Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Élmények a kurva nejemmel

Beküldő:Jóapa


Mikor külföldről hazahoztam az autómat a feleségem egy jó kefélés után közölte szeretne kirándulni menni,de éjszakázzunk valahol,mert baszni kívánok. Én rögtön beleegyeztem,bár hátsó szándékot éreztem ebben,mert egyszer már volt ilyen kérés és akkor végigkefélte az éjszakát bár velem kezdte, de később sokukkal fejezte be.Csodaszép teste van a feleségemnek és ha rájön a bolondéria másoknak is szívesen megmutogatja sőt kefél is velük,majd leszopja és lenyeli a gecijüket. Míg mentünk egy déli város felé két stoppost vettünk fel és mind a kettőt leszopta a kocsiba.Mivel tetszett amit csináltak nem szóltam semmit miatta sőt élveztem ahogy benyomta a feleségembe az irgalmatlan nagy veres faszát ami a fejénél volt vagy hat centi a tövénél vagy 10 cm. A feleségem úgy üvöltött, de a srác csak belenyomta a faszát én meg noszogtattam,mert nagyon tetszett ahogy felnyársalta a srác.

Igaz utána nem zárult be rendesen a pinája mert mikor már kezdett beleüríteni a gecijét a nejem kikapta és a szájába engedte a srác faszának tartalmát, de utána visszatette és akkor már nem vínnyogot a nejem a fasztól. Csodálatos volt ahogy megkefélte ahogy lovagoltatta a nejemet. Később a lakásunkon megkeresett a srác mert mondtam neki,ha arra jár jöjjön és használja a feleségemet és két hétig majdnem minden percét a napnak a faszára húzta a szétkúrt asszonyomat,aminek nagyon is örültem.

Persze majdnem minden nap kiabált a kefélés kezdetekor a feleségem,mert amikor már nem állt fel a srác fasza a pinájába belenyúlt a keskeny kezével és megsimogatta belül, de beletett valami szert és ettől nagyot üvöltött mert kegyetlenül csípte a pináját belül a feleségem szerint, de a pinája összehúzódott és én is meg tudtam baszni ,mert jó szűk lett a pinája. Napközben és éjszaka is teljesen neki adtam a feleségemet és roppant örültem neki ahogy kefélte és élvezte a testét is. Mikor elment még két három hétig nem nagyon vágyott arra,hogy másokkal is basszon,mert annyira ki volt dekorálva a teste,hogy nagyon. A mellei megszíva,harapdálva bimbója félig leharapva a has is megharapva,feneke kimarva a segge lyukát is megbaszta egyszer, de az nehezen akart visszaalakulni kicsivé. A combjai is ki lettek szíva különösen a belső oldalai. Olyan volt,mintha nem egy hanem egy egész regiment kefélte volna meg minden éjszaka.

Aztán amikor elment a srác és eltelt vagy két hónap megint rájött a baszási inger a nejemre. Ekkor megint elmentünk egy nudista helyre ahol megismerkedett egy házaspárral akik élvezték,hogy a férfi a feleségem seggét simogatja ő meg lehajolt és bekapta a koma faszát. Mikor odamentem és megkérdeztem ez miért jó akkor közölte remélem te is bekapod majd egyszer valakinek a faszát és megérzed a geci ízét a nyelveden. A koma felesége erre megfogta a fejemet és a mellét a számba tette. Közölte végre talált egy olyan házaspárt aki nagyon szimpatikus és belevaló,hogy élvezi a mások asszonyát is.

Aznap éjjel négyszer élveztem tele a pináját amit aztán a férje és a feleségem közösen kiszívott a csaj pinájából.Az egyik alkalommal amikor én nyaltam a másik asszony pinájából a gecit egy óvatlan pillanatban a feleségem a srác faszát dugta a számba és beleélveztette a komát. Mivel már sokszor élveztem a saját gecimet,mert gyerekkoromba sokszor leszoptam magamat és mindig nagyon élveztem nem nagyon törődtem vele hogy belespriccelt a számba a fasza hanem bekaptam az egészet és a torkomra engedtem.

Amikor már a gecizuhatag a vége felé kezdett lenni a felesége a srácnak kikapta a számból és nyelvesen lesmárolt ami igazán jól esett. Akkor egész éjszaka benne voltam az asszonyba és mindig teleengedtem gecivel a pináját. Nem tudom hogy csinálta, de megkértem tanítsa meg a feleségemet erre a mozdulatra,mivel amikor kezdtem élvezni úgy összeszorította a farkamat a pinájával,hogy azt hittem letépi,de annyira jó volt,hogy attól kezdve minden éjszaka az asszonnyal basztam és mindenkinek átengedtem használatra a feleségemet.

