Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex a szomszéd asszonnyal 6l

Beküldő:Tatami

Gyorsan levetkőztünk máris hozta a hűtőből a piát így volt időm gyönyörködni csodálatos meztelenségében. Ültünk egymás mellett ment a csókolózás, simogatás alaposan fölizgattuk egymást.
-Gabi olyan sokszor éreztem már mikor elélvezel de még soha nem láttam. Nagyon kíváncsi vagyok rá hogy milyen látvány lehet.
-Kati csak nem azt akarod hogy egy ilyen gyönyörű nő előtt kiverjem a helyett
hogy jól megbasznám?
-Jaj dehogy édesem. Egészen másra gondoltam.
Bementünk a szobába leült az ágyra és arra kért hogy álljak elé.
-Drága kis szeretőm. Most leszoplak és mielőtt elélvezel vedd ki a számból. Látni akarom ahogy jön belőled a geci!
Már be is kapta és mozgatta a fejét közben a melleit fogdosta másik kezével a gyönyörű combjai között matatott. Istenien csinálta éreztem hogy nemsokára kész vagyok, kivettem a szájából rámarkolt és elkezdte kiverni.
-Jaj Katikám...aaahhh de jóóó...mindjárt meglátod amit szeretnél...mooost...aaahhh...
A gecim vastagon szétterült a nyelvén miután elapadt a forrás újra bekapta és finom kis szívásokkal az utolsó cseppeket is megszerezte és lenyelt mindent.
-Óh drágám de jó volt látni ahogy ömlött belőled egyenesen a számba még izgatóbb mint a képeken pedig azok is jók.
-Dugd az ujjaidat a számba te szépasszony amik a puncidban voltak.
maszti közben.
Nyalogattam, szopogattam a pinamézes ujjait aztán melléfekve megkérdeztem nincs-e lelkiismeret furdalása mikor csalja férjét.
-Miért lenne édesem? Neki sincs mikor a fürdőszobában veri a faszát és biztos hogy nem rám gondol közben hiszen engem megbaszhat amikor csak akar. Tehát ő is megcsal, félrebaszik még ha csak gondolatban is. Sokszor kilestem már a kulcslyukon keresztül de a lényeget nem láttam csak azt hogy mozog a keze egyre gyorsabban aztán fölnéz a plafonra és nyög egyet.
-Milyen képekről beszéltél amin láttál pasi elélvezést?
Benyúlt az éjjeli szekrény fiókjába és egy elég vaskos színes magazint vett elő aminek már a címlapja is figyelem felkeltő volt. Egy nő kutyapózban az ágyon egy pasi meg mögötte térdelt teljesen nyilvánvaló hogy basztak.
-Fogalmam nincs honnan szerezte (akkoriban ez még csak illegálisan volt beszerezhető)de míg végignéztem háromszor nyúltam magamhoz. Pár napja kerestem valamit és akkor találtam rá. Ha te akarod lapozgatni ne nyálazd az ujjad mert néhány lapot elég nehéz volt szétválasztani.
Elkezdtük a lapozgatást különböző pózok, nagy élvezések néhány oldal után már alaposan fölizgultunk Kati hanyatt feküdt, széttárva a gyönyörű combjait.
-Gyere édes ne várass tovább! Azonnal gyere belém a faszodat akarom basznom kell most rögtön. -Óhhh...igen...így...nyomd belém tövig...jaj...nagyon akarom Gabi...basszál meg...igen édesem...nagyon jól csinálod!
-Kati te egy igazi szex istennő vagy csodálatos érzés veled kefélni nyalni, baszni a csodás pinádat.
-Csinálj velem amit csak akarsz édes én a tiéd vagyok. Csak egyedül veled érzem magam kurvának a másik két szeretőmnek nem vagyok az. De neked igen basszál szét édesem de nagyon...dugd, keféld, farkald meg a ribancodat...jaj...jaj...nagyon...jóóó -Megteszem amit kérsz szétbaszom a csodás pinádat de ezzel még nincs vége...aaahhh...még maradok nálad, veled nagyon kívánlak te drága.
-Ahhh...hallani akarom...mond ki...!
-Te kurva imádlak, szétbaszlak kellesz nekem ringyó. Igazi ágyba való szajha vagy te erre születtél hogy televerjék a szép szőrös pinádat.
-Akkor gyere élvezz belém kell a gecid a pinámba...óóóhhhh...!
Én hatalmas nyögések közben pumpáltam tele a pináját és nagy élvezettel hallgattam a sikítozását.
Nincs még vége de a folytatás a hozzászólásokon múlik.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (57)        Nem tetszik (34)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9296 X olvasták el.