Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Sógornők első leszbi kalandja

Beküldő:NGM

Tanárnéninek lenni anyagilag nem a legjobb döntés, de kétségtelenül van egy óriási előnye: a nyári szünet. Emiatt a családban többen is választották ezt a pályát. A nevem Nóri, 36 éves vagyok, és tanárnőként dolgozom a falu általános iskolájában. A férjem húgát Timinek hívják. Ő 35 éves, és a szomszédos kis város gimnáziumában tanít. A családi kapcsolat, a közös hivatás és a gyerekek nevelése mind olyasmi volt, ami Timit és engem az évek alatt igazi barátnőkké kovácsolt. A nyári szünetet is általában együtt töltöttük vele és a gyerekeinkkel, amíg a férjeink dolgoztak. Azért a gyerekeket általában egy-egy táborba elküldtük nyaranta.
Most is az a hét volt, amikor a gyerekek együtt utaztak el hétfőn a Balaton mellé. Mi pedig hol Timiéknél, hol nálunk töltöttük az időt napközben.
A mai napon én mentem Timihez. Aznapra csak napozgatást, iszogatást, beszélgetést terveztünk. Volt otthon némi nasi és egy üveg vaníliás vodka. Ezeket bedobtam a táskámba, hogy ne üres kézzel menjek.
Timi fürdőruciban várt. Már kikészítette a kertjükbe a napozó ágyakat, hűtőtáskába ásványvizet. Én is gyorsan bekentem magam, és bikiniben kifeküdtem mellé. Hamar jó hangulat alakult ki. Beszélgettünk, jókat nevettünk. Közben Timi felfedezte a vaníliás vodkát is.
- Ajaj, Nóri! Mit akarsz te ezzel? Ha ezt mind megisszuk, igencsak szép állapotba kerülünk. - nevetett rám.
- Nem azért hoztam, hogy mindet megigyuk. De azért egyszer csak belefér egy kis iszogatás is, nem? Persze csak mértékkel. - válaszoltam.
- De nem kellene töményezni. Két napozgató hölgyhöz egyébként is inkább a koktélok illenének. Tudod mit? Itt az ásványvíz, iszunk vodka-szódát. - mondta Timi, és már töltötte is a vodkát két pohárba, majd ment rá a szénsavas ásványvíz. A napon iszogattunk is rendesen, szóval hamar jó hangulatba kerültünk.
- Hát, Timi, jó ötlet volt ez a napozás. Legalább lesz egy kis színem. Csak azt sajnálom, hogy a vállpánt nélküli ruhám innentől hülyén fog kinézni rajtam.
- Már miért nézne ki hülyén rajtad? Olyan csini vagy benne. - kérdezte Timi.
- Hát a bikini felső pántja szép fehér csíkot hagy majd a bőrömön. - nevettem egyet.
- Akkor meg dobd le a felsőt, Nóri. - nevetett Timi. Mikor látta kissé elképedt arcom, akkor körbemutatott:
- Ugyan, nézd már! A kertünk teljesen zárt, sehonnan nem lát be senki. Szerinted én nem így szoktam? - majd Timi már nyúlt is saját bikini felsőjéhez. Egy mozdulattal kioldotta, és jókedvűen megpörgetve hozzám dobta a melltartót. Timinek szép nagy, kerek mellei voltak. Mellbimbói szép barnák voltak. Őszintén, eddig is irigyeltem őt a mellei mérete miatt, de most láttam csak, hogy a formájuk is milyen. Hát, eddig legalább azzal vigasztalhattam magam, hogy biztos csak a melltartó tartja formában őket. Most ez a vigaszom is elszállt. Ettől el is állt a nevetésem.
- Mi a baj, Nóri? Megbántottalak? - kérdezte Timi.
- Dehogy is, csak nekem nem olyan jók az adottságaim, mint neked. Plussz a bátyádon kívül még senki sem látott úgy. - válaszoltam.
- Jaj, ugyan már. Sógornők vagyunk. Sőt, ami több, még barátnők is. Előttem ne szégyeld magad. Tessék, itt egy másik pohár vodka-szóda. Hátha ettől bátrabb leszel. - mondta Timi, és már töltötte is ki a következő adagot. Én egy jó nagy kortyot ittam, és nagy levegőt véve ledobtam a felsőt. Az én mellem jóval kisebb, mint Timié. A mellbimbóim azonban legalább kétszer akkorák, és rózsaszínűek voltak. Láthatóan Timi is alaposan megnézett.
