Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az anyósom közpréda

Beküldő:TÖKI


Mikor megismertem a későbbi anyósomet mielőbb szerettem volna megkefélni. Egy fehér munkaköpenybe volt és szerencsémre a nap rásütött,így áttetszővé vált. gyönyörködhettem a formás és szép hegyes melleiben és rájöttem,hogy nem is szégyellős,mert nem volt rajta bugyi.Később mikor leültünk beszélgetni sikerült alá látni és ledöbbentem amikor megláttam,hogy nem csupasz hanem teljesen szőrös a pinája. Szép a válláig érő barna haja volt. zöld szeme és tetszetős arca, csókra termett szája amit később pár nap múlva megtanítottam neki,hogy mindig ha van lehetőség kapja be a férfiak farkát és szopja le mert azt nagyon szeretjük. Sajnos nem tartott soká a beszélgetés mert a főnöke behívta magához, de szerencsére sikerült megbeszélnem vele egy randit.

Mikor találkoztunk egy hosszú szoknya meg egy blúz volt rajta és bár nem volt átlátszó látni lehetett,hogy nem visel melltartót, mert amikor siettünk a vonathoz lehetett látni,hogy a mellei milyen szépen lengedeznek. Mikor sikerült egy olyan jó helyet találnunk leültünk és a szoknyáját rögtön felhúzta és kilátszottak a térdei. Ekkor rákérdeztem miért hord ilyen hosszú szoknyát mert láttam,hogy ha siet bajban van a hossza miatt,pedig biztosan jól állna neki a miniszoknya is.

Később egy nagyobb városba elmentünk moziba ahol sikerült a blúzának a gombjait kigombolni és így szabadon lehetett látni a melleit. Nagyon tetszettek,sőt a mellette ülő srácnak is mert egyből elkezdte markolászni majd csókolni. Ekkor megmondta,hogy ezért nem hord melltartót,mert így mások is élvezhetik a testének a látványát. Őt sose zavarta ez,mert a barátnője még fiatal korában rábeszélte erre.Bár később már a szoknyáját kezdtem felhúzni a blúzát akkor se gombolta vissza és én is élveztem,hogy szabadon mutogatta a szép kemény melleit.

A szoknya alatt most sem viselt bugyit és elmondta,hogy csak három bugyija van és azt is csak a menzesz alatt hordja. mondta nagyon szereti a szőrös pináját, mert öröm benne turkálni saját magának is.Mikor kijöttük a moziból már be volt gombolva a blúza és el akartam vinni a lakásomra,de ő közölte menjünk inkább hozzá.

Ahogy bementünk a szobájába rázárta az ajtót és megfogtam a fejét és lesmároltam. A fejét elengedve a kezemmel kigomboltam a sziknyája gombját és majd a blúzát akartam,de a leányzó megfogta a kezemet és egyből levetette a fején keresztül a blúzát. Ott állt előttem anyaszülte meztelenül és elkezdte kigombolni a sliccemet majd bekapni a farkamat. Mikor csodálkozva ránéztem elmondta,hogy az elmúlt hétvégén a barátnőjénél volt és ott a férjével csinálta ezt és a férje közreműködésével megmutatta hogyan kell bekapni a srácok faszát. Eleinte zavart a férfi faszának az illata, de mivel máma is megcsináltam ezt a főnökömmel is egyre jobban tetszik ez a dolog.

Lassan levetkőztem és befeküdtünk az ágyába ahol aztán levetkőzte teljesen a gátlásait és s kezemet a fenekére húzta. Végigcsókoltam az egész testét kivéve a pináját.Erre felállt és szétnyitotta a lábait és ráült a számra,hogy nyaljam ki. Ez teljesen új volt nekem, mert - ugyan gyerek koromba sokszor meglestem ahogy az apám megkefélte az anyámat, de az anyám sem szopta az apám faszát és az apám se nyalta sose az anyám szőrös pináját.

A leányzó megmondta vagy kinyalom a punciját vagy befejeztük az egymással való kapcsolatot, mert ő nagyon szereti ha nyalják harapdálják kézzel bányásszák a pináját és most már előszeretettel szopja a srácok faszát is és a golyóik tartalmát is lenyeli. Teljesen ki volt akadva. Megkérdeztem,hogy a főnökével való mai kefélése után kimosta e a pináját, mire ő válaszában kifejtette ez annyira természetes,mint levegőt venni.