Az egyik éjszaka mikor lefeküdtünk végre a második menet előtt ki kellett mennem pisilni,de mikor visszajöttem már állt a farkam és az asszonyka bekapta a farkamat. Lefeküdtünk és én hirtelen be akartam nyomni a merev farkamat a csaj pinájába és eltévesztettem a lyukat,mert a seggébe nyomtam a farkamat. Kissé csodálkoztam,hogy nagyon is szűk,de annyira jó volt,hogy a tiltakozással nem foglalkoztam. Amikor pedig már teljesen sikerült belenyomnom olyan sok gecit küldtem be neki,hogy magam is csodálkoztam rajta. Ekkor közölte az asszonyka,hogy a seggét keféltem meg a pinája helyet ami azért is tetszett neki,mert a férjének a négy év alatt amióta együtt vannak és még másoknak is sose sikerült,bár sokan próbálkoztak vele.

Akkor éjjel csak a seggét baszhattam,mert közölte,hogy nem engedi kihúzni, de ha mégis kihúzom akkor elzavar innét és sose engedi meg még egyszer,hogy vele közösüljek.Nem voltam hülye kihúzni,mert sokkal nagyobbat tudtam élvezkedni a seggében mint a már teljesen szétbaszott pinájában.Később pár nap múlva mikor már rendszeresen basztam megint a pináját és a seggét felváltva közölte, tavaly az egyik alkalommal amikor még nehezen vette a férje tudomásul,hogy ő másokkal is szívesen kefél és ezt ő nem tartja megcsalásnak az egyik alkalommal amikor hátulról megkefélt az egyik koma elölről a férje is belekényszerítette a nagy faszát és igaz engem elöntött a vér, de őt nem érdekelte addig ki se húzta amíg tele nem élvezte a vérzőpinámat.

A kijövő mentősök bevittek egy kórházba és lét napot benn töltöttem és az egyik alorvos kefélt meg a másik éjszaka egy fiatal fiúval együtt. Még azon a héten a fiatal fiúval és a barátaival közösen csaptunk egy jó kis bulit ahol mind a tizenketten kettesével keféltek meg. Másnap a házaspár elment és a feleségemet alig találtam meg és már indulófélben voltam amikor előkerült, de úgy nézett ki mint akit megettek és kihánytak,mert meztelenül is sétált és mindenki meg volt botránkozva amikor meglátták.felvett egy köpenyruhát és beült az autóba hátra és elaludt. több mint négy órán keresztül aludt még arra sem ébredt fel,hogy megálltam megtankolni és a köpenyét kigomboltam,hogy bárki megcsodálhassa as szétbaszott lestrapált testét.

Másnap reggel lezuhanyozott és elment az orvosához aki felhívott és megkért menjek el hozzá most. Amikor bementem a feleségem ott feküdt a vizsgálóasztalon teljesen kitárva magát és az orvos közölte,hogy jó pár betegséget összeszedett és legalább három hétig a kórházba kell töltenie az időt,míg meg tudják gyógyítani. Egy hét múlva lehet látogatni addig folyamatos kezelés alatt lesz és reméli nem kell már most kivennie a méhét,mert ugyan gyereket vár és három hónapos terhes, de közölte a gyerek a maga gyereke.

Közöltük vele ha sikerül a gyereket megtartania, de aha nem akkor sem kefélhet illetve nem élhet házassági életet a kórház elhagyásától számított két hónapig. Persze a gyerek elment és ő még nagyobb kurva lett mint egyébként volt. Most már nem érdekelte kivel kefél és mindenkinek odatartotta a pináját. Lassan abbahagyta a fiatal srácokkal való hentergést és a kíváncsisága a négerek felé irányult és azok kefélgették sokszor felváltva és mindig teleengedve gecivel.

Ennek a vége a méhe elvesztése lett,mert már nem lehetett kikaparni annyiszor volt kaparáson. Én már több mint húsz éve nem jutottam be a lába közé, de nem is szeretnék valamit kapni tőle,mert külön mossa a ruháit és a fehérneműit is. Az egyik alkalommal az egyik régi osztálytársam kefélte meg és közölte,hogy még az életében nem kefélt olyan szétbaszott pinát mint a feleségemé,mert egyszerűen míg be nem kapta a farkát és le nem szopta nem állt fel a fasza. meg is fogadta,hogy ha hazamegy a saját feleségét is meg fogja baszni,mert az is kurva, de nem ennyire.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (92)        Nem tetszik (136)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 21416 X olvasták el.