Most már értem, hogy miért ilyen megértő velünk és azt is értem miért vagy ennyire felizgulva hiszen neked ez a kép már megszokott látvány és gondolom szép emlékek jönnek elő. Én sem bánom hogy veled szexelek hiszen megértjük egymást az ágyban  és azon kívül is, bízunk egymásban és ami a legfontosabb hogy nagyon nagyon szeretjük egymást.
- Boldoggá teszed a lelkem a válaszoddal, hiszen elútasithattad volna a közeledésemet mellyel az anya- fia közti kapcsolatunk is megromlott volna. De nem akarom Sziszit cserben hagyni amiatt hogy nekem most lett egy pasi az életemben ezért gondoltam hogy vegyük be harmadiknak, biztos nem fogod megbánni, ezt tapasztalatból mondom.
- Alig várom már hogy hármasban szeretkezünk de nem tudom hogy két ilyen nagy étvágyú bombázó nővel hogyan birok el. Sokat kell edzeni magam hogy bírjam majd a tempót.
- Majd belejössz drágám de most már tényleg kezdjük el a műsort, mert alig bírom tovább tartani magam hogy ne üljek bele a farkadba, de mielőtt nagyon egymásba merülnénk azt szeretném kérni hogyha élvezel a hasamra és a mellemre spricceled, hogy Sziszi jól láthassa hogy mennyi anyag jön ki belőled.
Bekapcsoltam a kamerákat és fergeteges szexcsatát nyomtunk, nagyon bevadultunk, sokmindent csináltunk amit eddig nem, például vibrátor a punciba és a popsiját meg dugom és fordítva, de volt olyan is hogy két vibrátor a punciba egy nagyobb meg a popsiba én meg a száját dugom de a hab a tortán az volt hogy szemből dugom anya popsiját a lábai az ég felé állnak a nagyon kitágult puncijából ömlik a puncilé és egyszercsak a kezét csuklóig feldugja magának, minden akaraterőmre szükség volt hogy ne élvezzek el rögtön.
A leírhatatlan érzés hatására úgy tíz percig bírtam magam visszafogni és anya kérésnek megfelelően a hasára és melleire spricceltem de jutott még az arcára és a szájába is. Két és fél órán keresztül szeretkeztünk kisseb nagyobb pihenőkkel, háromszor élveztem el, anyának meg szinte folyamatosan orgazmusai voltak. Annyira kimerültem, hogy a kamerákat alig bírtam kikapcsolni, aztán egymás karjaiban aludtunk el.


