Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A föld felett lebegők társasága. Első rész.

Beküldő:Vendég


Első rész.


Farkas Erzsi kilépet a vegyesboltból és a kedvenc aluljárója felé vette az irányt, közben gondolkodott, jó lenne elutazni valahova egy szép helyre ahol jól érezné magát. Talán vannak ilyen helyek csak meg kell őket keresni, talán ha megfogalmazzuk a vágyainkat akkor megvalósulnak. Erzsi látta az aluljáróban a hajléktalan barátait talán nekik is vannak vágyaik, egy szép lakás vagy egy üveg kannás bor. Bármi csak boldogok legyenek. Bármi ami boldogságot okoz egy nő ölelése vagy egy bőrönd húszezres vagy két zsák dió. Erzsi nézte magát a tükörben az aluljáróban és szépnek látta saját magát az utóbbi időben keveset aludt és mikor álom jött a szemére akkor rémálmai voltak. Egy csaj zenélt az aluljáróban és egy kakas futott az emberek között.
Erzsi negyedik emeleti garzon lakásban lakott. Zuhanyzás után lefeküdt az ágyra és álmodott. Álmában is az aluljáróban volt. Álmában futott a kakas kukorékolt és felébresztette az aluljáró népét. Az emberek lópokrócokon feküdtek és mindenki részeg volt, senki sem tudott egyenesen sétálni sokan elestek.
Egy fiatalos férfi hang szólt hozzá.
- Szia Erzsi a régi osztálytársad vagyok szeretnék veled találkozni.
- Hogy tudtad meg a telefonszámom?
- Egy speciális agykontroll módszerrel.
- Nagyon speciális lehet. Nem akarok veled találkozni, be akarok szállni egy űrhajóba és elrepülni a csillagok közé.
- Talán minden ember erre vágyik. - mondta a férfias hang és Farkas Erzsi felébredt az álomból. és próbált felállni miután felállt dülöngélve sétált majd leguggolt lehúzta a bugyiját és a szőnyegre pisilt.
A valóságban nincs lehetőség elrepülni a csillagok közé futott át a nő agyán. Ült a konyha asztal mellet és itta a kávét. A fekete nedű erős volt és forró olyan mint egy szenvedélyes férfi ölelése. - Rég ölelt már meg engem férfi. - mondta saját magának. Az órára nézett épen éjfél volt egy új nap kezdete vagy csak a föld forgott egy teljes kört a tengelye körül. Erzsi úgy érezte, hogy lelassult az idő megitta a kávét, kinézett az ablakon, lezuhanyzott és még mindig éjfélt mutatott az óra.
- Talán nem létezik többé idő. - mondta majd rájött, hogy kimerültek az elemek az órában. Itta a kávét és úgy érezte, hogy kezd elálmosodni. Jönnek az álommanók és beszórják álomporral az arcát. legalábbis a mesékben így van. Lefeküdt az ágyra és elaludt.
Álmában naná, hogy az űrhajón volt jóképű férfiak között akik potensek és úriemberek voltak. A nőnek eszébe jutott a férje akinek egyszer elmondta, hogy volt egy viszonya valakivel, a férfi erre leitta magát majd másnap közölte a nővel, hogy biztos csak vicceltél. Erzsi semmit sem válaszolt. - Nem kell válaszolni mert a válaszok újabb kérdéseket szülnek. Felébredt és nézte a plafont.
Csak egy kérdésre nincs válasz, hogy miért basztam ki saját magammal? - gondolta a nő mikor kivágódott a szobájának az ablaka és az üveg szilánkok szétszóródtak a szőnyegen. Kinézett az ablakon meglepődve tapasztalta, hogy nem fúj a szél.
De akkor miért csapódott ki az ablak? - kérdezte és tudta, hogy ez is egy olyan kérdés amire soha sem fog válasz születni. Mese nincs össze kell takarítani az üveg szilánkokat ezért fogott egy seprűt és egy lapátot majd munkához látott, söpörte a szilánkokat és közben az ágy alatt talált egy papírt. Kezébe vette és olvasni kezdte annyira döbbenetes volt az írás, hogy muszáj volt leülni az ágyra ugyanis ő írta papírra 30 évvel ezelőtt. 30 éve elhatározta, hogy üzenni fog a 30 évvel későbbi énjének. Majd eltelt az este és reggel lett.
Kedves 30 évvel későbbi énem, majd jönni fog egy démon akibe szerelemes leszel, nyugi csak vicceltem, talán 30 évvel később is lesz még humor érzékem nagy dolog ha így van. Folytatom a levelet, majd jön egy férfi akit leakarsz szopni, nyugi megint csak vicc bár valószínű, hogy 30 évvel később is szeretek szopni. A szopás iránti szenvedélyem sohasem fog elmúlni. - olvasta Erzsi és csodálkozott, hogy ő ilyeneket írt 30 évvel ezelőtt. A ruhás szekrény feldőlt, a csillár leszakadt a hűtő kigyulladt, a konyha asztalól minden leesett. A nő jól tudta, hogy földrengés van a papírt mélyen elrejtette az egyik zsebében és úgy vigyázott rá mintha az élete lenne és futott ki a lépcsőházba minél előbb el kell hagyni az épületet és baszni kell a hátra hagyott értékekre biztonságba kel menekülni a földrengés nem játék a panel ház mint a kibaszott kártyavár összefog dőlni ez kurva biztos. - gondolta Erzsi és futott a lépcsőn lefelé. Futni kell úgy mintha az élet annyit jelentene. hogy futni kell a veszélyek elől. Futni kell de nem az olimpiai éremért hanem azért, hogy ne haljunk meg. - gondolta mikor kilépett a lépcsőházból a szabad levegőre, eszébe jutott a papír ami a zsebében van és látta összedőlni a panelházat.
- Épen jókor értem ki. - mondta és látott egy csimpánz majmot és úgy érezte, hogy a régi ismerőse sokszor beszélgetett már vele majd rájött, hogy egy ember vett fel egy majom álarcot. Talán egy nap mindenki leveti az álarcát jutott a nő eszébe. Majd estébe jutott, hogy talán azért volt földrengés mert a szőnyegre pisilt. Másnap elment egy templomba és ült a padon és nézte a keresztre feszített Jézust.2.
Erzsi egy erdőben volt fák vették körül, hallotta ahogy énekelnek a madarak és messziről motoros fűrész hangját hozta a szél. A fák mintha meséltek volna egy szomorú és igaz történetet a megbánásról.
- Jó lenne megtalálni a szívet amit kislányként véstem az egyik fába. - mondta.
Sétált egy erdei úton és nagyokat szívott a friss levegőből derékig érő fekete egyenes szálú haját fújta a szél. Egy róka ugrott ki az egyik bokor mögül majd gyorsan eltűnt.
- Eltűnt mint a lehetőségem. - szólalt meg a nő és sétált tovább. A délutánból este lett és még mindig az erdőben volt. Erzsi sétált a fák között és eszébe jutott, hogy jó lenne gombát szedni de kevés eső esett az elmúlt napokban így nincs gomba. Egy Toyota típusú személyautót látott maga előtt és egy férfit aki pisilt az autó mellett. Erzsi látta, hogy a férfinak barna rövid haja van és nagy sörhasa. A férfi észrevette a nőt végzett a pisiléssel elrakta a szerszámát és köpött egyet.
- Béla vagyok. - mutatkozott be.
Erzsi belenézet a férfi barna szemeibe és látta benne a telihold fényét.
Az autóban beszélgettek.
- Szereted a munkád? - kérdezte a férfi.
- Munkanélküli vagyok. - válaszolt a nő.
Béla rátaposott a Toyota gázpedálra és látta, hogy a reflektorok fényében szarvasok kelnek át az úton. A férfi és a nő szótlanul ültek egymás mellett. Erzsi elképzelte a kedvenc kocsmáját ahol inni szokott vodkát és bort. A kocsma falán meztelen nők képei voltak.
- És te mivel foglalkozol? - kérdezte Erzsi.
Béla nézte az utat és szorította a kormányt majd belenézet a visszapillantó tükörbe és a saját szemébe nézett.
- Ne haragudj de nem árulom el, legyen az én titkom.
- De én elmondtam neked, hogy én munkanélküli vagyunk éket fog verni közénk a bizalmatlanság.
- Mesterséges intelligencia fejlesztéssel foglalkozok.
- Biztos, hogy érdekes tevékenység.
- Magam is úgy vélem, hogy érdekes. Roppant érdekes.
- Egy róka futott át az úton.
- Láttam azért tapostam a fékre.
- Na és van a mesterséges intelligenciádnak neve?
- Igen, úgy nevezem, hogy Gini.
- Szép név.
- Elviszlek a Kodály Zoltán utcába ha neked megfelel? Ugyanis én ott lakok. Szerintem Vác legszebb városrésze.
- Én is ott lakok.
- Akkor kicsi a világ cicám.
Béla megállt a nő és a férfi is kiszálltak az autóból. Telefonszámot cseréltek és mindenki ment a dolgára.
- Zuhanyozni akarok és egy jó nagyot aludni. - mondta Erzsi búcsúzásképen.
A férfi felment a negyedik emeleti lakásába és lefeküdt az ágyra. Nézte a plafont és nem mozdult.
- Hazudtam mert Gini nem mesterséges intelligencia hanem egy nő az álmaimból. - mondta plafonnak.
Másnap reggel a férfi korán felkelt zuhanyzás és fogmosás után úgy döntött, hogy meglátogat egy kurvát. A telefon után nyúlt és megbeszélt egy fiatal csajjal egy időpontot. Miután kinyomta a telefont saját magának mondta, hogy nem szeretkezni fogok hanem üríteni. A szőke 18 éves csaj ügyes volt nem volt kényes a férfi bátran szoríthatta a melleit. A randi végén Béla cseppet sem csodálkozott azon, hogy a csaj bejelentette, hogy Gini a beceneve. Béla megvakarta a tökét és kilépet a lépcsőházba majd elindult lefelé. A Kodály Zoltán utcában sétált, nézte a kirakatokat, leült egy padra élvezte a nyári meleget ugyanis június volt méghozzá forró június. Az árnyékban is 30 fok. Béla arra gondolt., hogy az űrben hideg van és tudta jól, hogy ez a gondolat jelent valamit talán a jövőt vetíti előre és nem csak arról van szó, hogy meg fog nézni egy sci - fi filmet hanem jóval többről. Ült egy padon és nézte a csini nőket. Nézte és úgy érezte, hogy vár valamit. Úgy érezte, hogy egy űrhajó parancsnoki székében ült, fekete színű, magas támlával és roppant kényelmes, olyan érzés volt benne ülni mint az orgazmus.3.Béla leszállt a targoncáról és ivott egy kávét majd a szőke hullámos hosszú hajú főnökasszonytól kért egy hét szabadságot.
- Elutazol Béla? - Kérdezte a főnökasszony.
A férfi semmit sem válaszolt hanem visszaült a targoncára és dolgozott tovább. Munka után hazafelé menet szembe jött vele Farkas Erzsi.
- Mi járatban erre felé? - így a férfi.
- Sétálok.
- Én is szeretek sétálni. Gyakran sétálsz erre felé?
- Csak akkor ha szerelmi bánatom van
- Akkor jót tesz a séta.
- Igen jót tesz. Elárulod végre, hogy mivel foglalkozol? Mert nem hinném, hogy a mesterséges intelligencia fejlesztéssel.
- Persze. Targoncakezelő vagyok egy gyárban.
- Tök jó! Akkor sok pénzt keresel.
- Nem panaszkodok, megbecsülnek anyagilag a munkahelyen. Béla adott egy puszit Erzsinek és elsétált. Úgy döntött, hogy iszik egy korsó sört így hát betért egy közeli kocsmába. Rendelt egy korsó sört és két húzásra megitta. Körülnézett és látta, hogy kevesen vannak a kocsmában a falon Orbán Viktor képe volt kirakva. A pultos nő 40 év körüli, hosszú fekete haj és a nagy körte cicik majdnem kiestek a mély dekoltázsból. Később Béla úgy döntött, hogy elmegy egy kurvához. Leült egy padra és a kezébe vette a telefonját.
- Szia mehetek hozzád? - kérdezte a telefonban.
- Igen egy félóra múlva jöhetsz. - válaszolt egy fiatalos női hang. Félóra múlva Béla felfelé sétált a lépcsőházban és látott egy nyitott ajtót és egy mosolygó nőt. Aki teljesen meztelen volt. A férfi érezte, hogy szűk a nadrágja és örült, hogy jó a potenciája.
- Szia cicus.
- Szia Enikő a nevem.
- Béla.
Puszit adtak egymásnak.
- Akkor amit megbeszéltünk natúr francia majd gumi óvszeres szeretkezést szeretnék. Mennyibe is fog kerülni?
- 8000 forint.
A férfi oda adta a pénzt majd levetkőzött látta, hogy a csaj bámulja az ágaskodó faszát. Zuhanyzás után oda állt a csaj elé és szopatott élvezte a nő nyelvcsapásait és szívását.
- Jó lenne ha lepisilnél. - mondta a férfi.
- De az már extra vagyis még több pénz.
- Nem baj de kérlek, hogy állva pisilj. Nagyon izgató számomra az állva pisilő nők. A fiatal csaj kicsit behajlította a lábait majd mindkét kezével próbálta a punciját úgy igazítani, hogy a férfi arcát és mellkasát érje a pisisugár. Béla nézte a vele szemben álló nő nemi szervét és látta, hogy meglepően sok vízsugár jön ki belőle olyan volt mint egy tűzoltónak a locsoló tömlője. Utána a férfi lezuhanyzott. A csaj lefeküdt az ágyra Béla beigazította a nemi szervét a lyukba és gyorsan járatta.
- Siess mindjárt jön a következő vendégem.
- Mindjárt végzek.
Béla az aktus után kapott törlőkendőt amivel letörölte magát. A csaj búcsúzásképen mosolygott.
A férfi nem viszonozta.
- Mindig jön a következő vendég, mindig sietni kell. - mondta a lépcsőházban a falnakAz űrben.- A küldetésünk, hogy ki kell szabadítani egy csajt aki egy bolygón van fogságban. - mondta Béla.
Gini nyalta a tejet az ajkairól és közben válaszolt. - Kevés az üzemanyag és messze van a bolygó.
- Erre is van megoldás.
- Mégis mi?
- Gyere velem cicám és megtudod.
- Finom a tej
- Köszi. Tudom, hogy a friss tejet szereted.
Gini és Béla kézen fogva felmentek egy lépcsőn. A férfi benyitott egy fehér színű ajtón.
- Jó lenne megismerni a lélek legnagyobb titkát. Jó lenne erényeket gyűjteni és gyakorolni a megbocsájtást. - mondta Gini
Béla kinézett az űrhajó ablakán és nem válaszolt.
Gini újra megszólalt. - Mikor érünk oda?
- Pár óra és ott leszünk, a terepszínű katonai ruhám hamarosan felveszem.
- Remélem, hogy sikerül a küldetésed nem szeretnélek téged is elveszíteni.
- Tudod jól, hogy tudok magamra vigyázni bár lehet, hogy eddig csak szerencsém volt. Úgy érzem, hogy egy nagy fal van előttem és nem tudom átmászni.
- Értem.
Béla kivette a szekrényből a terepszínű ruháját és felvette majd kezébe vette az automata gépfegyverét és megsimogatta. Észrevette, hogy Gini titokban figyeli a félig nyitott ajtón keresztül.
- Gini, nyugi semmi baj nem lesz. Ha visszajövök akkor bulizunk.
- Ha visszajössz akkor avval kellene foglalkozni, hogy már nagyon kevés az üzemanyag a hajón.
- Áramot tudunk termelni.
- Hogyan?
- Pedálokat kell lábbal tekerni, úgy kell elképzelni mint egy biciklit.
- Lábbal akarsz hajtani egy űrhajót?
- Jobb ötletem nincs cicám.
- Tényleg nincs?
- Nincs.
Pár óra múlva Béla beszállt egy kis méretű űrhajóba és megfogta a kormányt. Majd kirepült a nagy űrhajóból. A nagy űrhajó 800 méter hosszú volt és 400 méter széles. Béla terepszínű ruhában volt kinézett az ablakon és egyre kisebbnek látta a nagy űrhajót. Bekapcsolta a galaktikus rádiót és kellemes rock zenét hallgatott. Az űrhajó igazán kicsi volt a férfi egy fekete színű székben ült és egy autó kormánynak kinéző kormányt markolt. Nem érezte a sebességet annak ellenére, hogy a fény sebesség felével repült. A férfi megszólalt.
- Ki fogom szabadítani a szépséges királynőt a sárkány karmaiból. - mondta.
Az űrhajó száguldott, Béla pedig mosolygott. A férfi továbbra is a fekete színű székben ült és fogta a kormányt, messziről már látta az űrállomást ahol a szépséges királynőt tartja fogva a sárkány.
- Szeretlek Gini. - mondta a férfi és megnyomott egy piros színű gombot a műszerfalon. Az űrhajó megállt az űrállomás közelében. A férfi rázkódást érzett.
- Szóval fegyverekkel tüzel rám a rohadék. - mondta mérgesen és megnyomott egy zöld színű gombot. Az űrhajó tetején felnyílt egy kicsi ajtó és Béla kimászott. Természetesen a hátán volt egy oxigén palack és a fején egy sisak. Nem habozott tüzet nyitott az űrállomás irányában. Majd elrugaszkodott az űrhajótól és repült az űrben egyenesen az űrállomás ablakához. Benézve az ablakon egy meztelen nőt látott. A férfinak feltűnt, hogy a nő szemei olyan kékek mint az azúr kék óceán. Úgy érezte, hogy elveszik a kékségben. Látta, hogy kinyílik az ajtó nem késlekedett belépett. A szépséges nő is sisakot viselt és Bélához hasonlóan egy palackból kapta a levegőt.
- Szépségem megmentelek.
- Köszönöm szépen.
- Hol van a sárkány?
- Nem tudom. Mindenesetre itt nincs.
- Ne késlekedjünk gyere velem.
- Honnan tudtad, hogy bajban vagyok?
- Sóhajtoztál és nekem van egy olyan képességem, hogy megérzem ha valaki bajban van. Afféle kozmikus vándor vagyok ott segítek ahol tudok.
- Nagyon izgató vagy.
- Siessünk ha lehet akkor nem szeretnék találkozni a sárkánnyal.
- Szerintem vele senki sem akar találkozni.
- Béla vagyok
- Valkoci.
- Gyorsan szálljunk be az űrhajómba és elszáguldunk az űrbe a nagy űrhajóhoz.
- Jó ötletnek tűnik. Köszönöm, hogy meghallottad a segítség kérésem és jöttél értem. Jó lenne ha így működne a világ.
- Én így működöm a világot pedig nem ismerem de hajtok rá, hogy megismerjem. - válaszolt Béla és kinézett az űrhajó ablakán. Sötétséget látott és a végtelenséget. A férfi nézte a sötétséget.
A szépséges királynő hamar beilleszkedett a csapatba sétált folyosókon és nem zavarta, hogy Béla fütyül. A férfi a fütyüléssel fejezte ki az elismerését Valkoci szépségének az irányába.