- Azért az én drága bátyámnak is van mivel foglalkoznia. Szép a bimbód, ne szégyelld. - mondta Timi, és már töltötte a következő vodka-szódát magának is. Mire megittuk a második pohárral, már egyikőnket sem feszélyezett a helyzet. Ugyanúgy fecsegtünk és nevetgéltünk, mint mikor még rajtunk volt a melltartó is. Azért én elég sokszor felejtettem a tekintetem Timi mellein, és ő is sokszor nézett hirtelen másfelé, mikor a tekintetünk találkozott.
Közben már a harmadik pohár vodka-szódát kortyolgattuk. A beszédtéma az volt, hogy ki mennyire szégyellős.
- Engem mindig frusztrált a mellem mérete. Főleg melletted, Timi. A bátyád is előbb látott engem bugyi nélkül, mint melltartó nélkül. - meséltem.
- Sajnálom, pedig szerintem nagyon csini vagy. Igazán nincs mit szégyellned. Tesóm büszke lehet rá, hogy ilyen csinos felesége van. De ha a bugyit előbb dobod le, mint a melltartót, akkor most miért van még rajtad? - nevetett Timi. Érezhetően csak poénkodott, de a vodka eléggé feloldotta a gátlásaimat, így komolyan vettem.
- Jól van, akkor barnuljunk mindenütt. - mondtam, majd egy mozdulattal kibújtam a bugyiból is. A puncimat én is szépnek találtam. Szeméremajkaim nem voltak sem túl nagyok, sem túl kicsik. Alakra, színre, formára pont olyan volt, ahogy elképzeltem egy puncit. Felette háromszög fazonra volt borotválva a szőrzetem.
Timi szemei elkerekedtek, majd annyira nevetni kezdett, hogy félrenyelte az italt is. Én visszafeküdtem a napozó ágyra, és süttettem magam a nappal. Őszintén élveztem a meztelenség felszabadult érzését. Egy-két perc múlva kinyitottam a szemem, és Timire sandítottam. A kuncogást már abba hagyta, és ő is napozott, de ő bugyiban volt továbbra is.
- Hé Timi! Ez nem ér! Dobd csak le a bugyit te is! - förmedtem rá. Timi kissé elpirult:
- Kösz, inkább nem. Tudod az én kis kertem most nem olyan gondozott, mint a tied.
- Persze... A sógornők meg barátnők vagyunk, és ne legyünk szégyellősek egymás előtt szöveg csak addig érvényes, amíg olyat kell megmutatni, amiben te vezetsz, mi? - húztam Timit, akit vette a lapot.
- Jól van Nóri, de te akartad. - nevetett, és lehúzta a bugyit. A puncija tényleg nem frissen volt borotválva, de nem is bozontos volt.
- Két és fél hete borotváltam utoljára... Azóta ilyenre nőtt. Sajnos nem volt miért rendbe tenni azóta. A tied meg tipp-topp állapotban kész a bevetésre. - mosolygott kicsit keserédesen.
- Hát, nem panaszkodom. A tesód hetente háromszor meg szokta látogatni az én kertem. - nevettem Timire, de aztán mondanivalója rejtett részét is megértettem.
- Mi az, hogy nem volt miért rendbe tenni? Csak nem baj van köztetek Csabával? - kérdeztem. Csaba a férje volt, és eddig úgy tudtam, hogy jó a házasságuk.
- Mostanában elég sok a munkája, sokat stresszel. Aztán este bedől az ágyba, és elalszik. Elvileg a nagy projektjét két hét múlva befejezi, utána biztos kipiheni és összekapja magát. Volt már ilyen, szóval nem újdonság. Csak nehéz kibírni az ilyen időszakokat, mert én is vágynék legalább heti két-három látogatásra. - kacsintott rám Timi.
- Megnyugodtam, hogy nincs komoly gond. Ezt a kis átmeneti időt, meg old meg valahogy. - kacsintottam rá.
- Hát ha a masztira gondolsz, akkor ne aggódj, csinálom én minden nap. De azért mégsem olyan, mintha jól megdugnának vagy kinyalnának. - válaszolta Timi felbátorodva, bár így is elpirult.
- Na erre igyunk! Most már tényleg áttörtük a szégyellősséget, ha már így beszélsz. - emeltem a poharam Timi felé. Koccintottunk, ittunk, majd visszafeküdtünk napozni. De már a szellem kinn volt a palackból. A témánk innentől a szex volt.
