Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Meglestem bátyámat és barátnőjét

Beküldő:NGM

A történet a 90-es évek végén történt. Én voltam a legboldogabb gimis srác, mikor végre eljött a nyári szünet. A második évet fejeztem be, és alig vártam, hogy végre a haverokkal lógjak, pihenjek és élvezzem a szabadságot. A szülőknek persze nem volt nyári szünet. Mire én és bátyám reggelente felébredtünk, gyakran már rég nem is voltak otthon. Dani két évvel volt idősebb nálam. Sikeresen túl volt az érettségin, felvették egyetemre is. Bár ezért nagy árat fizetett: a barátnője szakított vele, mert a sok tanulás miatt nem volt ideje rá.
Dani és én ezen a reggelen is kimentünk reggelizni a konyhába. Kómás fejjel ettünk, pedig már fél tíz volt.
- Mi lesz a mai programod, öcsi? - kérdezte a bátyám.
- A haverokkal találkozom. Velük majd kitalálunk valamit. Valószínűleg egész nap együtt lógunk. - válaszoltam.
- Valószínűleg? Akkor ez most mit jelent? Hazajössz napközben, vagy csak este? - kérdezte bátyám.
- Miért kérdezed, Dani? Nem mindegy ez neked? - vetettem oda Daninak, mert kicsit fura volt a faggatása. Jó tesók voltunk, jól kijöttünk, de általában nem együtt lógtunk, és nem foglalkoztunk egymás dolgaival.
- Csak kérdeztem. Tudod, hogy anyuék mindig engem csesztetnek, hogy merre vagy. - mondta Dani olyan hangsúllyal, mint akit nem is érdekel az egész. De nekem az volt az érzésem, hogy ez nem így van.
- Jól van, akkor nem jövök haza hatig. Csak ne piszkálj. - mondtam. Danin mintha megkönnyebbülés futott volna át. Nem tudtam mire vélni, de hamar kiesett a fejemből az egész.
Felöltöztem, bringára pattantam. A haverokkal a szokásos helyen találkoztunk: a falu melletti tónál. Ott üldögéltünk, dumáltunk, néha fürödtünk. Ha valaki szerzett piát, kicsit iszogattunk is. Nekünk ez volt a nyaralás. Aznap délután kettő körül viszont jött egy nyári zápor, ami jól eláztatott bennünket. Kicsit el is ment a kedvünk, és úgy döntöttünk, hogy mindnyájan hazamegyünk.
Hazatekertem a bringán én is. A nap közben újra kisütött és a menetszéllel együtt gyorsan meg is szárított. Na szép, lehet haza sem kellett volna jönnünk. - gondoltam magamban. De gondoltam inkább játszok otthon a gépen, esetleg előveszem a titkos CD-m a féltve őrzött pornó képekkel, és kiverem. Már a gondolattól felállt a farkam. De nem kellett soká várnom, mert már otthon is voltam. A ház ajtaja zárva volt. Gondoltam, hogy bátyám sem ült otthon. Akkor tényleg kihasználom az alkalmat: nem kell félnem a lebukástól, így nem a gatyámba benyúlva, hanem meztelenre vetkőzve tudom kiverni.
A kulcsommal viszont nem tudtam kinyitni a ház első ajtaját. Biztos benne maradt a kulcs, és a bátyám a hátsó ajtón jött ki, azt zárta be. Hátramentem, és ott már ki tudtam nyitni az ajtót. Amint beléptem, levettem a ruhám, mert azért picit itt-ott még nedves volt. Főleg az alsógatyám feneke, hiszen azon ültem a nyeregben, ott nem száradt. A farkam a gondolatok és a szabadság hatására ágaskodni kezdett. Abban a korban a hormonok miatt nekem ennyi már elég is volt.
Hirtelen azonban ledermedtem, mert hangok ütötték meg a fülem. A ruhákat magam elé kaptam, és hallgatóztam. A hangok a bátyám szobája felől jöttek. Mondom magamban, hogy ennyi a programnak. A hátsó ajtótól először bátyám szobájának ajtaja következett, aztán az enyém. Gondoltam elosonok előtte, hogy ne vegyen észre így pucéran. Csendben lépkedtem, és ahogy közeledtem, a mocorgás zajába más is keveredett: valami lihegés. Ahogy odaérek, látom, nem fog menni az elosonás, mert az ajtó tárva-nyitva. Óvatosan belestem, hogy mi történik. Hát, totál lefagytam a látványtól. Bátyám ott feküdt az ágyon, és egy csaj lovagolt éppen rajta. A csaj háttal volt nekem, így a hátát, és a formás seggét láttam, amint fel-le mozog. Bátyámnak a talpai néztek felém. De kissé terpeszben feküdt, így tökéletesen látszott a zacsija, ahogy megrezeg minden mozdulattal, ahogy a csaj segge a combjaihoz csattant. Amikor pedig a csaj felfelé mozdult, láttam Dani merev farkának egy részét, amint kicsusszan a felemelkedő punciból.
