Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szaunázás anya barátnőjével

Beküldő:Tibi

17 éves lettem az éven, még úgy gondoltam idén nyáron a családi balatoni nyaralásra elmegyek, de jövőre már ilyen idősen nem akarok. Idén velünk tartott anya barátnője Linda és a párja Zsolti is. El is indultunk. Egy kis szállodában voltunk, de annál barátságosabba. Első nap le is mentünk a Balaton partra. Sétáltunk, egy kicsit megmártóztunk mi fiúk, apa, Zsolti és én a vízben. Anyáék nem akartak, mert elég hűvös volt még aznap.
Másnap ragyogó napsütés volt. Reggeli után mindenki felment a szobájába, fürdőruhát kaptunk magunkra és irány a hotel wellness részlege. Rögtön az úszómedencébe vetettem magam. A többiek a meleg vizesbe ültek le beszélgetni. Ahogy kiúsztam magam átmentem hozzájuk. Linda pedig mondta, hogy jól áthűltem biztos. - Kicsit csak - mondtam. - Akkor gyere szaunázni. Felállt és kicsit pocskolta a mellkasát a meleg vízzel, majd megkérdezte: - Valaki szauna? - Senki nem akart. - Gyere Tibi!- mondta nekem. - Hát jó. - mondtam és megindultunk be. Egy pici szálloda volt, de egész fejlett volt a méretéhez képest a wellness részleg. Ahogy beérünk a szauna részhez nagy lendülettel indulok a szauna felé, mikor Linda megszólal: - Helllllóóó, a fürdőruha! - megtorpantam ránéztem ijedten, ő pedig mutat a boltív feletti táblára, amin mutatta: fürdőruha ruha mentes szauna. Elvörösödtem. Nem értettem. Mondta Linda, hogy: - Gyere vegyük le a fürdőruhát, majd adnak szauna törülközőt helyette - huh megnyugodtam. Felvettük a törülközőt, bementem az öltözőbe, levettem a nadrágom, magam köré csavartam a törülközőt és elindultam ki. Leraktam a helyére a fürdőnadrágom és elindultam a szauna felé. Bementem, senki nem volt bent. Szembe az ajtóval leültem. Megigazítottam szépen a törülközőm, takarjon mindent. Nagyon jó illat volt. Finom mentolos. Hátra tettem a kezem és kicsit hátradőltem. Eközben megérkezett Linda is. Bejött és azzal a lendülettel levette magáról a törülközőt, meglendítette és leterítette mellém. Azonnal kimeredt a szemem. Ott állt előttem anyaszült meztelen anyám barátnője. Köpni, nyelni nem tudtam. Rögtön feltápászkodtam és az arcom kezdtem törölgetni és csak annyit mondtam: - Hú de meleg van itt. - Ő pedig mosolygott egyet és leült mellém. Linda egy számomra nagyon csinos 44 éves, érett, barna hajú nő volt. Kicsit húsos, de egyáltalán nem duci, még csak teltnek sem volt mondható, formás nő volt, egész nagy fenékkel és közepesen nagy cicikkel. Rögtön belém égett a barna bőre mellett a bikini által fehéren világító mellei és a sokak számára nem szexi, de nekem nagyon izgató parizer mellbimbói. Lentre már nem is volt időm nézni, olyan zavarba lettem és gyorsan elkaptam a tekintetem.
Rögtön jobb oldalra kezdtem bámulni, hogy még véletlenül se mondja, hogy bámulom a testét.
2 perc elteltével megkérdezi, hogy még nem voltam soha szaunázni? - Soha nem - válaszoltam. Mosolygott egyet. - Azért nem kell fürdőruha, mert így jobb a hatás. - majd kacagott egyet, megfogta a törülközős combom és azt mondta: - De úgy látom nálad más hatás is jó - Annyira zavarba voltam, hogy nem is figyeltem rá, hogy a törülközőben a farkam sátorrúdként funkcionálva kőkeményen ágaskodott, amit Linda meglátott. Rögtön ráfogtam és próbáltam leplezni. - Jaj bocsánat, csak a meleg - próbáltam terelni a szót. A mellkasomra tette a kezét és annyit mondott: - Ugyan már Tibi, ne tudd meg most milyen örömöt okoztál nekem. Jól esik, hogy ilyen vénlányként egy ilyen jóképű fiatal srác felizgul az én testemre - mosolyogtam egyet, jól esett amit mondott, majd rögtön