Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kaland egy milfel

Beküldő:Norbert


A történetem ott kezdődött hogy Brüsszelből kellet Budapestre utaznom. Felszállás előtt jó pár órával már a reptéren voltam. Be mentem az egyik kisboltba cigit venni, meg a pénztárcámban lapult egy lottó szelvény is,gondoltam azt is meg nézetem  hátha  Fortuna rám kacsintott,és nem kell többet dolgozni. Ahogy ott állok a pultnál és mondom hogy mit szeretnék  a hátam mögül egy kellemes női hang kezdett duruzsolni valamit, nagyon kezdő angol tudással. Igazából nem is figyeltem oda rá mindaddig amíg meg nem fordultam és rám nem mosolygott egy kb 170 cm magas ,kissé telt,erősen a 40es éveiben járó, de nagyon szimpatikus arcú hölgy.  A meglepetségtől hirtelen magyarul szólaltam meg.
-Elnézést hölgyem.
-Óhhh hát maga is magyar?? Mosolyodott el. - Milyen kicsi a világ.  Csak azt próbáltam elmondani hogy ha nyer esetleg a lottón akkor meg felezhetné velem. Zavartan sütötte le a szemét.
-Oh igazán?  És nekem ebből mi hasznom van?
-Jaj elnézést fiatalember,csak tudja most repülök életemben másodjára, egyedül pedig ez az első alkalom,és nagyon izgulok.
-Semmi baj hölgyem, de hidje el hogy nem fog egyedül repülni, ha szerencséje van még akár egy pilóta is lessz a gépen.
-Maga nagyon vicces,mondta és kezét a vállamra tette mintha legalábbis ezer éve ismerősök lennénk.
Kiderült hogy ugyanazzal a járattal megyünk mindketten. Gondoltam,ha nem is egymás mellé szól a jegyünk, de legalább amíg felszallunk addig lessz kivel beszélgetni. Meghivtam egy italra,mondván az oldja majd a feszültséget és könnyebben átvészeli az utazást. Mosolyogva fogadta el. Meg  ittunk három három vodka narancsot,és közben elmesélte hogy a lánynál volt látogatóban. Mióta az a barom alkoholista férje meghalt,( ő nevezte így), aminek már 2 éve ,azóta jóformán egyedül van,és kellet egy kis kikapcsolódás. Az utazástól való félelem, és az elfogyasztott alkohol miatt szinte egyfolytában mesélt, én pedig egyre többet felejtettem szemeimet nem túl feltűnő,de elég mély dekoltázsán, és azon gondolkoztam hogy vajon van e rajta melltartó? A negyedik ital után le tegeződtunk. Anikó el árulta hogy 48 éves, én pedig bókoltam neki,hogy simán le tagadhatna 10 et. Meg hogy milyen csinos. Ugyanis ekkor már eldöntöttem hogy ha úgy alakul akkor meg fogom dugni.
Lassan indulni kellet,tervem kezdett kútba esni, sebaj gondoltam,talán mikor leszállunk újra össze futunk. Amíg vártuk hogy beszállhassunk kideritettük hogy sajnos nem egymás mellé szól a jegyünk.
-Kar,pedig nagyon élvezem a társaságod.  Mondtam neki mélyen a szemébe nézve.
-En is szívesen élveznék veled. Mikor eljutott a tudatáig hogy mit is mondott,a kezét a szája elé kapta,és csak annyit mondott - uppsz,nem úgy gondoltam. És nevetett.
-Kár, gondolhattad volna úgy is. Kacsintottam rá, immár teljesen felbátorodva,ugyanis tisztában voltam vele,hogy ez a kiéhezett nő szívesen megbaszatná magát velem.