Erre elkezdtem nyalni a szőrös pináját majd kezemmel széthúzni a szeméremajkait és amennyire lehetett belecsókolni. A csak kezdett felizgulni és egy kis folyadék szivárgott belőle ami annyira ízlett,hogy egyre jobban erőteljesebben szívtam és rágcsáltam a puncija belsejét is.Mikor mindketten kiélveztük magunkat elkezdtünk beszélgetni, mondtam neki ezentúl nem szeretném ha bárkivel is tartana nemi kapcsolatot. Mondta ez nehéz lesz, mert a főnöke minden héten egyszer megbassza azonkívül a házigazda éjjel be szokott néha jönni és megkefél és van egy traktorista barátja akinek van egy vastag dorongja a lába között és az is rendszeresen egy héten kétszer háromszor megbassza.

Ettől kezdve amikor csak tudtam mindig kimentem elé a munkahelyére amikorra végzett és szereztem neki egy másik albérletet is bár később kiderült,hogy a traktorista barátjának a mellette lévő lakásáról volt szó. Lassan kénytelen voltam hozzászokni, hogy a traktorista gyerek rendszeresen keféli a anyósomat sőt nem egy alkalommal akkor is keféltek,ha én is ott voltam velük. Aztán egy alkalommal amikor éppen kefélte a anyósomat a vastag faszával a traktorista gyerek és rám jött a baszási inger megfordítottam őket és bekentem a csaj seggét nivea krémmel és a farkamat benyomtam a seggébe tövig.Először vinnyogott,majd egy nagyot üvöltött, de végül nem engedte,hogy kihúzzam a farkamat a seggéből.

Ettől kezdve bárki is megkefélte majd később is a anyósomet én mindig megbasztam a seggét is ugyanakkor. A nászutunkra ez a traktorista gyerek vitt el bennünket és amikor már nem tudtam mit csinálni a anyósommal,mert már nem állt fel ő kezdte kefélni. Később már annyira egymáshoz szoktunk,hogy egymás faszát is kiszoptuk, míg az anyóst jó pénzért a nászút alatt az ott lakó másoknak is átengedtük, és élvezettel néztük ahogy kefélik. Ahol voltunk igaz csak két személyre volt a szoba megbeszélve, de mivel hajlandó voltunk átadni a anyósomet egy éjszakára a gondnokéknak így maradhattunk ott. Voltak ott más nászutasok is és a második hetet úgy töltöttük,hogy csereberéltük az anyósokat és a végül mindenki mindenkivel kefélt. Nagyon tetszett ez a közös partizás.

A fiatal házaspárok között volt egy orvos házaspár is mindketten szülészek voltak és ők rávettek minden párt,hogy gumi nélkül keféljünk ,ha valamelyik anyós terhes lesz ők garantálják,hogy ingyen kikaparják ,hogy ne legyen esetleg mástól a gyereke.Ez nagyon ésszerű volt, mert nem kellett vigyázni semmire. Ennél szebb nászutat el sem tudtunk képzelni és amikor sajnos el kellett válnunk nagyon sajnáltuk a dolgokat. Mindenki mindenkinek megadta a nevét címét telefonszámait és megbeszéltük,hogy egy év múlva megint összejövünk és meg is tettük ami megint fergetegesen jó volt.

Nagyon örülök neki a mai napig,hogy ilyen anyóst találtam aki egy héten van mikor nyolc tíz férfivel is kefél, de én is bejutok a lába közé, ha nem megy másként mű fasszal is.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (97)        Nem tetszik (125)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-08-19 03:29:37
AntiDebi41
Nem értem, miért voltál nászúton az anyósoddal? amúgy meg a kurva anyád

2021-08-19 16:33:57
S.Rozina
Ezt a történetet biztos nem az igazi Töki írta,hanem egy zagyvasagokat össze hordó elmebeteg, kretén írja . Nem értem a szerkesztőket, miért nincs jelszó használat a visszaélések elkerülése érdekében.

2021-08-19 16:45:08
S.Rozina
Ez az elmebeteg primitív 3 történetet írt álnéven a Töki fedőnevet használva.Az igazi Töki történeteit aki olvasta az nem dől be ennek a ferde hajlamú, őrült írásainak.

2021-08-21 09:29:29
TÖKI
Köcsög öregasszony, mit ordítassz?

2021-08-27 12:01:25
Szmisányi
Ha ezt az igazi töki geci írta volna, három helyen benne lenne hány centis fasza van, meg fordító kéne hozzá hogy megértsd.


Ezt a szex történetet 18797 X olvasták el.