mentve a helyzetet mondtam: - Ugyan már! Nagyon is dögös vagy, mindig csodálva néztelek eddig. - Ez komoly? - kérdezte. - Persze! - mondtam - De örülök. Na most már le azzal a törülközővel, mert bepállik a fütykösöd - mondta Linda. Levettem, de rögtön rá is fogtam a farkamra. Mire megszólalt Linda - Hűűű ez igen. Szép kis farkad van. Biztos sok lányt repítettél vele a csúcsra. - A farkam még keményebbre duzzadt ezen szavak hallatán. Mikor Linda újra megszólalt: - Szerinted ezt látva mennyire izgultam fel? - Köpni nyelni nem tudtam. Benyúlt a lába közé, kihúzta a kezét és a mutató és a középső úját összecsukva odatartotta elém. Ránéztem. Láttam, hogy csupa nedv. - Látod ezt? - és ketté nyitotta az ujjait, miközben a tapadós punci nedve egy kötélként kötötte össze a két ujját.- Uram Isten! - mondtam és a számhoz kaptam elengedve a farkam. Ott állt mereven, leplezetlenül, Linda felállt. Végigmértem formás testét. Most már láttam a gyönyörű punciját is. Ott is fehér volt, pedig ő sokat napozhatott és szolizhatott, de bikiniben. Gyönyörű húsos puncija volt. Fazonra volt igazítva. A bikini vonalon csupasz, középen pedig egész picire volt trimmelve. A pittyei kifelé álltak. Szép barna puncija volt. Letérdelt elém és annyit mondott: - Remélem így még senki nem szopott le! - Rámarkolt keményen a farkamra, rácsorgatott egy nagy adag nyálat, odadugta a melleihez és elkezdte verni. Keményen, vadul. Majd fogta ráköpött és elkezdte szopni. Életemben nem éreztem még ilyet. Eddig mindenki érzéssel szopott, sosem tudtam milyen ez. Ilyet eddig csak pornóban láttam. Tempósan szopott, folyt a szájából a nyál a farkamon le, én pedig csak élveztem. Percekig szopott. Már majdnem elmentem, mikor megláttam, hogy jön egy család szaunázni. Szülők meg két gyerek. Szerencsére nem láttak be, mert egyrészt sötét volt, másrészt messze voltak és szerencsére az üveg is sötétített a szaunán. Rita felült gyorsan a helyére, megtörölte a száját, magára tekerte a törülközőt és annyit mondott nekem: - Szerintem hűtsd le magad a hideg vízzel én még maradok! - és nevetett. Gyorsan takarva magam mentem ki és még be nem jöttek mártóztam a jég hideg vízben.
Alig akart még így is lelankadni a farkam olyan szinten kész voltam.
Egész este ezen gondolkoztam, hogy mi történt most. Olyannyira kész voltam, hogy 3x is kivertem az este erre gondolva.
Másnap városnézés volt a program így túl sok izgalommal nem járt. Lindán semmi nem látszott, ugyanúgy viselkedett mint eddig.
Harmadik nap megint wellnesseztünk. Meleg vízben beszélgettünk, majd Linda újra felhozta: - Szauna valaki? - én rögtön jelentkeztem, de más megint senki. Titkon reméltem újra lesz rá lehetőség. Újra elindultunk. Ruha le, törülköző fel, irány. Megint elsőként értem be. Szerencsére senki sehol. Már rutinosan leültem, ledobtam a textilt, mondom várom akkor Lindát. Meg is jött. Leült mellém bebugyolálva. Itt megijedtem. Tuti elmondta Zsoltinak és most jön a szentbeszéd, hogy ez így nem volt jó. Elkezdtem ráfogni és takarni a farkam. Sóhajtott egyet Linda, felém fordult és annyit mondott: - Na, befejezzük amit kedden elkezdtünk? - és mosolygott, majd elengedte a törülközőt, ami lehullt róla. Megnyugodva engedtem el a farkam ami rögtön ágaskodni kezdett. - Naná! - mondtam. - Akkor hajrá! - mondta Linda, felállt és begumizta a haját. - Linda! De kérek valamit!