Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anya - lánya pinája

Beküldő:Mari szex története


Az eset egy forró nyári napon történt. Negyven körül voltam már, és még nem nősültem meg. Hiába, későn érő típus vagyok, na Éppen kényszerszabadságon voltunk, mert nem kaptunk anyagot a munkahelyen, így elhatároztam, hogy lebiciklizek egyik haveromhoz, hogy ugyan már, adja már vissza a két éve nála lévő dvd-lemezeimet. Becsöngettem, de a húga nyitotta a kaput. A csajról tudni kell, hogy akkor 34 éves volt, és egy ideig(10 évig!)reménytelenül bele voltam zúgva. Ez már elmúlt, akkor 9 éve, de a barátság megmaradt A nagy melegre való tekintettel egy kétrészes tangabugyis fürdőruha volt csak rajta -Szia, Erzsi Tesód? -kérdeztem. -Laciék?

Elmentek Kazára. -mondta. -Én segíthetek valamit? -Tulajdonképpen a dvd-filmjeimért jöttem, amik már két éve a bátyádnál vannak -mondtam. -Hát, én nem tudom, melyek azok, de gyere be. -bementem. -Iszol valamit? -Egy sört, ha adnál -adott. -És, amúgy hogy vagytok? -Kösz, jól Tibi már megint összeveszett velem, de, amúgy jól. -Már megint mit csináltál? -kérdeztem, és húztam egyet a sörből. -Hagyjuk, hosszú -legyintett. Ebből sejtettem, hogy ismét a *8220 hűségével lehetett probléma , mert ismertem (Tibi a második férje volt, két házasságból két gyerek ) -Figyelj, nézzük át a filmeket, bár én nem tudom, melyik volt a tiéd. -Oké. -egyeztem bele, majd lerúgtam lábamról a szandálomat, és kinyitotta bátyjáék szobájának ajtaját. Ott a következő kép fogadott: a nagyképernyős tv-ben egy kemény Rocco Siffredi-pornófilm ment, az ágyon egy fiatalkorú kiscsaj éppen lehúzta szintén kétrészes fürdőruhája bugyiját mellette az ágyon hevert egy vibrátor. Erzsi feldúltan kikapcsolta a dvd-lejátszót, és ráförmedt a tinilányra, aki ijedten zárta össze a lábait.

-Elment az eszed, lányom? Mit csinálsz? -Szerinted? -kérdezett vissza a kiscsaj, és visszahúzta a bugyiját. -Te, Fanny, ne feleselj velem! -mondta Erzsi, mintha ott se lettem volna -Tudod, anya, valahogy bizseregni kezdett ott lent. Bocs. -Anyja lánya. -jegyeztem meg, félhangosan, inkább csak úgy, magamban. -Bocs. -tettem hozzá, gyorsan, és felkészültem a visszavonulásra. -Ej, te lány, most mit csináljak veled? -kérdezte Erzsi. -A nagylányod? -kérdeztem az asszonytól, miközben szinte hallottam, ahogy forognak a fejében a fogaskerekek. -Igen, a nagylányom amíg agyon nem ütöm! -De, anyu! Az osztályban néhány lány már nem szűz. -Az az ő bajuk Többségük cigánylány, de te fehér vagy, az istenit neki Tizenhárom éves vagy még csak, kicsim! Hiába mondom Laciéknak, hogy ha elutaznak, zárják be az ajtójukat. -Bocs, de ez a izé, vibrátor nem a tied? -kérdeztem Erzsitől. -Nem, Encié -mondta, miközben tovább gondolkozott. -Laci, menj ki egy kicsit -Anyu, légyszi, add vissza, és menjetek ki. -kérte Fanny.

