Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A szomszéd bácsi 2. rész

Beküldő:Dorcsi


Józsi bácsi másnapra intézett egy időpontot egy nőgyógyász magánrendelésére. Mint kiderült régi cimborája. Meglepődtem, hogy milyen nyíltan elmondja neki, hogy az osztálytársam a seggembe élvezett és utána ő is többször megdugott, ezért szeretnénk esemény utáni tablettát és ha lehet fogamzásgátlót. Kérte az orvos, hogy vetkőzzek meztelenre és feküdjek fel a vizsgálóasztalra. Megmutatta, hogy most egy kacsát helyez fel és kicsit hideg lesz. Józsi bácsi végig mellettem állt. Mindent rendben talált. Kihúzta a kacsát és meglepődtem, hogy helyette betolta a farkát. Józsi bácsi simogatta a fejem.
- Minden rendben kicsim. Élvezd!
Majd ő is elővette a merev faszát hozott egy fellépőt és a számba adta a faszát. Nyomta keményen a számba úgy mint előző nap. A doki keményen pumpálta a pinámat, közben izgatta a csiklómat. A kettő együtt gyors orgazmushoz vezetett. Utána helyet cseréltek és a doki jött a számba, Józsi bácsi pedig a seggemet kezdte el dugni. Addig csináltuk így míg Józsi bácsi könnyedén dugta a seggemet. Levettek a vizsgálóasztalról, Józsi bácsi lefeküdt a földre és beleültettek a farkába. A doki nyomkodott rá egy darabig, majd előre dőltött és elkezdte a seggembe benyomni. A két fasz bennem a fellegekbe repített. Addig basztak így míg el nem élveztem, majd iszonyatos tempóra váltott mindkettő. Azt hittem szétszakadok. Tele verték mindkét lyukamat forró gecivel. Visszatettek a vizsgálóasztalra és alám tettek egy üvegedényt. Abba kellett kipréselnem a gecit magamból.
- Idd meg szépen csillagom! Hozzá kell szoknod a geci ízéhez, mert velem sokat fogyasztasz majd belőle.
Engedelmesen elkezdtem inni. Nem esett jól, de látam hogy őket feltüzeli. Hagytam a szám szélén kifolyni kicsit, ami végig csurgott a testemen. Egyből kaptam a számba a faszt. Felváltva szoptam őket. Mikor teljesen beindultak egymás ellen rángatták a fejemet a faszukon. Kapkodtam a levegőt ahogy csak tudtam. Először a doki élvezett el. Erősen rászorította a fejemet a faszára és a torkomra élvezett. Józsi bácsi vette át a számat. Nyomta ahogy csak tudta. Ő viszont kikapta a számból a faszát és az arcomra és a mellkasomra spriccelt. Megtörölgettem magam és felöltöztünk.
- Csinálunk majd egy vérvételt a fogamzásgátlóhoz. Viszont még akkor is kell egy darabig védekezni. Rendszeresen hozd el Józsikám a leányzót vizsgálatra, aztán lekezeljük. Ezt a tablettát most vedd be és két hét múlva gyertek vissza kontrollra. Egy élmény volt Dórikám!
- Hát még nekünk!-mondta Józsi bácsi
Remegő lábakkal távoztam. Rendesen megkúrtak.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (206)        Nem tetszik (92)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 19058 X olvasták el.