Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Terhes lettem

Beküldő:Vivi

A nevem Vivien, egy kis faluban lakom, jelenleg 21 éves vagyok és terhes.

Szakitás után voltam, nehezen tettem túl magamat a szakításon. Gondoltam hogy jól kibulizom magamat, illetve mivel már hónapok óta nem voltam senkivel, hátha sikerül valakit felszednem. Fekete tanga, mini szoknya, melltartó nélkül. Volt a buliban egy cigány srác, kb 25 év körüli, jó kinézetű. Láttam hogy tetszem neki. Odajött beszélgetni velem, meghívott egy italra, táncoltunk. Pár Somersby után kezdtem egyre jobban ellazulni. A srác átölelt, éreztem hogy a gatyájában nagy szerszám van. Megkérdezte hogy mit szólnék hozzá, ha vele és másik 2 haverjával szexelnénk egyet. Nyelni nem tudtam egy pillanatra, csak bologattam. Gondoltam úgyse voltam még egynél több partnerrel, most egyszerre három.
Kimentünk a kocsijához, telefonált, majd elindultunk. Egy régi istállóhoz értünk, ott vártak már a haverjai. Amint kiszálltam, az egyik már kezelésbe is vett. Hátulról átkarolt, majd a szoknyámat feltűrve, elkezdte a puncimat izgatni, míg a másik kettő nekiállt vetkőzni. Mikor a gatyájukat lehúzták, megláttam a 2 db 20 centis cigányfaszt, már elég merevek voltak. Utána letérdeltettek, majd szopni kezdtem őket. Nem kellett engemet utasitgatni, tettem magamtól amúgy is. Hol az egyiket, hol a másikat. A puncim már nedves volt, a tanga átázott rajtam. A harmadik amelyik az előbb még izgatott, megkért hogy guggolva szopjam őket. Amint felguggoltam, alám feküdt és nyalni kezdte a puncimat. Éreztem ahogyan a nyelve körbe jár a csiklóm körül, majd 2 ujját belém nyomva ujjazni kezdett. Nem kellett sok idő míg elélveztem. Amint végzett a nyalással, annyit szólt hogy most már készen áll a dugásra . Felraktak a kocsi motorházára. Először azzal a sráccal dugtam amelyik idehozott. A másik kettő megemelte a lábamat oldalról, felemelte, majd becsúsztatta a faszát a puncimba. Testem megrándult, még sosem volt ilyen nagy fasz a puncimba. Egy pár gyengébb lökés után elkezdett erőteljesen dugni. Úgy éreztem szétszakadok a sok lökéstől. A másik kettő közbe simogatta, csavarta mellbimbóimat, amitől egyre jobban zihálni kezdtem. Láttam a srác arcán hogy nem bírja már sokáig. Egy hatalmasat lökött rajtam, majd beleélvezett a puncimba. Éreztem amint a forró gecijét a puncimba löveli. Amint kihúzta jött a másik. Neki megkellett fordulnom, ő úgy akarta. Amint megfordultam, a geci folyt ki a puncimból. Nem zavarta, erősen berakta a faszát. Hajamat tépve baszott hátulról. A harmadik srác elém állt, azt akarta hogy szopjam. Bevettem a számba a faszát és szopni kezdtem. Hátulról az egyik pakolt miközben a másikat meg elégítettem ki. Amelyik hátulról dugott nem bírta sokáig. Két kezemet hátra felé húzta, és szinte felnyársalt, olyan elemi erővel élvezett belém. A puncim tele volt gecivel. A felesleg folyt kifelé. A harmadikat egy ideig még szoptam. Tekintete rám meredt. Éreztem a számban hogy a fasza kezd megremegni, majd a számba élvezett. Nem bírtam mind lenyelni olyan sok volt. Amint felálltam, felhúztam a tangámat ami természetesen egyből gecis lett. Combjaim ragadtak a sok gecitől illetve elég erős illatuk is volt.
Felöltöztek, majd visszavitt a srác a buliba. A tanga teljesen átnedvesedve, teljesen gecisen volt rajtam. Nem maradtam már ott sokáig, hazamentem.

Pár hét múlva kiderült hogy terhes lettem.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (29)        Nem tetszik (48)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-01-13 15:04:20
Arankavagyok
Ehez csak gratulálni tudok ??

2022-01-13 18:24:43
d
gratulálok sok eszed van

2022-01-17 20:48:06
Diryl
Ha szép kerek lesz a hasad szívesen faszra húzlak édes!!

2022-01-27 22:05:49
Matt
Kamu. Faszi írta, azok hansúlyozzák ki mindig azt a varázsszámos 20cm...faszt.

2022-02-06 23:51:38
Sanyi
Megadod a számodat?


Ezt a szex történetet 11258 X olvasták el.