Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szülinap vagy ribanckodás

Beküldő:Gamer


Barátnőm születésnapját ünnepeltük azon a bizonyos hétvégén. 25 éves volt akkor és először sikerült kiszabadulni a család szorításából. Este együtt akartuk tölteni az éjszakát, de előtte gondoltuk, hogy kicsit szórakozunk a városban. Kajáltunk egy gyors büfében és ittunk egy üdítőt. Megjegyezte csajom, hogy üdítőt iszunk, nem lesz nagy buli. Mindketten vettünk valamit a boltban. Amíg sétáltunk megittuk a piát és szomjasabbak lettünk a kelleténél. Bementünk egy kocsmába, ahol egy asztalhoz ültünk és iszogattunk egy kicsit. Közben a tömeg bátor férfi tagjai sorra bombázták a barátnőmet a bókokkal, mivel gyér volt a felhozatal nőkből azon az estén. Ártatlannak mondanám ezeket a bókokat, de engem mégis zavart. Ezt látta rajtam ő is és nyugalomra intett.
- Csak szórakoznak! Nekem egyébként is jól esik. Hiúságomnak jól esik.
Nem maradtunk túl sokáig, mert egyre több rosszabb arcú fickó jött és nagyon megtelt a hely. Utunkat újra az utcán folytattuk. Egy biliárd szalon mellett haladtunk el, mikor Csilla, mert így hívják a barátnőm azt mondta, hogy menjünk be ide és játszunk. Tudtomra adta, hogy még sosem játszott, de tuti elver majd. Olyan aranyos és spicces volt, hogy nem tudtam neki nemet mondani. Kértünk magunknak egy egy sört, és fizettünk egy asztalért. Ahogy játszottunk, folyamatosan nevetgélve jól szórakoztunk. Közben folyamatosan italoztunk. Csilla ügyetlenül játszott és közben addig a testét figyeltem. Rövid farmer shortban volt, ami szépen feszült a fenekén, mivel direkt kinyomta azt, hogy húzza az agyamat. Egy tőlünk nem messze játszó srác odajött és kérdezte, hogy beszállhat e.
Erre Csilla azt kérdezte,hogy mibe? Mindenki jót nevetett, de ő is hamar rájött, hogy a biliárd partyba. Természetesen mivel felajánlotta, hogy a következő órát ő fizeti, igent mondtunk. Ügyetlenül játszott és közben, mikor lehetett bújt oda hozzám csajom. Hamarosan már ő csak az asztal mellett ült és ivott. Jókat játszottam a sráccal és a legtöbb partyt én nyertem. Felajánlotta,hogy kisebb tételben, de játszunk pénzben. Nekünk is volt valami kevés, Csilla azt mondta miért ne, legalább lesz pénz bulizni.
A srác ezt hallotta,és rákérdezett.
-Ma a szülinapom ünnepeljük!
-?rtem! Na akkor játszunk?
Ezt a kört én nyertem és Csilla nagyon be volt zsongva, alig bírtam vele.
A srác a következő kör piánkat is fizette. Hozott egy kör rövidet és kísérőt mellé.
- Mit szólsz hozzá,ha most emeljük a tétet?
Olyan nagy pénzt mondott, amit nem tudtam tartani még a nyert pénzzel együtt sem.
- Akkor ehhez mit szólsz? Ha te nyersz fizetek még egy órát neked, ha én nyernék, akkor a csajod egy órát velem bulizik majd!
- Tessék?!
- Rendben! Felőlem!- vágott közbe a beszélgetésbe Csilla.
Oda mentem hozzá szorosan és megkérdeztem:
- Komolyan beszélsz? Mit jelentsen ez?
- Eddigi játék alatt majdnem mindig te nyertél. Amúgy se hagyok neki semmit sem.
Igent mondtam, és játszani kezdtünk.
Hamarosan kiderült, mikor egymást követő három golyót lyukba tett a srác, hogy jobban játszik, mint hittem volna. Ezt a játszmát én veszítettem el. Lerakta a dákót és Csilla kezét megfogva szaladni kezdtek kifelé. Persze én utánuk, de kocsiba ültek és azt mondta, mielőtt elhajtott, hogy egy óra és vissza kapom, csak szülinapi bulit tartanak.
