Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egy kis kurva lettem

Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi

A találkozó ezzel a nagyon helyes, 21 éves aranyos fiúval délután 4-re volt megbeszélve nálam, így 2 körül elkezdtem készülődni. Fürdés illatos női tüsfürdővel, isteni szexi illatú parfüm, majd jött az öltözködés.
Felvettem egy 15 denes , lycrás , erősítések nélküli fekete harisnyanadrágot, egy enyhén kitömött fekete csipkés melltartót, egy 12 cm magas tűsarkú hegyes orrú zárt elegáns körömcipőt , majd végül belebújtam egy fekete, hosszú ujjú , combközépig érő finom anyagú miniszoknyaruhámba, ami a mell rész felett szexi átlátszó csipkés mintában folytatódott.
A sminkem egy kis púder és pirosító az arcomon, egy erős rózsaszín, eperízű rúzs az ajkaimon, a szempillám kispirálozva, szemhéjamon egy kis arany csillámporos díszítés.
Megérkezett Nándi.
Odalépett hozzám, magához szorított és gyengéden megcsókolt. A nyelvünk összeért és egy heves smárolásba kezdtünk, miközben a fenekemet és a harisnyás combjaimat simogatta, én közben a nadrágján keresztül simogattam a már kőkeményen meredező farkát.
Aztán a szoknyám felhúzta és elkezdett simogatni a harisnyámon keresztül, mindenütt. A nyakamat harapdálta, a fülcimpámat csókolgatta és szopogatta, én kéjesen nyögtem és már gomboltam is ki a nadrágját.
Egyszercsak leguggoltam és a farka már a szám előtt volt. Óvatosan becsúsztatta, a nyelvemmel kísértem, finoman nyalogattam a pompás faszt, makkja már a torkomat izgatta, kezemmel finoman húzogattam a bőrt, egyre ütemesebben járatta a számban a péniszét, én kéjes nyögésekkel nyugtáztam, hogy igazán élvezem.
Egy idő után már nem is fogtam a faszát, csak a combjaira támaszkodtam és csak a számmal intézkedtem, szoptam, mint egy kiéhezett szopós kurva , gyönyörű ruhában és sminkben és ő dicsért, hogy még jobban, még mélyebbre nyeld baby!!
Én természetesen szót fogadtam és már egy hatalmas mélytorkozással gurguláztam, folyt ki a nyál a kurva szám szélén, éreztem, hogy hamarosan elmegy,
Jeleztem neki, hogy felkészültem az érkezésre és egy hatalmas rángással a számba, a torkomba élvezett, csak úgy pumpálta a meleg ondóm a számba , és csak nyeltem és élveztem az ízét, átélem, hogy teljesen nőként nyelem egy gyönyörű fiú gecijét!
Miután kihúzta a számból, szépen lenyalogatattam és megtisztítottam.
Ekkor megfogta a kezem és az ágyhoz húzott.
Leültünk egymás mellé és simogatni kezdte a kurvásan keresztbe tett szexi harisnyás lábaimat, formás combomat, majd beljebb és újra smárolni kezdünk.
- Csak úgy fallak, kívánlak nagyon Giulia! - mondta.
Ekkor lefeküdt a hátára, én odakúsztam, mint egy szexi vadmacska és a félig ernyedt farkát újra elkezdtem szopogatni, a kezemmel húzogattam a finom bőrredőket, közben cuppogtam a gyönyörű makkján a rúzsos ajkaimmal.
Ennek meg is lett az eredménye, újra kemény lett a csodás fasz és kérte, hogy feküdjek mellé és erre ott termettemmellette háton fekve széttett harisnyás lábakkal. Megfogta a két combom és a hasamig tolta, majd a nyelvével a harisnyámon keresztül nyalogatta a popsimat, kéjesen nyögdécselve mondtam neki: "Tégy magadévá , kérlek!"
Erre kiszakította a finom anyagot a lukamnál és belém nyalt, mélyre tolta a nyelvét, beleköpött és nyaldosott jobbra -balra.
"Már nagyon benned akarok lenni Giulia!" - mondta.
"Kérlek hatolj belém!" - válaszoltam neki.
Feltápászkodott és a számtól nyálas makkját fenekem bejáratához tolta, majd lassan befelé haladt, közben én tágultam és segítettem a farka útját és már tövig bennem is volt. Kicsit megpihent , élveztem a teljes fasz lüktetését a magamban, a csípőm elkezdtem ribancosan mozgatni, fészkelődtem, közben ütemesen elkezdett dugni, és elindult a tilitoli, kezeivel oldalt megtámasztotta magát és ki-be járatva a farkát baszott, mint egy utolsó ringyót, csak úgy csattogott az ágyéka a seggemhez.
Már alig bírtam, ziháltam a kéjtől, hangosan nyögtem: "akarlak, basszál szét kérlek!"
Erre ő úgy tett, mintha erőszakolna, már szinte felnyársalt a dákójával, én a fenekét fogtam, hogy még mélyebbre tolhassa az egész altestét.
Egyszercsak teljesen bennem maradt, megállt és várta, ahogy pumpálta folyamatosan a belém a gecijét, én pedig élveztem, ahogy folyik belém a meleg spermája ennek az édes fiúnak.
Rám borult és elkezdte csókolni az ajkaimat , és azt mondta: "Gyönyörűségem, szerelmem, kis kurva Giuliám, nagyon szeretlek, kívánlak!"
Mikor már érezte, hogy teljesen belém ürítette mindet, kihúzta és arra kért, hogy nyaljam tisztára a már lankadó farkát és ezt én meg is tettem neki. Csókolgattam, puszilgattam, nyalogattam a nyelvemmel a makkját, ő meg símogatta a hajam és becézgetett.
"Szeretlek, kívánlak" - mondtam neki.
"Én is szeretlek Giulia, légy az állandó kis kurvám, a szeretőm drága!" - válaszolta.
Aztán lefeküdt a harisnyás lábaim mellé és csókolgatta, simogatta, nyalogatta a szexi harisnyás virgácsaimat.
CSODÁLATOS ÉRZÉS NŐNEK LENNI EGY ILYEN FIÚ MELLETT!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (52)        Nem tetszik (31)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-09-09 11:28:32
Andor
Ez a történeted is nagyon tetszett. Jó nagyot spricceltem tőle.


Ezt a szex történetet 13048 X olvasták el.