- És te mikor szexeltél utoljára, Nóri?
- Hát, tegnap előtt este. Remélem ma sem marad ki. De nem fura neked erről hallani? Mégis csak a tesód a férjem.
- Á, nekem már nem furi semmi. Lennél csak így kiéhezve. Legalább egy jó nyalást kaphatnék... Tesóm jól csinálja?
- Meghiszem azt... Olyan finoman tud belenyalni, utána felfelé halad, a szájába veszi a csiklóm, és úgy szívogatja, nyalogatja. - meséltem teljesen átéléssel. Közben éreztem, hogy bizseregni kezd a puncim. Kinyitottam a szemem, és Timi felé néztem. El sem hittem, amit látok: Timi behunyt szemmel finoman a csiklóját izgatta.
- Na mi az, csajszi? Túl élethű lett a sztorim?
Timi megrebbenve nézett rám.
- Uh, bocsi Nóri. Hát igen, elképzeltem, milyen is lehet, és elragadtattam magam. Tudod, a megvonás meg a te vodkád.
- Tudom, hogy zavarnia kellene, hiszen mégis sógornők vagyunk, de valahogy mégsem zavar. - vontam meg a vállam.
- Csak a vodka miatt mondod. Egyébként már sikítva szaladnál be. - mondta Timi.
- Persze, már megint engem állítasz be félénk kislánynak. A bugyit meg rólad kellett leimádkozni. - korholtam Timit.
- Bár ne csak leimádkozta volna valaki, de egyebet is tenne. - válaszolta Timi álmodozó arccal, és közben a keze megint a puncijára csúszott. Fura módon ettől nekem is annyira bizseregni kezdett, hogy az én kezem is elindult a nunim felé.
- Ha akarod, bemegyek öt percre, vagy tízre kicsit a mosdóba, hogy egyedül lehess. - ajánlottam fel Timinek.
- Talán inkább, hogy te egyedül lehess. Neked a heti három szex sem elég? Látom ám hová nyúlkálsz te is. - kuncogott Timi. Én ijedten kaptam el a kezem, mert az már tudtomon kívül tényleg a puncimnál járt.
- Nyugi Nóri. Ha téged nem zavar, akkor engem sem. Csak folytasd azt a leírást, hogy nyalja a tesóm a puncid. Az olyan jó volt. - mosolygott rám Timi, majd visszafeküdt a napozó ágyra, jó nagy terpeszbe tette a lábait, és lehunyt szemmel simogatni kezdte a csiklóját.
Nekem a szívem a torkomban dobogott, de elkezdtem mesélni:
- Szóval a legjobban azt élvezem, mikor úgy szopja, szívogatja a csiklóm, mint egy mellbimbót szoktak. Közben pedig két ujjával megujjaz.
Ahogy ezt meséltem, Timi megfogta a bal mellét, a szájába vette a saját bimbóját és szopni kezdte.
- Uh Timi, te ezt meg tudod csinálni? Mit nem adnék érte, ha nekem is menne.
- Mármint a saját cicid szopása, vagy az enyémé? - nevetett rám Timi.
- De hülye vagy! - mordultam rá, de valójában nem felháborodást éreztem.
- Jól van na, ne kapd fel a vizet. Sosem próbáltál még ilyet? - kérdezte Timi.
- Sosem. Miért, te igen? - fordítottam vissza a kérdést.
- Mármint a sajátomon kívül? Nem, azon kívül én sem.
- Már az is több, mint nekem. - válaszoltam.
- Hát figyelj... Úgyis mindig a cicimre irigykedsz. Felőlem nézd meg közelebbről. Az úgysem olyan nagy dolog. Legalább megmutathatod, hogy is csinálja pontosan a tesóm a csiklóddal. Így könnyebben képzelem el.
- Teljesen megzakkantál? - kérdeztem, de az ötlet valahogy mégis nagyon vonzott.
- Jól van na, nem erőszak. Csak kiéhezett és becsípett vagyok. Ne haragudj, és felejtsd el.
Hirtelen úgy éreztem, hogy most lépnem kell, mert különben a szituáció örökre elröppen. Odaléptem Timi mellé, leguggoltam, és a szemébe nézve ezt mondtam neki:
- Tudod mit, irigykedj csak egyszer rám. Így csinálja a férjem. - és ezzel bekaptam a bimbóját, és úgy kezdtem el szopni, ahogy azt a férjem szokta a megkeményedő csiklómmal. És Timi mellbimbója pont úgy keményedett meg a nyelvem alatt. Közben mindketten vadul játszottunk a pinánkkal. Timi szabad kezével a hátamat kezdte simogatni, majd lassan, de biztosan a simogatások egyre közelebb csúsztak a mellemhez. Tudtam, hogy mit akar, és alig vártam, hogy megvalósuljon. Rövidesen már a cicimet masszírozta, és finoman morzsolgatta a bimbóm.