-A filmet már úgyis végignéztem és tudom miről szól. Miközben vitatkozott lányával, Erzsi néha rám nézett, eleinte zavartan, majd egyre inkább érdeklődve. Én vettem ugyan a lapot, de azt mondtam: -Na, nem, Böbe Verd ki a fejedből! -Mit? -kérdezte. -Ne add itt az ártatlant, jó?! Tudom, mire gondolsz! -Mire? -Hogy én vegyem el a lányod szűzességét -Anyu, neked elgurult a gyógyszered. -mondta a kiscsaj. -Igaz, hogy jóképű, helyes pasinak tűnik, de az apám lehetne -Na, látod, Böbe -húztam ki magam, önkéntelenül is. -Van ízlése a kiscsajnak -Szóval, neked is tetszik, mi?! -kérdezte Böbe. Erre körbenéztem a kiscsajt, és azt mondtam. -Tetszeni éppen tetszik, de csak úgy, látványra. -mondtam, miközben -mivel éreztem, hogy kezd merevedni a farkam- igyekeztem kezemmel takarni rövidgatyám elejét. A nagy meleg miatt nem volt rajtam alsógatya, így erősen dudorodott Ezt Erzsi is észrevette. Sőt, Fanny is. Ő szólalt meg: -Te, anyu, a bácsinak áll. -jegyezte meg, huncut vigyor kíséretében. Na, ezzel aztán végképp betette a kaput a kis bestia. Még hogy én BÁCSI? Jó, neki lehet, hogy az voltam, de akkor is -Egyébként van barátnőd? -kérdezte Erzsi. -Most momentán nincs

-Akkor foglaljuk össze: Nincs csajod, itt állsz két jó alakú, fürdőruhás csaj előtt álló fasszal, és azt mondod, hogy nem akarod megbaszni egyiket sem! Jó a diagnózis, Laci? -Te vagy a beteg, Erzsi. -mondtam neki, pedig akkor már be voltam indulva rendesen, lassan kilenc hónapja nem voltam nővel *8220 úgy , csak egy kicsit még kérettem magam Nehogy már azt higgye, hogy azt a tíz évet csak úgy elfelejtem neki. *8220 Akkor még szomszédok voltunk, csak édesapám halála után költöztünk el a város központjába Úgy tettem, mintha erősen gondolkoznék, pedig igazából nem is volt min. Hagynom kellett, hogy a farkam ideiglenesen átvegye az irányítást az agyamtól (Most hiába néztek rám így, férfitársaim, néha engedni kell ) -Légyszíves, zárd be a bejárati ajtót, Erzsi. -mondtam. Az asszony bezárta, és visszajött a bátyja szobájába. -Kívülről gondoltam! -tettem hozzá. -Azt már nem! Ha valamit nem jól csinálsz, kiváglak -közölte. Őszintén szólva már meg sem lepődtem perverz ötletén, hogy végig akarja nézni lánya felavatását, mert ismertem

Tudnék mesélni, hajajj! -Szóval, Fanny, benne vagy? -kérdeztem meg azért a kiscsajt is. -Végül is -gondolkozott el. -Csak jobb lehet egy igazi, hús-vér pasi, mint ez a darab műanyag -mutatott az anyja kezében lévő segédeszközre. -Oké, gyerünk! -mondta. Erre Erzsi leült a fotelba, és unott képpel kapcsolgatta a tévét. Én meg elővettem gatyámból már éledező szerszámomat, odahúztam Fanny fejét, és azt mondtam neki: -Gyere, kislány, szopd keményebbre a faszom! És még egyszer ne *8220 bácsizz nekem! -a kiscsaj szó nélkül megfogta a farkam, kíváncsian húzott rajta párat, majd szájába vette, és szopni kezdte Hát, vagy hazudtak, vagy született őstehetség volt a kis bestia, mert tizenhárom éves létére istenien szopott Másodpercek alatt *8220 sziklakeményen állt a dákóm, a kiscsaj meg csak folytatta. Látszott rajta, hogy élvezi a számára teljesen új dolgot. Meg is jegyezte: -Te, anyu Ez már nagyobb, mint a izé, az a műanyag