Azt sem tudtam mit csináljak. A cuccaim bennt voltak, mikor beléptem a pultos nevetni kezdett.
- Mi olyan vicces.
- Csak, hogy ezt sokszor eljátsza itt.
- Mármint a srác? Ezt hogy érti?
- Általában az ilyen pancserek nőit elnyerni szokta, és ide a közeli parkban állnak meg.
Fogtam minden cuccom és irány az a bizonyos park. Nem érzem olyan komolynak a kapcsolatunkat, a fiatal teste fogott meg és ki akartam vele minden percet élvezni. Azért mégsem akartam, hogy baja legyen. Közelben a park, és nem messze az úttól hangokat hallottam. Az irányába közeledve, megláttam, hogy a padon ülve dugnak. Csilla a sortból és a bugyibol egy lábbal kilépve, meztelen picsával iszonyatos elánnal lovagol az idegen faszán. Sosem volt még velem ilyen, és izgató volt látni, úgyhogy vártam a végét. Nem tudom pontosan, hogy mikor is hagytak engem ott az utcán, talán egy 20 perc lehetett, szóval nem kellett nagyon győzködni a csajt. Oda akartam menni, hogy fejezzék be de azonnal, de a dudor a nadrágomban, nem erről árulkodott. Élveztem, amit láttam. Mivel nem érzem magamhoz annyira közel Csillát, a teste és fiatalsága nagyon tetszett. Kíváncsi voltam milyen ez a csaj, és úgy néz ki, egy másik oldalát lehet most ott megismerni. A fenekét csapkodta a srác a padon ülve. Jelezte és hallottam is, ahogy azt mondta
- Tudod, hogy most mi jön és hogy hogyan akarom ugye?
- Igen!
Csilla leszállt a srácról és a pad mellett a fűbe letérdelt. A fiú az arca elé állt és így már nem láthattam semmit. A srác hörgő hangon élvezett el, valószínűleg a szájába. Ezt onnan gondoltam, hogy hozzátette, aztán szépen tisztítsd nekem le ezen események közben a park végéből az utcáról mozgolódás hallatszott. Úgy tűnt engem ez abból a távolságból jobban meglepett, mint őket. Két alak közeledett feléjük. Ahogy a fénybe értek a lámpa alá, felismertem őket. Ketten a kocsmából, ahol voltunk. Szemlátomást viszont a párocska nem is törődött velük.
- Te figyelj már! Ez nem az a... De igen! A csajszi a kocsmából!
- Tényleg!
- És hol van a kisbarátod?
Ekkor lépett közbe nekem háttal a srác, de Csilla még mindig előtte térdelve szophatta tisztára a farkát.
- Most velem van. Elnyertem egy órára és most a szülinapját ünnepeljük.
- Tényleg szülinapod van?
Csilla nem sokat tudott mondani csak talán bólogatott szopás közben.
- Látom teszed a dolgod.- mondta az egyik férfi.
- És had tegyem hozzá,hogy igen ügyesen csinálja.- jegyezte meg a srác.
- Mit szólnál hozzá, ha mi is felköszöntenénk?
Lassan elkezdte a kabátját levenni a férfi és leterítette kicsivel arrébb a földre. Biztosra vettem volna, hogy mit mond majd erre Csilla, de tévedtem.
- Van még abból az egy órából idő.
Kilépett a nadrágból és a bugyiból, majd szépen lassan elindult a kabát felé. Mikor odaért, letérdelt rá és várta a következő két férfit csak a sliccükön keresztül vették elő a farkukat és oda álltak elé, hogy keményre szopja őket. Miközben ügyeskedett rajtuk szájjal, a csupasz fenekét simogatta az egyik ahogy elérte.
- Nézd már! Hogy nyomja a seggét a kezembe. Te ennek egy fasz nem is elég!
- Én végeztem egy időre most vele, ha akarjátok használjátok ti is.- mondta a srác.
- Mit szólsz Picim? Szerintem ma nem az asszonyba fogom üríteni.