2.

Valkoci vásárolt magának egy kávét az automatából és észrevette, hogy Gini mosolyogva közeledik felé.
- Szia Valkoci.
- Szia Gini.
- Iszok én is egy kávét. Nem láttad Bélát?
- Nem.
- Biztos, hogy egy ablak mellett ül és nézi a világűrt.
- Lehetséges.
- Jó lenne megvilágosodni.
- Hogy érted?
- Sok éven át foglalkoztam a tudat kutatásával rájöttem sok mindenre, elégedett vagyok saját magammal mert nagyon mélyre ástam. Csak egy bökkenő van, hogy az egésznek semmi hasznát nem látom. Súlytalan az egész. Semmi gyümölcse nincs. A legjobb lesz ha eldobom az egész témát. Kezdetben elhittem, hogy léteznek angyalok, démonok. Sőt egyszer a zuhanyzóból kilépve éreztem egy nagyon erős ölelő energiát. Olyan jó érzés volt, utólag nagyon sokszor az eszembe jut. Azóta sem találtam rá racionális magyarázatot. Pedig fontos lenne magyarázatot találni mindenre.
- Minél előbb?
- Fejezzük ezt be Valkoci inkább élvezzük a kávét.
- Inkább folytasd.
- Nem.
A hosszú szőke hajú nő a Gini és a rövid fekete hajú nő a Valkoci itták a kávéjukat közben az űrhajó száguldott az űrben.
Béla ült a fekete színű kényelmes székben és az ablakon keresztül élvezte a csodálatos látványt csillagok és bolygók fényeit látta.
Béla felállt a székről és a kávézóba indult.
- Béla fizetek neked egy kávét. - mondta Gini.
- Köszönöm szépen. - válaszolt a férfi és nézte a nő hosszú szőke haját amin megcsillant az űrhajó fénye.- Rég volt mikor először találkoztunk, már sok éve.
- Miért mondod ezt? - kérdezte Gini
- Mert örülök neked.
- Te mindenek örülsz ami velem kapcsolatos.
- Lehetséges, hogy így van.
Béla sétált a folyosón.
- Jó lenne érezni az esőt. - gondolta.


