Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megtörtént

Beküldő:vagyok vő


Lefeküdtünk az anyósommal. Már az első találkozásunknál éreztem, hogy nem vagyok közömbös neki.
Villantott cickót, rám nyitott a fürdőszobában ilyesmik.
Feleségem szombat reggel ment valami csapatépítő tréningre. Anyósom úgy 9 körül behozott egy kávét. Áttetsző hálóingében tökéletesen kirajzolódtak feleségemnél sokkal jobb mellei. Leült az ágy szélére, kávéztunk. Ahogy kiittam a bögrét előre hajoltam. Arcom a combján bögrémet letettem a padlóra. Nem csak a mellbimbói ágaskodtak hanem a farkam is. Nem húzodtam vissza a párnámra hanem arcom az ölébe fúrtam. Átöleltem a fenekét. Majd bal kezem visszahúztam és felcsúsztattam combján a popsiáig.
Már csúszott is le mellém. Én simogattam punciját Ő a farkam. Azt sem tudom hogy került le róla a hálóing. De az biztos, hogy a feleségemmel nem kúrtunk soha olyan jót mint vele. Nem túlzok, négyszer keféltünk délután kettőig. Együtt fürödtünk. És ha akkor hazajön a feleségem, hát pont letojom. Vele sokkal jobb mint a feleségemmel. Kummantunk, ügyeskedünk, de előbb utóbb lebukunk. Imádom, hogy nem borotválja a punciját. Imádom, hogy a 69-est végig csináljuk. Imádom, hogy engedi a kutya pózt ami nem tart tovább 30-40 másodpercnél. Imádom, hogy amikor kinyalom úgy élvez bele a számba hogy két-három kortyot nyelek le a pinamézéből.
A nagyvonaluságája. Amikor délutáni légyottunk után a lelkemre köti, hogy este kúrjam meg a feleségem. Két
kezébe fogja a farkam, puszilgatja és megkér, hogy légyszíves menj bele a kislányom puncijába is. Nem tudom mi lesz a vége de inkább Ő mint a feleségem.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (93)        Nem tetszik (81)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-01-17 09:03:47
Tatami
Dugtatok semmi gond. Csak túl sok az imádom szó használata és lehetne tagoltabb!

2022-01-26 23:28:30
Bucintoro
Az imádom négyszeri ismétlése egy nyomatékosító, megerősítő, szándékos hangulati elem. Fontos, mert a szerző lehetségesnek tartja még a házasságából való kitörés lehetőségét is. Pont, mert imádja.


Ezt a szex történetet 13023 X olvasták el.