Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Margó néni 6

Beküldő:Tatami

Reggel 8 körül ébredtünk Margó néni nyújtózkodott egyet amitől a mellei még jobban megfeszültek. Hozzábújtam, átöleltem, simogattam.
-Jaj Gabikám de jól érzem magam. Rajtad kívül talán 2-3 pasi marad éjszakára olyankor azért összejön még egy dugás. Nem rajongok azokért akik egy gyors kefélés után már öltöznek is de sokszor be kell érnem ennyivel. Olyankor úgy érzem hogy nem is én kellettem nekik. Csak arra voltam jó hogy ne kelljen kiverni a faszukat hokizás helyett választották a vén pinát. Erről jut eszembe pár napja az asztalomhoz ült egy pasi azzal a kéréssel hogy menjünk hátra és a sötétben verjem ki a farkát. Annyi volt a válaszom hogy megdugsz vagy mehetsz és verd ki magadnak. Azonnal otthagyott de azért nem maradtam kísérő nélkül.
Míg beszélt folyamatosan simogattam, fogdostam mindenét kezdett fölállni a faszom.
-Te egy nagyon aranyos fiú vagy már igazi férfi de még meg kell hogy szokjalak. A korod, méreted, teljesítményed nekem még új. Igaz elég bővérű vagyok de végre van ha korban nem is de az ágyban egy teljesen hozzám illő partnerem. Sajnos soha nem volt gyerekem de az élet adott egy ilyen csodálatos unokát amiért hálás is vagyok.
-Nagyi kívánlak! Most azonnal!
Már csókoltam is a combjait simogattam mikor a mellét akartam nyalni, csókolni eltolta a fejem.
-Várj egy kicsit mindjárt jövök!
Két perc múlva visszatért lefeküdt mellém.
-Édes tudod mi történt éjszaka úgy mégsem adhattam a szádba de most már igen. Nyaljad, szopjad, fogdosd ami jólesik és nyomd belém a faszod. Basszál meg újra...nagyon akarom!
A combjai közé feküdtem egy mozdulattal behatoltam.
-Jaj drágám...igen...csináld...nagyon jó...ügyes vagy...aaahhh...baszd meg jól a nagyidat...jaj ...nagyon kell a gyönyörű farkad...igen ezt akarom...még...még...te...te...drága unokám...
-Boldogan baszlak imádok veled lenni csodálatos vagy az ágyban nagyikám azt akarom hogy megint elélvezz!
Egyre vadabbul csókolóztunk ölelt a karjaival lábait a derekamon összekulcsolta olyan erősen hogy alig bírtam mozogni. Szorított a combjaival éreztem ahogy mozog alattam zabáltam a melleit.
-Jaj drágám...mindjárt elélvezek...úúúhhh...csináld még egy kicsit...igen...így...moooost...óóóhhh...
Vele egyszerre élveztem el újabb adag gecit folyattam a pinájába.
-Jaj Gabi ez csodálatos volt. Újból nagyot élveztem és úgy érzem édes hogy egy jó ideig megint nyugton maradok. Amit kaptam tőled egy hétig bőven elég.
-Örülök hogy sikerült kielégítenem a vágyaidat nagyikám és jövök máskor is.
-Gyere drágám amikor akarsz de mindig a presszóban találkozzunk mert soha nem lehet tudni nem vagyok-e éppen foglalt mikor egyből ide jössz. Napközben nem gond olyankor nincs itt senki de este már kicsit másabb.
Ez is mint miden más történetem amiket beküldtem a régmúltra tekintenek vissza fiatal kori élmények, emlékek de igazak, megtörténtek.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (18)        Nem tetszik (7)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-09-01 03:54:12
Ferko
Egy ilyen csodás szomszédott el fogadnák.


Ezt a szex történetet 3251 X olvasták el.