3.Béla érezte Gini forró ajkainak az ízét. Finom volt és forró mint a lángoló tűz. Összeért a nyelvük, érezték egymás testét. Gini érezte Béla ágaskodó férfiasságát.
- Kicsi és játékos. - mondta a férfi.
Újra csókolóztak.
Bélának eszébe jutott az egy pohár vodka.
- Jó lenne meginni. - mondta saját magának.
Gini figyelte a férfit. Béla felállt és a szekrényből elővett egy üveg vodkát majd egy poharat és a teljes üveg vodkát a pohárba öntötte majd gyümölcslét öntött hozzá és egy húzásra megitta az egészet.
- Sokat iszol. - jegyzete meg Gini.
- A következő pohár vodkát sokkal lassabban fogom meginni. - válaszolt Béla és elővett egy újabb üveg vodkát.
- Megint részeg leszel majd énekelsz a holdnak mint a farkasok.
- Sohasem énekeltem a holdnak és nem érdekelnek a farkasok.
- Igyál nyugodtan én megyek sétálni.
- Tudom, hogy mész sétálni mást sem csinálunk ezen a helyen csak sétálunk és beszélgetünk.
- Néha te bebaszol.
Béla ivott a vodkából és nézte ahogy Gini elsétál. A nőnek derékig érő szőke egyenes szálú haja volt lófarokba kötve és szabadidő ruhát viselt.
A férfi hosszasan nézte a nőt csak akkor vette le róla a szemét mikor Gini elkanyarodott.
- Este lehet, hogy énekelni fogok a holdnak mint a farkasok. Persze nem tudom, hogy hol van a hold. - mondta Béla.
A férfi fehér színű pólót viselt és farmernadrágot és tornacipőt. Barna rövid haját néha megigazította a kezével. Béla ivott és nézet maga elé. Megnyílik egy új dimenzió a részegség dimenziója amikor minden picit másabb. Kicsit szebb minden, például nem oda érkezünk meg ahova akarunk mert részegen elalszunk a buszon. Béla nézte poharat ami félig volt vodkával. Forgatta a kezében és tudta, hogy rövidesen meg fogja inni.
- Már kezdek szédülni. Nem is rossz egy másfél üveg vodka után, már kezdem magam jól érzeni most okos vagyok és úgy forgatom a szavakat mint egy költő ja és bátor is vagyok. Most elmennék a randira ha most invitálna engem egy szép nő. Józanon pedig kicsi az önbecsülésem egyszerű ez nagyon inni kell jó sokat.
Béla felállt a székről. - Felállok, leülök, lefekszek, bebaszok mást sem lehet csinálni ezen a kibaszott helyen. Lehet, hogy engem az évek nem bölcsnek nevelnek hanem alkoholista leszek. Végül is bármi előfordulhat.
Béla megigazította a haját és elindult Ginit megkeresni.
- Nyalogatni akarom a lábait talán megengedi. Jó lenne. Legutóbb sok órán keresztül nyalogattam és nagyon élveztem. Gini nem tudom, hogy mennyire élvezte? Szinte semmit sem mondott csak a csodálkozó szemével nézet rám. Olyan arc kifejezést vágott, hogy nem érti, hogy miért nyalogatom a lábait. Természetes, hogy nem érti sohasem fogja megérteni ezt csak egy lábimádó férfi tudja.
Béla elindult a hosszú folyosón és fütyült. Eltelt egy pici idő és Béla többször fogta a falat, hogy el ne essen és többször beszélt a szemetes kukákhoz.
Drága szemetes kuka, beléd dobom a szemetet, te vagy aki megvédesz engem a rendetlenségtől amit rühellek, szeretem mikor rend van körülöttem, mikor nincs összevissza dobálva minden. Bízom benned és a jövőben is használni foglak téged. Jó dolog mikor egy aranyos kis sárkány alszik a hálószobánkban az egyik sarokban egy leterített bevásárló szatyron. - mondta a férfi.
- Iszok még, nem végzek fél munkát ha elkezdtem inni akkor basszak be rendesen ne foglalkoztak avval, hogy kibasznak a munkahelyről, hogy fent maradok a buszon. Persze aki okos nem munka közben iszik és nem gyakran fordul elő, hogy bebaszva utazunk a buszon. Jöhet a második üveg vodka, kibontom, kiöntöm és megiszom nagyon egyszerű és ehhez az aktushoz még Gini sem kell, elég hozzá az én részegség utáni vágyam. Valójában semmihez sem elég a vágy tenni kell a siker érdekében ki kell lépni a komfort zónából. Ohh yes. Béla futott az erdő közepében úgy érezte, hogy érzi a sárkány tűzét ami képtelenség. Mert pillanatok alatt hamu lenne még a csontjaiból is attól a tűztől. A férfi felriadt és rögtön konstatálta, hogy csak álom volt a sárkány. Olyan jó dolog mikor rájövünk, hogy egy rossz dolog csak álom. - mondta Béla és felkelt az ágyból, gyorsan lezuhanyzott és rakott fel egy kávét. A konyha asztal mellet ülve nézte a falon lévő posztert amin egy körtecicis nő volt.
- Ma esti programom szeretkezés Ginivel. - mondta a férfi és nagyot nevetett.
Megitta a kávét majd felöltözött kényelmes farmer nadrágot vett fel és piros színű rövid újjú pólót. Talán a piros szín erőt ad, villant át a férfi agyán.
4.
A tisztás meglepő módon kör alakú volt Erzsi elkezdte énekelni, hogy a kör közepén állok. Béla látta, hogy kinyílik az űrhajó ajtaja mind a ketten besétáltak. Egy szürke színű, alacsony, nagyfejű lény mosolygott rájuk.
- Sziasztok! Három hét alatt tökéletesen meg fogjátok tanulni az űrhajó vezetését utána vizsgázni kell ha sikerül akkor kalandozhatok az űrben.
Béla mosolygott és Erzsire nézet.
- Éhes vagyok. - mondta a nő.
- Koszt, kvártély, teljes körű kiszolgálás áll a rendelkezésetekre az űrhajóban még tenisz pálya is van, ha sportolni akartok annak sincs akadálya.
- Még a földön vagyunk? - kérdezte Béla.
- Nem. Már a Jupiter mellett repülünk el. Remek jó szórakozás a nagy ablakon át nézni a világűrt én gyakran így alszom el.
- Akkor együnk. - mondta Erzsi.
Harcsa paprikást ettek és nagyon finomnak találták. Bélának eszébe jutott, hogy jó lenne elmenni egy kurvához majd próbálta elkergetni ezt a gondolatát. A szürke színű alacsony, nagy fejű lény Martinának nevezte saját magát.
- Nem úgy nézel ki mint egy nő, nincsenek melleid.- jegyezte meg Béla.
Martina jó tanárnak bizonyult a három hét alatt tökéletesen megtanulták az űrhajó vezetését ami egyébként cseppet sem volt bonyolult mert a hajót egy öntudattal rendelkező mesterséges intelligencia irányította és ez a eszköz mindig Erzsi és Béla kívánságait teljesítette. Ugyanakkor manuálisan is lehetett vezetni a hajót.
A három hét után a szürke színű lény elbúcsúzott és átszállt a saját űrhajójába.
- Erzsi, ketten maradtunk. - jegyezte meg Béla.
A nő nagyot bólintott a fejével. Majd a kávéautomatához lépett és vásárolt magának egy kapucsínót. Bélának eszébe jutott az egyik szeretkezése egy Gini nevű kurvával. A férfi lefeküdt egy ágyra és engedte, hogy visszaemlékezzen az élményre rögtön a lényegre.
- Tudom, hogy mélyre jutottál a tudat kutatásban. - jegyezte meg Béla.
Gini nagyot bólintott a fejével. A férfi közelebb ült a nőhöz és lazán átkarolta Gini nem ellenkezett.
- Jól esik az ölelésed.- mondta és kinézet az űrhajó ablakán.
- Szeretem az illatod. - jegyezte meg a férfi.
Ölelték egymást szorosan úgy ahogy a szerelmesek csinálják.
- Jól fogalmaztál tényleg mélyre jutottam a tudatkutatásában csak sajnos semmi hasznát nem látom nem lettem se okosabb, se szebb, se gazdagabb. Inkább ezt érzem, hogy elbasztam 30 évet a nagy semmire. Most itt vagyok egy űrhajón és kalandozok az űrben kislányként nem hittem volna, hogy ilyen élményben lesz részem esetleg csak akkor ha beveszek valamilyen drogot.
- Mélyre ástál benne.
- Igen így van egyre mélyebbre.
- Lenyűgöz amit mondasz.
- Téged minden lenyűgöz ami velem kapcsolatos Béla.
- Jó lenne veled kirándulni.
- Majd az egyik bolygón kirándulunk.
- Vagy az egyik életünkben.
Béla mesélt. - Gini! Egyszer beiratkoztam egy pornószínész képző tanfolyamra mert izgatónak gondoltam. Egy jó bögyös nő mondta el az elméleti részt, hogy ne nézzünk a kamerába és, hogy szót kell fogadni a rendezőnek. Majd gyakorlati vizsga következett. Tilos volt potencia növelőt használni. A bögyös tanár néni mondta, hogy tudni fogja, hogy ha valaki potencia növelőt használ ugyanis akkor az illetőnek állva marad a férfiassága miután elélvezett. Természetesen rendezői utasításra el kellett tudni élvezni. Sok férfi vagy túl korán élvezett el vagy nem tudott elsülni.
- Neked sikerült? - kérdezte Gini
- Néha túl korán kifolyt a tejem.
- Értem. Köszi, hogy elmesélted!
- Nagyon szívesen.
Béla felrakott egy kávét és leült a konyha asztal mellé. A konyha asztal feldőlt és az űrhajó rázkódott.
- Támadás érte a hajót! - üvöltött Béla.
Gini levette a kávéfőzőt a gáztűzhelyről majd két csészébe öntött a fekete nedűből.
- Csodálom a nyugalmad. - jegyezte meg Béla.
- Fatalista vagyok. Lesz ami lesz.
- Én viszont nem akarok belenyugodni abba, hogy szitává lövik a hajót megiszom a kávém és futok a vezérlő terembe bekapcsolom a pajzsot.
- Nincs bekapcsolva?
- Nincs mert ha be van akkor több üzemanyagot fogyaszt az űrhajó. Rövid idő elteltével Béla újra megszólalt. - Már nyugodt vagyok sikerült időben beaktiválni a pajzsot. Már biztonságban vagyunk. A láthatatlan ellenség úgy tűnik, hogy elment mert már nem lőnek. Sajnos az univerzumban ezen a részen sok a láthatatlan sáska civilizáció akik másoktól próbálnak mindent lopni. Nyersanyagot, biológiai lényeket, bármit.
- Béla mi a véleményed a hitvesi hűségről?
- Szerintem jó dolog. De miért kérdezted?
- Én sokszor félrebasztam.
- Értem. Nekem a drog az írás. Az írásba menekülök a problémák elől. Egy elképzelt álomvilágba. Ami csak a fejemben él.
- Értem. Az írás tulajdonképpen legális drog. Nyilván itt az űrhajón szabadok vagyunk szerintem ha sokat keresnénk akkor kokaint is találnánk valahol.
- Lehetséges. A küldetésünk, hogy legyőzzük az ellenséget.
- Így van. De a valódi küldetésünk, hogy megtaláljuk a föld nevű bolygót.
