Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A rosszul elsült szülinap

Beküldő:Meli

Közeledett a férjem születésnapja, aki külföldön dolgozott.
Arra gondoltam, kicsit kivetkőzöm prűdségemből és olyan dologgal lepem meg, amire biztosan nem számít...
Vettem egy tangát, az elején nagy piros masnival, leborotváltam a puncim, napszemüveg ,baseball sapi, szűk naci, magas sarkú, bő felső, kis mellem elrejtésére és kocsiba vágódtam.
Néha mondta, én is meglátogathatnám kint de én nem nagyon szeretem az autópályákat, ahol mennek mint az eszementek, inkább itthon maradtam.
A gps navigált, az autóban kellemes idő volt a kinti meleg ellenére, jó zenét találtam egy csatornán, izgulva vártam, hogy mielőbb kiérjek és találkozhassunk.
Nem is értem, miért utáltam a pályákat, bár sofőrként más mint az anyósülésen.
A 30 év házasság ellenére még mindig a férjem volt az első az életemben, persze a gyerekeink után, akik már felnőttek és külön éltek távol az otthonunktól.
Két éve ,mikor a munkája külföldre szólította, újra kellett gondolnom a jövőnket, sokat voltam egyedül, a gyerekek is csak jobbára hétvégeken látogattak meg, a férjem pénteken este jött, hétfő hajnalban ment... aztán csak szombat reggel jött és már vasárnap esténként ment... A munkája egyre több lett, volt hogy már hétvégén haza se tudott jönni.
Vártam mindig amikor jött, finomakat főztem ,próbáltam szexi és csábos lenni...
Eleinte beállt az autójával és már le is rohant...aztán már előbb tusolt, hogy mégis az egész út pora rajta...aztán már volt hogy csak reggel vagy akkor se...volt hogy egész hétvégén nem volt szex.
Egyszer csak azt akarta, csináljam magamnak, mint amikor nincs itthon, ő meg csak nézni akarja, mondtam neki ,nem szoktam masztizni, erre kiröhögött.
Válaszul azt mondtam neki, csinálja ő, hátha kedvet csinál hozzá nekem is de lerázott azzal, hogy neki nincs kint ideje ilyesmire.
Pedig tényleg nem szoktam, egész addig ,míg volt, hogy csak kéthetente jött, vagy a hétvégét is gép előtt töltötte munkával.
A gps megérkezett a célhoz hangját vártam már 3 órája. A vezetős cipőt tűsarkúra cseréltem és a navigáció által vezérelt bérház portaszolgálatához mentem. A házat ismertem képekről ,amit a férjem készített.
Mondtam kit keresek németül, erre magyarul válaszolt az őr, látva, a kocsim rendszámát.
A válasza meglepett, a mérnök úr kb. fél éve a barátnőjénél lakik, ide ritkán jön már.
Kérdezte ki vagyok, hanyagul csak annyit mondtam ,küldeményt hoztam neki, most ugyan hol találom meg...rendes ,mosolygós pasi volt, útba is igazított, hol lakik, ismeri a hölgyet is, mivel a párocskám titkárnője.
A cím előtt egy sarokkal megálltam és vártam... kb fél óra múlva jöttek, nevetgélve beszélgettek. A nő rövid szoknyában és magas sarkúban volt, vastag lábai nem mutattak jól a midiben szerintem, de ő tudja...a hatalmas mellein feszült a blúza, a haja tüsire vágva, korban nem sokkal lehetett tőlem fiatalabb.
Készültem ,hogy fogok odalépni és mit mondok de mikor megláttam őket ,a férjemet, ahogy megpaskolja a nő seggét mert elsőre elrontotta a kódot, csak ültem a kocsiban,telefonnal néhány képet csináltam róluk, majd csak néztem mereven az ajtót, ahová bementek.
Aztán gépiesen cipő csere és gps home funkció választás...
Kb. 3 óra múlva álltam meg a ház előtt, az út teljesen kiesett.
Be sem álltam, a házba mentem és ledobáltam a ruháimat, a masnis tangát a sarokba vágtam és beálltam a tus alá ,sokáig engedtem magamra a vizet, a fejemben káosz.
Lefeküdtem de aludni nem tudtam, bámultam a plafont, az utca beszűrődő fényeit.
Arra a nőre gondoltam, hogy dobhatta ki a csöcseit, hogy kellethette magát... de ott volt az én párocskám is, nem csak a ribancon múlt a dolog.
Sírni kezdtem, a tehetetlenségemben, dühömben, aztán álmodtam, velük természetesen, hogy bemennek a lakásba... a férjem kiszedi a nagy kannákat a blúz alól, amikre igen csak irigy voltam, és gyúrja őket.. aztán felfekteti az asztalra a nőjét és bevágja neki, keféli és mielőtt élvez, kiveszi és a barátnője arcára élvez, jut a spermából a szájába és dudáira is...

