Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Margó néni 8

Beküldő:Tatami

Éjszaka fölébredtünk kimentünk a konyhába iszogatni. Neki gyakrabban töltöttem hogy meg tudjam valósítani a tervem ami nem volt más mint az hogy megkúrjam az izgató kemény seggét. A mellei között hamar kemény lett a faszom.
-Drágám te megint baszni akarsz-mondta spicces mosollyal.-Nem bánom legyen ahogy akarod-és kissé bizonytalan léptekkel elindult az ágy felé hanyatt feküdt széttette a lábait.
-Na gyere édes itt a nagyid várja a gyönyörű faszodat.
Utána mentem melléfekve végig simogattam, csókolgattam mindenét nagyon kívántam az öreglányt. Megfogtam a combjait a térdeit a hatalmas melleihez nyomtam a lábai a plafon felé álltak és jól láttam hogy ebben a pózban megnyílt a segge.
-Jaj Gabi teljesen összecsomagoltál nem vagyok én már ennyire hajlékony. Így akarsz megbaszni?
-Igen így fogjuk csinálni Margókám és meglátod nagyon jó lesz.
Úgy gondoltam síkosítónak épp elég a pinájából odafolyt gecim így el is kezdtem a lassú, óvatos behatolást.
-Jaj Gabi ne! Eltévesztetted a lyukat nem oda kell dugni!
-De igen nagyikám most seggbe kapod de ne aggódj élvezni fogod.
Különösebben nem tiltakozott bár azt hajtogatta hogy ne, meg hogy nem is fog beférni de én kitartottam az elhatározásom mellett és hangos nyöszörgése közben eltüntettem benne a faszomat.
-Aaah Margó de jó, eszméletlenül szorít. Már régóta terveztem ezt.
Sokáig nem mozdultam néztem a testét a szőrös pináját, élveztem hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetbe tudtam hozni. Aztán lassan mozogni kezdtem egyre hosszabban járattam benne a faszom élvezettel hallgattam a hangos nyögéseit.
-Úúúhhh Gabi...mit csinálsz...jaaaj te ott eddig szűz voltam...aaah...most vénségemre veszítsem el...?
Tovább folytattam és hogy segítsek neki elengedve az egyik combját a hüvelyk ujjamat a pinájában mozgatva izgattam a csiklóját ami igen csak duzzadt volt. Ekkor már ő is mozgott, markolászta a hatalmas kemény melleit és egyre hangosabb volt. Sikoltozni kezdett aztán egy nagy sikítás közben elélvezett.
-Gyere élvezz te is nem bírom tovább elég volt!
Néhány mozdulat után a seggébe élveztem a farkam lassan kicsúszott belőle a feje félre fordult a párnán szemeit becsukta a lábait szétrakva kinyújtotta egyik keze a mellén a másik a bozontos vénuszán nyugodott. Ebben a pózban feküdt még akkor is mikor visszatértem a fürdőszobából és hozzábújtam.
-Azt hittem végem Gabikám de nem tagadom nagyon élveztem. Csak arra kérlek ezt ma már ne csináld velem biztosan nem bírnám ki.
-Nyugodj meg nem ismételjük meg de azért örülök hogy elvehettem a szüzességed és egy még mindig van.
-Drágám az meg is marad ezt sem igazán értem hogy engedtem. De már mindegy megtörtént egy újabb kellemes élmény az életemben mióta jársz hozzám.
Már világos volt mikor fölébredtem lekapcsoltam a lámpát hiszen így is tökéletesen láttam a testét ettől újra fölállt a faszom amit hozzásimulva a csípőjéhez nyomtam. Megcsókoltam a mellét aztán megfogtam a hatalmas dudát és szájon csókoltan az öreglányt aki erre kinyitotta a szemét.
-Ne is mondj semmit drágám érzem nagyon jól hogy megint kemény vagy. Ez azt jelenti hogy megdugsz mielőtt hazamész. Már teszem is szét a lábam feküdj rám és basszál meg jól.
Nem kellett kétszer mondania máris a combjai között voltam és zacskóig nyomtam neki. Fogdostam, csókoltam a melleit a lábait összekulcsolta a derekamon, hatalmasakat sóhajtott. Mindkettőnk örömére jó sokáig tartott ez a menet aztán egyszerre újra hatalmasat élveztünk. Csak akkor másztam le róla mikor a gecis faszom lankadtan kicsúszott belőle.
-Drágám örülök ennek a csodás éjszakának is és gyere bármikor, neked adom a testem!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (16)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-01-02 23:34:54
Feri
Jó volt csak rövid . Jöhet a következő!!

2022-01-03 18:10:57
tks
faszom verjem bele ebbe az idiótába, meg a szerkesztőbe is, hogy ilyen fos megjelenhet.

2022-01-06 09:41:23
Tatami
Margó néni 137.rész beküldve. Remélem megjelenik még ma. Várom majd a hozzászólásokat.


Ezt a szex történetet 3117 X olvasták el.