Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Feleségem és sógornőm

Beküldő:Norbi


Othon voltunk a feleségemmel, a teraszon iszogattunk,mikor megjelent  sógórnőm. Nem lepődtünk meg,megszoktuk már hogy lehetetlen időpontokban toppan be. Úgy tudtuk hogy randira megy egy ujjab iszonyat jó pasival. Mindig össze szed valami iszonyat jó pasit,akiről a végén mindig az ellenkezője derül ki,de ezt is megszoktuk már a Riától.
Jó kapcsolatban vagyunk, nincs álszent prűdség,sokszor el meséli a nővérének hogy milyen kalandokban volt része  és az sem zavarja hogy én is hallom. Folyamatosan szívjuk egymás vérét. Nem volt ez másként most sem, egy helló szia,puszi-puszi után gyorsan oda is vágtam neki hogy
-Na mi van,nem nyűgözte le az isteni szopó technikád a szuper pasit?
-Ne szivass már, totál ideg vagyok. Inkább tölts nekem is valamit.
Kuncogtam magamban,és be mentem a konyhába hogy hozzak neki is egy poharat. Kifelé jövet hallom ahogy nagy hévvel magyarázza hogy a szuper pasi annyira szuper volt hogy hiába szopta,annak nem állt fel a farka. Pedig az én kis sógórnőmre külsőleg sincs semmi panasz. Szép arc,vállra hulló haj,az átlagosnál nagyobb mellek,kerek fenék. Kiköpött mása az én drága feleségemnek. És az ágyban is oda teszi magát.  Ezt onnan tudom hogy megvolt egy két barátomnak, akik tényleg ódákat zengtek a szopó technikájáról. Nekem eddig még mef sem fordult a fejemben hogy kikezdjek vele,othon megkaptam minden jót. Na meg persze úgyis hamar kiderült volna,mert olyan lepcses szájú hogy tuti beárult volna. Az meg nem hiányzott.
Szóval jövök kifelé a pohárral és halgatom hogy mit mond,nevetve mondom neki hogy akkor mégsem vagy olyan nagy franc ha nem tudtad felszopni.
-De igenis olyan nagy franc vagyok,és ha nem lennél a sógorom meg  is mutatnám.
-Hát akkor mutasd meg. Vágott közbe a feleségem. Amire mind a kettőnknek tátva maradt a szája.
-Most meg mit bámultok. Annyit vagánykodik itt folyton hogy mostmár én is kíváncsi vagyok mi ez az extra nagy szopó tudomány - mondta Andi, a feleségem.
-Te be vagy rúgva. Azt akarod hogy előtted szopjam le a férejed faszát?
-Miért ne?
-És te addig mit csinálsz? Elmosogatsz?
-Azt bízd csak ide.
Bevallom kezdett izgatni a dolog. Volt már téma hogy ki kellene próbálni hármasban de valahogy soha nem alakultak úgy a dolgok. Azt is megbeszéltük hogy nem feltétlenül egy másik faszi lenne az ideális, ugyanis páromnak vannak biszex hajlamai, csak elmondása szerintem soha nem volt mersze megtenni.
-Hát akkor adjuk meg a módját rendesen, menjünk be szépen a lakásba,ott sokkal kényelmesebb lesz.
A lányoknak is tetszett az ötlet, megfogták poharaikat, és követtek ,be egyenesen a hálószobába. Én háttal az ágyra dőltem.
-Javaslom hogy vetkőzzünk le mind,úgysem sokáig kellenek már a ruhák,kuncogott a feleségem. Így is tettünk. Egy pillanat múlva ott állt előttem két bombázó, teljesen meztelenül. Meg akartam őket érinteni, de Ria ledobott az ágyra.
-Na most figyelj kisapám.  És már tövig be is nyelte félmerev faszomat. Le engedte egészen a torkáig, közben a nyelvével körözött rajat, néha kidugta a nyelvét és a heréimet nyalogatta,de közben egy percre sem engedte ki a szájából.  Egy pillanat alatt kőkemény lettem. Igazi mélytorkos,pornós szopás volt. Csorgott a nyála,le a zacskómon, egész a segglyukamig. A feleségemnek is nagyon jó a technikája,de bevallom ilyet még ő sem tud. Ezidáig háton fekve élveztem a kényeztetést, de most derékbol megemelkedve, a könyökömre támaszkodtam. Látni is akartam ezt a csodát. Fel sem tűnt hogy Andi mikor mászott Ria mögé, és csak most vettem észre hogy ő sem tétlenkedik. Szét húzta Ria seggét és ugy nyalta punciját. 
-Még  mindig kételkedsz?  Most először engedte ki a szájából a faszomat Ria.
-Soha többet nem szekállak ezzel. Istenien szopod a faszt. Látszik hogy élvezed.
-Tudod mit élvezek még? Azt mikor egy méretes fasz megbassza a számát. És a végén tele veri gecivel.
-Verd be neki kedvesem,tömd tele fasszal a száját a kis kurvának. Én pedig elvezésig fogom nyalni a pináját. Gyere hugi,ülj a számra.
-Csak ha a seggemet is jól kinyalod és megujjazod, kacsintott rá Ria.
Andi a hátára feküdt, a húga pedig fölé terpesztette lucskos, kopasz pináját. Rögtön nyalni kezdett. Cuppogot a nedves pina. Ria elé álltam, megfoogtam a fejét kétoldalról,és tövig bevertem a szájába. Fúldokolva nyelte a faszomat, de nem érdekelt, basztam keményen. Csorgott a nyála,le az állán a melleire. Ekkor a seggembe markolt,azt gondoltam ez már sok lessz neki,de ehelyett mégkeményebben húzott . Hát jó,gondoltam magamban. Most megkapod te kis kurva. És elkezdtem izomból baszni a száját. Lehunyt szemmel,hörögve élvezte. A melleit markolta,és mozgatta csípőjet kedvesem arcán. Lenéztem és láttam hogy Andi keze ütemesen mozog a fenéknél. Aztnem láttam hány ujja van bent,de sejtettem hogy egynél több.
Lassan a vége felé közeledtem,az orgazmus előtti pillanatban teljesen Ria torkára nyomtam a faszom és úgy kezdtem el spriccelni a forró gecit a szájába. Hatalmas mennyiséget produkáltam, de ő csak nyelte és nyelte. Vonaglani kezdett egész teste. Tudtam hogy most élvez el.
Mikor remegése alább hagyott ,le szállt nővére arcáról, és gecis száját az ő szájára  tapasztotta. Majd miután vége lett a nyelved csóknak, mellé feküdt, átölelte és csak annyit mondott hogy
-Hát ez nagyon jól esett.
-Örülök hogy tetszett,de az este még csak most kezdődik


Ha érdekel valakit,folyt.köv.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (256)        Nem tetszik (135)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-10-27 01:23:14
XL
Szia. Igen érdekel a folytatás.

2021-10-27 03:32:56
Sasó Le Pipa
De le pipáznék valakit befüvezve

2021-10-30 12:34:05
Peter
Igen nekem tetszett. Folytasd!!!

2022-12-19 11:13:31
Saso Le Pipa
Le cummantottam 4 faszt egyszer 1 bulin


Ezt a szex történetet 21057 X olvasták el.