Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Örömanya és a fotós

Beküldő:Ákos

Esküvői fotósként Rita és Csaba nagy napját örökítettem meg ezen a szombaton. Kora reggel Rita készülődésével kezdtük a napot. Kis faluba lakott a menyasszony. Megérkeztem, becsengettem. Egy középkorú 50-es hölgy jött ki nekem kaput nyitni.

Bemutatkozott - Szia, Tünde vagyok, Rita anyukája. - Meglehetősen csinos érett nő volt. Fekete rövid kleopátrás haj, bevasalva az esküvőre. Frissen kozmetikázva az arca. Látszott, hogy odafigyel magára. Testre viszonylag alacsony volt, picit húsos, kerekebb teltebb fenékkel és egész nagy mellekkel. Kreol bőre volt. Pedagógus, a szakmája, pontosabban óvónő.
Beinvitált, kérte üljek le, Rita nemsokára jön, csak még a mosdóban volt. Leültem. Amíg vártam Tünde fel alá szaladgált a lakásban készülődve. A lépcsőn fel és alá. Ekkora lettem figyelmes rá, hogy a bő felsője alatt egy igen szép pár mell található, ami fel-le mozgott a lépcsőfokok mentetételénél. Ami még szemrevalóbb volt, hogy nem volt rajta melltartó, hisz a mellbimbói igen csak kirajzolódtak a pólóban.
Megjött az ara, én vele el is kezdtem a munkámat és lefotóztam, ahogy készülődik, aztán irány az esküvő.
A szertartásnál láttam, hogy Rita apukája egy másik nővel jött az esküvőre. Ekkora tiszta volt, hogy a szülei elváltak. Az anyukája egyedül volt és nem volt párja.
Az esküvő egy szép hotelben volt a közeli városban. A vacsora végeztével beindult a buli. Mindenki táncolt. Kimentem picit levegőzni, egész fülledt meleg volt bent. Nagy mosollyal és picit zihálva megérkezett mellém Tünde, egy pohár roséval a kezében.
Tünde: Megszólal: - Ezek a fiúk, egész este nem hagynak ülni, mindig táncolnom kell velük :).
Én: Nem csodálom, hisz nagyon jól táncolsz! - mondtam neki.
Tünde: Ó ugyan, csak Rita küldi rám őket, hogy ne érezzem magam egyedül, meg, hogy István (volt férje) előtt ne mutassam magam elhagyatottnak.
Én: Nincs most valami pasi? Olyan csinos vagy! Tuti van valaki!
Tünde: Ne viccelj! Az én koromban már ez nem így megy!
Én: Miért? Hogy megy? Kedves vagy, dekoratív, kellemes a hangod. Tuti könnyen szereznél valakit.
Tünde: Aranyos vagy! Azért megsúgom, itt ez a sok fiatal pasi és jól esett, hogy foglalkoztak velem. Már mint nem úgy, de azt se bántam volna. - nevetett egy nagyot és megfogta a vállam, közbe pedig belehörpintett a roséba - Na jó, tudom! Öreg vagyok én már, az ilyen fiatal pasik nem egy 52 éves nőt akarnak... ágyba vinni. - Majd ahogy ezt kimondta, mint aki elszégyellte magát elfordult és elindult be. Megfogtam a karját és megkérdeztem:
Én: Ne mondd, hogy nincs itt olyan, aki ezt a vágyad teljesítené?!
Tünde: Na de kérlek! A lányom és a férje barátai! Nem fognak ilyet tenni!
Én: De van itt más aki igen!
Tünde: Kire gondolsz?
Egy szájhúzással és mosollyal jeleztem neki, hogy én szívesen vállalnám ezt a szerepet.
A szájához kapott és befogta, közbe boci szemekkel nézett rám, majd felnevetett: - Ne viccelődj, mert komolyan veszem!
Én: Percig sem!
Én: Éjfél után végzek és utána találkozzunk a szobádban! - majd megsimítottam a kezét
Tünde zavarában csak annyit mondott: jó! - mosolygott és csillogott a szeme.
Az esküvő végeztével elbúcsúztam Ritától és Csabától, kipakoltam. Ahogy kész voltam felmentem az örömanya szobájához. Vártam 10 percet. Aztán gondoltam úgy sem jön el, amikor megjelent Tünde. Mosolygott. Odajött. Nem szóltunk egy szót sem. Kinyitotta az ajtót. Bementünk. Felkapcsoltuk a kis éjjeli lámpákat. Nézed rám, mosolygott és annyit mondott: nem vagyok normális! A fiam lehetnél! - Finoman közel húztam, játszadozva az orrunkkal. Megfordítottam és finoman, de mégis erotikával tele nekinyomtam a falnak és vadul csókolózni kezdtünk. Simogattuk egymást. Felhúztam a felsőjét, leraktam a kanapéra és elém tárultak az óriási mellei. Egy elegáns, de finoman csipkés fekete melltartó volt rajta. Elkezdtem csókolgatni. Közbe hátul kikapcsoltam és immár teljes pompájában láthattam őket. Gyönyörűek voltak. Tudom, hogy sokan nem szeretik, de számomra a nagy mellbimbók nagyon izgatóak, neki pedig szép nagyok voltak.
