Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Jó viszony

Beküldő:Meli


Edina a nővérem 2 évvel idősebb tőlem, nagy mellekkel, izmos, nem kövér testtel, ellenben velem, aki vékonyabb, formás alakkal viszont kis cicikkel áldott meg az ég.
Anya gondnok volt több üdülőben is, sok házat, nyaralót kellett télen ellenőrizni, bejárni, amiben örömmel segédkeztünk a nővéremmel, volt, hogy délelőtt elvittünk kulcsokat és órákat lebzseltünk a házakban, csak úgy, minden cél nélkül. Ezen a napon, egy kora nyári délelőtt is így történt. A ház környékén még senki, a nyaralók még nem szállták meg házaikat, így rádiót kapcsoltam és bugyiban kifeküdtem egy napozóágyra, a nővérem bugyi és melltartó párosban. Hosszas rábeszélés után sikerült csak Dinát is rábírni a lazításra, jól éreztem magam, kitűnő bizi, jó idő, limonádét csináltam két pohárral, lehunyt szemmel élveztem a napot...
- Hát maguk?! - kérdezte egy 60 körüli férfi és egy kb. 10 évvel fiatalabb nő tőlünk, akik nagy táskákkal álltak meg felettünk.
- Bocsánat, mi csak... a gondnok gyerekei vagyunk és besegítünk anyának néha ellenőrizni... - szűköltünk és kapkodtuk magunkra a ruháinkat.
- Tényleg!? - gúnyolódott a férfi, legeltetve a szemét rajtunk - Majd a rendőröknek meséljék ezt!
- Neeee, tényleg azok vagyunk, másképp hogyan lenne kulcsunk? - vágta ki magát a nővérem, én sírtam, mert így az orvosi vagy jogi egyetemnek annyi, fel nem vesznek, ráadásul anyának is kellemetlensége lesz.
- Hány évesek? - kérdezte a pasi, nyíltan bámulva Dina pólóját.
- Én 19 leszek, a húgom 16 - könyörgött a nővérem - Őt hagyjuk ki, én elviszem a balhét, engedjék el... legyenek szívesek...
- Most az egyszer, sipirc! - bólintott az ajtó felé a férfi, le nem véve szemeit a tesóm dudáiról.
- Menj hugi haza, majd megyek én is. - nyugtatott és a hátamnál gyengéden tolni kezdett a bejárat felé - Menj már!
Sírva rohantam haza ,hátul mentem be a kertbe, beosontam a tárolóba, ahol egy kis kuckót alakítottunk ki. Hangtalanul zokogtam, aztán elaludtam, összekucorodva.
A nővérem ébresztett, a hajam simogatva:
- Gyere vacsizni hugi. - a nyakába ugrottam és puszilgatni kezdtem.
-Naaaa...gyere... - gyengéden fejtette le a kezem a nyakáról és megpuszilt.
- Minden oké. - mosolygott válaszul a riadt tekintetemre - ez a kettőnk titka és nem beszélünk róla!
- Rendben... Dinus, ne haragudj rám...ez miattam volt. - kértem a bocsánatát.
- Mindegy már, lehet így sült el a legjobban! - nézett a szemembe, amiben volt valami furcsa.
Nagyon szoros kötelék alakult ki közöttünk, sose veszekedtünk, anya büszke is volt rá, apám nem nagyon foglalkozott velünk, az alkohol rabja volt.