- Jó lenne elutazni az ismeretlenbe és semmivel sem törődni.
- Gyakorlatilag ezt csináljuk.
- Meg kell találni a föld nevű bolygót de egy szeretkezésre mindig van idő. Nyilván néha az együttlét csak pár pillanat de most lesz több perc is.
- Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek azon amit mondasz. Neked mindig a dugáson jár az eszed.
- Neked pedig 30 évig a tudatkutatáson járt az eszed. - mondta Béla.
- És nem mentem vele semmire. - válaszolt Gini.
Béla közelebb lépett a nőhöz és lágyan megfogta a pici és formás melleket érezte a melltartó szivacsos anyagát és a vékony blúzt.
- Jó lenne ha levetkőznél. - mondta a férfi és belenézet a nő világos kék szemébe.
- Inkább letérdelek.
A férfi behunyta a szemét és várta, hogy átjárja a testét a gyönyör nem sokat kellett várni. Pár perccel később Gini megtörölte a száját egy papír zsebkendővel és mosolygott.
- Úgy érzem, hogy a mosolyod segít nekem.
- Akkor többet mosolygok.
Az űrhajó csendesen suhant az űrben. A férfi bement a vezérlőterembe és leült a parancsnoki székben. Élvezte a kényelmét.
- Olyan a tapintása ennek a fotelnak mint Gini melleinek. - mondta saját magának és nagyot nevetett.
- Élvezem, hogy utazok az ismeretlenbe.
Lépéseket halott Gini jött be ,a blúza kék színű volt és V alakban mélyen kivágott, és még piros színű feszülő miniszoknyát viselt és papucsot.
- Valkocival vajon mi van most? - kérdezte a nő.
- Nem tudom. Remélem, hogy jól van. Engem most jobban érdekel a láthatatlan ellenség az univerzumnak ennek a részén gyakoriak a láthatatlan sáskák.
- Halvány fogalmad sincs arról, hogy hol vagyunk. Jobb lenne magunkat hibernálni és a sorsa bízni, hogy mi lesz velünk.
- Nem akarom magam hibernálni.
- Tudom. De, hogy akarsz messze eljutni több millió évig nem szeretkezhetünk ezen az űrhajón várva, hogy végre elérjük az otthonunk?
- Nem kell több millió évet várni van más megoldás is, át kell menni a hipertérbe és ott pillanatok alatt nagy távolságokat lehet megtenni. Mielőtt megkérdeznéd igen tudom, hogy ez az űrhajó nem alkalmas a hipertérben történő utazásra. Volt időm átnézni az egész hajót, sőt a dokumentációját is elolvastam.
- És beültél néha a fénykamrába is.
- igen, regenerálódni nagyon egészséges a fénykamra.
- Olyan mint a szauna méregtelenít. - jegyezte meg Gini.
- Folytatom a gondolatmeneten. A következő célom, hogy egy olyan eszközt találjak amivel a hajót átlehet vinni a hipertérbe.
- Régebben úgy gondoltam, hogy te vagy szent Germain reinkarnációja.
- Tudom már sokszor mondtad aztán rájöttél, hogy ki vagyok, egy gyári munkás.
- Most pedig bolyongsz az űrben céltalan.
- Van célom, az előbb említettem a következő célom.
- Na és, hogy akarsz ilyen hipertérbe konvertáló eszközt szerezni? Nem hinném, hogy a GLS kihozza neked ide mert a lófasz se tudja, hogy hol vagyunk.
- Csúnyán beszélsz.
- Ne haragudj, kezdek idegileg kikészülni.
- Azt hittem, hogy menstruálsz.
- Menstruálok is. Arra vársz, hogy velünk szemben jön majd egy másik űrhajó és összehaverkodunk azokkal akik a másik hajón vannak? Ne haragudj Béla de ez hülyeség. Vagy egy bolygóra akarsz leszállni?
- A műszerek jelzik, hogy egy lakott bolygó van a közelünkben.
- Ezt miért nem mondtad nekem eddig?
- Nem akartalak felizgatni.
- De jogom van tudni, te ülsz a parancsnoki székben de egyenrangúak vagyunk és csak egymásra számíthatunk. - mondta Gini és elsírta magát.
A férfi nézte a síró nőt és arra gondolt, hogy a bolygón talán tud üzemanyagot szerezni ugyanis lassan elfogy. Erről Gininek nem szabad tudni.
- Üzemanyag van elég? - kérdezte a nő
- Te olvasol a gondolataimban?
- Nem.
- Őszinte leszek kevés üzemanyagunk van.
- Értem. Mikor érünk a lakott bolygó közelébe?
- Pár perc. A pajzsot már bekapcsoltad?
- Nincs pajzs.
- Tessék? Védelem nélkül akarsz egy idegenbolygó légterébe belépni?
- Olyan kevés az üzemanyagunk, hogy a pajzs bekapcsolásához már nem elég.
- Egyébként milyen üzemanyagot szeretnél?
- Lényegében sok választásunk van.
- Remélem, hogy a helyiek nem fognak bennünket kinyírni.
- lehet, hogy csak állatok élnek a bolygón.
- Akkor? Leszállunk és szedünk almát, körtét, fogunk pár csirkét?
- Nem.
- Hanem?
- Nem tudom, helyzetfüggő. A lényeg, hogy józanon is szépnek látlak.
- Ezt most miért mondtad?
- Mert szerelmes vagyok beléd mint az állat imádom például a hangod. Felizgat a hangot olyan szexis, mély, nőies.
- Már látni a bolygót nagy hegyet látok és zöld lombkoronájú erdőt. Nem csodálkoznák ha Robin Hood is megjelenne.
- Én pedig látok egy szép nagy tisztást az erdőben oda leszállunk és megnézzük, hogy milyen fák vannak a bolygón. Ugyanis a fákat fogjuk jobb szót nem tudok mondani felszippantani sajnos evvel az aktussal ritkítjuk az erdőt de az életünkről van szó. Egy nagyobb erdő elfér a hajóban, természetesen az automata összeaprítja a fákat majd átalakítja olyan üzemanyag amire a hajónk szüksége van.
- Akkor hajrá.
- Gini tudod már van rutinom az űrhajó vezetésében sokszor szálltam már le, egyszer egy háborgó tengerre is egy olyan bolygón ahol csak víz van.
- Emlékszek és egy tengeri szörny is megjelent.
- Kiderült, hogy békés.
- igen mert ott rögtön nem evett meg bennünket és a hajót mivel hatalmas nagy volt.
- Talán a bolygón kicsi a gravitáció és ezért nőt nagyra
- Földet értünk.
- Majd akkor is ezt mondjuk mikor az megtaláljuk az otthonunk.
- Nem akkor mást mondunk.
- Mit?
- Nem tudom.
- Vegyük fel a szkafandereket és szálljunk ki.
- Ahogy parancsolja uram.
- Imádom a humorod.
- Hülye vagy. A szkafandere figyel ha nem záródik hermetikusan akkor meghalsz.
- Cicám tudom.
Kimentek a vezérlőterembőr egy hosszú folyóra jutottak szürke színű volt a fala és sejtelmes halvány fény világította meg. Szótlanul végig mentek a folyosón és bementek egy szobába. Szekrényből elővettek kettő szkafandert és felvették a rajtuk lévő ruhát nem vetették le.
- Mindig elcsodálkozom azon, hogy nem kell levetni a ruhánkat ha felvesszük a szkafandert. - mondta Gini.
- Én pedig mindig sajnálom mert akkor meg tudnám csodálni a formás pici körte alakú cicid.
- Hülye vagy.
- Szálljunk ki bár nem buszon vagyunk.
A férfi és a nő egy létrán lementek a felszínre körbenézve magas zöld lombkoronájú fákat láttak. Messziről madárcsicsergést halottak. A madárcsicsergés nem múlt el a nő és a férfi egyre messzebbre távolodtak az űrhajótól és a távolban láttak egy faházat. Egymásra néztek és nagyot bólintottak a fejükkel szavak nélkül is tudták, hogy mind a ketten meg akarják nézni a faházat, és házikóban találtak valakit, egy idős férfit.
- Mit néztek így rám kezdek visszafiatalodni már újra nő a hajam. - jelentette ki a férfi.
Gini elmosolyodott Béla semmit sem válaszolt.
- Köztetek és egy kupaclószar közt semmi különbség nincs.
- Ez egy Buddhista bölcsesség volt? - kérdezte Gini.
- Te döntöd el, hogy mi volt. - válaszolta a férfi.
Meg kell találnunk a föld nevű bolygót, az otthonunk de mivel nagy az univerzum így olyan mintha tűt keresnénk a szénakazalban. De nem szabad feladni, folytatni kell a küldetést. - villant át Béla agyán.
Zavartan az idős férfira nézet majd Gini kereste a szemével.
- Gini hova tűnt? - kérdezte Béla.
- István a nevem. - válaszolt az idős férfi és kinézett a faház ablakán.
- Minden olyan mintha a föld nevű bolygón lennénk.- jegyezte meg Béla.
- Te döntöd el, hogy hol vagy.
- Mindent én döntök el?
- Igen.
Gini belépett a faházba.
- El kell mennünk egy helyre oda ahol a gonosz királynő lakik. - jelentette ki az idős férfi.
Hárman sétáltak az erdőben és élvezték a jó időt. István az idős férfi ment elöl kezében a gépkarabéllyal szorosan mögötte Gini és Béla. Az árnyak már nagyra nyúltak az énekesmadarak énekeltek messze távolban ugatott egy kutya enyhe déli szél lengedezett. Béla nézte Gini formás popsiját a nő sztreccs farmernadrágot viselt.
- Mikor érünk oda? - kérdezte Béla de választ nem kapott, egy jó vastag faágat látott az út mellett felvette és simogatta és István fejére nézett. Majd hirtelen fejbe vágta a férfit. István kezéből kiesett a gépkarabély Gini gyorsan messze elrúgta.
- Leütöttem ezt a dögöt. - mondta Béla és zihálva vette a levegőt.
- Ügyes voltál. Ki tudja, hogy milyen veszélyek leselkedtek volna ránk a gonosz királynőnél? Okosan döntöttél. Szerintem ezt a dögöt hagyjuk itt és fussunk vissza az űrhajóhoz.
- A kurva életbe! - mondta Béla.
- Mi történt?
- Ginikém lőszerek vannak a gépkarabélyban nem csak olcsó vásári kacat.
- Hozz magaddal majd az űrhajó előtt eldobod.
- Rendben van. Istvánt itt hagyjuk?
- Igen. Keménynek kell lenni mi csak védekeztünk. Sőt mi csak azért vagyunk itt mert elfogyott az űrhajónkban az üzemanyag, semmi közünk ehhez a férfihoz és a hülye gonosz királynőjéhez.
- Megmozdult.
- Addig akarsz itt várni amíg felébred és elveszi tőled a gépkarabélyt majd szitává lő bennünket. Te ennyire hülye vagy? Lehet, hogy ez a fasz képzett harcművész te meg... na hagyjuk is.
István megszólalt.
- Béla ad vissza a fegyvert.
- Nem adom.
- Te hülye még kezelni sem tudod.
Gini odalépett Bélához és elvette tőle a gépkarabélyt majd kibiztosította és István homlokát célozta meg vele.
- Ha még egyszer megszólalsz a pokolba küldelek te dög. - mondta Gini nyugodt hangon.
István csodálkozva nézte, hogy a nőnek nem remeg a keze.5.


