Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Hétvége szülők nélkül

Beküldő:NGM

A nevem Kati, és egy 17 éves koromban történt esetet mesélek el. A szüleimmel és a nálam két évvel idősebb nővéremmel laktam akkor. Sajnos nem voltunk túl jómódúak, így egy igen kis lakásban éltünk. Csak két szoba volt: egyik anyu és apu szobája volt, a másikon együtt osztoztunk nővéremmel, akit Zsuzsinak hívnak.
Egyik este apu nagy örömmel jött haza. A munkahelyén őt tüntették ki azzal, hogy egy elküldték egy egész hétvégés szakmai konferenciára Prágába. Valójában ez egy két személyes hétvége volt, amit a cég fizetett, csak szombat délelőtt volt egy rövid szakmai előadás. Anyu ugrált örömében, hiszen évek óta nem voltak együtt sehol. Mi is boldogok voltunk nővéremmel. Egyrészt örültünk apu és anyu örömének is, másrészt viszont önző érdekek is vezettek minket. Este tervezgetve aludtunk el:
- Képzeld csak, Kati... Egy egész hétvégén miénk a lakás. - kuncogott Zsuzsi. Én is izgatott voltam, hiszen már nekem is volt pasim (Dávid), no meg Zsuzsi is járt egy sráccal, Péterrel, már évek óta. És ugye tiniként nehéz volt helyet találni a magánélethez. És most egy teljes hétvége állt előttünk is. Zsuzsi megmondta, hogy ő költözik át arra a hétvégére a szüleink szobájába, mert ő az idősebb. (Ott ugyanis francia ágy volt, így érthetően az volt a jobb választás.)
Én sem voltam elkeseredve, hiszen a mi szobánk is több volt annál, mint ami eddig jutott.
Eljött a péntek délután, amikor anyu és apu elindultak. Búcsúzkodás közben azonban éreztem, hogy valami gond van. Anyu és apu is kicsit furán viselkedett. Végül apu nyögte ki, hogy mi a baj.
- Nos, lányok. Anyátokkal sokat gondolkoztunk rajta, hogy bízzunk meg két ilyen tini lányban, hogy nem csinálnak ostobaságot. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnt, ha a mi szobánkat bezárjuk, a kulcsot pedig elvisszük magunkkal. Így marad a közös szobátok. Így nem estek kísértésbe, hogy a pasijaitokat ide hurcoljátok.
Na, püff neki... Ennyit a nagy terveinkről. Zsuzsi be is viharzott dühösen a szobánkba, és bevágta az ajtót maga mögött. Én is nagyon csalódtam, de magamra erőltettem némi önuralmat, amíg a szüleink elmentek. Utána Zsuzsi után mentem. Zsuzsi ott bőgött az ágyán.
- Ez nem igazság. Miért csinálják ezt velünk? Péter egy óra múlva itt lesz. Most mit mondjak neki? - panaszkodott Zsuzsi.
- Ugyan, mégis itt vagyunk szabadon egész hétvégén. Majd csak megoldjuk valahogy. - vigasztaltam.
- Könnyű neked, kis pisis vagy még. De én már nem csak vihogni meg csókolózni akartam Péterrel. - kötött belém Zsuzsi. Ettől már én is dühös lettem:
- Nem vagyok pisis. Tudod, hogy már én is lefeküdtem Dáviddal. És elhiheted, nekünk sem könnyebb helyet találnunk, mint nektek. Már vagy másfél hónapja nem volt alkalmunk szexelni egy jót.
Zsuzsi erre megenyhült:
- Ne haragudj hugi. Csak megint rajtad töltöttem ki a haragom. De mi legyen? Majd felváltva használjuk a szobát, és addig a másik pár kinn üldögél a konyhapultnál? - ölelt át vigasztalón Zsuzsi.
Én közben gondolkozni kezdtem. Ez tényleg elég vacak helyzet, mert a konyha is olyan kicsi, hogy éppen csak elfért benne két ember. Ekkor megakadt a szemem az ablakon, és a vele szemben lévő falon lévő képen.
- Megvan! Csináljunk két szobát! Az ablak fogantyújára, meg vele szemben lévő falon a képakasztóra kötünk egy kötelet. Arra terítünk pár pokrócot, és már kész is a fal.
