Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Menstruáló nők.

Beküldő:Vendég

Susan és Éva régi barátnők voltak. Barátságuk több évtizedre nyúlik vissza. Susan édesapja a partiőrségnél szolgált, részt vett a híres ütközetben amikor űrlények támadták Los Angelest. Éva édesapja ufó kutató volt. A két férfi gyakran találkozott egymással és néha a lányaikat is vitték a találkozókra. A fiatal csajok persze nem értették, hogy a felnőttek miről beszélgetnek, egyébként a felnőttek sem értették, hogy mi van az ufó jelenség hátterében.
Teltek, múltak az évek és a csajok 21 évesek lettek. Egy napon születtek így a szülinapot együtt tudták ünnepelni. Susan és Éva édesapja is meghalt egy repülőgép balesetben, rossz nyelvek szerint nem baleset volt hanem olyan dolgokat tudtam amit nem lett volna szabad. Mert valakiknek nem tetszett. Susan és Évát nem érdekelte a merénylet lehetősége. Egymást vigasztalták és jó pár év elteltével úgy érezték, hogy túl jutottak a gyászon. 21 éves korukra érett, kiforrt személyiségek lettek.
- Éva, előbb igyunk valamit utána kinyalom a pinád.
- Rendben van Cicám.
Ilyen párbeszédek gyakran hangzottak el közöttük, mivel leszbikusak voltak. Gyakran használtak segédeszközöket a kedvencük volt egy jó nagy felcsatolható műfasz.
Susan vett ki szobát a szokásos helyen egy félreeső panzióban Los Angeles egyik külvárosában. A tulajdonosnő is a saját neméhez vonzódott és cseppet sem zavarta, hogy a csajok orgiáznak a szobában és néha hánynak, pár széket összetörnek. Másnap miután kijózanodnak mindig rendet tesznek és bőséggel fizetnek. Az édesapjuk révén szép vagyon örököltek. A tulajdonosnő csupán egy valamit sajnált, hogy ő nem nyalhatja ki a csajok pináját.
Susan és Éva sorsa abban is hasonlít, hogy mindkettőjük édesanyát elvitte egy űrlények által vezetett űrhajó. Szépen, látták fényes nappal egy kiránduláson történt. A kér édesapa is látta és megbeszélték, hogy senki sem beszél.
- Éva felcsatolta a fekete színű műfaszt és gyengéden betolta Susan popsijába. Mindketten hangosan nyögtek. Egyre gyorsabban mozgott a műfasz. Éva remegett az orgazmustól. Susan mosolygott. Fél órányi anális szex után lekerült a segédeszköz.. A következő órákban nyalták egymást. Beraktak egy több órás komoly zenét és a zene ritmusára nyalták egymás pináját. Úgy ahogy csak a nők tudnak nyalni, mert ők tudják, hogy mi esik jól egy cicának. Bekapták egymás klirotiszát és gyengéden harapdálták. Sikítottak az orgazmustól. És ittak általában wiszkit. Sőt igazából vedeltek. Már rég tudták, hogy alkoholisták de nem foglalkoztak ezzel a ténnyel.
Azon a bizonyos estén is kurvára be voltak állva. Susan bebaszva nyalta Éve lucskos pináját és egy furcsa ízt érzett ami más volt mint a pina finom íze. Vér volt ugyanis Susan menstruált, a nyaló csajt nem zavarta a vér. Józanon talán zavarta volna de bebaszva jóízűen szürcsölte, élvezte. Éva mikor látta Susan száját amiből a menstruált vér csöpögött, jót röhögött és megjegyezte, hogy úgy nézel ki mint Drakula gróf.
- Mikor én menstruálok akkor neked is nyalnod kell. - mondta Susan.
- Imádom ezt a kihívás. - válaszolt Éva.
- Akkor igyunk, hogy jobban be legyünk baszva majd invitáljuk fel a tulajdonosnőt azt a vén kurvát, olyan vágyakozó szemekkel nézi a csöcseim, szerintem szétnyal bennünket.
- Jó ötlet, invitáljuk fel a vén szukát.
Lementek a hallba részegen vérző szájjal, kurva ijesztően néztek ki.
A tulajdonos nő felsikoltott.
- Gyere fel te szuka fel kell nyalni a vérem a padlóról.
- Érettem királynőm megyek fel. - válaszolt. Természetesen látta, hogy két pinából az alkohol beszél de nem bánta bizsergett a pinája a fiatal szukák után. Gondosan bezárta a panzió bejárati ajtaját, egyébként is már elmúlt éjfél senki sem fog jönni. De ha jön is valaki nem számít, finom fiatal szukákat akar nyalni.
A szobában nagy vértócsa volt. A tulajdonosnő tudta, hogy józanon nem képes felnyalni ezért húzóra megivott egy félüveg wiszkit. Közben látta, hogy Éve lefeküdt és elaludt. Nem bírja a piát a kis kurva.
Susan viszont bírta, szétrakott lábakkal feküdt az ágyon és folyt a pinájából a vér. Ő is elkezdett menstruálni. A tulajdonosnő bebaszva,örömmel szürcsölte a menstruált vért ami mint a hegyi patak folyt a pina lyukából.
A szobában félhomály volt, csak a kinti lámpák fénye szűrődött be. Mert a függöny nem volt elhúzva.
Éva bebaszva aludt és álmodott. Az épület megremegett egy repülő csészealj jelent meg a nagy semmiből és a panzió felett lebegett. Néhány másodperc múlva a remegés fokozódott.
- Lányok, örülünk, hogy láttunk benneteket az édesanyáitok vagyunk, az űrlények voltak olyan jó fejek, hogy benneteket is levisznek egy körre és ha már itt van a tulajdonosnőt is.- mondta a két nő.
- De mi a fasz remeg?- kérdezte Éva.
- Az egész panzió az űrhajóra került és kicsit remeg a csészealj amíg áthalad a föld légkörén. - válaszolt Éva édesanyja.
- Hova a faszomba megyünk?- kérdezett újra Éva.
- A csillagok közé.
Éva érezte, hogy be van baszva, de még bebaszva is pontosan tudta, hogy most hazudott neki az anya.
- Ez a valóság vagy csak álmodom? - kérdezte saját magától és felsikoltott. Susan rázta. - Ébredj szukám, már azt hittem, hogy meghaltál annyit vedeltél.
- Kurva fasza! Szóval csak álom volt.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (12)        Nem tetszik (27)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5654 X olvasták el.