Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szüzességem elvesztése (1 srác írása)

Beküldő:Vitya94

20 éves koromig szűz voltam. Félénk voltam a lányok előtt, valamiért nem mertem megszólítani őket. Több lány is bejött nekem de egy kis bátorság hiányzott belőlem. Mikor befejeztem az érettségit 19 évesen, megpróbáltam kitörni lassan magamból. Vágytam már a puncira. Több csaj is bejött nekem, de az egyik elutasított mivel hogy idősebb nálam, a másik meg fiatalabb volt nálam 4 évvel ő még nem vette a lapot, illetve volt hogy megijedtem magamtól hogy túl jó a csaj hozzám képest. 20 évesen már cikinek éreztem hogy szűz vagyok. Próbáltam még a társkeresőt de akivel megismerkedtem túl messze volt tőlem. Aztán egy volt osztálytársammal kezdtem beszélgetni, sikerült egy találkát hamar összehozni. Leültünk, beszélgettünk majd elcsattant az első csók. Soha nem csókoloztam még. Jól esett. Összejöttünk. Másnap már a szex is szóba esett. Elárulta hogy volt egy rövid kapcsolata, elvesztette a szüzességét de a szex annyira nem esett neki jól az elöző barártjával, mert hosszú farka volt a srácnak viszont vékony. Sokszor nem érezte hogy benne van. Én elárultam neki hogy még sose voltam senkivel. Ledöbbent. Úgy gondolta hogy volt már pár élményem. Hétvégén eljött hozzánk. Délután kitárulkozott előttem, de a bugyit nem vette le. Gyönyörű volt. Sose láttam még csajt pucéran élőben. De szexre nem került sor. Azt akarta hogy simogassan csak, este meglep valamivel. Az arcánál kezdtem, majd egyre lejjebb. A mellei szép, gömbölyű formájuak. Puszilgattam. Beakartam nyúlni a bugyijába eleinte ellenkezett de végül megengedte hogy a punciját is simogassan. Remek élmény volt. Szőrős volt, nem borotválta le. Az ujjaim az ajkai közé kúsztak. Nedves volt. Olyat éreztem amit még soha. Lassan fel-alá jártak az ujjaim. Egyre nedvesedett. Beakartam csúsztatni az ujjamat a lyukjába, de azt nem engedte, mert azt nem szereti. Csak simogassam az ajkainál.
Megkértem hogy fogja meg a farkamat. Keményen állt. Lassan simogatni kezdte. Jól esett. Egy csaj húzogatja a farkamat. Nézte és közbe a kezével simogatta, húzogatta.
Fölé ágaskodtam, elkezdtünk csókolozni. Farkamat az bugyijához nyomtam. Akartam. Ahogy a bugyijához nyomtam, elkezdte a csípőjét mozgatni. Ő is akart engemet, de még nem ott és akkor. Akartam végre a farkamat egy punciba tenni. Vágytam rá. Hosszú ideig csak ingereltük egymást aktus nélkül. Este buliba mentünk. Indulás előtt lefürődtem, viszont gyorsan ki is elégítettem magamat kézzel, mert már nem bírtam a nyomást a gatyámban. A buliból éjfél után jöttünk el. Voltam már jobban is.
Bementünk a szobába. Megkért hogy csukjam be a szememet. Kezembe adott egy óvszert. Azt akarta hogy ő vegye el a szüzességemet. Csókolozni kezdtünk. Lassan lekerült a ruha rólunk. Ott volt előtten teljesen pucéran. Viszont annyira ki voltam éhezve rá, hogy besültem. Nem akart összejönni. Átölelt. Összebújtunk. Kicsit elvoltam kenődve. Az ágyban elkezdte a kezével a farkamat húzogatni. Próbált jobb kedvre deríteni. Sikerült neki. Elég merev voltam. Akartam őt, de ő csak óvszerrel volt hajlandó szeretkezni. Folyamatosan simogatta a farkamat. Megengedte hogy a bugyijába nyúljak. Tiszta csatakos volt. Csípője fel-alá járkált. Akartam hogy elélvezzen de nem szerette volna. Kívánt ő is de ő a biztonságos szexet akarta. Egy idő után már elég fáradtak voltunk, elaludtunk.
Reggel mikor felkeltünk, egymás szemébe néztünk. Érezte hogy merev vagyok odalent. Bugyiját lehúzta, majd a kezemet megfogta és azt akarta hogy izgassam a csiklóját. Körkörösen, lassan simogattam. A puncija nedves volt teljesen. A tegnap esti illetve a reggeli nedvei keveredte az ajkai között. Magára rántott. Tegyem be neki. Nem számított neki hogy nincs másik óvszer, anélkül akart engemet. Azt akarta hogy veszítsem el a szüzességemet. Próbálkoztam, de nem találtam lyukba, mire ő megfogta a farkamat, lyukra vezette és lassan húzott magába. Annyit kért hogy ne élvezzek bele. Amíg bírom, addig szexeljünk. Lassan elkezdtem járni benne. Nagyon jó érzés volt. Forró volt és nedves. Először van a farkam egy punciba. Isteni. Kicsit fokoztam a tempót. Kb 2-3 percig bírtam a menetet. Éreztem hogy már nem bírom sokáig. Kezdtem megfeszülni benne. Az utolsó lökés után kirántottam belőle és a hasára illetve a punci dombjára élveztem. Megkönnyebültem. Néztem a csajt ahogy pucéran széttárt lábakkal előtten van és tiszta sperma a hasa illetve a punci környéke. Fogtam egy zsebkendőt, letisztitottam róla magamat. Odabújtam mellé. Beszélgetni kezdtünk. Elmondta hogy most szexelt először óvszer nélkül, mivel az exének mindig csak óvszerrel engedte a szexet. Sose látott illetve érzett még spermát magán. Illetve meglepődőtt hogy ráélveztem, mert már azt hitte hogy belefogom nyomni. Nem haragudott volna meg ha beleélvezek.
Megköszöntem neki hogy nekem megengedte. Élveztem. Életem első szexuális élménye megvolt.
Összejöttünk. Hétvégente egyszer nála, egyszer nálam voltunk. Kiélveztük hétvégenként azt hogy hétköznaponként külön éltünk. Ja és óvszer nélkül, mert úgy élvezetesebb mindkettönknek. Eleinte ráélvezve, majd miután elmélyült a kapcsoltunk, akkor már megengedte hogy a puncijába is elélvezzek.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (30)        Nem tetszik (13)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-12-03 08:57:27
Tatami
Ne haragudj nagyon gyenge!


Ezt a szex történetet 5328 X olvasták el.