- Uh, Nóri... Ez annyira jó. Elképzelem, hogy a pinámmal csinálja valaki, nem a cicimmel. Bármit megadnék érte, ha most Csaba, vagy valaki megtenné nekem.
A vagy valaki részt akkor is megértettem volna, ha közben nem néz rám. Igen, a sógornőm arra kért, hogy nyaljam ki a pináját. Én, aki eddig soha nem gondoltam volna, hogy egy nő felizgatna. És most akartam én is. De azt is akartam, hogy kimondja.
- Mit szeretnél, Timi? - kérdeztem. Ő fülig elpirult, és lesütötte a szemét.
- Semmit, csak kósza gondolat volt. - válaszolta. Én nem hagytam annyiban:
- Mi volt az a gondolat?
- Hát hogy egy női nyelv és száj csak nem különbözik egy pasijétól...
- És?
- Ne már, Nóri... Hát, hogy kinyalhatnál. - bökte ki Timi, és rögtön eltakarta az arcát. De a szégyenlősség ezen apró mozdulata még inkább feltüzelte a vágyam, és azonnal a combjai közé térdeltem, ajkaimmal pedig rátapadtam legérzékenyebb pontjára. Timi hangosan felnyögött, én pedig életemben először éreztem a számban egy nedves punci ízét. Hihetetlen módon az egészet pont úgy élveztem, mint mikor a férjemet kényeztettem szájjal. Timi édes íze megtöltötte a szám. Ő pedig a hajamba markolt öntudatlanul, és még inkább a pinájához húzta az arcom. Néha a nyelvem lejjebb is elkalandozott, és bedugtam a forró hüvelyébe is. A nedvei csak úgy patakzottak. Végül visszatértem a csiklójára, és két ujjamat dugtam fel neki, amikkel erősen köröztem hüvelye elülső falán. Ezt nem is bírta sokáig. A teste megfeszült, lélegzete elakadt, hüvelyének izmai ráfeszültek az ujjaimra. Tudtam, hogy éppen elélvez, így még nagyobb átéléssel nyalogattam a csiklóját.
Amint eleresztette ujjaimat a puncija szorítása, Timi pihegve felállt, átölelt és megcsókolt. Ezután lágyan a fülembe súgta, miközben a mellemet simogatta:
- Én is akarom érezni a pinád ízét!
Ezzel finoman a napozó ágyra fektetett, és a combjaim közé térdelt. Végignyalt a popsilyukamtól egészen a csiklómig, majd vissza. Ezután a nyelvével olyan mélyen hatolt be a puncimba, ahogy csak tudott. Lágyan körözni kezdett bennem, én pedig hangosan felnyögtem. Közben a mutató ujjával a csiklómat masszírozta.
- Most én mutatom meg neked Csabi technikáját. - mosolygott rám Timi.
A pinámban finoman mozgó nyelv és a csiklómat ingerlő ujjbegy nálam is gyorsan célt ért. Az orgazmus hullámai hatalmas nyögések közepette söpörtek végig rajtam.
Timivel pihegve bújtunk össze életünk első leszbi kalandja után. Ez az élmény mindkettőnknek csodálatos volt. Szerencsére férjeink sem haragudtak meg érte, mikor félve bevallottuk nekik. Sőt, nagyon is élvezték a történetet. Remélem, kedves olvasó, neked is legalább annyira tetszett.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (115)        Nem tetszik (9)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-01-21 09:01:08
Norbert
Izgató történet. Szívesen olvasnék még a leszbikus kalandjairól

2022-01-22 16:46:36
tutajos
Nagyon tetszett a történet , remélem volt még hasonló alkalom.

2022-01-21 17:56:24
Pussymen
Remélem volt folytatás is és azt is leíród.

2022-01-29 11:51:12
Tatami
Folytasd de a lényeg legyen hosszabb mint a fölvezetés!

2022-02-04 18:55:03
billyboy
Szia.Gratulálok a történet írójának,akkor is ha kitalált vagy megtörtént.Nagyon jól meg van fogalmazva az történet.Nagyon jó.

2022-02-06 15:49:50
Tatami
Mi lesz a folytatással? Nagyon várom!


Ezt a szex történetet 8305 X olvasták el.