Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Unokatestvér... újratöltve

Beküldő:Lali


Nagyjából 15 év telt el azóta, mióta Zsófival, az unokatestvéremmel viszonyunk volt. (az első alkalmat már megosztottam itt)
Azóta mindkettónkkel ezer dolog történt. Szakitasok, szerelmek. Most is mindketten hosszú párkapcsolatban élünk. De valahogy újra szikra lobbant közöttünk. Egy átlagos családi ebéd közben történt, hogy újra és újra őt néztem, kerestem a tekintetét. Nagyon csinos volt és valahogy aznap olyan kisugárzása volt, hogy elkezdtek feltörni az emlékek. Persze mindkettőnk mellett ott ült a párja is. Ki akartam deríteni van-e esetleg Neki is hasonló érzése ismét. Úgy döntöttem kivárom az alkalmat és melléülök beszélgetni, aztán kiderül a reakcióiból. 15-20 perccel később Zsófi párja kiment dohányozni az apjával, úgyhogy oda is ültem mellé.
Nagyon csinos vagy ma! Vágtam egyből a közepébe, hiszen nem tudtam mennyi időnk is van. A mosolyából még nem tudtam eldönteni, de miután megszólalt...
Deja vu? Kérdezte. Tudtam hogy ugyanaz van a fejében. Most akarlak! Suttogtam neki.
Elindult, én pedig mentem utána. Szerencsére senkinek nem tűnt fel, mindenki jól elbeszélgetett egymással éppen. Bementünk az egyik szobába és én azonnal nekiestem Zsófinak. Ugyanaz a csók ennyi idő után, fantasztikus volt. Már téptem is le a ruháját, a farkam pedig kőkemény volt. Régen is imádtam a melleit, most is hosszú ideig nyalogattam, izgattam, amit még mindig nagyon szeretett Zsófi és beindult tőle. A bugyiját szó szerint letéptem róla és elkezdtem nyalni. Eszméletlen volt ennyi idő után újra és már alig bírtam magammal. Még egyideig izgatta így, de már nagyon akartam érezni őt újra
Nincs nálam gumi, de nem érdekel. Mondtam és egy gyors mozdulattal be is tettem a farkamat. Nem finomkodtam, nem is tudtam volna, annyira elvesztettem a fejemet. Zsófi csak nyögött és nyögött, én pedig már alig bírtam visszatartani hogy elélvezzek. Kihúztam a farkamat és verni kezdtem, aztán Zsófi átvette az irányítást és ő verte tovább, majd szopni kezdett. Még mindig nagyon jól csinálta. Szóltam neki hogy elélvezek, de nem érdekelte és az egész a szájába ment, amit le is nyelt azonnal. Nem hagyhatunk nyomot. Mondta mosolyogva és szépen finoman tovább kényeztette a farkamat. Lassan kezdtünk felöltözni, de közben még egy érzéki csókot váltottunk. Azt gondolom, ez volt az utolsó ilyen alkalom köztünk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (90)        Nem tetszik (68)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 12973 X olvasták el.