Szóval ezért volt fontos tudnia Daninak, hogy hazajövök-e? Percegik döbbenten néztem a jelenetet. De a döbbenet hamar elmúlt, és átvette helyét egy másik érzés. A farkam olyan merev lett, mint még soha. Gondoltam, ennél jobb pornót úgysem találtam volna. Így rámarkoltam, és elkezdtem húzogatni. Közben le nem vettem a szemem a fel-le mozgó, gyönyörű női fenékről, és Dani benne ki-be csúszkáló faszáról.
- Uh, Dani. Úgy hiányzott a farkad. Olyan hülye voltam, többé nem hagylak el. - nyögött fel a lány. Akkor döbbentem rá, hogy ez a csaj Judit, akivel tesóm másfél évig járt. Csak az érettségire és a felvételire való felkészülés annyira lefoglalta Danit, hogy már nem maradt ideje rá. Ezen Judit megsértődött, és szakított a bátyámmal. Nagyon haragudott Juditra akkor az egész család, hogy ilyen, és pont akkor rúg bele Daniba, mikor támogatásra lett volna szüksége... Hát, úgy látszik a sikeres érettségi és felvételi után valahogy újra összejöttek. Így még jobban izgatott a helyzet: Judit egy évvel volt idősebb nálam, és nekem is nagyon tetszett, de persze mivel bátyám csaja volt, nem is gondoltam többet vele, mint rá fantáziálni néha hokizás közben. És most nem csak fantáziálok róla, hanem itt nézem élőben a formás seggét, amint a bátyám bassza őt.
Dani mintha csak megérezte volna, hogy mire gondolok, odanyúlt, és megmarkolta Judit feszes, kerek fenekét.
- Huh, baby, te is hiányoztál nekem. Imádom a kemény popsidat. - nyögött fel Dani.
Néhány percig így folytatták, én meg vertem rájuk a farkam. De sokszor kellett szünetet tartanom, mert majdnem elélveztem. Márpedig elhatároztam, hogy amíg ilyen jó a műsor, én nem élvezek el. Abban reménykedtem, hogy lesz még jobb rálátásom Judit melleire, vagy a puncijára is.
Talán tényleg van valami gondolatátvitel a testvérek között, mert amint ez átfutott a fejemben, Dani megmozdult, és elkezdte leemelni magáról Juditot. Én azonnal visszahúzódtam, nehogy lebukjak.
- Gyerünk kicsim, pucsíts be akkor nekem. - hallottam Dani hangját olyan hangsúllyal, amilyennel addig sosem. Fél percet vártam, majd lassan újra bekukucskáltam. Hát Judit ott pucsított kutya pózban az ágy szélén. Az ajtónak oldalt volt, így tökéletesen láttam formás melleit, amit ebben a pózban a gravitáció kissé hegyes formájúvá nyújtott. Persze éppen csak, hiszen mellei nem voltak túl nagyok, ellenben fiatalosan feszültek. Bimbói jó nagyok és szép barnák voltak. Szemeit lehunyva nyögdécselt, mert Dani mögötte térdelt, és arcát a popsija közé nyomva vadul nyalta Juditot a csiklójától fel a popsi lyukáig. Közben pedig rámarkolt a saját farkára, és vadul verte. Sosem láttam még ilyen állapotban Dani faszát. A farka alakja olyan volt, mint az enyém. De a mérete láthatóan neki volt nagyobb. De csak egy kicsivel.
Én is folytattam a farkam verését, és közben arról álmodoztam, hogy Dani helyett én térdelek Judit mögött, és nyalom a pináját.
Judit egyre hangosabban nyögött. Egyik kezével az egyik mellét kezdte el simogatni. Látszott, hogy összeszokott párost alkotnak, mert mikor már Judit nagyon nyögdécselt, Dani hirtelen felállt. A faszát odaillesztette Judit puncijához, majd egy mozdulattal becsusszant, és kefélni kezdte. Judit szinte azonnal elengedte a mellét, és benyúlt a puncijához. Elkezdte masszírozni a csiklóját, miközben Dani kutya pózban baszta. Én is vertem szorgalmasan a faszom. Már minden óvatosságom elvesztettem, és csak a látványra koncentráltam. Valószínűleg öntudatlanul is egyre kijjebb hajoltam rejtekhelyemről. És akkor megtörtént, amitől féltem.