Csilla szépen elhelyezkedett kutya pózban és kinyomta csupasz fenekét, és mögé kuporodott az egyik férfi.
- Ahhhh! Ez azonnal benyelte tövig. Kívánja ez az öreg faszt is csak fasz legyen ugye?
És kélyes nyögéseivel adta mindenki tudtára Csilla, hogy igaza van a férfinek. Ahogy elért a férfi egy tempót újra felemelte Csilla a fejét és szopni kezdte az elé álló faszt. Cuppogott rendesen az biztos. Rendesen keményre szopta a férfit, aki cserélt a hátsóval és keményen bevágta neki hátulról. Csilla akkorát sikitott, hogy messzire is tudhatták, hogy mi zajlik a parkban. Gyors tempóban dugta őt, megfeszült a férfi és pinájába élvezett. Kihúzta és cseréltek. Aki az előbb dugta őt, ismét a pinájába dugta és már csak ő volt hátra.
- Te ez annyira élvezi, úgy nyomja rám magát, pedig egy ujjam a seggébe is van.
Remegve élvezett el Csilla és erőtlenül dőlt előre a kabátra. A férfi megragadta a csípőjét és saját tempóban addig baszta a fáradt testét, míg ő is belé élvezett.
Csilla leborult a kabátra és ott pihegett egy kicsit. Rövid szusszanás után felkuporodott és kisebb terpeszben az ujjaibol kagyló formát kialakítva szépen összegyűjtött minden egyes magából kicsorduló nedvet. Mivel a férfiak arrébb voltak, így nyugodtan láthattam, hogy mindent a kezéből a szájába csorgatott és leszopkodta az ujjait is.
Még azt láttam ahogy mindkét férfi farkát tisztára szopta és elindultak. Közel hozzám haladtak el hazafelé és hallottam, hogy az egyik azt mondta.
Ez a kis ribanc megint keményre szopott! Szerinted visszamenjek? Inkább megbaszom az asszonyt otthon. Bár inkább egy ilyen pina kéne nekünk nem igaz!?
Nevetve távoztak a park sötétjében.
Csilla és a srác lassan öltözködni kezdtek és közben azért simogatták egymást egy kicsit. Kapva a lehetőségen elindultam vissza egy kisebb kerülővel, nehogy találkozzunk. Mikor kiértem a parkból, már láttam, hogy a kocsiban ülnek, de a hátsó szélvédőn keresztül láttam, amint Csilla feje eltűnik a srác ölében.
Bőven volt idő oda érni a szalon elé, ahol vártam mit sem sejtve az én barátnőm. Azt közben eldöntöttem, hogy egy ilyen csajt nem lehet csak így ejteni. Biztosra veszem, hogy élvezni fogok még vele hatalmasokat, de szeretni nem fogom.
Mikor az autó az utcában megjelent és meglátták,hogy ott vagyok, kiszállt belőle Csilla és gyalog indult felém. A srác elhajtott.
- Mi történt!? Hol voltál?
- Csak elvitt a közeli parkba.
Azt hittem, hogy valami bajod esett.
- Dehogy is. Sétáltunk a parkban és beszélgettünk. Semmi más!
- Semmi ? Biztos? A hajad is zilált a ruhád is gyűrött.
- Na jó! Nem akartam, hogy idegeskedj. A kocsiba mikor vissza ültünk megpróbált letámadni. Csókolta a számat a nyakam. Ezért vagyok ilyen. Próbáltam menekülni előle. Megkértem, hogy hozzon vissza, és itt vagyok.
A szülők mellett rendesen megtanult hazudni az biztos. Szeme sem rebbent, miközben ezeket mondta. Fiatal és alig jutott el a háztól, hagytam had éljen. Talán most nekem is egy ilyen bevállalós ribanc kell, mint ahogy a férfi a kocsmából mondta. A további történeteket, ha akarjátok leírom.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (99)        Nem tetszik (89)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-02-21 20:21:19
Marci
Én a helyedbe hazamentem volna, oszt ott bassza meg a csaj, ahol van... De remélem utána mindent megcsináltattál vele

2022-06-20 15:03:54
FASZFEJ
Folytasd.


Ezt a szex történetet 13126 X olvasták el.