Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A vörös Elvira 2

Beküldő:Tatami


Feküdtünk az ágyon és újabb történetbe kezdett.
-Egy hétvégén a férjem szokás szerint kocsmázni ment én itthon iszogattam de csak szerényen mert főznöm is kellett. Egyszer csak beállított két jó kapatos haverjával Imrével és Zolival.
-Ő az-mutatott rám a férjem.
-De Géza ő a feleséged-jegyezte meg Zoli.
-Na és ez baj? Egy kurva a tiétek basszátok meg ahányszor akarjátok nagyon szereti a faszt!
-Neked elment az eszed? Hogy gondolhattál ilyet? Milyen szemét ember vagy hogy fölkínálsz a haverjaidnak? Mikor rajtakaptál hogy megcsaltalak fölpofoztál, megerőszakoltál most meg nekik akarsz adni?
-Nem mindegy neked te ribanc hogy a hátam mögött baszol félre vagy az orrom előtt? Ma megdugnak én megígértem nekik egy kis szórakozást és nincs ellenvetés ha nem akarsz egy jó verést!
Leültettek engem is az asztalhoz a férjem már öntötte is a piát tudván hogy mit vált ki belőlem. Ehhez még hozzájött hogy Imre simogatni kezdett az asztal alatt majd egészen nyíltan megfogdosta a melleimet és a nyakamba csókolt. Fölálltunk bementünk a szobába és azonnal levetkőztünk. Nagyon be voltam indulva nem érdekeltek a körülmények faszt akartam de nagyon. Átlagos méretű de jó kemény farka volt amit azonnal belém nyomott mikor a combjaim közé feküdt. Élveztem a baszást kimondottan jól esett és nem is csinálta rosszul igaz nem elégített ki de ezt megtette az őt 10 perc múlva váltó Zoli aki nagyokat nyögve élvezett belém. Következett a férjem aki rám feküdt belém öklelt a farkával és így is folytatta. A melleimet nem fogdosta inkább marcangolta hogy növelje a szenvedésemet.
-Légy kíméletesebb egy kicsit ez így fáj nem jó!
-De nekem igen te ribanc és ez a lényeg. Velük úgy is élvezted nekem megy így jó.
Mikor végzett utána elaludtam arra ébredtem hogy valaki rám fekszik és nyomja belém a faszát. Megint Imre volt és már mozgott is a melleimet szopva.
-Ti megőrültetek? Egész nap ezt akarjátok csinálni velem? Minek néztek engem?
-Nézd ezt a lehetőséget a férjed ajánlotta mi meg elfogadtuk egyébként is régóta kívánlak-mondta és megint belém engedte a gecit.
-Igaz amit a férjed mond hogy egy nagy kurva vagy?-tette föl a kérdést Zoli az ágy mellett vetkőzve aztán már rajtam is volt tövig nyomva faszát.
-Miért lennék az? Mennyit fizettetek a pinámért, azért hogy megbasztok? Nagyon aljasak vagytok mind a hárman. Visszaéltek a kiszolgáltatottságommal kihasználjátok a tehetetlenségemet csak azért hogy kiéljétek magatokat! Végezz gyorsan és látni sem akarlak!
Ezek után jött megint Géza engem már a rosszullét kerülgetett mikor megállt az ágy mellett álló fasszal.
-Na te szajha jól érzed magad? Ezt szereted ha jól megbasznak? Most megkapod tőlem is.
Belém vágta faszát és vadul baszni kezdett könyörögtem hogy hagyja abba fájnak a melleim fáj a pinám is egyáltalán nem tudom élvezni de nem érdekelte a kínlódásom újabb adag gecit lőtt belém és otthagyott az ágyon.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (55)        Nem tetszik (78)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5919 X olvasták el.