Gini mérgesen nézte az előtte tornyosuló aktákat. - Legszívesebben lesöpörném az asztalt és ráfeküdnék várva, hogy egy potens bika megjelenjen, Végül is minden nő erre vágyik, az okosabbak meg is valósítják a vágyukat. A szőke hosszú hajú nőt váratlanul érte, hogy az ablakon keresztül bevágódott egy kézigránát, maga a robbanás Ginit a falhoz vágta és eszméletlenül terült el. Az irodában egy pillanat alatt lángolt minden. Béla látta, hogy villog a vészjelző futott ahogy csak bírt Gini irodája felé nem törődött azzal, hogy fája lába. Csak egy dolog volt fontos megmenteni a nő életét akibe szerelmes.
. Látta, hogy nagy a baj, gyorsan levett a falról egy porral oltó készüléket és a tűz fészekre irányította , érezte, hogy az izzadtság folyik le a homlokán.- Jó, hogy gyerekként részt vettem Marika néni önkéntes tűzoltó foglalkozásain.
A tűzet a férfinak sikerült megfékezni. Gini kormos ruhában , mozdulatlanul feküdt a padlón a férfi fölé hajolt és érezte, hogy a nőnek van szív verése és pulzusa vagyis nagy baj nem történt. Gini élt, lélegzet , vert a szíve. Kinyitotta a szemét és teljes erőből arcon vágta Bélát.
- Te szemét még ilyenkor is a cicim bámulod?
- Szerintem ezt csak álmodtad, elvégre az űrhajón sokszor nem tudjuk, hogy ébren vagyunk vagy álmodunk? Szerintem most biztos, hogy ébren vagyunk mivel nagyon is éreztem a gyönyörű kezed az arcomon.
- Kérsz még egyet?
- Szerintem zuhanyozz le és vegyél fel másik ruhát ez a szadista Gini aki most beszélget velem egyáltalán nem szimpatikus nekem. Elhiszed?
- Anyád picsáját!
Gini lezuhanyzott és átöltözött majd egy szolid sminket vitt fel az arcára és mosolygott saját magára a tükörben.
- Muszáj jól kinéznem ma mindenképpen találkoznom kell Valkocival és szeretnék jó benyomást kelteni. Délután 3 órakor lesz a találkozó most van dél, Kényelmesen megebédelek és lefekszek egy kicsit, lélekben próbálok készülni a nagy találkozásra. Talán lehetséges lesz. Bár ezen az űrhajón minden lehetséges. Igazából ha sokat dolgozunk akkor sok minden lehetséges.
Gini lefeküdt és nagyon könnyen elaludt. Álmában egy virágos réten sétált. A réten egy fehér bundájú róka futott, mikor észrevette a nőt akkor gyorsabban futott. Gini látott egy magaslest és úgy döntött, hogy felmegy talán a magasból többet lát a tájból és a saját problémáira is nagyobb rálátása lesz. Meg kell próbálni a húga is ezt szokta mondogatni minden év elején, hogy többet nem iszok. A nő leült a padra ami a magaslesben volt és kereste a fehér rókát de nem találta. Jó lenne ha a problémáim is ilyen könnyen eltűnnének mint a fehér róka. - mondta. Lejött a létrán a magaslesről és felébredt. Az ágyban jobban magára húzta a takarót némán bámulta a plafont.6.


- Le kell győzni a sáskákat. - mondta Béla.
Valkoci nagyot bólintott a fejével és megigazította a fekete rövid haját.
- Tulajdonképpen miért kell legyőzni a sáskákat? - kérdezte a nő.
Béla válaszolt. - Azért mert ha nem győzzük le őket akkor nem mehetünk tovább. Én pedig nem szeretnék nagyon sokáig dekkolni ezen a helyen.
- Egy vándornak nehéz egy helyben sokáig lenni.
- Kifejezetten nehéz. - válaszolt Béla.
- Legszívesebben kinyitnám az űrhajó ablakát.
- Akkor mindannyian meghalunk. Ne akarj jó levegőt beengedni nem a földön vagyunk hanem az űrben.
- Tudom. De hiányzik a jó levegő, a madár csicsergés az állatok.
- Mindenkinek hiányzik valami. Nekem is de én nem mondom el, hogy mi.
- Egyik nap láttam, hogy a monitoron a maszturbátorokat nézegetted. Ebből sejthető, hogy mi hiányzik neked.
- Eszembe jutott, hogy rendelek egy maszturbátort, nagyon érdekes egyébként lehet rajta állítani a szívó erősséget.
- Akkor rendelj,
- Gini hol van?
- Szerintem a szobájában fekszik az ágyon és nézi a plafont. Szerintem a plafon érdekesebb neki mint az űr látványa.
- A plafont nézi de a saját gondolatait látja, elmereng visszautazik az időben vagy a saját tudata mélyére utazik.
- Ezt ő mondta neked?
- Tudom.
- Béla mikor volt az első szexuális élményed?
- Szeretnéd, hogy meséljem el?
- Igen.
- Nagyon régen egy férjezett nővel egy panzió szobában. Megfelel a sztori?
- Túl rövid volt.
- A maszturbátort kérlek, hogy ne mondd el Gininek.
- Nyugi nem fogom neki elmondani.
Gini és Béla nézték egymás szemét.
- Olyan kék a szemed mint az azúr kék óceán. - mondta a férfi.
- Béla már megint kanos vagy.
- Mindig ha rád nézek. Mesélsz nekem a tudat kutatásról?
- Anna sokat meditáltam. Nagyon ritkán betudtam lépni egy üres térbe ahol nem voltak gondolatok és szavak. Nem volt vágy ami a gondolatokból szavakat kreál. Talán még én sem voltam. Ugyan már Béla most is a cicim bámulod nem érdekel téged a tudat kutatás. Téged a pina érdekel.
- Így van. Szeretem a pinát.
- 30 évig kutattam a tudatot. A legérdekesebb,,hogy ennyi idő után semmit sem gyümölcsözött nekem a kutatás. Rájöttem, hogy elfecsérelt idő volt csak.
- Sokszor mondod ezt.
- Mert sokszor érzem ezt.
- Jó lenne ha hamarosan megtalálnánk az otthonunk.
- Nem hinném, hogy a közel jövőben erre sor fog kerülni. Nagyon bizonytalan minden. Semmit sem lehet biztosan tudni. Na de ilyen ez élet az univerzumban. Vagy inkább bennem. Szerintem iszok egy kávét. Kérsz?
- Igen. Jól fog esni. Arra gondoltam, hogy aki szeret sétálni ő a hidegben is szívesen sétál.
- Okos gondolat.
- Te mit szeretsz csinálni?
- Szexelni szeretek.
- Akkor szeretkezünk.
- Neked maszturbátor kell.
- Valkoci elmondta?
- Persze, hogy elmondta te kis hülye a nők nem tudnak titkot tartani.
- Szerintem te jobban szívsz mint a maszturbátor.
- Hogy akarod legyőzni a sáskákat?
- Felrakom a pajzsot és padlógázzal próbálunk átjutni a kritikus szakaszon.
- Nagyon primitív terv.
- Jól esik veled beszélgetni, tudom, hogy sokszor hülyének nézel engem máskor pedig úgy érzem, hogy kedvelsz engem. Nagyon nehéz rajtad kiigazodni. Mint a nőkön általában.