Másnap reggel anya a szokásos szopással ébresztett fel, de nem hagytam hogy befejezze mert még mindig érzékeny volt a farkam.
- Nekem is érzékeny a puncim meg a popsim is, nagyon nagyon megdugtad öket, de ilyen szexben még sosem volt részem és gondolom neked sem.
- Ez fantasztikus volt, hogy ilyen dolgokat csináltunk az éjjel. Az hogy a kezeddel dugtad magad az annyira felizgatott hogy olyat még nem éreztem.
- Sziszitől tanultam, neki ez az egyik kedvence, ha nagyon felizgul akkor még szerintem egy görögdinnye is elférne benne, akkor nagyon tágulékony a puncija és a popsija is, nagyon élvezi az ököl szexet, ha magának csinálja azt is, de ha én csinálom akkor meg aztán olyan orgazmusa van hogy spriccel a puncija.
-  Sziszinek spriccelös puncija van! Ez nagyon izgató, de egy baj van, hogy az én kezem nagyobb mint a tiétek.
-  Négy újjal már jártál bennem, majd gyakorlunk hogy az ötödik is beférjen ,drágám, de most már kelj föl az ágyból és szerkeszd meg a videót.
- Szerintem is hadjuk abban ezt a beszélgetést mert még teljesen felizgulok és akkor tényleg nagyon megduglak.
Anya az ágy mellett lehajolt és felém fordította a popsiját, a fehér tanga szépen kiemelte a nagy punciját ami már nedves volt.
- Azért nem ellenkeznék ha arra kerülne sor. A konyhában leszek drágám.
Egy órán keresztül csináltam a videót amiből egy jó kis film lett. Megyek a konyhában anya ül a bárszéken, egyik lábával a másik bárszéken támaszkodik így enyhén terpeszben van a lába, izgató látvány volt ahogy a tanga rásímult a puncijára. Nem vette észre hogy megyek ki, mert telefonált valakivel, megálltam az étkező asztal mellett, lassan verni kezdtem a farkam, mikor meglátott mosolyogni kezdett, majd simogatni kezdte a melleit majd áttért a puncijára, először a bugyin keresztül aztán pedig benyult alá. Bekapcsoltam a telefont és elkezdtem felvenni amit csinál. Kihúzta a kezét a bugyiból, lenyalta majd a mutató ujjával intett hogy menjek oda. Mikor odaértem egy másik bárszéket raktam oda, tudta hogy mit akarok és felrakta a másik lábát is, így már jókora terpeszben ült elöttem, a puncija a bárszéknek köszönhetően pont jó magasságban volt. Le rakta a telefont a pultra, azt hittem hogy kinyomta, de csak kihangositotta és Sziszi hangját hallottam. Mutattam anyának hogy beszélgessenek tovább, kikapcsoltam a telómat és én is a pultra tettem, aztán legugoltam a lába közé és bugyin keresztül nyalni kezdtem a punciját, sóhajtozni kezdett és a melleit simogatta, megfogtam a bugyi szélét és félre húztam, anya megemelte fenekét hogy teljesen eltudjam húzni, a popsijától a puncijáig nagyon lassan nyaltam végig, megállva a hüvelyénél és amilyen mélyen csak tudtam bedúgtam a nyelvem, nyaltam egy kicsit aztán mentem tovább a csiklója felé, elértem és hirtelen megszívtam. Anya felkíáltott. Hallottam a telefonból Sziszi aggódó hangját.
- Húgi jól vagy, mit csinálsz ( mindig így hívja anyát)?
Anya lihegve válaszolt.
- Igen, jól vagyok, nagyon jól.
- Akkor miért lihegsz ennyire, mit csinálsz?
- Én semmit nem csinálok, de a drága kisfiam most nyalt be csontig.
- Micsoda, ezt nem hiszem el!
Fel egyenesedek anya lábai közül, aki rögtön rámarkol a farkamra és verni kezdte.
- Szia Sziszi, hogy vagy?
- Tomika, te most tényleg nyalod a húgom punciját?
- Most éppen nem mert veled beszélek, de anya éppen  húzza magába a farkam.
- Ti most dugni akartok?
- Küldök neked egy referencia videót a takarításról és festésről, ha tetszik a munka akkor a titkárnőmmel tudsz időpontot egyeztetni.- és a telómról elküldtem a szex videónkat.
- A céges címedre küldtem és a saját jelszavaddal tudod a titkosítást feloldani, nehogy illetéktelenek is lássák.
- Mindjárt megnézem, hogy megjőtt-e , igen megjőtt, még szerencse hogy egyedül vagyok itthon és tudom élvezni a filmet, ha értitek.
-  Nagyon is értjük. Meg beszéltük a drágámmal, hogy segítünk neked mint ahogy mindig is szoktunk, mert elmondtam neki a történetünkek és abból kerekedett az a videó, de most már leteszem mert nagyon bevagyok indulva és érezni akarom ezt a hatalmas faszt ami a kezembe lüktet, mert reggel elmaradt az ébresztő szopás.
- Milyen ébresztő szopás?- kérdezte Sziszi
- A drága kisfiamat minden reggel hatalmas szopással ébresztem és ő meg hálája jeléül nagymennyiségű gecivel pumpálja teli a torkom.
