Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Lakásfelujjitás az Ismert politikussal

Beküldő:Töki anyósa

Egy szikkadt nyári napon budapest mocskos sikátorait járva láttam meg először. Épp ki baszot mérges voltam mivel tócsába léptem és beázot az olcso kínai cipőm. Csak úgy cuppogott benne a víz miközben megpillantottam a politikus álságos fejét a plakáton.

De abban a pillanatban kiment a fejemből minden idegesség, és csak arra gondoltam, ÚRISTEN!! egy igazi mocskos, gerinctelen, nárcisztikus politikus! Mégis valami paradoksz módon elöntött a vágy, hogy megszerezzem magamnak ezt a FÉRFIT. Egy igazi FÉRFI, egy mindenre elszánt kéjkan, aki ahogy a politikában, az ágyban is MINDENRE képes. Azon a napon kesztem el a tervem szövögetni hogy a szeretőmmé tegyem ezt a szotyiköpködő gazembert. Rögtön meg kellett álnom egy kis ujjazásra.

Tudvalevő én azért mentem fel vidékről pestre mert a lakásunkban kissé eluralkottak az ótvar állapotok egy ideje a vejemre meg nem számíthatok olyan töketlen. A lakásunkat már rég fel kellett volna ujitani, így ugyanis csak a szomszéd Pista járt át rendszeresen megbaszni engem. A ő fasza pedig büdös és ápolatlan volt én meg valami ínyecségre vóltam éhes. Valaki olyanra, aki a végletekig képes elmenni a baszásban is. A FÉRFI, akit kipécéztem magamnak aszonban igen gazdag volt így bármijen nőt mekkaphatott ha akart, a natúr bájaimmal nem sokra mennék. Valamit ki kellet találnom, nem bírtam ki, hogy ne érezzem azt az erős pöcsét a kezeim között valamikor. És akkor felvillant a isteni szikra, egy gyáva zsarolóvá kell válnom!! Nem élvezhetek egyedül otthon a beszédeire vagy titokban a nyílvános szónoklatain a tömegben megbujva.

Szóval elösször is ki öntöttem a lucskos pocsoja vizet a cipömböl. Valahogy rá kell vennem, hogy az enyém lehessen, akár erőszakkal is! Mivel azér bennem volt a vidéki vér és mint montam, igen szikkadt nap volt hetek óta nem esett, betértem egy presszóba inni a Jézus véréböl. Reménykettem benne, hogy segít gondolkozni, bár nehezen tudtam a politikus pöcsén kívül másra gondolni. Épp kihoszták a felest mire meglátok egy munkás embert tőllem balra épp képeket néz a telefonján!! Ez az! A képekkel megszerezhetem magamnak a férfit. Kise fizettem a piát csak úgy rohantam ki a bárszéken tócsát hagyott a benedvesedett csipkés bugyogóm. Megnéztem a naptáramba (ahol a politikus összes beszédének időpontját leírom) hogy mikor van alkalmam találkozni vele. IGEN! Ma délután utca fórumot tart ez a csödör. Ez az egyetlen eséjem, meg kell zsarnolnom a képpel.

Mire oda értem már nagy tömeg volt, fél tucat ember állt egymás mellet. Hirtelen elfogott az irigység. Ő csak az enyém és senki másé! Alig tudtam kivárni a hosszu perceket amig megérkezett, kopasz, kreolbörű, két ajtós szekrény börtöntöltelék cigány testőrei között. Bár mondhatom, az ő koszos testükről is beindult a fantáziám... de a tervemre kell koncentrálnom. Kezébe vette a mikrofont és elkezdte hótt unalmas szónoklatát az Európai Unió demokratikus működését biztosító nemzetközi fékek és ellensúlyok rendszerét megreformáló hágai bizottság megalapításáról. Maga a beszéd untatott, de izgató is volt. Minden szavára mutató ujjammal mélyebben bányásztam bele göndör fekete szőrű tapasztalt puncimba. Minden szavára lázbajöttem, nem lehetett mit tenni, meg kell tennem!

Mindenki felállt és elénekelte a Himnuszt. Én kihasználtam a alkalmat és mintha autó grammot kérnék odasomfordáltam hozzá tömegben. A himnusz közben odakiáltottam neki: Akarom a tested te csődör! Kis fekete cápaszemei zavartan összehuzodtak amikor megpillantott majd távolodni kezdett diszkréten. Gyorsan kellett cselekednem: megtettem amiről már rég fantáziáltam! Nagy talpas léptekkel megindultam felé és egy mély dohányos horkantás után igazi borsodi anyós módján leköptem a gucci öltönyét. Felindulva figyeltem ahogy a köpés szép lassan csordogál öltönyén... de ez nem volt elég! Házsártos hangon ráripakodtam és el akartam venni a karóráját is. Ez már neki is sok volt. Te mocskos cigányasszony mondta, takaroggy innen vagy kidobatlak a gorilláimmal vissza a nyóckerbe. Erre vártam: már kattant is a fényképezőgép és elkészült a fénykép amit ezúttal nem kizálóag önkielégítés céljából készítettem. Idefigyelj te rémisztő oszichopata mondtam én, ezen a képen rajta van hogy Raszista cigánygyűlölő mondatokat mondasz, most azt kell csinálnod amit parancsolok. Elképedt, de gyorsan belátta, hogy nincs más lehetősége. Tájékoztattam a lehetőségeiről és megbeszéltük hogy lakás felujjítás céljából el látogat hozzánk és hozza a két kan testőrét is akik majd maltert kavarnak. Belement, mert még jó képet is festett ezzel megáról, hogy segít egy elesett anyósnak.