- Bort iszok most két üveg vodka már lecsúszott. Faszán lecsúszott két üveg vodka most szépen be vagyok baszva. - mondta Béla és ült a fekete színű paracsnoki székben majd így folytatta. - Szeretnék online amőbázni és kártyázni nőkkel akik elfogadják, hogy részeges vagyok. Végül is ez a lényeg, hogy elfogadjanak olyannak amilyen vagyok. Természetesen itt az űrben mások a feltételek mint a föld nevű bolygón, de ugyanakkor én is ember vagyok emberi érzésekkel. Naná, hogy ember vagyok annyi, hogy be vagyok baszva mint a faszom.
Az élet értelmét nem ismerem. Mondta Béla és nézte a plafont közben arra gondolt, hogy Ginit utánozza aki szintén sokat nézte a plafont.
- Eszembe jut még sok gondolat. Például jó lenne maszturbátor készüléket rendelni, ilyen gondolatok jutnak az eszembe.
- Aminek nagyon örülök, hogy a nem létező barátnőm elfogadja, hogy részeges vagyok. Ennyi csak, hogy elfogadja, nem kell más. Más biztos, hogy nem kell. Az életünk így is és úgy is elmúlik majd egyszer reméljük, hogy minél később, érdemes olyan tartalommal megtölteni amire szívesen emlékszünk. Ez lenne a cél. Csak is ez, semmi más.
- Biztos, hogy Komár László szebben énekli a fiam című zenét mint Elvis Presly. - olvasta Gini és eszébe jutott a rekedtes hangú férfi akibe szerelmes volt. A férfi aki meg tudta érinteni a frigid nők lelkét. A férfi aki ki tudja elégíteni a nőket a csúcsra tudja őket juttatni. A férfi akiről ezeket a dolgokat gondolta.
- Mesélnél nekem ? - kérdezte Béla.
Gini készségesen válaszolt.
- Természetesen mesélek mert most jóban vagyunk. 30 évvel ezelőtt kezdődött kiléptem a zuhanyzóból akkor még szőke hosszú hajam volt. A pici formás ciciken folyt a habos víz. Kezembe vettem a törülközőt és akkor éreztem egy nagyon kellemes ölelő energiát. Remegtem az orgazmustól. A férjem szerencsére nem volt otthon senki sem látta, hogy sorozatos orgazmusom van.
- Ez az élmény indított el a tudatkutatás útján?
- Igen. Kezdetben jó sok évig csatornázásokat tanulmányoztam. Elhittem amit a csatornázások üzentek, de bocs nem akarlak fárasztani a hülyeségeimmel.
- Kigyulladt egy piros lámpa.
- És ez mit jelent?
- Hamarosan megérkezünk.
- Hova?
Gini átölelte Bélát a nő érezte a férfi testének a melegét és érezte Béla ágaskodó nemi szervét.
A nő hátra hajtotta a hosszú fekete haját.
- Szóval kívánsz engem. - mondta Béla majd így folytatta. - Jól ismerem a nőket tudom, hogy mikor a hajukat dobálják akkor kívánják a férfit.
- Értesz a nőkhöz. - jegyezte meg Gini.
Bélának eszébe jutott az űrhajhó ablaka.
- Meg kell mosni az űrhajó ablakát. - mondta a férfi.
Gini halkan nyögdécselt.
- Legjobb az újságpapír és az ecetes víz.
- Te komolyan ennyire hülye vagy, hogy ilyen faszságokat beszélsz mikor én baszni akarok? - kérdezte Gini.
Béla némán és szomorúan nézte a nőt.
- Megint szomorú lettem tőled.
- Köszönthetted magadnak. - mondta a nő majd elviharzott. Béla látta, hogy felhúzza a szoknyáját és, hogy felül semmit sem visel.
- Még a cicijét sem fogtam meg. Komolyan zavar, hogy koszos az ablak. Számomra fontos az ablak mert egy nap azon keresztül fogom meglátni a földet a kék bolygót.A földön.Csengettek. Farkas Erzsi ruganyos léptekkel ment a bejárati ajtóhoz.
- Még a halálfej sem tudja elzavarni a postást amit az ajtóra ragasztottam. - mondta és kinézett a kukucskáló nyíláson. Tényleg a postás volt.
Egy bajszos, középkorú férfi.
- Erzsi levelet hoztam neked a külügyminisztériumitól, alá kellene írni mert ajánlott.
- Vajon mit akarnak tőlem?
- Ezt neked kell tudni.
- Hol írjam alá?
- Ha nem akarsz beengedni a lakásba akkor oda adom a mappám elég kemény a lap, alján írd alá és rendben is vagyunk fizetned semmit sem kell.
- Nyitva van a kocsma? Tudom, hogy mellette jöttél el.
- Igen. Nem rég nyitott.
- Akkor ma este bebaszok.
A bajszos férfi elrakta a postástáskájába a mappát és elindult lefelé a lépcsőn búcsúzóul intett a kezével. Erzsi visszaintett és gyorsan bement a lakásba majd becsukta az ajtót, rakott fel egy kávét és leült a konyha asztal mellé és kezébe vette a borítékot amiben a levél van. Nem habozott kinyitotta, hivatalos papírnak tűnt alul pecsétel aláírással, egy dátum és egy időpont szerepelt. Kérjük a megjelenését ezt állt a levélben.
Erzsi levette a kávét és kezébe vette a mobiltelefonját majd felhívta a levélben szereplő mobilszámot.
- Tessék külügyminisztérium. - szólt bele a vonalba egy fiatalos női hang.
- Hova a faszba kell mennem holnap? Farkas Erzsi vagyok.
- Elnézést nem értem, hogy mit tetszett mondani.
- Levelet kaptam a külügyminisztériumtól.
- Várjon mindjárt megnézem a számítógépbe, kérem, hogy diktálja be a születései helyét és idejét, anya nevét.
Erzsi bediktálta.
- Köszönöm szépen, nos ez valamilyen félreértés lesz ugyanis mi nem küldtünk levelet önnek. Ha további kérése van akkor kérem, hogy fáradjon be személyesen. - mondta a fiatalos hangú nő majd lerakta a telefont.
Erzsi újra megnézte a levelet és látta, hogy a találka helye a kedvenc kocsmájában van. Ugyanis a kedvenc kocsmájának a címe szerepel a levélben, tehát csak egy egyik ívócimborája hülyéskedett vele.
- Na még a kávém is elhűlt.
A kávé után a nő lezuhanyzott és utcai ruhát vett fel, farmer nadrágot és egy mélyen kivágott piros színű pólót.
A kocsmába természetesen szólt a zene a zenegépből a billiárd golyók ütköztek és a cigi füst is szállt a levegőben.
- Erzsikém rég láttalak. - mondta a pult mögött álló kocsmáros a nő
- Judit pár órája voltam itt.
- Pár óra is sok idő.
- Akkor nincs több kérdésem, fél vodka egy egy pohár sör lesz.
- Vagyis a szokásos.
- Igen.
Judit középkorú nő, barna rövid haj, mosolygós arc, barna szemek. Női zakót és fehér inget sőt nyakkendőt is viselt mert számára fontos volt a jó megjelenés amivel a vendégeket megtisztelte.
- Úgy kiöltöztél mintha a Kínai elnököt várnád. - mondta egy hang valamelyik hátsó asztal mögül.
Judit mosolygott és nem válaszolt.
- Itt senki sem sértődik meg, engem is oltanak én is oltok másokat így van ez jól.
- Igen. - válaszolt Erzsi egy nagyot ivott a pohár sörből.
- Itt soha nincs verekedés vagy balhé.
- Itt csak részeg emberek vannak. - válaszolt Erzsi és felhajtotta a fél vodkát.
- Még egy kört kérek.
- Egy pillanat és adom.
- Köszönöm.
Erzsi ült a törzshelyén és itta a fél vodkát és a korsó sört mikor egy világos zöld öltönyös férfi lépett az asztalához.
- Üdvözletem. Ide felé jövet néztem, hogy a fű milyen szép zöld.
- Örülök ennek.
- Úgy érzem, hogy hamarosan kalandozni fogunk az űrben. -mondta Béla.
- Én pedig úgy gondolom, hogy sokat ittál.

Az űrben.