- Te tiszta lökött vagy, Kati! - nevetett fel Zsuzsi - Ez azért nem igazi fal. Minden áthallatszik.
- Tudsz jobbat, Zsuzsi? Anyuék is pont erre számítanak. De mi igazi jó tesók vagyunk. Engem nem fog zavarni. Majd rakunk be hangosabb zenét. Egyébként is másra fogunk figyelni, nem?
- Igazad van, Kati. Te egy zseni vagy. Végül is ha a másik szobában lennénk, akkor is sejtenénk, mi folyik odaát. - kuncogott Zsuzsi.
Mire Péter és Dávid megérkeztek, mi összeeszkábáltuk Zsuzsival ezt az elválasztót. Nem volt a legstabilabb építmény, de tényleg ketté választotta a szobánkat.
A srácok eleinte furán nézegették ezt a tákolmányt, de tetszett nekik, hogy ennyire akarjuk őket. Vacsoráztunk, beszélgettünk, iszogattunk kicsit, utána szépen leeresztettük az elválasztó plédeket és bekapcsoltuk a zenét.
Dávid csak erre várt, és rögtön átölelt. Leültünk az ágyamra, és Dávid vadul csókolni kezdett, a keze pedig végigsimogatta a testem. Másfél hónapja csak ennyi jutott nekünk, de most éreztük, hogy tovább léphetünk. A testem remegett a vágytól, és Dávid is érezhetően izgatottabb volt. Halkan a fülébe súgtam:
- Féltem, hogy feszélyezni fog ez a helyzet. De látom talán még élvezed is.
- Téged bármikor és bárhol képes lennék megdugni, főleg ennyi idő után. És igen, kicsit izgi is így. - válaszolta Dávid. Közben a keze már a pólóm alá csúszott, és a mellemet markolászta. Ekkor a takaró másik oldaláról a nővérem pajzán kis kacaja hallatszott át. Igaza volt Dávidnak, tényleg izgalmas volt a helyzet. És még magamnak is nehéz volt bevallani, de nekem is tetszett. Zsuzsival mindig mindent megbeszéltünk, még a szexuális életünket is. De mégis más volt, hogy most nem beszélünk róla, hanem egymástól másfél méterre csináljuk, hogy csak egy vékony pléd választ el minket. Azért ez a kis átszűrődő kacaj magas labda volt ahhoz, hogy ne csapjam le:
- Mi az Zsuzsi, csak nem veszélyben vannak az erkölcseid? Telefonáljak apunak? - kiáltottam át évődve, miközben Dávid már levette a melltartóm és a pólóm, és éppen a mellbimbómat nyalogatta.
- Kati, most csak azért nem megyek át lekeverni neked egyet, mert a végén még kiderül, hogy nekem kell hívnom aput a te erkölcseid miatt! - jött Zsuzsi válasza a túloldalról.
Közben már Dávidról is lekerült a ruha. A farka olyan keményen állt, mint a cövek. Szinte lüktetett neki. És olyan vadul csókolt és nyalta a mellem, mint még soha.
- Ilyen keményen még sosem állt a farkad. - súgtam Dávid fülébe, miközben rámarkoltam, és finoman húzogatni kezdtem neki. Ő felnyögött a gyönyörtől, mire én kaptam a beszólást a pléd túloldaláról Zsuzsitól:
- Mi ez Kati? Mi lesz így az erkölcseiddel?
Én nevettem egyet, de a puncim hihetetlenül bizseregni kezdett. Ekkor döbbentem rá, hogy a helyzet valójában engem is izgat. A bugyim már teljesen átázott, annyira nedves voltam. Atya ég, mit gondolhat rólam Dávid? De a félelmem hamar eloszlott. Dávid vadul húzta le rólam a bugyit, és ujjai rögtön a csiklómat kezdték masszírozni. A nyakamba harapott finoman, majd a fülembe súgta:
- Csodálkozol, hogy így állok? A nővéreddel szép kis műsort terveztetek. Minden pasit izgatna egy ilyen helyzet.