A gépen nem messze ültünk egymástól, mindketten a folyosó melletti széken, én jobbról ,3 sorral előttem ő balról. Mikor az italokat szolgáltak fel,akkor neki is rendeltem,és mikor megkapta,hátranézett,poharát meg emelve egy puszit küldött felém, és  megköszönte .
Az út iszonyatosan lassan telt,végig azon gondolkoztam hogy vajon milyen lehet egy ilyen kiéheztett nő az ágyban. Gondolom a férje sem sokat foglalkozott vele,inkább az italt részesitette előnyben. Vajon mióta nem volt rendesen megbaszva? Melyik típus lehet,az amelyik undorodik az órál szex gondolatától is,vagy a másik, aki el tud élvezni attól is hogy a száját telerakják gecivel? Szinte egész úton állt a farkam,majd szét feszitette a nadrágom.

A gép leszállt, és a terminalba vezető úton, direkt le lassított hogy utolérjem.
-Na ugye hogy nem is volt olyan vészes?
-Nem,de jobb lett volna ha mellettem ülsz, és fogod a kezem.
-Ha ott ülök nem csak a kezedet fogtam volna.
-Jajj hagyd már, nem kell neked egy ilyen vén szatyor.
-Itt nem az a kérdés hogy Te kellenél e nekem,hanem az hogy Én kellek e neked?
-Ezt csak egy módon derithetjuk ki. Itt lakom nem olyan messze. Üljünk be egy taxiba,és igyunk meg nálam még valamit. Persze csak ha nincs más dolgod.
Már a taxiban elkezdtem simogatni a combját, tetszett neki,mivel óvatosan kissé széjjeleb nyitotta a lábait, így a combja belső felét is elértem.
Tényleg elég közel lakott,körülbelül 15 perc után meg is érkeztünk.  Egy kellemes kis kertvárosi ház előtt állt meg a taxi.  Az udvaron áthaladva értünk a lakásba, a nappaliba vezetett.
-Helyezd magad kényelemben. Rögtön jövök. 
Kb 5 perc után jött meg, kezében két nagy pohár.
-A vodka narancs gondolom továbbra is megfelel?
-Tökéletes, ahogyan Te is az vagy.
Le ült mellém, szemeit lesütve kezdte el mondani.
-Nézd,nem akarom hogy azt gondold rólam hogy én egy olyan nő vagyok....
-Dehogy gon....
-Psszzt - tette az ujját az ajkamra- nem szoktam random pasikat felszedni,sőt semmilyen pasikat nem szoktam. Nekem hosszú ideig csak a férjem volt,és soha nem csaltam meg. Még azok után sem hogy inkább az italt választotta helyettem. Pedig nő vagyok. És szerettem a szexet, még akkor is ha férjem.... hogy is mondjam.... nem volt egy nagy szám az ágyban. Átlagos méret,hagyományos póz, és nem is birta sokáig. 25 év alatt egyszer sem nyalt ki. A szopásra azt mondta hogy csak a kurvák csinálják. Így meg elégedtem azzal amit kaptam . Aztán jött az internet korszak. Mindenhonnan ömlött a pornó.  Eleinte, nem is tudom,de azt hiszem hogy szégyelltem magamnak is be vallani hogy izgat amit látok. És kicsit irigykedve is néztem, hogy ott azok a nők úgy istenigazából meg vannak baszva. Vágytam rá hogy engem is orgazmusig nyaljon valaki,hogy a fejemet fogva dugja meg a számat, és tele engedjen gecivel. Kutya pózban akartam érezni magamban egy kemény, duzzadó faszt.
Már azt sem bántam volna ha az utcán meg erőszakolnak. Akár többen is. Sokszor sétáltam az utcán késő este egymagam,és arra vágytam hogy valaki vagy valakik be rángassanak egy kapualjba, letépjék a ruháimat, a földre térdeltetve felváltva nyomják a faszukat a számba. Szerettem volna ha arcon köpnek,felpofoznak, és miközben elmondonak minden olcsó szajhának, úgy szétbasznak hogy lábra sem tudok állni..... De persze ez soha nem történt meg,jó környéken lakom,sajnos, itt  errefelé nem járnak ilyen vagány srácok. Így a séta végén, lucskos pinával haza érve, kénytelen voltam magamon segíteni, hol egy tusfürdős flakonnal, hol egy méretesebb uborkával, vagy épp az ujjaimal... Hát ez lenne az én szomorú történetem. Mindezt nem is tudom miért mondtam el neked,talán azért....

