Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Tábor

Beküldő:SMTHNG to do

Ez a történet egy táborban játszódik, nevén ökotábor, sátorban kell aludni, és egy hétig tart. Ez a számomra 4. ökotábor.

Idén valahova az istenhátamögé mentünk, az 1. nap sokat sétáltunk, de cserébe ma, a 2. napon elmentünk egy tóhoz fürödni, 2 alkalommal, d.e., és d.u.

Volt egy lány akit egy ideje figyeltem, név szerint Nóra, akinek formás mellei, és nagy feneke van. Na szóval a tónál:
Egy nagy épület volt, ahol a fiú és lány öltözöt összekötötte egy KÖZÖS WC, de különben szép volt, és a tó is nagy.

A fiúkkal átöltöztünk, majd kimentünk a tóhoz, de én egy kicsit lemaradtam, mert megláttam valamit. Azaz valakit. Nóri volt az, én meg utána mentem, mert miért is ne? Egy kisebb zsákutcába került, megfordult, és meglátott engem. Egy ideig bizonytalan képet vágott, majd elkezdett a nagy melleivel játszadozni, erre én cserébe a gyatyámon át kézimunkáztam. Egy ideig így álltunk, míg meg nem hallottam a barátaim.

Délután mikor visszamentünk a tóhoz, egy kicsit rosszul voltam, ezért ottmaradtam az öltözöben.
Rámjött a vécézhetnék. Kimentem, de meghallottam egy ütemes nyögdécselést az egyik vécéfülkéböl. Volt rajta egy kis lyuk, ezért benéztem. Nóri volt benn, széttárt lábakkal, és épp maszturbálta magát. Na ennyi kellett nekem, és máris ágaskodtam, ezért leültem, és eljátszottam a faszommal.
Nóri kiment a WCböl, de nem vett engem észre. Majd én is kimentem. De mint hamarosan kiderült, a lány részbe mentem be, miv el éppen ott ült csupasz mellekkel, mert vette át a ruháit. Istenem, vagy 20 centis mellei lehettek!
-Ööhmm....- zavaromban nem nagyon tudtam reagálni - bocs, de rossz öltözöbe jöttem!
- Nem baj, velem is történt már ilyen. - Reagált Nóri teljesen nyugodtan.
-Ööhmm.... Oké, de mennem kell, de nem azért ne értsd félre, faszállító a melled meg minden, de...
-Faszállító? Had nézzem.- Erre megfogta a kezem, és a melleire tette. Nem bírtam magammal, jól belemarkoltam, és megnövekedett a faszom.
- Igazad van, tényleg faszállító.
- Öhmm.... Bocsi, mennem kell!

Este
Elmentem letusolni. Csak Nóri melleire tudtam gondolni, és csak úgy álltam a gondolatától is fürdés közben. Egyszercsak egy kéz megmarkolta a faszom. Megfordultam, és Nórival álltam szemben. Vadul megcsókoltam. Viszonozta. Elkezdte a faszom huzogatni, én meg csak csókoltam.Majd megfordult, és a seggébe kérte. Nekem nem kellett kétszer mondani, tövig belenyomtam, és a melleit nekitoltam a zuhany üvegének, és a fejem belenyomtam az átázott illatos hajába. Megfordult, és a melleit a fejemnek tolta, én meg erosen szoptam, harapdáltam. Elment azzal az ürüggyel, hogy álmos, de jó volt velem, szeretné folytatni. Este lefeküdtem a sátramba, és elaludtam.

Felébredtem néhány halk hangra. Nóri ott feküdt pucéran rajtam, és a faszom szopta. Elkezdett mentegetözni, hogy mondta, szeretné folytatni. Ráült a számra, majd elkezdtem körkörösen kinyalni. Élvezte, de mondta, többet szeretne, szétfeszítette a punciját, én meg belehatoltam. Így folytattuk órákig, majd egymásban elaludtunk, de még elöttünk állt 5 nap (-

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (23)        Nem tetszik (43)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5447 X olvasták el.