Elismerem, kezdett kicsit egy nagyon hülye erotikus vígjátékba fordulni a dolog, de néha maga, az élet írja a legjobb vígjátékokat! Említettem már, hogy Erzsi nem volt éppen a hűség élő szobra, számtalan viccesen erotikus, vagy erotikusan vicces helyzetbe keveredtünk az alatt a tíz év alatt, amíg bele voltam zúgva, de nekem egyszer sem hagyta magát. És az igazat megvallva, csodálkoztam is rajta, hogy 21 éves koráig kibírta teherbeesés nélkül.Ezek után csoda-e, hogy lánya is ilyen lett?! És csoda-e, hogy lánya megjegyzésére felénk fordult, meg hogy attól a pillanattól kezdve igencsak élénk érdeklődéssel figyelt minket?! Amíg a kiscsaj élvezettel szopta a faszomat, én kibontottam hátán a melltartója masnira kötött zsinórját, és kicsi, de formás melleit kezdtem simogatni, majd nyakán is kioldottam a masnit, így a melltartó lehullott az ágyra. Majd én is kibújtam ujjatlan pólómból, aztán letoltam rövidnadrágomat, és kiléptem belőle.

Fanny pedig élvezettel szopta a farkam -Jól van, kislány Jól csinálod! -dícsértem meg. -Elég volt Most inkább vedd le a bugyidat, feküdj hanyatt, és engedd el magad! -mondtam neki, ő megtette, én feltoltam a lábait talpra, aztán ösztönösen széttárta két combját. A fiatal, alig pelyhedző, 13 éves pina látványa már önmagában is felállította volna a farkam, és kedvem lett volna azonnal tövig bevágni neki a cerkám, de nem voltam egy állat, így behajoltam combjai közé, megcsókoltam combjai tövét, majd beljebb haladva nyalni kezdtem az édes kis husit. Nagyon finom kis puncija volt, ő is élvezte, mert a lepedőt markolászva sóhajtozva, nyögve élvezett el, anélkül, hogy beléhatoltam volna. Megremegett a kis teste, majd Erzsi kiment, hogy egy műanyag lavórral a kezében térjen vissza. Sejtettem, mire kell neki, így nem szóltam semmit. -Ez valami brrr fantasztikus érzés volt, Laci. -mondta a kiscsaj.

-Csak azt tudnám, hogy ezt miért nem tudja így minden pasi. -jegyezte meg az anyja. -Nekem is teljesen átázott a bugyim -Nofene, a végén még te is megkívánsz, Erzsi -vigyorogtam rá, majd visszafordultam a kislányhoz. -Felkészültél arra, hogy szétbaszom a szűz pinádat?! -Igen! Akarom!!! -mondta, és ismét széttárta a két lábát. Én meg betérdeltem combjai közé, odaigazítottam farkamat, párszor végighúztam csupasz kis szeméremajkain, majd egy finom, óvatos, de határozott mozdulattal lassan tövig becsúsztattam a forró, nedves kis résbe. A kiscsaj hangosan felsikoltott, én nyögtem egy nagyot, és lassú, óvatos mozdulatokkal, elkezdtem mozgatni neki hatalmas farkamat kis puncijában. A lány sikolyai egyre halkultak, és egyre kéjesebbek lettek. -Jól van, álljatok le egy kicsit. -szólt Erzsi. -Ne vérezzük össze az ágyat. -mondta. Óvatosan kihúztam lányából a farkam, ő letörölgette rólunk a vért, majd letette a földre a lavórt meg a rongyot. Felmászott az ágyra, lánya fölé helyezkedett, megsimogatta a haját, és megkérdezte: -Jól csinálja, Laci, kicsim? Közben elkezdte lassan riszálni a fenekét, én meg egy hirtelen ötlettől vezérelve kétkézzel megragadtam az asszony csípőjét -Igen, anya -mondta Fanny.