Béla futott az űrhajó folyosóján és eszébe jutott Gini. A nőnek derékig érő hosszú egyenes szálú szőke színű haja volt és egy fehér szőrű lovon ült. Béla benyitott a vezérlő terembe látta, hogy világít a veszélyt jelző piros lámpa. Gyorsan megnyomott egy gombot ezzel nyugtázta, hogy észrevette, hogy veszély van. Leült a fekete színű parancsnoki székbe és szorosan megfogta a kormányt.
- Rázkódni fog a hajó jobb ha bekötöm magam. - mondta és két szíjjal szorosan az ülésbe kötötte magát.
- Így legalább nem fogok a plafonnak csapódni a turbulencia lép fel. Régen, nagyon régen mikor repülőgépen utaztam éreztem a turbulenciát mert a gép végében ültem nagyon féltem. Akkor nem hittem volna el, hogy pár évtized múlva egy űrhajón is turbulenciát fogok érezni egy idegen galaxisban miközben menekülök az egyik bolygóról, a helyiek ugyanis nem látnak szívesen.
- Valami baj van? - Gini kérdezte aki szintén belépett a vezérlőterembe hálóinget viselt Béla mikor hátrafordult látta, hogy a nő nem visel melltartót
- Társaságunk akadt. - válaszolt a férfi és próbált nevetni.
- Nagy a baj?
- Mindjárt kiderül. Egy vadászrepülőgépet küldtek az űrhajónk irányába. Szerencsére bőven van üzemanyagunk így be tudtam kapcsolni a védőpajzsot.
- Akkor nincs nagy baj. - mondta Gini rezignáltan.
- Ülj le a másodpilóta székébe és kösd be magad cicám, lehet, hogy viharba kerülünk ennek a bolygónak a légkörébe gyakoriak a viharok.
- Mi volt ez a hangos csattanás?- kérdezte Gini rémült hangon.
- Egy villám csapot a hajóba.
- Talán nem okozott nagy kárt.
- Az a legnagyobb baj, hogy a védőpajzs villámok ellen nem véd.
- Felgyulladt egy piros lámpa közvetlenül Béla előtt a vezérlőpulton.
- Tűz ütött ki az ötös szinten, de sajnos az automata tűzoltó rendszer nem kapcsolt be.
- Most mi lesz?
- Valakinek oda kell menni egy poroltó készülékkel
- Én félek.
- Nem tudod a hajót irányítani épen ezért én nem mehetek.
- Jó lett volna robotokat vásárolni akkor most egy robotot tudnák küldeni, tudod látunk olyat amelyik táncolni, ugrálni tudott.
- Nem különösebben kötötte le a figyelmem a táncoló, ugráló robot egyébként jókat mondasz tényleg most jól jönne egy robot.
- Mi tévők legyünk?
- Állj fel a székből látod, hogy a falon van a porral oltókészülék, vedd le és fuss az ötös szintre nincs késlekedni való időnk.
- Hálóingbe fussak?
- Ez van, Miért nem a terepszínű katonai ruhában vagy, megegyeztünk, hogy abban kell lenni ha nem alszol mert bármi, bármikor közbe jöhet.
- Indulok Béla!
- Hajrá cica!
A szőke egyenes szálú hajú nő felállt a piros színű székből és levette a falon lévő porral oltó készüléket majd kinyitotta a vezérlőterem ajtaját és futott a folyosón. Egy ajtó előtt megállt, megnyomott egy gombot.
- Nem működik a lift!- mondta majd az ajtó mellett lépcsőn elindult felfelé.
- Figyelnem kell, hogy az ötödik emeleten maradjak és ne mennyek feljebb. - mondta és futott a lépcsőn felfelé. Felért az ötödik szintre látta, hogy kormosak a falak. Futott tovább a raktár irányába. Be akart nyitni de az ajtón de nem nyílt ki. Berúgta az ajtót papírdobozokat látott égni nagy lángokkal. A nő nem késlekedett a porraloltóval elkezdte az oltást. Eszébe jutott mikor kislány korában a faluban részt vett egy önkéntes tűzoltó tanfolyamon.
- Jó, hogy részt vettem a tanfolyamon. - mondta.
Gini örömmel tapasztalta,hogy már nincs lángoló papírdoboz. Sikerült a lángokat megfékezni. Kezében a porraloltó készülékkel sietett vissza a vezérlőterembe.
Béla látta maga előtt a vadászrepülőgépet.
- Pont olyan mintha a földön készült volna. - mondta a férfi és nézte az űrhajó ablakán keresztül a vadászrepülőgépet. Látta a pilótát aki úgy nézet ki mint egy ember. Azzal a különbséggel, hogy fekete nagy mandula formájú szemei vannak. Béla belenézet a nagy szemekbe. Látta, hogy Gini lovagol fehér szőrű lovon és mosolyog, az állat felnyerít és Gini eltűnik a fák között majd újra megjelenik.
- Elaludtál? Sikerült eloltanom a tüzet csak pár papír doboz égett el, nagyon jól működött a porraloltó készülék. - mondta Gini.
- Örülök neki - válaszolt Béla
Gini nézte az egy helyben lebegő vadászrepülőgépet és tudta jól hogy az űrhajói sem mozdul olyan volt a helyzet mintha két cowboy állna egymással szemben és várná, hogy ki fog először lőni. Béla megmarkolta a kormányt és megnyomott egy zöld színű gombot.
- Meg kell nyomni a zöld színű gombot - magyarázta a férfi.
A vadászrepülőgép pilótája látta maga körül a gyermekkorát mikor is egy hintán ült és a nevelőanya egy padon ült és nézte őt miközben cigizett.
- Anyu zavar a füst! - mondta a kisgyerek.
- Akkor leszokom a cigiről.
- Hogy tudok kiszabadulni az űrhajóból. Mivel szerintem a vadászrepülőgéppel az űrhajóba kerültem és egy kvantum valóságot élek át ezért látlak téged?
- Bíz önmagadban és a repülőgépedben akkor kijutsz az űrhajóból.
Béla ránézett a műszerfalra az egyik gomb sem világított a vadászrepülőgép egyre messzebbre került. Béla az ablakon kinézve egy kék színű bolygót látott ami egyre kisebb lett.
- Úgy néz ki mint a föld. - mondta a férfi
- Jó lenne már hazaérni. - mondta Gini és átölelte a férfit.
- Nagy az univerzum és nem tudjuk, hogy hol van az otthonuk?
- Ha kutatunk valami után akkor megtaláljuk.
- Vagy rájövünk, hogy nem létezik ami után kutatunk.
- Az otthonunk létezik ebben biztos vagyok.