- Engem is kinyalhatna valaki  minden reggel ébresztés képpen. Ti aztán nem kíméltétek egymás az este és úgy látom igénybe kell vennem azt a takarító szolgáltatást.
- Alig várom már a pillanatot amikor végre megdughassam azt a hatalmas puncidat , de most lerakom a telefont mert itt  egy másik csodásan nagy puncit kell alaposan megdugnom mert már nagyon türelmetlen a gazdája.
- Baszd meg rendesen a húgit, nehogy panaszt halljak rólad.- és kinyomta a telefont én meg benyomtam anyám nagyon lucskos puncijába a farkam.Óriásit dugtunk a konyhapulton és a végén a reggeli szópást bepotolta anya. A kanapén, átkarólva egymást, feküdve pihentük ki az elöbbi szex fáradalmait, mikor anya azt mondta.
- Kikéne mozdulni itthonról, ne értsd félre drágám, imádok veled lenni, de jó volna már  friss levegőt szívni, de nem  mehetünk kézenfogva az útcán sétálva.
- Nekem van egy jó ötletem hogyan oldjuk meg ezt az aprócska problémát.
- Na és mire gondoltál édesem?
- Pakoljunk össze és menjünk le a nyaralóba pár napra( van egy balatoni, közvetlen vízparti nyaralónk a déli parton). Nem vagyunk senkihez sem kötve. Mit szólsz hozzá?
- Ez tényleg nagyon jó ötlet, de ott most csak minimumon megy a fűtés.
- Az nem baj, elöbb a házhoz megyünk feltekerjük a fűtést és amíg átmelegszik a ház addig felhötlenül, boldogan és ami a legfontosabb szabadon sétálhatunk a parton meg a városban is, hiszen nem ismer minket senki és én nagyon büszkén, kézenfogva fogok veled sétálni. Romantikázuk, elmegyünk a kedvenc éttermünkbe és rengeteget szeretkezünk majd.
- Ó kisfiam, ezzel most még boldogabbá tettél, tényleg büszkén kézenfogva sétálnál velem nyílvánós helyen.- ekkor anya szemeiből könnycseppek gördültek le.
- Nagyon- nagyon büszkén anya. Nagyon szeretlek.- és megsimogattam az arcát.
- Én is nagyon szeretlek, de akkor ne csak pár napra menjünk, hanem 2.- ig, hiszen a cég csak 3- án indul, úgyhogy lenne egy egész hetünk együtt. De nekem van ehhez még egy plussz ötletem, szóljunk Sziszinek is hátha eltudna jönni pár napra.
- Ez aztán nagyon jó lenne, végre láthatnám hogy szexeltek és én is egyszerre dughatnák veletek.
- Akkor már hívom is, hogy mit szólna hozzá.
Felkelt a kanapéról és a konyha felé indult, a formás, kerek feneke csak úgy ringott, olyan gyönyörű volt.
- Ugye tudod hogy nagyon izgató látvány vagy így hátulról is, olyan szépen ringanak azok a kerek popsik. Még a végén úgy felizgulok a látványtól hogy  birtokba kell vennem azt a kerék seggedet a farkammal.
Anya elment a telefonjáért a konyhába, visszafelé jövet már hallottam hogy kicsöng , mert kihangositotta, mikor szemben állt velem a puncija pont szem magaságban volt , csiklója kidudorodott a kisajkai közül. Hirtelen rátapasztottam a szám és nyalni kezdtem, anya meglepődött de sóhajtozni kezdett, a jobb lábát felrakta a kanapéra, így mélyebben tudtam nyalni. A jobb kezével pedig húzta a fejem a puncijára, de aztán hirtelen eltolt magától.
- Anya, gyere vissza had nyaljalak tovább!
- Én is nagyon szeretném, de most akármennyire is kívánjúk egymást, estig kikell bírnúnk.
Aztán Sziszi hangját hallottam a telefonból, anya közben az ölembe ült.
- Szia húgi,  ez, ez eszméletlen videó, jobb bármelyik pornó filmnél amit eddig láttam,- és hallani a hangján hogy szaporán veszi a levegőt és hangosan liheg.
- Úgy hallom igencsak élvezted a műsort?
- Most élvezem el másodszor. Tocsog a pinám olyan nedves vagyok. Eszméletlen ez a Tomika, egy nap háromszor is így megtud dugni téged, és az a geci mennyiség , úgy tőr elő belőle mint a gejzír. Én is szeretem a gecit, de ez a mennyiség ami belőle jön, szerintem bele fulladnék, és az a látvány ahogy élvez, ordít mint egy oroszlán, nagyon izgató, ha csak azt látnám attól is eltudnák élvezni. Alig várom már hogy magamban érezhessem azt a hatalmas faszt és lássam Tomikát élvezni.
- Szia Sziszi. Először is köszönöm a dícséretet.
- Tomika te is ott vagy?
- Igen itt ülök anya alatt, de szeretném néhány észrevételedet pontosítani. A videón látottak nem egésznapos szex volt. Az csak az esti illetve az éjszakai szeretkezésünk volt. A videó ugye szerkesztett úgyhogy az nem másfél órás szex volt, hanem két és fél órán keresztül kényeztettük egymást anyával kisebb nagyobb pihenőkkel.