-Nagyon jó Erre Erzsi fejét hátrafordítva rámnézett, lassan lehunyta a szemét, majd éreztem, hogy félrehúzza a bugyiját, és bólintott egyet. Én tövig bevágtam neki hátulról a valóban lucskos, szőrös pinájába a faszom, és elkezdtem őt is baszni Alig volt tágabb a puncija, mint a lányáé, ami, múltját ismerve, kissé meglepő volt, inkább azt lehetett csak érezni rajta, hogy bejáratottabb volt, Kéjes nyögések, és pár lökés után lecsúszott rólam, levette a bugyiját, és oldalt fordulva mellénkfeküdt.. -Jól van, erre még később visszatérünk, keféld a lányomat, ha annyira baszni akart! -mondta. Eléggé perverz egy nő volt, de végül is igaza volt, na! Visszatértem lánya fiatal finom, puha combjai közé, ismét baszni kezdtem, édes, szoros kis puncusát. Fergeteges élmény volt. Párszor pózt is váltottunk, előbb keményen meglovagolta farkamat, majd négykézlábra állt, én meg mögé térdelve keféltem. Akkor szólalt meg: -Huh, Laci ez fergetegesen jó

De aaah! Tudod mit szeretnék még kipróbálni? -Majd megmondod, babám. -meg is mondta. -Jajj, de jó! Az milyen oohhh!, amikor a filmben,,, jajj, basszál! a pasi a nő seggét dugja? -hát ez még engem is kis híján letaglózott! Majdnem ki is csúsztam belőle Bár volt már dolgom popsiszex-kedvelő csajokkal, nem voltam biztos benne, hogy egy tizenhárom éves kislánynak ezt már(még?) ki kell próbálnia -Figyelj, Fannyka Ez nem olyan egyszerű, félek, hogy bajod lesz -De én annyira aah! kíváncsi vagyok Miközben diskuráltunk, persze mozgott ám a pinája a farkamon, kavart rendesen a kis dög Kérdőn Erzsire néztem, hogy most mi legyen? Szerencsére vette a lapot. -Figyelj, kicsim Nem mondom azt sem, hogy ne próbáld ki, de nem is bíztatlak Szerintem még ráérnél vele, de te tudod! -Te már próbáltad, Erzsi? -kérdeztem. -Egyszer, de még 18 voltam Nem esett jól, és azóta sem kívántam meg -De, Laci, ooh! én ki akarom próbálni naaa! -nyújtotta el a szót a lány, miközben keményen basztam tüzes kis pináját.

Majd egyszer csak kihúztam remegő kis hüvelyéből a farkam. -Biztos, hogy ki akarod próbálni a seggbekúrást is? -kérdeztem meg a kiscsajt. -Igen! -Hát jó, legyen Erzsi, nézzél már valahol valami síkosítót. -Vazelin jó lesz? -A legjobb! -mondtam. Erre elővett bátyjáék éjjeliszekrényének egyik fiókjából egy tégely vazelint. Levette a kupakját, én belenyúltam. A tégely lekerült az ágy mellé. -Böbe, gyere, és húzd szét a lányod fenekét. Szó nélkül, kissé izgatottan megtette, majd a lány gyönyörű, puha fenekére kentem a vazelint, és mutatóujjammal, lassan, finom, óvatos mozdulatokkal kezdtem beledolgozni Fanni popsilyukába. A kiscsaj feneke már az ujjamat is szorította, és fájdalmasan kéjes apró sikkantások hagyták el ajkát Te jó ég! Mi lesz, ha beteszem neki a farkam?! Mikor úgy éreztem, hogy elég síkos már a hátsó bejárata, a maradék kenőcsöt farkamra kentem. Aztán odaigazítottam izgatóan rózsaszín popsilyukához a farkam, és nagyon lassan, óvatosan félig betoltam neki. Az lett, amire számítottam.

Szinte dobhártyatépő sikoly hagyta el a lány ajkait, és le akart csúszni farkamról. Megfogtam két kézzel a csípőjét, engedtem egy kicsit, majd óvatosan visszahúztam megint engedtem, hogy lecsússzon rólam, ismét felhúztam. Majd teljesen elengedtem csípőjét, mire lecsúszott, majd magától vissza is tolta isteni szűk, szoros popsiját, Én meg ismét megragadtam a csípőjét, és lassan elkezdtem baszni a szűz seggét. -Jajj, Laci, ez is uuh, de jó! Dugjál!! Erzsi csak nézett hitetlenkedve, de jobb keze a lábai között volt Maszturbált, miközben egyik volt *8220 rajongója a lánya seggét avatta fel -Baszd a seggem ahh, Laci, nagyon uhh! de élvezeeem! -sikoltott a kislány. Én meg tettem a dolgom. Egyre erőteljesebben keféltem Fanny segglyukát, a 13 éves kis bestia meg egyre jobban belejött, és nagyon élvezte! Hát még én!! De előbb-utóbb minden jónak vége szakad egyszer, én is éreztem, hogy közeleg a vég, így jó tíz perc után tövig behatoltam a kiscsaj még mindig nagyon szoros kis segglyukába, úgy tartottam két kézzel, és hangosan felhördülve, olyat élveztem, mint addig még soha. Szinte pisiltem a gecit