Én: Ezt már láttam ma. ? mondtam neki. Elvörösödött és megkérdezte, hogy:
Tünde: - Tessék?
Én: Ne viccelj! Egész reggel a felsőd néztem, látszott, hogy nem vettél fel melltartót.
Majd fogtam és belekezdtem a habzsolásba. Nagyon finom puha, de még meglepően feszesen álló mellei voltak. Nyaltam, faltam.
Elindultam lejjebb. Letoltam a szoknyáját. Egy egyszerű fekete bugyi volt rajta. Lehúztam azt is. Mikor húztam megfogta a kezem és ezt mondta:
Tünde: Évek óta nem voltam senkivel! Ezért nem készültem arra, hogy most? ugye érted?
Én: Nem baj! Engem nem zavar.
Lehúztam és egy csodálatos csillogó punci tárult elém. Picit szőrös volt, de a bikini vonalnál rendbe volt tartva. Látszott, hogy nagyon izgatott, mert csillogott már az egész szemérem ajka és hüvelyből már gyöngyözött a nedvesség.
Tünde: Kérhetek valamit?
Én: Persze! Mit szeretnél?
Tünde: Soha senki nem nyalt még! Megtennéd, hogy??
Mosolyogtam egyet és elkezdtem csókolni a combajit. Megfordítottam és ledöntöttem az ágyra. Felhúztam a térdeit és elkezdtem kényeztetni, amit egyre erősebb zihálással köszönt meg. Az ujjaim és nyelvem játéka elrepítette a gyönyörhöz és remegve mondta:
Tünde: Akarom a farkad!
Felült kigomboltam neki a nadrágom és a kezébe vette a farkam.
Tünde: Istenem végre!
Majd elkezdte nyalogatni a makkom. Utána pedig kőkeményen elkezdett szopni. Tempósan, bőnyállal. Azt sem tudom hova kapjak olyan jó volt. Nemsokkal utána mondtam is neki, hogy:
Én: Nem bírom! Akarlak!
Hátradőlt az ágyon és azt mondta:
Tünde: Gyere! Dugj meg!
Elindultam felé! Megálltam és megkérdeztem:
Én: Húzzak gumit?
Tünde: Ne viccelj! Ennyi idősen élvezni akarom a szexet!
Nekem sem kellett több. Misszionárius pózba kezdtük. Csodálatosan szűk volt. Érezhető volt, hogy rég nem dugott, mert mint egy 18 évesnek olyan volt a puncija. Nagyon élveztük.
Váltottunk lovaglóba. Ahogy rám ült és fel-le mozgott, nagyon szexi ringtak a mellei. Markoltam és nyaltam a szép nagy mellbimbóit ő pedig zihált egy hangosabban.
Megkértem, hogy váltsunk kutya pózra. Így is lett. Hátulról kezdtem el egyre ütemesebben pumpálni. Itt mint ha valami kattant volna Tündében. Hátra szólt:
Tünde: basszál, ahogy csak bírsz!
Én megfogtam és úgy magamra húzta, hogy éreztem, hogy a kupakom dörzsöli a kis ?szilva magját?. Magamra húztam, jobb kezemmel rámarkoltam a mellére a ballal a nyakára és elkezdtem nyomni tövig neki.
Ömlött rólunk a víz. Megszólaltam:
Én: Nem bírom! El fogok menni!
Tünde: hmmm
Hátra nyúlt, megfogta a fenekem és elkezdte nyomni ő is. Egyre keményebben pumpálta magát rá. Hátra hajolt és ennyit mondott:
Tünde: Gyere belém!
Nekem sem kellett több. Maximumra kapcsoltam, mint ha életem múlna rajta pumpáltam és így lett végem benne.
Tünde előre rogyott, mellkasára, de a pucsító kutya póz megmaradt. A sejtelmes fényekben látszott, hogy folyik ki a puncijából a forró spermám. Ő meg csak ennyit mondott:
Tünde: életem legjobb dugása volt ? és nevetett
Ezután rendbe szedtük magunkat és elbúcsúztunk. Azóta is életem legjobb élménye volt.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (121)        Nem tetszik (29)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-11-04 10:09:40
Szabigabi
Kár hogy csak 50éves. Lenne 85, a tatami baszná


Ezt a szex történetet 10233 X olvasták el.