Szia Töki! köszöntöttem vejemet mikor beléptem a ajtón (ez ijen családi bece név volt köztünk). Amikor beléptem a házba majdnem megis botlottam. Egy régi haszontalan japán szönyeg úgynevezet Tatami volt ott amit már folyton ki akartam dobni eddig is. De a koszos lakás és a szőnyeg nem ronthatta el a kedveme, ugyanis vártam ma egy vendgéget .

Vejemről tudni érdemes hogy a kapcsolatunkban szerepet kapnak az extrák is. A mai alkalom cseppet sem zavarta, mert máskor is vele együtt legalább három férfi nyalja a seggemet és a puncimat egyszerre. Miután végeztek épp ő volt az aki meg tisztogatta őket és ezt megtiszteltetésnek vette. Én is szerettem nézni a tucatnyi mesztelen férfit amint a vejem kezei között vannak. Szóval ma is montam neki előre hogy készítse elő a szerszámokat és hívja át a kőműves Szmisányit mert rendbetesszük a házat. Rég voltam ennyire motivált ahogy keféltem a lucskos szivaccsal a polcok síkos felületeit.

Egyszer aztán megérkezett egy fekete terepjáró, a politikus az anyósülésen ült benne. A szokásos fekete öltönyében volt, a szokásos marcona testőrei kíséretében.Röktön leesett nekem hogy miért arra az ülésre ült, te kis huncut gondoltam. Tudtam, hogy ő is ugyan annyira vágyik rám, mint én rá. Töki tölcs már ki hármat a kevertből az Úrnak! kiabáltam a konyhába vejemnek. Bár sajnos csak ocska italaink voltak otthon, biztos voltam benne, hogy máshogy kell kilégítenem a rangos vendégem. Vastag és kemény szerszámokat hoztak amik jól bírták a terhelést, jól meg fognak izzadni a használatukban, mosolyogtam.

Pár kupica házi pálinka után beindultak a férfiak. A kanom öltönyben kezdte el kicsatolni méretes szerszámosládáját. Olyan papagájfogót vettelő belőlle hogy sokat látott szám is nagyra tágult. Ezekhez a csövekhez ez kell, kacsintott, úgy meg kell tekerni őket hogy nyikorogjanak. Levitt engem a pincébe ahol a bojler van és keményen megrakta a masinát. Ritmikus mozdulatai benedvesítették a tartály gömbölyű testét, és a menet vége nagy fröccsenéssel zárult. Ismét volt víz a lakásban!! Hát mondom ez csúcs. Végre tudok lefürdeni. Be is ültem a kádba míg mellettem Töki a villanyt szerelte. Kicsit kifröcsköltem a vizet így nem, csoda hogy a hülye vejemet jól megbaszta az áram. Olyan alaposan megbaszta hogy utána a földön feküdt és csak ziháltan lihegett egy negyed óráig. Nem semmi volt.

Kiléptem a nappaliba egy szál fürdőköpenyben. A tagbaszakadt cigány őrök éppen ketten estek neki az ajtónak. Egyik a egyik másik a másik oldalról tömte a lyukba merev csavarhúzóját. Lekapták a kilincset majd egy új zárat erőszakoltak bele a deszkába. A végén bekenték olajjal és a síkos lyukba vagy háromszor megforgatták az új kulcsot, ami vagy 18 centis volt. A füllett erotikától majd a fejembe szállt a vér. Mint kiderült ez csak a Szmisányi miatt volt aki benyugtatózta a piákat. Mind kifeküdtünk és a Szmisányi jól megbaszott mindenkit amíg ki voltunk ütve. Hát így történt a lakásfelujítás vejemmel és egy Ismert politikussal. Apósom ébresztett fel minket aki átjött húslevest hozni. De először ő is megszopatott minket aztán felpofozott hogy most már ébredjünk fel mert bekapcsolva maratt egy furó gép és fogyasztya a áramot pocsékba. Kikapcsoltuk és megettük a zsíros húslevest én kiszopkodtam a csontokból a velőt.

Ha tetszett a történet akkor nemsokára jön a második része, ami arról szól hogyan segítettem a Politikust megnyerni a önkormányzati választásokat!!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (5)        Nem tetszik (5)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-10-11 09:10:14
Machoman
Nagyon jó a sex történet most értesített töki smsben! A feleséged mit szólt? Miko lesz folytatás? És a traktorista?

2021-10-11 09:56:27
Zotya
Azért a japán szőnyegen egy két 80 éven nagyit megbaszhattak volna. Amúgy zseniális.

2021-10-14 10:22:40
Twitterapuka
Mi ez verjem a szádba, elbasztam az időmet erre a szarra

2021-10-14 10:29:06
Tinder Drománó
Szerintem töki 99% gyurcsány amúgy


Ezt a szex történetet 1480 X olvasták el.