Találkozások.
Erzsi nézte a vele szemben ülő világos zöld színű öltönyt viselő férfit.
- Akkor próbáljuk egymást megismerni. - javasolta Erzsi.
- Rendben van. - válaszolt Béla és nagyot kortyolt a korsó sörből.
Kint az utcán siettek az emberek, picit csepergett az eső. Egy villamos tova suhant a síneken. A Dunakanyar legszebb városában Vácon zajlott az élet. A főtér vonzotta a turistákat a Duna parton szerelmes párok andalogtak.
Béla rendelt magának még egy újabb korsó sört. Erzsi pedig egy újabb fél vodkát kért. A zenegépből a Tátrai Band zenéje szólt. A síneken, az öreg síneken énekelte Charlie.
- Megjött végre már a vonatom. - mondta Erzsi.
- A szüleim nem tudom, hogy miért a Béla nevet választották a számomra. Talán a Béla király után.
- Nem szeretem a történelmet a jelen pillanatnak élek mert az igazán az enyém. - mondta Erzsi és felhajtotta a fél vodkát. Béla kinézet a kocsma ablakán.
- Egyedül élek, magányosan volt egy fekete macskám de eltűnt. Esténként bort iszok és nézem a tévét. Hiányzik egy társ aki megért és elfogad engem
Aki előtt nem kell magam megjátszani. Szeretek őszinte lenni messze nem vagyok tökéletes. Sok hibám van.
- Elhiszem. - válaszolt Erzsi.
- Finom a sör ebben a kocsmában. - mondta Béla.
- Lassan mennem kell. - mondta Erzsi és felállt az asztaltól a nejlontáskáját a kezébe fogta és elindult a kijárati ajtó felé. Béla megitta a maradék sört és a pulthoz lépet.
- Gyakran jár ide a kocsmába ez a szép asszony? - kérdezte a kocsmáros nőt.
Judit épen egy poharat mosott el közben válaszolt.
- Nem szeretem a kérdezősködést. Iszol még valamit?
- Nem. Köszönöm. Finom volt a sör.
Béla is kilépett a kocsmából és elindult a főtér irányába. Vác legszebb része a főtér. - mondta a férfi.
Sétált és közben nézte a csinos nőket akik vele szemben jöttek. Arra gondolt, hogy eddig a vadonban lakott és egyszer az életében sétálhat egy szép városban szép, okos emberek között.
Erzsi sétált Vác belvárosában és rácsodálkozott, hogy mennyire nagyon gyönyörű a város. A főtéren nagyon sok színes virág nyílt a kávézók teraszain sok ember ült. A kínai turisták fotózták a szép házakat és a főtér közepén lévő szökőkutat. Erzsi befordult a Kodály Zoltán utcába ahol lakott. Otthon a negyedik emeleti lakásában feldobott egy kávét és leült a konyha asztal mellé. Eszébe jutott a világoszöld öltönyös férfi.
- Picit fura volt, hogy számolatlanul itta a korsó söröket de én is sok fél vodkát megittam. - mondta a nő saját magának és nézte a fekete színű kávéfőzőt a tűzhelyen. A falon egy házi áldás lógót rá volt írva, hogy Angnus Young a legjobb gitáros.
Erzsi eszébe jutott, hogy nagyon régen volt AC DC koncerten a csomagját egy bokor alá dugta el mert nem lehetett bevinni a sportcsarnokba.
- Rég volt már azóta sok víz lefolyt a vén Dunán.
Erzsi levette a kávéfőzőt a tűzhelyről és öntött magának egy kávés pohárba a fekete forró nedűből majd három kockacukrot dobott bele. Jó ízűen kortyolta.
- Régen mikor férfiakat fogadtam a lakásomba legalább volt társaságom és a változatos szex is nagyon tetszett, manapság már csak a vodka jelenti az örömöt az életemben. Na meg a nem rég feltűnt világos zöld színű öltönyös férfi. Vajon mit akarhat tőlem? Erzsi telefonja megcsörrent a nő elővette a zsebéből és megnyomta a hívást fogadó gombot.
- Halló tessék.
- Béla vagyok akivel a kocsmában ittál mivel telefonszámot cseréltünk így gondoltam, hogy felhívlak. Jól esett veled iszogatni remélem, hogy a jövőben is lesz még rá sok alkalom.
- Örülök, hogy felhívtál épen kávéztam. Nekem is jól esett veled iszogatni bár nem tudom, hogy milyenek a szándékaid?
- Egyedülálló férfi vagyok, egyszerűen szeretek ismerkedni.
- Én özvegyasszony vagyok. Én is szeretek ismerkedni.
- Ma este találkozunk?
- Hol?
- Hát a kocsmában.
- Lehet róla szó. Addig alszom egy picit.
- Örülök, hogy elfogadtad a meghívásom akkor este 8 órakor várlak téged a kocsma előtt.
- ígérem, hogy pontos leszek. Szia Béla.
- Szia Erzsi.
Este 8 órakor találkoztak a kocsma előtt.
Béla maga elé engedte Erzsit úgy léptek be az ivóba. Szólt a zene a levegőben úszott a cigi füst. Béla intette a kocsmáros nőnek aki a szokásos korsó sört rakta a férfi elé. Erzsi is intett ő pedig megkapta a szokásos fél vodkát amit húzóra megivott.
- Egy nagy fröccsöt kérek és mellé egy fél vodkát. - mondta Erzsi és ránézet Bélára
A férfin újra a világoszöld színű zakó volt.
- Ebben a zakóban ballagtam a szakmunkásképző iskolában, jó régen volt már.
- És azóta nem híztad ki?
- Nem mert iskolás koromban túl nagy volt rám a mérete így felnőttként pedig épen jó.
- Vicces férfi vagy.
- Köszönöm. Szép a frizurád.
- Tetszik a frizurám?
- Nagyon.
Ittak. Béla újra rendelt magának egy korsó sört és Erzsi is szorgalmasan fogyasztotta a nagy fröccsöket és mellé a fél vodkákat. A kocsmában a zene gépből az AC DC zenéje szólt.
Vácon megeredt az eső de senkit sem zavart mert nyár volt és legalább felfrissült a levegő. A Dunán a sétahajók egymást követve vitték a turistákat a Dunakanyar Magyarország legszebb része vonzotta a turistákat. Béla lerakta maga elé az üres korsó sört ami feldőlt a férfi végül a pult mögé dobta a korsót ahol összetört.
- Béla nem dobáld a korsókat, tudom, hogy részeg vagy de ha ilyet csinálsz többet nem kapsz inni. - mondta nyugodt hangon Judit a kocsmáros nő.
A férfi nagyot biccent a fejével és Erzsi felé fordult.
- Tegnap este rólad álmodtam és egy másik nő is megjelent, hárman voltunk.
- Elmeséled az álmod?
- Nagyon szívesen. Hárman voltunk egy űrhajón a másik nőnek Gini volt a neve aki 30 évig foglalkozott tudat kutatással. Ő mondta nekem. Egy kényelmes fekete színű székben ültem és néztem az űrhajó ablakán keresztül a csodálatosan szép univerzumot. Te és Gini egymást öleltétek.
Majd mind a hárman kinéztünk az ablakon.
- Szép álom volt
- Jó lenne ha megvalósulna, de nincs űrhajóm.
- Béla kívánom, hogy valósuljanak meg az álmaid.
- Köszönöm.
- Én nem rég kaptam egy hivatalos levelet a külügyminisztériumtól képzeld el, ide a kocsmába invitáltak hivatalos találkozóra eljöttem ide de senkit sem várt rám.
- Szerintem valaki csak szórakozott veled, sajnos vannak buta emberek. Iszunk még?
- Persze igyunk.
- Fiatal még az éjszaka.
- Az ivása hobbid?
- Jó lenne veled sétálni most, nyár van, szép az idő, szerintem már az eső sem esik.
- 8 Korsó sör után még tudsz sétálni?
- igen tudok. Miért csodálkozol? Te is sokat ittál jó sok fröccsöt és fél vodkát. Úgy látom, hogy bírod az italt.
Béla elővett a zsebéből egy ötezres és a pulthoz lépet, majd kocsmáros nő kezébe adta a bankjegyet.
- Cicám ennyi pénz biztos, hogy elég lesz.
- Béla te egy valódi úriember vagy- válaszolt Judit a kocsmáros nő.
A férfi intett Erzsinek és mind a ketten a kocsma kijárata felé indultak.
A belvárosban a dísz kivilágítás fantasztikus látványt nyújtott.
- Régóta Vácon élek de a mai napi g rácsodálkozom, hogy mennyire gyönyörű ez a város. - Mondta Erzsi és megkapaszkodott egy padban.
- Lehetne sétahajózni a Dunán vagy beülni egy kocsmába annyi mindent lehet ezen a gyönyörű helyen csinálni. A legjobb hely a világon. - válaszolt Béla és karon fogta Erzsit. A nő nem tiltakozott
Sétáltak az esti fényekben rövidesen a Duna partra értek ahol sok szerelmes pár andalgott kézen fogva Béla nézte a Duna vízét és eszébe jutott az álma. A Duna szebb mint az univerzum - mondta a férfi
Erzsi egyetértően nagyot bólintott a fejével. Akkor történt egy hal felugrott a vízből és egyenesen Bélára nézet. A férfi hangosan megszólalt.
- Szeretnék az univerzumban kalandozni egy űrhajóval - mondta
- Szerinted a hal egy kívánságokat teljesítő hal volt?- kérdezte Erzsi.
- Biztos vagyok benne abszolút semmi kétségem nincs.2.

Béla nézte az üres poharat maga előtt. A kocsmában halkan szólt a zene. A férfi felállt és a pulthoz lépet. Kért magának egy korsó sört megitta majd fizetett és kilépet az utcára. Élvezte a nyári napsütést és a Váci főtér fantasztikusan szép látványát.
- Jó lenne fürdeni a Balatonban és nézni ahogy Erzsi melleiről folyik le a víz. De erre minimális az esélyem. - mondta Béla és leült egy padra. Az emberek jöttek, mentek a főtéren. A Kínai turisták szorgalmasan fotóztak.
- Mindenkinek van szerelme csak nekem nincs. - folytatta Béla a gondolatmenetét. Viszont én kalandozni fogok az űrben amire kevés embernek van lehetősége. A férfi vásárolt magának egy eper fagyit és jóízűen nyalogatta.
- Jó lenne ha a vágyaim úgy harmonizálnának a realitással mint az eper fagyi íze az ízlésemmel. - mondta Béla.
A férfi felállt és elhatározta, hogy felmondd a munkahelyén. Csak pár utca sarokra volt a munkahely, hamar eljutott a főnöke irodájához.
- Szeretnék felmondani. - kezdte a férfi.
A főnökasszonynak vállig érő vörös haja volt és nagy mellei.
- De miért?
- Unom ezt a szart. - válaszolt Béla rezignáltan.
A főnökasszony megnyalta az ajkait és a férfira nézet.
- Ittál?
- Tele van a tököm. - mondta Béla.
- Fáradj fel a személyügyre ott kell leadni a papírokat. Sajnálom, hogy felmondasz. Jó dolgozó voltál. Na és hova mész ha nem titok?
- Titok.
Béla hamar elintézte a papírmunkát boldogan lépet ki a gyár kapuján.
3.


- Van 500 doboz zárjegy nélküli cigim érdekel Judit? - mondta Béla a kocsmában.
- Kaptam egy állás ajánlatot. Milliós prémium, szolgálati autó. Szóval kecsegtető ajánlat. Csak a felvételi követelmény nem tetszett. - válaszolt Judit.
- Gondolom diploma kell
- Nem diploma. Követelmény volt, hogy 5 férfival kell egyszerre szeretkeznem és, hogy ne tanga bugyit vegyek fel hanem francia bugyit.
- Mit válaszoltál?
- Elküldtem őket a picsába! Sajnos vagy nem sajnos biztos hogy találni fognak olyan nőt aki szétrakja a lábait. Undorító a multicégek világa.
- Nagyon szép vagy Judit. Bóknak is veheted az állásajánlatot.
- Köszi! A zárjegy nélküli cigit pedig égesd el. Ne akarj vele kereskedni.
- Kell a pénz mert felmondtam a munkahelyemen. Tele volt már a tököm.
- Értem.
- Jó, hogy beszélgetünk.
- Nekem is jó.- válaszolt Judit
- Látom, hogy van egy billiárd asztal a kocsmában és zenegép is van.
- Már 5 éve ott vannak, csak most vetted észre?
- A valódi kocsma hangulathoz hozzátartozik a jó zene, jó beszélgetések, cigi füst a levegőben és néha lehessen hallani a billiárd golyók ütődését.
- Mind itt van amit felsoroltál.
- Ezért szeretek ide járni.
- Ezt megbeszéltük Bélám.
- Szia! Megyek sétálni, este majd jövök ide.
Judit mosolygott a férfira.
Béla kilépet az utcára megvakarta a tökét és elindult Vác főtere irányába.
- Leülök a padra és nézem a nőket, később andalgok a Duna partján. A zárjegy nélküli cigimet nem égetem el. - mondta.
A nap hét - ágra sütött a naptár júliust mutatott.
Béla a padon ülve élvezte a jó időt és a szép nők látványát. Később a Duna parton andalgott. Látta, hogy egy férfi ül a parton és horgászik. A férfi ötven év körüli volt, barna rövid hajú
- Jó napot kívánok. - köszönt Béla.
- Szép napot! - köszönt a horgászó férfi is.
- Van kapás?
- Még nincs.
- Gyakran horgászol itt?
- Ritkán mert elég sokat dolgozok.
- Én munkanélküli vagyok. - válaszolt Béla és leült a férfi mellé egy padra. Majd így folytatta. - Jól esik nézni a vén folyót a Dunát. Néha látom a kívánságteljesítő halat. Megkérdezhetem, hogy hol hol dolgozol?
- Biztonsági őr vagyok.
- Szép hivatás.
- Kádár testőre voltam régen. Szerettem az öreget, jó ember volt.
- Dohányzol?
- Nem.
- Tudok olcsó cigit persze zárjegy nélküli.
- Értem.
- Szeretek Vácon lakni nagyon szép város a Duna kanyarban.
- Gyönyörű város egy ékszer.
- Jó lenne kalandozni az univerzumban egy űrhajóval.
- Én 33 nővel akarok egyszerre szeretkezni.
- Judit kocsmájában van a t

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (82)        Nem tetszik (86)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-01-06 19:10:49
Zed
Az ápolóid tudják, hogy betűmenésed van. Micsoda emberek vannak.

2022-01-06 19:19:47
docens
mi ez te köcsög?

2022-01-25 22:25:23
LiliÉsZsolti420
Fantasztikus irodalmi project. Mint egy modern, szürrealista regény.


Ezt a szex történetet 5166 X olvasták el.