- Szóval azt akarod mondani hogy majd két és fél órán keresztül bírsz kefélni és közben háromszor bírsz elélvezni? Ezt nem hiszem el.
- Pedig elhiheted nőverkém, mert ez így történt ahogy a drágám mondta és az a sperma mennyiség nem is olyan sok. Először nekem is meglepő volt, nem is tudtam csak egy kis mennyiséget lenyelni belöle, többi kifolyt a cicimre, de olyan sokat gyakoroltunk, hogy most már az utolsó cseppet is letudom nyelni. Kár volna pazarólni olyan finom.
- Azta kurva életbe, nagyon gyorsan össze kell hozni egy hármas találkozót, mert ezt nekem is át kell élnem, legalább egyszer.
- Pont ezért hívtunk, úgy döntöttünk hogy kicsit szabadabbak legyünk, elmegyünk a nyaralóba, addig míg nem kell dolgozni menni, tehát  2- ig. Ott nem ismer minket senki és szabadon kézenfogva kimehetünk az utcára. Ha van időd akkor eljöhettnél valamikor és ott nyugodtan kiélhetnénk perverz vágyainkat.
- A lányok holnap reggel indulnak  két hétre síelni, Feri szinte éjjel nappal az iródában, mert valami határidős munka van és szerintem a két ünnep között is végig dolgozik majd. Úgyhogy ha a lányok elmentek, csomagolok és idulok is utánatok és akkor egy egész hetet tudunk hármasban eltölteni. Csodálatos lesz, alig várom már a holnapot hogy találkozzunk.
- Ez fantasztikus lenne, de akkor mi holnap elmegyünk Pestre vásárolgatni. Kulcsod van a házhoz, kapú és garázs nyítód is van, a riasztó kódját tudod. Holnap találkozunk, nagyon várjuk már mindketten.
- Menjetek csak vásárolgatni, addig én főzök meg sütök valami ünnepi kaját és behűtöm a pezsgőt is, nagy búlit csapunk. Nagyon szeretlek benneteket.
- Mi is nagyon szeretünk téged, és vigyázz az úton. Puszilunk.
- Sziszi nagyon bevan indúlva.
- Nem csak Sziszi drágám, én is, holnaptól egy csodálatos új élet kezdődik hármunk számára rengeteg szexel és élvezettel.
- Én még mindig tartok attól hogy nem tudlak majd kielégíteni benneteket és nem tudok majd megfelelni az elvárásoknak. Hiszen alig háromnegyed órája szexeltünk és most is itt ülsz az ölembe, érzem a forró és nedves puncidat, a farkam majd szétrobban olyan izgató vagy, de holnaptól még egy csodálatos nőt is kikell majd elégítenem, plussz még az a tudat és látvány, hogy majd te és Sziszi egymással is szeretkeztek majd, hát nem tudom hogy elég lessz- e majd az akarat erőm hozzá.
- Elöszőr is semmilyen elvárásaink nem lesznek egymással szemben, hiszen ez a szituáció mindhármunknak újdonság lesz és ez a tudat fog majd segíteni nekünk. De most már tényleg menjünk zuhanyozni és aztán induljunk. Aztán semmi pajzánkódás a zuhany alatt, majd estére bepotolunk mindet.
- Egy kicsit sem szabad?
- Talán egy kicsi belefér.
A zuhanyzás közben élvezésig nyaltam anyát ő pedig szopott egy kicsit de sajnos nem végig.
Összepakoltam a cuccom és vártam hogy anya is jöjjön és egyszercsak megjelent.
- Jó leszek így, drágám?- és körbe fordult.
Leesett az állam mikor megláttam. Fekete sztecs farmer ami nagyon kiemelte a gömbölyű fenekét, fehér, kötött mélyen dekoltált felső volt rajta amin enyhén átlátszót a bordó csipkés melltartó, aminek egy része kilátszott a dekoltázsa miatt.
- Nagyon dögösen nézel ki, anya és én nagyon büszke leszek, hogy te fogsz mellettem sétálni.
A másfél órás úton megbeszéltük hogy az első pár napon Sziszire helyezzük a hangsúlyt, hiszen mi utána is együtt leszünk majd, mert hogy a  hármas mikor  jön össze legközelebb azt nem tudhatjuk.
- Még szeretném azt is mondani, hogy ha Sziszi kéri akkor én szívesen megdugom ha kettesben szeretne velem lenni, de csak ha Te is beleegyezel.
- Köszönöm szépen, hogy így gondolod. Ez szerintem Sziszinek is tetszik majd.
Megérkeztünk a nyaralóba, kipakoltúnk a kocsiból, a fűtést is beállítottuk, aztán irány a part. Mivel jó idő volt sokan sétáltam kint.
Éreztem anyán, hogy kicsit ideges mert úgy szórította a kezem, hogy azt hittem eltöri az újjaim.
- Nyugodj meg drágám, nincs mitől félnünk.- nyugtattam anyát.
Már jó ideje sétálunk mikor érzem, hogy enged anya szórítása és nem érzem rajta a feszűltséget, aztán hirtelen megáll, szembe állt velem.
- Csókolj meg, drágám.- kérte anya.