- mondtam. - Igen, drága? - kérdezte. - Én is szeretnék neked adni! - mondtam. - Te kis huncut! Ki szeretnél nyalni? Gyere csak! - mondta Linda és kérte, hogy feküdjek fel, mert akkor 69-ben tudjuk egymást kényeztetni. Isteni punciját az arcomra helyezte. Nagyon lucskos volt már, mint ha várta volna ezt a pillanatot. Vadul nyalni kezdtem, miközben ugyan olyan pornósan szopta a farkam mint a múltkor. Szexin nyögdécselt, nagyon izgató hangja volt. Mondtam neki, hogy nem bírom el fogok menni ha sokáig csinálja, amire a válasz ez volt: - Nem-nem! Még nem mehetsz el, dolgod van még velem! - Lassított kicsit. Eközben megláttam, hogy a szauna felé tart Zsolti. - Bassza meg! Állj meg Linda, gyorsan! Jön Zsolti! - Linda csak szopott tovább, mint aki meg sem hallotta. Én pedig próbáltam letolni magamról. Linda felült és nevetett. Én is felültem magamra kaptam a törülközőt takarva az álló farkam. Bejött Zsolti és megkérdezte Lindát: - Na mizu szívem nem kezdtétek még el? - De-de már szaunázunk egy ideje - válaszoltam gyorsan mentve magam. Linda nevetett egyet, majd megszólt: - De elkezdtük és egész ügyesen nyal a legény, csak most megijedt, hogy jössz. - mosolyogva megszólalt Zsolti: - Nyugi Tibi! Tudok róla, hogy leszopott múltkor Linda. Nagyon izgató voltál neki. Megbeszéltük, hogy lehet több is, megdughatod, de nálunk az a feltétel, hogy én is csatlakozok. Vagyis inkább Te hozzánk - és kacagott. Furcsán néztem, de tetszett a dolog. Ledobta a törülközőt és oda ment Lindához. Óriási farka volt. Linda elkezdte szopni. Ez izgató volt számomra és elkezdtem verni a farkam. Intett egyet Zsolti, hogy menjek oda. Odaálltam mellé és felváltva kezdett minket szopni. Nagyon különleges élmény volt. Majd feltérdelt srégen a padra. Pucsított Zsolti felé, aki belenyalt a puncijába kettőt majd telibe nyomta Lindát aki vadul kezdett nyögni és közbe hívott, hogy menjek oda. Odamentem, bedugtam a szájába a farkam, ráfogtam a fejére és elkezdtem pumpálni a száját.
Zsolti közbe megszólalt: - Ezaz öcsém szopassad! - Ezután váltottunk. Kérte, hogy üljek le. Rám ült és lovagolni kezdett. Isteni forró puncija volt. Imádtam ahogy a kis szőre dörzsöli a csupasz alsó testem. Zsolt felállt közbe mellém és elkezdte szopatni Lindát. Miközben Linda kiszólt nekem: - Látod Tibi, ennyire imádok szopni. - Kicsivel utána megfordultunk. Zsolti ült le és háttal ült bele neki Linda, popsiba. Kérte, hogy én pedig szemből dugjam. Nagyon jó volt. Zsolti kérte utána a misszionáriust. Linda hanyatt feküdt és elkezdte Zsolti tömni. Én közbe Linda arca felett vertem a farkam. Egyre keményebben nyögtek, mikor Zsolti beleélvezett a puncijába. Kihúzta a nagy farkát és csorgott ki a sperma a puncijából. Eközben remegve a farkam markolászta és soha mód kezdte el verni. - Jövök! Jövök! - mondtam. Erre ő a szájába vette és vadul szívni kezdte. Óriásit durrantam a szájába.
Felült, egy kicsit kicsorgatott a mellére a szájából, közbe az ujjával húzott fel a Zsoltiéból is és annyit mondott: - Bonaparteit. - Kicsit lihegtünk, nevettünk egyet, majd távoztunk a szaunából.
Soha többet nem beszéltünk erről. Reménykedtem, hogy lesz még ilyen máskor is, de sajnos nem volt.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (204)        Nem tetszik (63)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-01-24 06:33:23
ExoVáró
Zsolti nélkül jobb lett volna

2022-01-24 21:05:52
Balu
Jó volt ez így is :) Én 20 évesen keveredtem hasonlóba, csak a haverom, és a nimfomán barátnője volt a másik pár. Elég lassan kapcsoltam, mire is megy a játék, de aztán rendbe tettük a csajt közösen.

2022-01-25 23:16:27
Halász Koni
Megadod a telefonszámokat?

2022-01-27 12:51:46
MR XXL
Én megdugtalak volna téged is sőt azóta is dugnálak!

2022-02-17 08:51:31
sex.75@freemail.hu
Izgató és kipróbálnám milyen lehet így szaunázni! f


Ezt a szex történetet 27219 X olvasták el.