Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A vörös Elvira

Beküldő:Tatami

A történet igaz ahogy mindegyik amiket írtam. Volt vele viszonyom de igazából nem rólunk hanem róla szól.
Egy középkorú, mindig jól öltözött, nagyon csinos férjes asszonyról van szó akinek két szenvedélye volt. Nem vetette meg az italt de még erősebb volt a kemény faszok iránti vágya pláne ha volt benne egy kis pia. Amikor csak volt rá lehetősége megcsalta a férjét, félrebaszott bárkivel akit megfelelőnek gondolt.
Elindultam kocsmázni ám útközben összetalálkoztunk. Két szatyorral baktatott hazafelé.
-Gabi de jó hogy összefutottunk nem segítenél?
Átvettem tőle a cuccot hazamentünk.
-Csak tedd le az előszobába majd később kipakolok.
Bementünk a konyhába már hozta is az italt és a poharakat. Megtöltötte, gyorsan meg is ittuk és minden átmenet nélkül az ölembe ült. Átölelte a nyakam, megsimogatta az arcom.
-Ó Gabi milyen fiatal vagy még. De már biztosan érett férfi vagy. Tudom nem vagyok mai csirke de szerintem még jól nézek ki. Megbasznál? Volna kedved dugni egyet velem? Nekem most nagyon kell a fasz be vagyok indulva élvezni akarok!
-Ez nem lehet kérdés Elvira már kezdhetjük is.
Az ágy mellett levetkőztünk azonnal a hátára feküdt széttárta combjait láttam a szép szőrös pináját amit azonnal nyalni kezdtem.
-Gabi ezt ne olyan sokan jártak már bennem.
-Nem érdekel imádok nyalni és ma még úgy látom nem voltál senkivel.
-Gyere már belém, nyomd tövig a gyönyörű kemény faszodat basszál meg te aranyos fiú! Aaahhh...így édes...erősebben...még keményebben...óóóhhh...de jó vagy...igen...ezt akarom...basszál...basszál még...mindjárt jó...még egy kicsit...aaahhh...jaaaj...élvezz te is...óóóhh...belém jöhet az egész...óóóhhh...igen...folyik a gecid a pinámba...!
-Jaj de jól megbasztál kicsim túltettél sok más pasin.
-Nem volt még ebből bajod hogy olyan sokszor félrekefélsz?
-Már volt de látod én ilyen vagyok. Kell a fasz a férjem meg már nem a régi. Egyszer annyira belemerültünk az egyik pasival hogy nem nagyon néztük az órát így sietve kellett öltöznie én csak a köntöst kaptam magamra a kapuban összefutottak a férjemmel aki bejött a táskáját letette az előszobában. Lassú léptekkel közeledett felém sejtettem hogy baj lesz. Megállt előttem és nagyon szigorúan nézett rám.
-Te kurva!-és már csattant is egy nagy pofon.-Már régóta tudom mit teszel a hátam mögött de most rajta is kaptalak. és ezt nem úszod meg. Ma eligazítalak te ribanc megtanítom mi a kötelességed! Már kaptam is a másodikat azt hittem egy alapos verés lesz belőle de ami következett sokkal rosszabb volt.
Magával vonszolt a szobába az ágyra tepert bárhogy tiltakoztam, védekeztem, próbáltam ellenállni. Egyik kezével lefogott a másikkal a szerszámát igyekezett kiszabadítani ami sikerült is. Fájdalmas volt ahogy belém döfte pedig nincs nagy fasza. Élvezve a szenvedésemet nagyon vadul baszott nekem semmi jó nem volt ebben kínlódtam, szenvedtem de nem tehettem semmit.
-Mit képzelsz te ringyó? Bárki megkaphat a férjednek meg ellenállsz? Te utolsó kibaszott kurva most megkapod a magadét, megtanulod hol a helyed!
Nagyon fájt már a pinám szerencsémre hamar végzett mint mindig.
Amint Elvira kimondta az utolsó szavakat már rajta is voltam és benyomtam a faszom újra nagyot élveztünk!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (15)        Nem tetszik (38)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4679 X olvasták el.