Korán ébredtem, rögtön a munkába temetkeztem, észre sem vettem, hogy mennyire éhes vagyok, tegnap reggel óta nem ettem, nem ittam. Gyártottam egy hatalmas szendvicset és már jóllakva újra átgondoltam a lehetőségeimet.
Sms pittyent a férjemtől, holnap este 8-ra otthon vagyok!
Másnap reggel a saját kedvencem főztem,délután pedig a nővéremékhez mentem,a város másik végébe,dumcsizni kicsit, Dina, a nővérem húsos,csöcsös ,nő volt és szerette is az ezeket kihangsúlyozó rucikat hordani.
Én kocsival voltam,nem ihattam csak üdítőt, a nővérkém viszont egyik bloody mary-t a másik után döntötte magába,ilyenkor rájön a szófosás, nem lehet tőle szabadulni.
A keresztlányom barátnője és a fiúja szétment, mert a gyereknek dorong van a lába között és a szex nem működik közöttük, pletykálta.
A párom 8 körül hívott is,hogy hol vagyok, ő már vagy fél órája vár otthon,jó volt a forgalom,hamar hazaért.
Nem siettem, kényelmesen hazamentem, arcpuszit adtam csak neki, és vacsit,amit csak piszkált a tányérján.
-Tudod,hogy ez nem a zsánerem... - bökte ki,közben a villájára szúrt gombát nézegette.
- Akár csak nekem a kopasz, vörös ribik! - vágtam vissza.
- Szóval te voltál a futár? - csodálkozott rám - nem gondoltam,hogy el mersz jönni...
- Nem? És meddig játszottad volna ezt így? - haláli nyugalommal kérdeztem.
- El akartam már mondani... - nyögte.
- A srácoknak hogy adod elő, azon törd a fejed! - csaptam rá az ajtót és a fürdőbe mentem, magamra zárva az ajtót.
- Ne mondj semmit és engedj már be,beszéljük meg! - könyörgött.
- A jövő hétvégén maradj a kurvádnál, a következőn pedig kitálalsz nekik! - hangzott az ultimátum.
- Ne csináld és nyisd már ki mert berúgom! - rázta az ajtót.
- Zuhanyzok,majd megyek. - kicsit visszavettem.
- Jaj, mintha nem láttalak volna még pucéran... - próbálkozott ismét, immár mézes-mázosan - dumáljuk már meg...
Köntösben nyitottam ajtót, a nappaliba mentem és leültem a kanapéra, lábam keresztbe tettem, gondosan ügyelve, ne lehessen még csak a combjaim tövét se látni.
- Ne majomkodj már, legyünk nyitott házasságban innentől, te is keress valakit magadnak, akivel ... - hozakodott elő.
- Ennyi? Látni sem akarlak! - gyűlölettel vetettem oda neki és a hálóba vonultam,az ajtót bezárva - Én a hálóban alszom, te ahol akarsz!
Hallottam,ahogy csomagol,majd telefonál és elmegy. Már nem sírtam, ki sem néztem az ablakon,csak feküdtem az ágyban mesztelenül, nyáron mindig így alszom.

A következő péntek este 9 után felhívott a keresztlányom, borzasztóan elázott a volt pasija egy buliban,ők találtak rá egy padon,hazavinni nem merik,megengedném-e,hogy a srácoknak már 20 éve a férjem és sógorom által épített faházikóban kialudná a részegséget.
- Hozzátok! - sóhajtottam, magamra kaptam a köntösöm - Jézusom! - hát tényleg elázott,kívül-belül egyaránt.
A két haverja vihogva fektette az elkészített ágyra és levetkőztették, a ruháját az udvari szárítóra dobták, az alsóját külön rakva.
- Remélem nem fog hányni... - mormogtam a faházon kívül a keresztlányomnak.
- Azon már túl van! - dobott puszit a lány, sietve a két spiccesen vihogó srác után - Azért reggel nézz rá légyszi,köszi!
Bezártam a kaput és a kis faházhoz lépkedtem,belestem az ajtón. Kiterülve, pucéran feküdt,láthatóan mélyen aludt,horkolva... és tényleg, hatalmas farok lógott a két szétterpesztett lába között. Csapzott,zselés haj, gyér körszakáll, gyenge mellkas szőrzet,széles vállak,borotvált ágyék,izmos,focista lábak...jó kis pasi volt...
Láthatóan koszos volt több helyen is,nedves törlőkendőé siettem be a házunk fürdőjébe,leültem mellé az ágyra és finoman kezdtem letörölgetni róla a koszt. Remegve törülgettem az ágyékát,majd a farkát, gondosan húztam hátra a fitymáját, a makkját is megtörölgetve. Semmi reakció... Ledobtam a köntöst és a srác mellé feküdtem, két kézzel gyengéden átfogtam a hatalmas faszt és lassan húzogattam. Rettenetesen felizgatott,már lassan 3 hete nem volt orgazmusom. A törlőtől enyhe levendula illata lett az ágyékának,szagolgattam,aztán a nyelvemmel érintgettem a nemi szervét,semmi reakció nem volt rá, a számba vettem a makkot,szívni,nyalogatni kezdtem, egyik kezemmel a csiklómon köröztem. A pénisze nem akart keményedni a számban de én már elélveztem másodszor is, merészen a bal combjára ültem, lábaim közé véve meglovagoltam azt és már harmadszor is elmentem. Lehiggadtam az orgazmusoktól,gyorsan összeszedtem a törlőket és a köntösöm, majd a házba mentem, és lefeküdtem az ágyamba, néztem a plafont és arra gondoltam, remélem a srác végig aludta azt az órácskát...
Mire reggel felkeltem,már nem volt sehol,úgy ment el, még csak nem is hallottam.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (23)        Nem tetszik (5)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4081 X olvasták el.