Dani az ajtó felé nézett! A tekintetünk pedig találkozott! Mindketten lefagytunk, és egy hang sem jött ki a torkunkon. Csak bámultunk egymás szemébe.
Azonban Judit továbbra is orgazmus közelben dörzsölte a punciját, lehunyt szemmel. Annyit vett észre, hogy Dani már nem dugja.
- Oh, bazd meg, Dani, ne kínozz. Dugj keményen, mert mindjárt elélvezek. - nyögött fel Judit.
Dani továbbra is rám nézett zavartan, de megint elkezdett mozogni. Először csak finoman, de Judit megint rászólt:
- Dani, ennyi idő alatt elfelejtetted, hogy szeretem? Azt ígérted, nem bánom meg...
Daninak úgy látszik sokat jelentett, hogy most minden jól menjen, így rám mosolyogva széttárta a karját, a hát most mit csináljak? nemzetközi jelét mutatva, majd visszafordulva rámarkolt Judit csípőjére, és keményen baszni kezdte.
- Ezt élvezed, kicsim? - kérdezte Judittól. A váratlan és erős lökések megtették a hatásukat. Judit teste megfeszült, fejét hátravetette, és sikítva elélvezett.
Dani rám nézett, kacsintott, és így szólt:
- Most én jövök. Feküdj hanyatt.
Én gyorsan visszahúzódtam. Mikor már nem hallottam a nagyobb mozgolódás hangját, újra visszanéztem. Most Judit feküdt hanyatt, terpesztett lábai az ajtó felé néztek. Először pillanthattam meg gyönyörű pináját. Szépen fazonra volt borotválva a puncija. Szeméremajkai duzzadtak, és nedvesen csillogtak Dani nyálának és Judit puncinedvének keverékétől. Félig felkönyökölve feküdt. Dani mellette térdelt, és a farkát a szájába tolta. Judit lehunyt szemmel szopta a bátyám merev faszát. Dani meglátta, hogy újra leskelődöm, és ekkor odanyúlt egyik kezével, és két ujjal széthúzta Judit pináját, hogy mindent jól lássak. A látvány teljesen beindított, és vadul vertem a farkam. Éreztem, hogy nem bírom tovább. Annyi lélekjelenlétem volt, hogy felkaptam a pólóm, és egyik kezemmel magam elé tartottam, amíg a másikkal vertem. Gejzírként tört elő a faszomból a geci. Még sosem spriccoltam ennyit. Közben Dani is már inkább Juditra figyelt. A mellét markolászta, majd nyögött egy nagyot. Tudtam, hogy ebben a pillanatban élvezi tele Judit száját a sűrű, fehér gecijével. Judit pedig nyelt párat, és az utolsó cseppig mindent eltüntetett.
Tudtam, hogy ennyi volt a műsor, ezért gyorsan elosontam az ajtó előtt. A szobámban magamra kaptam pár tiszta cuccot, és az első ajtón - amiben bentről hagyta benne bátyám a kulcsot - kiosontam. Felpattantam a bringámra, és tekertem még pár kilométert. Aztán hazamentem. Mikor beléptem a házba (ügyelve, hogy jó hangos legyek), Dani és Judit már a tévé előtt ültek, és összebújva filmet néztek.
Dani hangosan köszönt rám.
- Szia öcsi! Képzeld, Judit van itt. Úgy döntöttünk, hogy újra megpróbáljuk együtt.
Életem legjobb színészi alakítását nyomtam le. Meglepődtem, örömmel üdvözöltem Juditot, gratuláltam nekik, majd együtt néztem velük a filmet. Mikor Judit kiment a mosdóba, Dani odasúgta nekem:
- Remélem tetszett a műsor, öcsi. Aztán cserébe ne feledkezz meg rólam, és hasonló esetben majd háláld meg.
Azóta igazán olyan tesók vagyunk, akiknek semmi titkuk nincs egymás előtt.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (65)        Nem tetszik (12)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-01-18 10:37:21
Tatami
Folytasd, várom nagyon jó!

2022-02-07 15:43:43
Bobi66
Tökéletes sztori !!! Jót masztiztam !


Ezt a szex történetet 10667 X olvasták el.