A hallotaktól még keményebb lett a faszom,el sem akartam hinni hogy itt van előttem egy olyan nő akire már régen vártam. Aki nem megsértődik ha utasitom hogy szopjon le, hanem kifejezetten igényli is. Aki nem fintorog a gecitől,hanem azt várja mikor rakják tele a száját. Nem bírtam tovább. Döntöttem. Ha ennek a nőnek egy olyan pasi kell aki domináns ,akkor tőlem meg is fogja kapni. Fel álltam a kényelmes kanapéról, meg álltam előtte.
-Vedd le a felsődet ribanc. Szóltam rá parancsolóan
-Hogy mi? Nézett fel rám üveges tekintettel.
-Ne kelljen könyörögni!
-Mert különben mi lessz?
Ezaz gondoltam magamban,be indul a játék.  Láttam rajta hogy neki is tetszik.
-Különben rosszul is járhatsz. Bal kezemmel megfogtam az álla hegyét, kicsit megemeltem a fejét, és jobb kézzel lekevertem neki egy pofont.
-Na hadd lássam azokat a csöcsöket.  De már nem vártam meg hogy ő mozduljon, a dekoltázs két szélén megmarkoltam a blúzát, és egy határozott mozdulattal ketté téptem. Megtermett asszonyos mellei,azokkal a nagy barna udvarú bimbókkal,melyek olyan kemények voltak mint a kavics , ott ringtak előttem.  Meg fogtam a jobb bimbójat és elkezdtem erőteljesen csavarni.
-Vedd elő a faszomat,és kezd el verni.
Remegő kezekkel gombolta ki nadrágom, tolta lejjebb kicsit,boxeremből kihalászta a farkam .  Izgatottan fogta marokra,és lassan elkezdte rajta húzogatni a bőrt.
-Verjed,ne csak simogasd. Fogd meg azt a faszt rendesen . Köpjél rá. Ez az ,jól csinálod. Most nyisd ki szépen a szádat, és kezd el szopni a végét. Ízlik te büdöss kurva? Ez hiányzott?  Egy jó kemény fasz kellet?  Nyald végig, kapdbe a golyómat, szivjad.
Teljesen extázisban volt, mindent csinált amit csak mondtam neki. Én pedig élveztem a helyzetet. A farkamat teljesen beterítette a nyála. Egyszerűen imádtam a forró száját. De nem a szájába akartam elélvezni, így kb tíz perc szoptatás után  még egyszer lenyomtam a torkára, addig tartottam ott amíg már öklendezni nem kezdett,aztán kihúztam.
-Vetkőzz! Parancsoltam rá.
-Soha nem hittem volna ez ennyire jó. Kétszer is elélveztem . Mondta és közben teljesen meztelenre vetkőzött. Hanyatt fektettem a kanapén, egyik lábát fölrakattam vele a kanapé háttámlájára,másikat pedig le a földre. Így hatalmas terepszbe került. Gyönyörű kopasz pinája, csillogott a kifolyt nedvéssegtől. Nem bírtam ki hogy ne nyaljak bele. Szét húznom sem kellet,mintha önálló életet élne, úgy nyíltak szét ajkai. Körbe nyalogattom,ittam finom nedveit. Fogaimmal megkerestem dúzadt csiklóját és finoman megharaptam. Erre felszisszent. De nem hagytam neki időt,harapás után gyors nyelvjátekba kezdtem, aminek hatására elkezdte tekerni a csípőjét, igazította punciját a nyelvemre,mikor hol volt intenzívebb az élvezet. És én szorgalmasan nyaltam. Felnéztem és azt láttam hogy az egyik mellét gyömöszoli a szájába, és hatalmasakat nyögyve élvezi a kényeztetést.
-Ohhhh istenem,de jól csinálod. Fantasztikusan nyalsz, igen ott, most nagyon jó.....