Megfogtam a derekát, magamhoz húztam, ő a jobb kezét a tarkomra, a ballt pedig a derekamra teszi és húz magához. A szánk összeér és lágy, érzéki, szerelmes csókolozásba kezdünk. Hosszú percekig, egymásba merülve csókoloztunk, aztán elvált a számtól, mélyen a szemembe nézett.
- Nagyon nagyon imádlak téged. Most olyan boldogságot érzek amint utoljára akkor éreztem mikor megszülettél.
- Remélem tudom majd tartani a szintet, nagyon törekedni fogok rá. Én is nagyon nagyon imádlak.- és újra megcsókoltam.
Pár órát sétáltunk még a parton aztán elmentünk a kedvenc éttermünkbe enni. Aztán elindultunk hazafelé, de menet közben sokszor megálltunk csókolózni, de éreztem anyán hogy egyre hevesebben kezdett csókolni ami engem is felizgatott. Két kézzel simogatni kezdtem a fenekét, belenyögött a számba és gyorsabban kezdte venni a levegőt.
- Siessünk haza, mert érezni akarom a farkad, de semmi vadúlás csak érzéki, gyengéd, szerelmes szeretkezést szeretnék amit sokáig elhúzunk.
- Ahogy szeretnéd, pedig nem azt érzem, hogy gyengédségre vágysz.
- Jól érzed drágám, de a vadságot tartsuk meg Sziszinek, persze ha kibirjuk holnapig, de meg kell próbálnunk.
Haza érve még az ajtó besem csúkodott már egymásnak estünk. Mire a nappaliba értünk én meztelenül anya pedig a szexi csipkés bordó melltartójában és a hozzá passzoló francia bugyiban csókoltuk egymást. Simogattuk egymás testét ahol csak értük, aztán anya szépen lassan  letérdelt elém és a farkam kezdte nagyon lassan szopni, megfogta a tövét és egyre mélyebbre vette a szájába. Már majdnem teljes hosszában eltünt, mikor kivette a szájából és levegő után kapkodva azt mondta.
- Egyszer úgyis sikerül tövig bekapnom de most már dugjál meg.
- Elöször a ciciket akarom.
Anya leakarta venni a melltartót.
- Az marad, csak rakd ki a ciciket.
Kibujtatta a melleit, olyan szorosan állnak hogy azt hittem hogy nem fog beférni a farkam közéjük.
Kicsit kihúzta magát hogy megfelelő magasságban legyünk, megfogom a melltartó pántját  középen és berakom a farkam. Anya kezét a melleire teszi hogy a farkam ott tartsa, dugni kezdtem, a szóros érzés és anya nyálas szája nagyon felizgatott, az utolsó pillanatban állítottam le.
- Zuhanyozzunk le, aztán dugjál meg.
A zuhany alatt túsfürdövel simogattuk egymást, az erogén zónákon elidözve, lemostuk egymásról a habót persze nagyon érzékien és lassan.
- Fordítsd ide a puncidat.
Hátat fordított nekem előrehajolt, neki támaszkodott az üvegfalnak, terpeszbe rakja a lábait és nagyon bepúcsított. Legugoltam és a popsiját kezdtem nyalni lassan és sokáig, míg a puncijában három ujjam dolgozott. Nagyon élvezte a ténykedésemet,  hamar elélvezett. Föl akart egyenesedni, de én visszanyomtam és most a punciját kezdtem el nyalni. Nagyon hangosan nyögött már, és szaporán veszi a levegőt, de mielőtt ismét orgazmusa lett volna abbahagytam a kényeztetését.
- Ne hagyd abba kérlek, nyaljál még, élvezni akarok.
- De türelmetlen vagy, azt mondtad, hogy semmi vadulás.
A farkam odaraktam a barlangjához bedúgtam egy kicsit majd kihúztam, mikor megérezte a farkam akkor ráakart tolatni de én a csipőjénél fogva eltoltam magamtól. Ezt eljátszottam párszor, aztán hirtelen tövig nyomtam a farkam, és elkezdtem keményen dugni. Előre nyúltam és a melleit kezdtem gyúrni és húztam magam felé.
- Ez az drágám, basszál keményen, dugd a puncim, nagyon dugjál meg.
Aztán hirtelen kivettem a farkam és hátra döltem a zuhany falának, anya hátra nézett.
- Tolass rá, azt csinálsz amit akarsz, de a végén szopjál le.
Meg fogta a farkam és odarakta a puncijához és szépen lassan rátolatott. Elkezdett körözni a csipőjével aztán fel- le mozgott rajta. Jó sokáig bírta, miközben ő mégegyszer élvezett, éreztem hogy nemsokára itt a vég.
- Nem bírom tovább anya, mindjárt végem van.
Anya lehúzta mágát a farkamról, elém térdelt, kinyújtotta a nyelvét és elkezdte két kézzel verni a farkam. Óriásit üvöltve löttem tele anyám száját. Szokás szerint az utolsó cseppet is lenyalta a farkamról és minden cseppet lenyelt.
- Csodálatos szex volt anya, úgy gondolom hogy míg Sziszi ide nem ér addig kifoglyuk birni, de azt már nem tudom, hogy meddig bírom majd, ha meglátom Sziszit és tényleg tudatosulni fog bennem, hogy egy hétig két csodálatos nővel szexelek majd.
- Tényleg csodás farkad van, isteni veled szeretkezni. Csak ne rohand le mikor meglátod, úgyis hamar a puncijában találjuk magunkat mindketten.