Szóval Dávid azt hiszi, direkt alakult így? És főleg tetszik neki? Akkor kicsit izgatom még őt, gondoltam. Megfogtam a fejét, és a puncimhoz húztam. Nem kellett biztatni, azonnal bedugta a nyelvét a puncimba, és ott kezdett körözni vele. Utána áttért a csiklómra, és finoman nyaldosni kezdte. Én nem is fogtam vissza magam, és nyögdécselni kezdtem. A hatás nem is maradt el, rögtön felcsendült Zsuzsi gúnyos hangja:
- Csak nem rosszul vagy Katikám, hogy ennyire sóhajtozol?
Éreztem, hogy Dávidot izgatja a helyzet, mert még érzékibben kezdett kinyalni. Én mélyen Dávid szemébe néztem, elmosolyodtam, és sóhajtozva válaszoltam Zsuzsinak:
- Csak irigykedsz, mert jobban vagyok, mint te.
Erre már nem érkezett válasz a túloldalról. Biztosan már alaposan elmerültek más dolgokban, gondoltam, és én is átadtam magam az élvezetnek, ahogy Dávid finoman szopogatta a csiklómat. Lehunytam a szemem, és élveztem a kényeztetést. Egyszer csak egy puffanást hallok. Ijedten nyitom ki a szemem. Hát a kép akasztója megadta magát, és kicsúszott a falból. A kötél és a rá akasztott plédek a földre hullottak. Minden takarás megszűnt egy pillanat alatt. Ott feküdtem meztelenül, amint Dávid éppen kinyal. De a nővérem sem volt kevésbé ciki szituációban: széttett lábakkal masztizott, miközben az előtte térdelő Péter farkát szopta.
Mindenki lefagyott, és mozdulatlanul bámultunk egymásra. Erre senki nem számított. Zsuzsi és én hihetetlenül zavartan néztünk egymásra. Aztán egyszerre nevettük el magunkat. A nevetés egy pillanat alatt elűzte a zavart, amiben voltunk. Ahogy nevetni kezdtünk Zsuzsival, Dávid is feloldódott, és folytatta a puncim kinyalását. Na, erre nevetésembe nyögések keveredtek. Zsuzsi pedig kuncogva folytatta Péter farkának szopását, és a puncija dörzsölését.
Én pedig nem húnytam vissza a szemem, hanem a nyalás élvezése közben szemérmetlenül bámultam őket. Alig hittem el, hogy a nővéremet ilyen szituációban látom. Ő is észrevette, hogy nézem, így ideszólt:
- Na mi van, hugi, próbálod fejleszteni a kezdő technikád a trükkjeim ellesésével? Mutasd, mit tanultál?
Annyira izgató volt a helyzet, hogy szinte gondolkodás nélkül az ágy mellé állítottam Dávidot, én pedig a szélére ülve szopni kezdtem a farkát. Hol lágyan nyalogattam a makkját, hol pedig amilyen mélyen csak tudtam, a torkomba eresztettem a kemény faszt. Közben a mellemet masszíroztam, és végig Zsuzsi szemébe néztem. Zsuzsi ettől teljesen lefagyott, hogy ennyire szemérmetlenül fixírozom őt. Kissé el is pirult, de nem vette le rólam a szemét. Aztán elmosolyodott:
- Nocsak, hugi. Lassan tényleg felnősz, és még rajtam is túlteszel. Lássuk, elboldogulsz-e kettővel. - és a ledöbbent Pétert egy mozdulattal áttolta Dávid mellé. Ott ágaskodott a két fiú farka az arcom előtt. Én pedig a szabad kezemmel rögtön rámarkoltam Péter farkára is, és felváltva szoptam a két faszt. Aztán közelebb húzódott egymáshoz a két srác, így egyszerre is bevettem őket a számba. Közben sűrűn pillantgattam Zsuzsira is. Ő a saját ágyán feküdt, jó nagy terpeszben. Pont ráláttam szétterpesztett, fazonra borotvált pinájára. Csillogott a nedvektől, Zsuzsi pedig minket figyelve dörzsölte a csiklóját. Hihetetlen volt. Én két faszt szopok egyszerre, a tesóm pedig masztizva néz minket.