Ahogy mozgatta a csipőjét fel le,egyszer annyira tolta fel hogy nyelvem a puncijárol a segglyukára csúszott. Oda is bele nyaltam. Teste megfeszült, két kézzel tartottam és már csak a seggét nyaltam. Remegni kezdett az orgazmustól. Két ujjamat a puncijába dugtam és finomkodas nélkül kezdtem el ujjazni. Éreztem hogy a harmadik ujjam is be fér. Tocsogott a pinája,és akadály nélkül ujjaztam immár három ujjal,közben a seggét nyaltam.
-Hány ujjadal baszol? Kérdezte hirtelen.
-Hárommal.
-Nagyon feszíti a lyukam,de a többit is akarom. Várj, megfordulok.
Abba hagytam a seggnyalást,és ujjaimat kihúztam belőle. Az egész tenyerem tiszta lucsok volt. Kutya pózban térdelt a kanapé mellé. Válla fölött hátra nézett, és csak annyit mondott.
-Ne kímeld.
Tudtam mit szeretne,de húztam egy kicsit.
-Monnd ki mit szeretnél. Hallani akarom.
-Perverz vagy..... azt akarom hogy nyomd az egész kezed a picsámba. Basszál meg a kezeddel. 
Tenyeremet végig simitottam punciján,majd ujjaimat kinyújtva lassan elkezdtem befelé tolni. Amikor teljesen befogadta a kézfejem, vártam egy picit hogy hüvelye hozzá szokjon, és csak ezután kezdtem el mozgatni benne. Visitott az élvezettől, kiabált hogy ne hadjam abba, meg hogy milyen régen vágyott már erre. Esküdözött hogy a kurvám marad örökre,és minden nap kiszopja a gecimet,csak ezt most ne hadjam abba. Nem is hagytam. Jobb kezem csuklóig járt a pinájában,bal kezem mutató ujját pedig miután benedvesitettem kissé, bedugtam a seggébe. Ahogy tágulni kezdett ,bedugtam még egy ujjam. Teste ismét remegni kezdett. Még egy orgazmus. Gondoltam magamban. Kihúztam kezem a pinájából és a nedvét a farkamra kentem, még egy kis plusz nedvesség nem árthat,így gyorsan becsúztattam a puncijába, semmi ellenállás,a kezem jól kitágította. De nem ez volt a cél. Hanem a segge. Seggbe akartam baszni. Punciból ki és már nyomtam is tövig a seggébe.  Fejét hátra emelve felorditott. Én ekkor bele markoltam a hajába, és izomból kezdtem el seggbe baszni.
-Ohhh egek,tényleg egy fasz van a seggemben,és mindjárt....ahhh.... élvezek...élvezek.... istenem, ne hagyd abba..... mooooost......ahhhhhh
-Igennn élvezz te mocsok kurva,én is jövök mindjárt.  Tele raklak gecivel...olyan jó a szűk segged....igen ,tekerd a csípőd, csavard ki a faszom.... ahhhhhhhh
Iszonyatos erővel tört ki belőlem,szinte bele robbantam a seggébe. Ahogy élveztem,és mozgattam még ki be a faszomat a seggében, a gecim lassan kezdett kicsorogni a faszom mellet. Isteni látvány volt.
Teljesen kifulladva rogytunk le a földre egymás mellé.  Nem tudom mennyi idő telt el mióta megérkeztünk,de kint már sötét volt. Sokáig feküdtünk egymás mellet,szótlanul cirógattuk egymás testét. Majd később egy frissítő zuhany után fel ajánlotta hogy maradhatok ha van kedvem. Volt kedvem. Sokat beszélgettünk az este folyamán. Kibeszéltük minden rejtett vágyunkat,amiket később meg is valósítottunk.  De az már egy másik történet


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (183)        Nem tetszik (97)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-12-05 17:10:41
Gyula
Nagyon jó volt!

2021-12-07 12:01:15
Egyfiatalsrac
Szivesen leveleznék hasonló korú hölgyekkel

2021-12-20 22:11:38
Vereskandúr
Ez egy piszok jó történet.


Ezt a szex történetet 16237 X olvasták el.