Másnap reggel anya nem ébresztett a szokásos reggeli szopással, hogy készüljünk Sziszi érkezésére. Elindultunk Pestre vásárolgatni, anya szintén nagyon csinosan volt felöltözve, szines, hosszú ujjú passzentos felső, fekete combközépig érő szűkített fazonú szoknya, ami a bal oldalon hosszan kívágott volt, szinte kilátszott a fekete csipkés combfixes harisnyája. Megyünk az autópályán, mikor lenézek anya lábára és a szoknya lecsúszott róla és kilátszik a harisnyás lába, simogatni kezdtem a combja belső felét, lassan haladok a puncija felé, mikor hirtelen megfogta a kezem. Kicsit lejjebb csúszott az ülésen és nagyobb terpeszben rakta a lábait, majd a kezem a puncijára tette. Meglepődtem, hiszen nem volt rajta bugyi.
- Anya nincs rajtad bugyi?
- Nincsen drágám, de te csak figyeld az útat nehogy karambolozzunk valakivel.
Alig bírtam a vezetésre koncentrálni, mert anya az én ujjaimmal kezdte izgatni a punciját. Nagyon nedves volt és nagyon izgató, de sajnos elkellett vennem a kezem, mert beértünk Pestre és ott nagyon figyelnem kellett.
- Sajnálom, hogy abba kellett hagyni, de muszáj jobban figyelnem a vezetésre.
- Nem baj édesem, majd hamarosan befejezzük.- és az újjaimat beveszi a szájába és lenyalta a saját nedveit.
Megérkeztünk a pláza parkolójába, kézen fogva sétáltunk az üzletek elött, és nézelödtűnk, ami tetszett megvettük, rengeteg szatyrot cipeltem már mikor egy fehérnemű bolt előtt mentünk, a kirakatban egy fekete alapon piros csipkés szett volt, tanga, melltartó, és anya kedvence a combfixes harisnya.
- Ez szexi látvány volna rajtatok, ebből nagy élvezettel csomagolnálak ki benneteket.
- Tényleg nagyon jól néz ki, nagyon szexi darab. Gyerünk be nézzük meg közelebbről.
Bementünk szétnézni és jópár szexi fehérnemű került a kosárba, a kirakatban lévő szett, az ellentetje piros alapon fekete csipkés, aztán néhány szexi és igen keveset takaró tanga.
Már alig bírtam vinni a csomagokat.
- Most már mehetünk drágám, mert úgy látom hogy igen nehezek a csomagok, de még el kell mennünk egy helyre vásárolni.
- Még egy plázát végig akarunk járni, nem lesz az már egy kicsit sok?
- Nem plázába megyünk, annál izgalmasabb helyre,  kárpótollak a cipekedésért. Irány az aútó.
Bepakoltunk a csomagtartóba ami majdnem teli lett, pedig nincs kis autónk, lecsukodott a csomagtér ajtó, anya kinyitja a hátsó ajtót.
- Ülj be hátra.
Nézek anyára meglepetten.
- Ülj már be!
Beültem, anya mellém ült.
-  Zárd be az ajtókat.
Megnyomtam a gombot, kattantak a zárak, anya az ölembe ült.
- Most pedig dugjál meg, mert nagyon izzik már a puncim és nem fogom kibírni hazáig.
- Itt az autó hátsó ülésén?
- Én tényleg komolyan gondoltam a bárhol bármikort, és ez pont az a helyzet.
Még szerencse hogy körbe sötétitettek az ablakok, mert anya vetközni kezdett, hogy nyomatékosítsa tényleg komolyan gondolja. Már felül meztelen volt mikor engem kezdett vetköztetni, póló utánna a nadrágom, a cipőmet lerúgtam lecsúszott a nagrágom is. Anyán még szoknya volt , így oldalra döntöttem, lehúztam a zibzárt aztán a szoknyáját, széttárta a lábait és láttam hogy nagyon nedves a puncija, rábuktam és nyalni kezdtem mint kisgyerek a fagyit. Húzta a fejem a puncijára, erősen és gyorsan nyaltam, aztán bedúgtam három ujjam és úgy kényeztettem, meg is lett az eredménye, anya teste megfeszűlt és némán elélvezett. Felültem és néztem ahogy anya liheg, simogatom a harisnyás combját, mikor pihent egy kicsit az ölembe ült megfogta a farkam és tövig beleült, nagyon forró és nedves volt. Csókolózni kezdtünk, én a popsiját kezdtem simogatni ő a saját tempójában lóvagolt rajtam, gondoltam egyet és megfogtam a seggét és leállitottam, a következő pillanatban pedig dugni kezdtem jó gyorsan.
- Ez az kisfiam baszd szét anyád pináját, dugjál meg keményen.
Mikor anya így beszél tudom hogy nagyon felvan izgúlva, még gyorsabban dugni kezdtem és a melleit kezdtem gyúrni és szopni.
- Gugolj fel.
Mikor megtette folytattam a nagyíramú kefélést de negyedóra múlva éreztem hogy a szűkebb érzés miatt nem fogom sokáig bírni.
- Feküdj le.- utasítottam anyát aki lefeküdt, a jobb lábát a vezető ülésre a ball lábát a kalaptartóra tette. Nagyon izgató látvány volt a kitágult puncija a megdúzzadt kisajkai és a csiklója.A lábai közé helyezkedtem de nem raktam be a farkam, hanem elkezdtem verni, anya mosolygott és ő is nekiállt két újjal dugni magát. Tíz perccel később anya megszólalt.
