Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Saját élvezetetésem

Beküldő:TÖKI anyósa

Még fiatal leányzó voltam amikor az egyik alkalommal egy erdei tisztásom ráültem a kidőlt fára és az abból kiálló csonka belebujt a bugyimon keresztül a kis puncimba. Ez annyira jól esett,hogy ezentúl rendszeresen kimentem az erdőbe és kerestem az ilyen rönkös fákat. Lassan odáig fajult ez a dolog,hogy a bugyimat félrehúztam és úgy ültem bele a fa csonkba ami aztán a mozgás következtében élvezetet okozott.

Pár nap múlva aztán egy olyan fát kerestem amelyiken a csonk hosszabb és vastagabb volt és ezáltal beljebb is tudtam magamba tolni. Már nem voltam szűz,hiszen a szüzességemet elvette a vonaton két nagydarab srác és szerencsémre nem lettem terhes tőlük.

Lassan egyre hosszabb és vastagabb faágba ültem bele, de arra mindig vigyáztam,ne legyen tüskés,mert nem akartam,hogy szálka menjen a pinámba és orvoshoz kelljen mennem.Közben az egyik alkalommal nem figyeltem eléggé és meglátott egy középkorú traktorista és megkérdezte miért csinálom ezt.Mondtam neki ez nekem annyira jól esek és már a harminc centis ág is simán belefér a puncimba.

A férfi megkérdezte a seggembe is szoktam engedni a fadarabot, mire közöltem azt nem mert egyszer próbálkoztam,de szálka ment a fenekem partjába és kényelmetlen volt szólni a vejemnek tökinek, hogy vegye ki.Ettől kezdve rendszeresen találkozgattam a férfivel és sokszor levetkőztetett amit élveztem,különösen ha bekaphattam a farkát és szophattam a fasza hegyét. Később rendszeresen simogatott és különböző módon is kielégített, majd lassan beletette a farkát a puncimba és a seggembe is.

Két nap múlva nem a sráccal találkoztam hanem az egyik barátnőjével akivel aztán rendszeresen nyalakodtunk és kézzel bányásztuk egymás pináját és sokszor bármit is feldugtunk magunknak.Legtöbbször a kezünket dugtuk fel mert nagyon tetszett ahogy a pinám belsejét és a méhem száját birizgálta a kezével. Másnap a fiatalasszony aki kb harmincöt negyven éves lehetett és ráült a számra nagyon ízlett ahogy kinyaltam a nagy lucskos pináját. Másnap hozott egy kenőcsöt bekente vele a két kezét és sikerült neki e két kezét összefogva feldugnia a puncimba ami hamar becsúszott,hiszen a kenőcs sokat segített.

Később levettük a cipőnket és egymás lábét dugtuk egymás pinájába ami egy kicsit fájdalmas volt, de később már nagyon is jól esett.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (16)        Nem tetszik (24)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4086 X olvasták el.