Mikor elmondtam a nővéremnek, hogy a férjemnek nője van és összeomlottam, ő mellettem volt, majd minden szabadidejében eljött vagy csalt hozzájuk, aztán egyszer csak egy üveg hazaival állított haza a sógorom de már ment is dolgozni, mert éjszakázott, mi pedig megkóstoltuk...
- Itt alszol ma hugi, így nem vezethetsz! - jelentette ki.
- Majd haza viszel, téged csak nem állítanak meg! - biccentettem az egyenruhája felé viccelődve, rendőr volt a tesóm.
- Nem kockáztatunk! - koccintottunk nevetve a kíntól.
Megfürödtünk, kaptam egy hosszú pólót, a kanapéra ültünk, lábaimat magam alá húztam, a tesóm mellém ült és kupicáztunk tovább, beszélgettünk.
Egyszer csak belekezdett:
- Emlékszel...arra a kurva napra...tudod...akkor... amiről nem beszéltünk... - a nyelve nehezen forgott, ezért főztem két kávét.
- Igen - csendesen feleltem ,a kávé megtette a hatását.
Elfeküdt a kanapén , fejét az ölembe hajtotta és belekezdett:
- Ahogy elmentél, azt mondták, vetkőzzek le és a nő leült az ágyra, a térdére fektetett és elverte a valagam ... aztán széthúzta a fenekem és a férje és az a kéjenc geci , kinyalta a pinám meg a seggem is. Amikor abbahagyta, éreztem ,ahogy a felesége keze ütemesen mozgott, húzogatta a férje faszát, aki attól izgult fel, hogy verte a picsámat az asszonya. Hamar elment, éreztem a forró spermáját a hátamon. Aztán a nő hanyatt dobta magát az a féreg meg nyalta, közben a picsa a csöcsömet masszírozta, hála Istennek nem tartott sokáig, nyüszítve élvezett. Úgy, pucéran kellett összepakolnom, aztán elengedtek...
- Dina, nem tudom megszolgálni neked akkor sem, ha 100 évig élünk... - szóltam csendesen - baszhattam volna a kitűnő biziket.
- Akkor folytatom... - nézett fel rám szomorkásan .
- Mi??? Ennyi nem volt elég nekik??? Szakadjanak meg!!! - káromkodtam.
- Anya küldött a pénzért, fellélegeztem, hogy a pasi nem volt otthon de a nő azzal fogadott, hogy túl vagyok öltözve, le kellett dobnom a ruhámat. Fogdosott, simogatott csókolta a melleimet, lefektetett és kinyalt, aztán megígérte, hogy békén hagynak, ha megteszek valamit...
- Úristen... - rebegtem, játszottam a fürtjeivel.
- Megtettem... sírt, amikor... elhalkult a dühtől.
- És hogy akarta? - nagyon ideges lettem.
- Kézzel... - mondta üveges szemmel.
- Még jó... - feleltem de tisztában voltam vele ,hogy orálisan elégítette ki a nőt.
- És akkor azt hittem vége... de tavasszal mikor vittem a kulcsot a férje fogadott, ő nem is sokat teketóriázott, kivette a farkát és mutatta, szopjam... Mondtam neki, a feleségével megállapodtunk de ő csak nevetett és csapkodta a seggem a tenyerével, egyre erősebbeket, már sajgott, felizgult az a genny. Hozott egy harisnyát a felesége ruhatárából, hogy vegyem fel...
- Ne folytasd! - kértem könnyezve és a fejét az ölembe zártam.
- Letépte a ruháim és azt hörögte, meg akar baszni, nem engedtem neki...akkor hátra húzta a copfom és azt mondta, könyörögj, hogy leszophassál... Utána belém akarta erőszakolni a pöcsét de a vén gecinek nem állt fel, hiába próbálta belém dugni. Ujjazta a pinám meg a seggem, utána a számba nyomta a kezét bosszúból , mert csődöt mondott. Akkor mondtam azt neki, hogy akkor most kimegyek az utcára így, pucéran ,valakinek csak feltűnik az állapotom...Erre kiverte magának egy perc alatt, belekente az ondóját a harisnyába és azt mondta mehetek, egyelőre...Én meg elvittem a harisnyát titokban és megfenyegettem, hogy beviszem a rendőrségre, ha még egyszer meglátom. Annyira berezelt, hogy még a házat is eladták.
- Na baszki, mi aztán szerencsés csillagzat alatt születtünk! - állapítottam meg és puszit nyomtam a homlokára.
- Ja... - mereven nézett maga elé és zokogni kezdett.
- Vége... Kiadtad magadból, örülök, hogy elmondtad. Szeretlek Dinus - suttogtam.
- Én is szeretlek, hugicám! - ölelt át.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (8)        Nem tetszik (13)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 3843 X olvasták el.