Majd Erzsi meg a lánya közé fordulva hanyattfeküdtem. Erre pár perc múlva megszólalt Fanny: -Anyu, ezt neked is ki kell próbálnod, nagyon állat! -Mármint, mi, lányom? -kérdezte az asszony. -Isteni volt, ahogy végigment rajtam. Mint a filmben a Rocco -Kösz a dícséretet, Fanny! Ez volt életem legjobb kefélése -mondtam. Erre meg Erzsi szólalt meg: -Igazán? Akkor megmutatom, hogy lehet ezt még fokozni -ezzel kezébe vette farkamat, és szopni kezdte. 69-es pózt vett fel, így miközben szopott, puncija a fejem felett rángatózott. Azonnal nyalni és ujjazni kezdtem. -Ez aaz! Velem nem kell finomkodnod, én szeretem, ha keményen bánnak velem az ágyban. -Oké, bébi! Megkapod! -ígértem, majd leemeltem magamról, hanyatt fektettem, jobb lábát felkaptam a bal vállamra, egyből tövig bevágtam neki meglepően szűk hüvelyébe a faszom, és keményen baszni kezdtem .

Az asszony meglepődött, hogy így is tudom, de még jobban élvezte, mint a lánya, ami nem is csoda, hisz -mint már említettem- bőven volt tapasztalata -Na, látod, uhh te dög?! Miről maradtál le eddig? -kérdeztem. -Hülye voltam, Lacííí -sikította. -Aaah kefélj, kúrd szét a pinám -Miközben tettem a dolgom, Fannyval smároltam Azért perverzióért én sem mentem a szomszédba, mondjuk! Aztán megszólalt Fanny: -Anyu, simogasd a pinám -anyu meg megtette. Én keféltem Erzsit, smároltam a lányával, Erzsi meg izgatta 13 éves lánya punciját! Őrült jó buli volt Aztán az asszony eltolt magától, én hanyatt feküdtem, ő meg keményen meglovagolta a farkamat. Egyszer csak szóltam Fannynak: -Gyere ide, kicsim, és térdelj a szám fölé -kissé meglepve nézett rám, de jött Azonnal nyalni-falni kezdtem csupasz kis pináját, miközben faszom vadul ki-be járt anyja tüzes, érett lyukában -Smárolj velem, aah! Fanny! -mondta egyszer csak Erzsi.

Erre a kislány odahajolt anyjához, és csókolózni kezdtek. Na, ezt kellett volna egy videón megörökíteni! Vad szex, anya-lánya+egy pasi között Ismét pózt váltottunk, és most hátulról kúrtam Erzsi egyre lucskosabb pináját. -Anya, kipróbálod a seggedbe is? -kérdezte a lány. -Igeen, ooohh! Csak kúrd még a puncim, Laaciii. -sikította Erzsi. -Kurvára aah, élvezem -Oké, bébi. Szétkúrlak, rendesen Fanny, hozd a vazelint! -utasítottam a kiscsajt. Hozta, lecsavarta a kupakját, belenyúltam, és anyja szintén gyönyörű, formás seggére kentem, úgy kezdtem mutatóujjammal beledolgozni a segglyukába a krémet, hogy közben egyre vadabbul dolgozott a hüvelyében a faszom. Erzsi közben már kétszer elélvezett, én meg csak kúrtam, és kúrtam