A két srác is nagyon élvezte a dolgot, és hirtelen átvették a kezdeményezést. Felállítva engem is átvittek a másik ágyra, és Zsuzsi mellé fektettek. Utána Dávid engem, Péter Zsuzsit kezdte el baszni. De közben azért mindkettőnk mellét simogatták. Zsuzsival mindketten nyögni kezdtünk. Ott feküdtünk egymás mellett, és élveztük, ahogy basznak minket. Zsuzsi közben egyik kezével odanyúlt a csiklójához és dörzsölni kezdte, miközben Péter farka erősen kefélte. Láthatóan a fiúkat is izgatta a látvány. Aztán Dávid elmosolyodott, és megfogta a nővérem másik, szabad kezét. És meglepetésemre odarakta az én pinámhoz, amit éppen baszott. De sem én, sem Zsuzsi nem tiltakoztunk. Sőt... Zsuzsi rögtön ugyanolyan mozdulatokkal és ritmusbam izgatni kezdte a csiklómat, mint a sajátját. A srácok nagyobb tempóra kapcsoltak, és keféltek minket. Mi nyögtünk Zsuzsival, majd hirtelen megfeszült a testünk. A puncinkat kitöltő farkak, a csiklónk dörzsölése és az egész szituáció megtette hatását. Szinte egyszerre élveztünk el Zsuzsival. Egész testünk remegett. A srácok felültettek minket, és elénk álltak. No de nem ám mindenki a saját barátnője elé: hanem cseréltek.
Az orgazmus extázisában gondolkodás nélkül vettem a számba az elém kerülő farkat, és szopni kezdtem Pétert. A farka az előbb még a tesóm puncijában volt, így elborították Zsuzsi nedvei. De ez akkor nem zavart. Sőt, ha őszinte akarok lenni, tetszett is. De Zsuzsi is gond nélkül szopta Dávid faszát, amit az én nedveim borítottak.
A srácok teste is kezdett megfeszülni. Először Dávid élvezett el: Zsuzsi kivette a farkát a szájából, majd ráverte a melleire. Dávid engem nézett, miközben forró gecije Zsuzsi mellére fröcskölt. Én sem akartam lemaradni: Péter dákóját az én mellemre irányítva jól rámarkoltam lüktető faszára. Elég volt pár mozdulat, és ő is beborította a melleimet a gecijével. Sűrű, fehér nedve végigfolyt a mellemen, és egy nagy cseppben összegyűlt a mellbimbómon. Mikor majdnem lecsöppent, Zsuzsi váratlanul odahajolt:
- Azt hiszem, ez az enyém, hugi. - mondta, és leszopogatta a bimbómról a pasija spermáját. Hihetetlen érzés volt. Közben az ő melléről a hasamra, combomra csöpögött Dávid spermája. Ezért megmarkoltam Zsuzsi melleit, és szétkentem rajta a gecit. Jól a bőrébe masszíroztam, hogy több csepp már ne vesszen kárba.
A fiúk pedig láthatóan élvezték ezt a kis műsort is.
Azután fáradtan rogytunk az ágyra. Egy fél órát pihentünk, majd együtt mentünk zuhanyozni.
Azon a hétvégén nem is vett fel senki többet ruhát. Vasárnap estére, mire anyu és apu hazajöttek, már sikerült minden nyomot eltüntetni.
- Sziasztok lányok! Hogy telt a hétvége? Remélem nem haragszotok rám a szobánk bezárása miatt, de majd egyszer megértitek, hogy vigyáznom kell rátok. - köszönt nekünk apu.
- Sziasztok! Minden szuper volt. És veletek? Ne aggódj apu, dehogy haragszunk. Sőt, köszönjük, hogy így törődsz velünk. Így még jobban is alakult minden. - mondta neki Zsuzsi, miközben rám kacsintott.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (89)        Nem tetszik (4)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-01-01 01:27:32
Bucinoro
Eredeti és még jól is van megírva, tördelve. Gratuláció !

2022-01-01 14:48:34
tuajos
Ha valaki kefélni akar megtalálja a módjaát és ha a véletlen úgy hozza gyorsan eltünnek a gázlások.

2022-01-06 03:05:13
Vereskandúr
Mocskosul farokdurrantó sztori. Nagyon élveztem.


Ezt a szex történetet 7804 X olvasták el.