Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Lebuktan húgom előtt

Beküldő:Black widow

Lebuktam a hugom előtt

20 éves vagyok aktív nemi életet élek ( aktívan verem a farkam)
Épp ez történt velem az egyik délután is. Pucéron fekszem az ágyamon, tv-re betettem egy pornót és Bluetoothos fejhallgatóval hallgattam. Kényelmesen elhelyezkedve az ágyon verem a farkam. Már érzem hogy közel járok hozzá hogy elélvezzek, mire húgom benyitott az ajtón kopogás nélkül, jött a szennyesért. Kellett pár másodperc mire észrevettem a szemem sarkából, úgy el voltam foglalva magammal, mikor észrevettem, igyekeztem volna inkább a tv-t kikapcsolni minthogy magamat takarjam. Nem valami gyorsan reagált, ő is nagyon le volt döbbenve. Végre sikerült kikapcsolni a tv-t kerestem egy gatyát amit magamra kaptam, közben berántottam húgom a szobába és behúztam az ajtót.
Ígérd meg hogy nem mondod el ezt senkinek, parancsolok rá! Nekem is vannak szükségleteim amiket ki kell elégítsek. Ha nagyobb leszel te is megérted. Ez a felnőtté való érés velejárója- magyarázom.
- nyugi nem most láttalak először hogy kivered a farkad. Láttalak már a zuhany alatt is hogy vered, és nem is most először nyitottam rád, csak akkor nem vettél észre.
- teee... Hogy lehetsz ilyen....
- nyugi, eddig sem montam el és ezután sem fogom. Én se az a prűd kislány vagyok. Szerinted én nem élvezem ki ezt a gyönyört. Barátom ugye nincs, így magamnak kell megoldani, és nagyon élvezem.
- Igen... És csak így felvállalod...? Bátor vagy!
- tesók vagyunk, ki mással osztanám meg ezt, ha nem mással... Milyen pornót néztél? Ha jól láttam  családi pornót néztél.
- hmmm meglehet, nem néztem a címét, csak jól néztek ki a szereplőkkel. ( lódítottam, persze hogy tudtam hogy stepsister porn-t néztem )
- na kapcsold be nyugodtan, én is kíváncsi vagyok. Szülők úgyis nyaralni vannak. Nem nyithat más ránk.
- nem nézek veled pornót, menjél ki!
- na jó, ha te nem indítod el, majd akkor elindítom én!,
azzal folytatódott ott, ahol abbahagytam, épp nyalta a fiú a lányt. Felkuporodott mellém az ágyra és néztük tovább. Eléggé zavarban voltam, főleg hogy a farkam is kezdett felálni a pornóra.
Eltelhetett kb 5 perc a filmből mikor látom hogy hugi matat a lába közt
- csak nem tetszik a pornó? Kérdem
- de nagyon is, ettől a csatornától jó kis filmek szoktak lenni, csípem ezt a színésznőt, jó technikával szop, tetszik. És én is hasonlóan nyögök mikor masztizok. Nem zavar téged ha benyúlok a bugyimba és ujjazom magam?
- hmm engem nem...
Azzal nem hogy benyúlt, de le is tolta félig a nadrágjá magáról, és elkezdte simogatni újjazni magát, nem kellett sok nekem is ágaskodott a farkam. De igyekeztem úgy ülni hogy ne nagyon látszódjon. Hát nem jött össze.
-Megengeded hogy megnézzem a farkad?
- nem! Vágom rá.
- naa úgyis láttam már csak az távolról volt, nézd leveszem én is ruhám, ( azzal le is kapta magáról a bugyit és a pólóját.) látod nincs mitől felni...
És már nyúlt is át a nadrágomhoz és húzta le rólam. Én bambán segítgettem neki, hogy könnyébben le tudja venni rólam.
- hűha, milyem szép így közelről.
És ezután nyúl is érte, megfogja, játszik vele
-mmm milyen meleg... Hogy lüktet, nagyon kellemes a tapintása. Áll mint a zászló. Látod, én is be vagyok indulva, látod milyen nedves vagyok?
És mutatja a pináját felém.
-Figyi ha már ennyira kezdeményező vagy, nem elégítjük ki egymást, én kinyallak, te meg leszophatsz.
Nem is kellett több már rá is cuppant a farkamra, keményen szopott szívott, hamar el is durrantam. Nem akartam ráélvezni így elfordultam és a ruhájába élveztem, az volt kéznél.
- az igen, ez aztán anyag
- igen, nagyon beindultam tőled.
- na gyere itt a pinám, most én jövök.
Elkezdtem nyelvel kényeztetni, bedugtam neki az ujjam is, ilyenkor fel-fel sikított. Eszméletlen érzés volt hogy a húgommal ezt meg tudom csinálni. Nagy nehezen de sikerült eljuttatnom orgazmusig.
- nem volt rossz, de ez csak egy gyenge orgazmus volt, nagyot akarok,
Dőlj hátra, utasított.
Felémhajolt megcsókolt, majd csokolgatva haladt le a farkamig, jól benyálazta, majd magába csúsztata.
- mit csinálsz, ugrok fel gyorsan.
- nyugi, nem lesz gond, bízz bennem.
És elkezd szép lassam lovagolni a farkamon.
Iszonyatosan jó érzés volt, soha nem éreztem ilyet. Éreztem ahogy a pinája mélyen beszippant, körülfon. Húgom hatalmasakat nyög, nagyon élvezi egyre gyorsabb tempót diktál, igyekszek kicsit én is hullámozni, hogy könnyebb legyen. Már alig bírom visszatartani, nem akarok elsülni orgazmusáig akarom folytatni. Végre felsikí, összeszorul a hüvelye, megremeg a teste, végre orgazmusig ment. Elengedtem magam és beleürítettem a tárat, mire nyögött még párat, adva tudtul hogy élvezte.
Leszállt rólam, mellém feküdt és csak pihegünk.
- ez nagyon jó volt, köszönöm. Töröm meg a csendet.
-igen, kár lett volna kihagyni. Köszi bratyó, - és nyom egy puszit az arcomra. - megyek zuhanyozni, jössz?
- kicsit később, de te menj nyugodtan, te kis vadmacska.. )

Később még megismételtük párszor, de miután mindketten találtunk barátnőt/barátod közös megegyezés alapján nem szexeltünk többet.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (73)        Nem tetszik (11)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-09-29 18:10:28
Nagy László
igazán jó volt


Ezt a szex történetet 12491 X olvasták el.