- Gyere dugd be az újjaim mellé azt a hatalmas farkad és úgy basszál meg, aztán a végén verd a számba azt a sok, finom gecidet.
- Biztosan ezt szeretnéd?
Válasz helyett jobb kezével megfogta a farkam és húzta a puncijához, mikor megéreztem a kezét nagyon lassan tolni kezdtem, iszonyat szűk volt a puncija, de a látvány, hogy úgy dúgom anyám punciját, hogy a vastag farkam mellett még két ujja is benne van engem is felizgatott, néztem ahogy a farkam jár anyám puncijában és éreztem hogy anya közben a g-pontját izgatja. Rádöltem és mélyen egymás szemébe néztünk, nagyon boldognak láttam és én is boldog voltam. Éreztem hogy anyám mindjárt elélvez megint, megfogta a tarkom és a szájára húzta a számat, pár perc múlva bele sikított a számba, a puncija nagyon szűk lett az ujjainak köszönhetően és éreztem hogy itt a vég.
Kihúztam a farkam, anya szája elé térdeltem és a nyitott szájába célozva verni kezdtem a szétrobbani készülő farkam. Aztán kitört a geci áradat belölem, jutott anya szájába, arcára is bőven anyag, mikor már nem jött belölem semmi anya az utolsó cseppet is kiszívta belölem. Fáradtan, lihegve ültem az ülésre, anya az ölembe ült, az ujjával letörölte a gecit az arcáról és lenyalta.
- Elég kielégítő volt a kárpótlás a cipekedésért?
- Szuper volt, és az újdonság is tetszett, mindig meg tudsz lepni valamivel.
- Így izgalmas, nem lesz unalmas a szexuális életünk azt garantálom, de most már szedjük össze magunkat mert el kell mennünk még egy boltba, aztán sietni kell haza, mert otthon vár bennünket egy kiéhezett, szexre éhes bomba nő.
Felöltöztünk, aztán anya mondta hogy merre menjek, az Astoriánál megállitott egy bolt előtt, nézem a boltot, hát egy szexbolt.
- Minek jöttünk mi ide, és honnan tudod hogy itt van ez a bolt?
- Szerinted honnan vannak az otthoni játékszereim, hát innen. Szeretem látni hogy mit veszek magamnak. Szeretném ha megvennéd azt ami tetszik és örömet fog okozni mindhármunknak, legyen az fehérnemű, vibrátor, műfasz vagy akármi amit tetszik.
Kézenfogva mentünk be a boltba, anya rutinosan mondta mit, hol találok. Egy érzéki csókkal elváltunk, anya balra én jobbra indultam, nézelödtem a fehérneműk között és vettem is két nagyon szexi piros, csipkés darabot, a puncit nem takarja semmi csak két vékonyka pánt volt mellette és a melleket sem takarta a ruha. Aztán még két fekete közepes méretű popsi dugót aminek a végén kerek, gyémánt utánzatú fehér kő van, két üvegből készült vörös rózsara hasonlító dildót. Megyek a pénztár felé anya már ott várt két nagy szatyorral, látta hogy miket vásároltam és nagyon mosolygott. Kimentünk a kocsihoz anya az ő szatyrait oda atta, hogy rakjam be a csomagtartóba, de az enyémet elvette és beült az autóba. Beszáltam és indulni akartam.
- Nem kapom meg az ékszerem?- kérdezi anya
- Milyen ékszert?
Néztem kérdően anyára aki elővette a popsi dugót a szatyorból.
- Hát ezt. Nem rakod be nekem?
Már meg sem lepődtem a kérésén.
- Üljünk hátra és berekom  ha annyira szeretnéd.
Átültünk a hátsó ülésre, anya szét rakta a lábait és két kézzel széthúzta a popsiját, benyálaztam a dúgót és szépen lassan bedúgtam neki. Nagyon élvezte, szépen csillogót a rózsaszín puncija alatt, izgató látvány volt.
- Milyen érzés.
- Furcsa de nagyon izgató, hogy állandóan feszíti valami a popsimat. Sziszi is nagyon örülni fog neki és a másik két dolog is nagyon szexi. Most már indulhatunk haza, mert Sziszi már biztosan vár bennünket.
- De Te mit vettél hogy csak két szatyorba fért bele.
- Legyen meglepetés, nagyon érdekes dolgokat, élvezni fogjuk mindhárman az biztos.
Elindultunk hazafelé, az egész úton fogtuk egymás kezét és beszélgettünk. Mikor hazaértünk nyílik a garázsajtó láttuk hogy Sziszi autója bent áll már, izgatottak lettünk. Ki szálltunk, mielőtt bementünk volna anya megfogta a kezem és magához húzott.
- Ha itt most beléptünk utánna megváltozik az életünk, olyan érzésekben és élvezetekben lesz részünk, amilyeneket egyikönk sem gondolt volna egy héttel ezelőtt. Szeretném ha minden pillanatát boldogan élnénk meg mind a hárman. Szeretlek drága kisfiam.
- Mindent megteszek hogy boldoggá tegyelek mindkettötöket, és hogy felejthetetlen hetünk legyen.- aztán hosszan megcsókoltuk egymást.
Elindultunk, beléptünk az ajtón és Sziszi már ott várt bennünket.


