Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Ballagás napján

Beküldő:MPatricía

Sziasztok, Patrícia vagyok, egyik iskolai kalandomat írom le nektek.
Ballagtató osztály voltunk, reggel suliba busszal mentem. Aznap volt a ballagás. Lila felsőt húztam fel, lila tanga bugyival, ami folyamatosan dörzsölte a csupasz pinámat. Két ciklus között voltam, eléggé tüzes állapotban, folyamatosan csak a szexen járt az eszem. Ilyenkor ha tehettem, kényeztettem magamat, ha volt rá lehetőségem.
Felszállt az egyik osztálytársam, róla annyit, hogy Viktornak hívják, helyes kedves srác. Beszélgettünk, csevegtünk, viszont az eszem azon járt, milyen lehet a fasza. Leszálltunk a buszról, a suli kb 15 perc sétára volt. Bementünk a boltba reggeliért, majd elindultunk a suli felé. Útközben csak a szexre gondoltam, tangám átnedvesedett, faszra vágyott. Volt egy régi épület útközben, eléggé rejtett udvarral. Úgy voltam vele, hogy basszon meg ott.
Megfogtam a kezét, majd így szóltam:
-Gyere velem, szeretnék adni neked valamit.
Meglepedten nézett.
-Mit szeretnél adni?
-Egy kis kedvességet, ha te is benne vagy.
Felcsillant a szeme, majd megkérdezte:
-Csak nem szexet akarsz?
-De igen!
Nagyon elmosolyodott. Bementünk az udvarra. Falnak nyomott, csókolta a számat, amit azzal viszonoztam, hogy lehúztam a gatyáját, kiszabadítva férfiasságát. Utána letérdeltem, faszát a számba vettem és szopni kezdtem. Tangámat félrehúzva ujjazni kezdtem magamat, miközben szoptam a faszát. Tocsogtam a nedvességben. Felálltam, bepucsitottam neki. Lehúzta a tangámat a bokámig, majd a makk részével az ajkaim között mozogott, jobban ingerelve a pinámat. Kezdtem remegni, vágytam a faszra. Éreztem amint a likhoz igaziztja, majd csípőmet megfogva erősen belémtolja a faszát. Elég vastag volt, hogy kitöltsön belülről. Elkezdte lassan dugni a pinámat, majd rágyorsított. Benyúlt a blúzom alá, melleimet kiszabadítva, izgatta a bimbóimat. Az egyiket csavargatta, a másikat simogatta, majd felváltva. Alig bírtam betelni vele. Éreztem hogy rámtör az orgazmus. Hangosan élveztem el. De ő még mindig baszott hátulról. Éreztem hogy rágyorsit. Mondtam neki, hogy azt akarom hogy a számba élvezzen . Még párat tolt bennem, majd kihúzta a faszát. Letérdeltem az ismerős fasz elé, majd megint szopni kezdtem. Egy kis idő múlva megtöltötte a számat forró gecijével. Torkomig lövelt, miközben a fejemet erősen fogva nyomott a faszára. Egy kevés kifolyt a szám szélén, a többit mind lenyeltem. Kicsit még szoptam a faszát hogy letisztitsam. Utána felhuztam a tangámat, blúzomat megigazitottam, elindultunk a suliba. Mire leértünk, a tangámból csavarni lehetett volna a nedvességet. Mosdóba kicsit rendbe szedtem magamat, viszont a blúzomon megláttam egy kis sperma anyagot. Illatát megérezve újra elkezdtem beindulni. Jobb lehetőség híján, bezárkoztam az egyik wc-be és izgatni kezdtem magamat. Nem tudom meddig voltam bent, de többször hallottam hogy ki-be járkálnak a csajok, de ezeket kizárva folytattam az izgatásomat. Nem szégyeltem magamat, sőt élveztem is. Többször is a csúcs közelébe járva, lassítottam az iramon, majd mikor már vagy ötödjére lassítottam le, hatodjára már nem,. Két ujjammal a puncimba rámtört a gyönyör. Több hullámban élveztem el. Nem tudtam van-e valaki más is bent, de nem érdekelt. Kielégitettem magamat. Ujjaimról leszopiztam a nedvességemet, majd megtöröltem magamat alul, lucskos tangámat visszahúzva.
Befújtam magamat parfümmel, hogy a sperma illetve punciszagot elnyomja, de én egész délelőtt éreztem magamom.

Este buli helyett elhívtam Viktort hozzánk, hogy segítsen rajtam, mert annyira bevagyok indulva rá. Nem mondott nemet. :-)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (36)        Nem tetszik (11)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8587 X olvasták el.