Majd kihúztam puncusából a farkam, és közelebb térdeltem hozzá. Odaigazítottam feszes, sportos fenékdombjai közé a cerkám, és azonnal tövig felnyomtam. Aztán kicsit eltoltam magamtól, ő viszont azonnal visszacsúszott Ugyanúgy felvisított, mint a lánya, de ő már kéjesen riszálta hozzá a fenekét. Én megragadtam a csípőjét, és kemény, határozott mozdulatokkal kúrni kezdtem.. -Ugye, milyen jó, anyu? -Igeeen,,, kicsim Aaaoooh! Kúrd a seggem, Lacííí -pár perc elmúltával lecsúszott rólam, hanyatt dobta magát, nyakába kapta a lábait, és azt mondta: -Na, most akassz be, és basszad a picsám! -és hozzá széthúzta szeméremajkait. A látvány teljesen feltüzelt volna, ha nem lettem volna már amúgy is totál beindulva, a szőrös rózsaszín betétes punci alatt remegő popsiba ismét keményen behatolva basztam tovább a seggét, Erzsi (ahogy később elmesélte) egyik extázisból a másikba esett, miközben én is nagyon élveztem -Na, látod, te ribanc? Ez az, amiről lemondtál! -mondtam neki, mert már én is extázis-közeli állapotba kerültem, különben nem mondtam volna ilyeneket exemnek. -AAAhh!

Kurvára élvezem, ahogy,,, jajj! keféled a seggem! Mmm! Kúrjad még!!! -mondta ő is. Én meg kúrtam rendesen. Aztán Fanny befurakodott közénk, és megszólalt: -Kúrd meg még egy kicsit az én seggem is! Olyan jó volt -erre nem lehetett nemet mondani, így átdugtam lánya popsijába, és löktem rajta is párat, majd kielégülve kiszállt közülünk, és ismét az anyját análoztam Egyszerűen nem tudtam elélvezni, olyan jó volt hármasban csinálni! Aztán lassan azért éreztem, hogy ismét vége lesz, így kirántottam az asszony seggéből a faszom. -Gyerünk, lányok, térdeljetek elém! -megtették, majd Erzsi szopni kezdte a faszom. Fanny folytatta, majd akkorát élveztem, hogy mindkettőjük arcára jutott a geciből Utána hanyatt dőltem az ágyon, és néztem, ahogy nyalogatják egymásról A látványtól ismét feléledni látszott a farkam, így egy hosszabb pihenő után jött a harmadik menet, amikor már valóban felváltva keféltem a anyát és kicsi lányát Majd lezuhanyoztunk, felöltöztem, kiválogattam a filmjeimet, és hazabicikliztem. Ez volt életem legfergetegesebb szexuális élménye!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (235)        Nem tetszik (151)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-11-11 00:03:26
kuhu
mekkora tőgyes picsák

2017-01-18 14:01:02
sex.75@freemail.hu
Erről csak álmodozok hogy bárcsak össze jönne anyát és lányát egyszerre dugni !!

2017-02-05 22:06:46
szex
Ez csodálatos volt én is ki akarom próbálni! Folytasd

2018-03-15 12:34:23
Fradimaci
Egy ilyenbe én is benne lennék

2018-04-21 13:27:26
fallosz
Gyönyörű vagy!

2018-04-29 16:29:34
brainiac
Nekem volt olyan hogy buliban felszedtem egy csajt és hozzá mentünk fel majd mivel úgy tudta nincs otthon az anyja ezért már a liftben átázásig izgattam bugyin keresztül majd levetközve a fürdökádban elkezdtem izgatni a rését aztán hirtelen tövig belerán

2019-01-17 19:11:12
adam
jó én is szívesen ki próbálnak egy ijet

2019-04-25 23:27:26
csődör a pénisz fejlesztő
Ha nem dug a férjed írjál jöhet a lányod is és a barátnőd is hozd-keress rám

2021-10-02 08:36:27
Nagycsikló
Szivesen lennék az anyuka helyébe,kinyalatnám a gecis puncim a kiscsajjal(is)

2022-12-25 15:20:38
Tinipina
Nem értem, hogy az én kommentjeim nem jelennek meg, pedig hasonlókat éltem meg én is a családban!


Ezt a szex történetet 84571 X olvasták el.