Ha tetszett a történet első része akkor megírom a folytatást, nagyon sok élvezetes dolgot csináltunk abban az egy hétben.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (281)        Nem tetszik (107)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-03-09 13:11:06
András
Ez nagyon szuper volt. Alig várom a folytatást.

2022-03-10 08:03:45
Lezuix
Ez nagyon szexi és szuper. Alig várom mi történt a továbbiakban.

2022-03-10 17:06:35
Gejzír
Jó kamu,de van aki elhiszi.

2022-03-10 19:35:39
Piccolo és barátai
Ha csak negyede igaz lenne ,de végig mese(kamu), valószínűleg még nővel nem voltál és az írás alatt többször kivezetés.Sok a képzeletbeli esemény.Nem valós ezért szaaaaar.

2022-03-10 20:56:15
Gábor
Nagyon király sztori volt kérném a Mihamarabbi folytatást folytatás folytatás és mégtöbb folytatást

2022-03-11 03:08:02
Tihamér
Ez történet nagyon tetszett. Gratulálok.

2022-03-11 14:08:48
Durex Alex
Képzelet és kamu írás,csoda hogy kimaradt belőle a kutya, ló és a szamár.Ha mégis lesz folytatás akkor ne hagyd ki az főleg hogy megjelent Sziszi is a képzeletedben .

2022-03-12 09:48:55
Melós
Érdekes minden férfinak 20 centis van aki itt ír! :) Nem is olvastam tovább. Pocsék a bevezetés, arról árulkodik,hogy még 18 sem vagy. Láss neki olvasni szorgalmasan, fejlődnie kell akepzeletvilagodnak. Nem baj a kitalált sztori, sőt, de ez így pocsék.

2022-03-12 13:21:20
flash
Az elején lehet látni hogy ez egy nagy kamú már bocs. Kiisszi el hogy az anya kezdeményez? csak kérdem, és nem csak ez kamú szerintem....

2022-03-12 13:39:02
Tatami
Nem lenne rossz történet de írhattad volna több részben. Velem szemben is állt már nő rövid köntösben de nem láttam hogy nedves a pinája.

2022-03-12 16:00:38
Ibrahim
Adj elérhetőségét és akkor anyád és Sziszi nagynéni egy 24/7 cm fasszal élvezhetik a szexet és te videót készítesz.

2022-03-13 09:28:39
Lőrincz
Hogyan volt látható az hogy nedves a pinája?Hogy menjen főnöként a céghez majdnem kilátszo combfixel?Ez kamu és képzelet barátom,amíg megírtad többször kiverted.SZAAARR

2022-03-13 10:52:18
SS
Pornó függő kis takony vagy ha már anyára is rá izgulsz nem igazán lehet sol tapasztalatod a szexben szerintem a pöcsöd mégpin?ban sem volt soha!

2022-03-13 11:44:33
Tibi
Szia Tomi! Teljesen mindegy hogy igaz vagy nem a történeted!Egy biztos!Izgalmas,fantáziadús és igazi élmény olvasni!NAGYON várom a folytatást!!!

2022-03-14 22:50:41
Fruzsina
Ma rengeteg fogamzásgátló van recept nélkül,nem kell feliratni . Látszik nem voltál nővel és túl sokat fantáziálsz .Kimaradt az állatvilág és Parizsi, kígyóubi,Pick szalámi a repertoárból.

2022-03-15 09:23:50
Kuff
Az elején írod és idétlen"évek óta nem volt férfi az életemben csak te"majd néhány mondat után "most már dugjál meg mert hónapok óta nem járt igazi fasz bennem".

2022-03-15 09:37:38
Kuff
Tehát fel idéztem két mondatot az előző kommentben,teljesen ellentétes tehát össze vissza képzelődtel és recska party volt.UNDORITO

2022-03-15 10:24:29
Kuff
Idézet"Másnap reggel arra ébredtem hogy valaki lágyan , érzékien szopja a farkam.Latom hogy anya az.Ki más lehetne,ha este veled feküdt le ??? Annyira kamu hogy élvezhetetlen a story.

2022-03-15 13:18:03
Kuff
Napi szinten többször belépsz és a" Tetszik" re kattintasz.Sok írás duplán el olvasva,nem rendelkezik anyi"Tetszik"like -al.Gyerekes viselkedés,te erre a storyra vered a kis (rövid)farkadat.

2022-03-15 17:36:30
Sarolta
Ne viccelj te kis fasz, fél deci elfér egy ember szájában ,nehogy több sperma termelésed lenne egy körben.Van fogamzásgátló kúp és gyógyszer minden gyógyszertárban.

2022-03-16 11:04:10
Öregszem
Akinek nem teszik ne olvassa el. Sokan fanyalognak rajta, ők írjanak jobbat. Ha fantázia szüleménye az sem baj, neki legalább van fantáziája. Vannak benne helyesírási és más hibák is, de ettől még élvezhető. Nekem tetszett, várom a folytatást. Én 59 éves

2022-12-03 14:44:43
István
A helyesírási hibáktól eltekintve,egész jó történet!Folytasd,és legalább ilyen részletesen!


Ezt a szex történetet 31999 X olvasták el.