Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Ami külföldön történik az ott is marad. Szex a lánybúcsún

Beküldő:Black widow

Ami külföldön történik az ott is marad.

Lia vagyok 24 éves nő, barátnőmmel együtt elutaztunk külfödfe nyaralni 1 hétre, a lánybúcsúm miatt . Élveztük hogy kevesen vagyunk a szállóban. Sok mindent kipróbáltunk. 5.nap estéjén lent voltunk a bárpultnál és iszogattunk amikor odalépett hozzánk egy srác és megszólított bennünket. Mint kiderült töri a magyart, a nagyszülei magyarok és valamennyire megtanult magyarul.(sztoriban persze nem tört magyarral írom a beszélgetést)
Sokáig beszélgettünk minden témáról, kicsit össze is baratkoztunk, megbeszéltük hogy másnap este megint összefuthatnánk itt a bárban.
Reggel még kimentünk barátnőmmel a tengerparta. Érdekes volt a kultúra, nem zavartatta magát senki, voltak monokinis lányok bőven, de pár nudista is volt, komplett családok is voltak így kint, de ez láthatóan senkit nem zavart, így igyekeztünk mi is így tekinteni a dologra. Bementünk a vízbe ugráltunk egy csomót, felfedeztük a tengert. Mikor elfáradtunk elindultunk vissza a csomagjainkhoz, hogy kicsit napozzunk. És tippelhettek, visszafele kivel futottunk össze... Igen, a tegnapi sráccal, Armannal. Épp napozott ő is, csakhogy meztelenül. Ott vaciláltunk barátnőmmel hogy szólítsuk-e meg. De végül csak odamentunk hozzá és megszólítottuk. Persze azért előtte szemügyre vettük. Izmos, de nem az a konditermes test. Farka körüli részt ápolja, most kicsi kb 0.5-1cm világos barna szőr borította. Jelen állapotában elég kicsi volt, dehát nem is illene hogy most felálljon.
Szia, szólítottuk meg.
Kinyitja a szemét, - hello - válaszolja, felül majd pár mp múlva mire megszokta a fényt : hello sziasztok, de jó hogy összefutunk itt, mióta vagytok itt...
- huh kb 2 órája vagyunk lent a parton, most jöttünk ki a vízből napozni, meg egy kicsit felmelegedni, mert hideg a víz.
-na de jó, merre a cuccotok, gyertek nyugodtan ide hozzám ha van kedvetek, én nemrég jöttem le, még napozok én is darabig.
-áh nem akarunk zavarni, napozz nyugodtan. Feleli barátnőm
- dehogy zavartok, gyertek nyugodtan, vaaagy zavar nudizok? Bocsi, nálunk ez itt nem tabu, de ha akarjátok, felveszek egy törölközőt a derakamra.
- áh engem nem zavar, gyere hozzuk a cuccunkat.
Gyorsan át is hoztuk én kerültem középre Arman mellé, barátnőm szélre.
- elég fehérek vagytok, kenjelek be benneteket naptejjel?
-köszi, már bekentük magunkat vastagon.
-helyes, itt könnyen le lehet égni a nem vagy hozzászokva. De bocsi hogy megkérdezem, titeket nem zavar hogy a bikini alatt nem barnultok, mindig ott marad egy csík, vagy épp a méretkülömbségek miatt kilátszik a világos csík, mert az előző ruha kicsit nagyobb volt?
-hát igen ez elég gáz, szoliban szoktuk ott barnítani magunkat, de idén még nem volt lehetőségem menni. Illetve cserélgetni szoktam a bikiniket, hogy máshol legyen a fűző, így szép lassan befog mindenhol a nap.
Többi helyen meg virítok fehéren :D nevetünk fel.
-no igen, női praktikák . Titeket nem vonz a nudizás, a szabadság érzése, meg hogy normalisan le is tudtok barnulni?
-áhh ennyi ember előtt biztos nem veszek le semmit, mi van ha összetalálkozok velük a mindennapi életben.
- figyelj, utolsó teljes napotok itt, rajtam és a barátnődön senkit nem ismertek itt, illetve tegnap azt mondtad hogy sok újat ki akarsz próbálni még esküvőd előtt. Na ez is egy olyan dolog. Gyerünk... Nézz körül, nem te lennél az egyetlen.
-vegül is, teljesen igazad van. Egy kis hezitálás után levettem minden ruhát magamról. Barátnőmet csak a melltartó levételére tudtam rávenni, de az is valami mondom.
- na jobb? Kérdezi Arman.
- kicsit új, de egyébként jó, ahogy a szellő mindenhol ér, láttam hogy Arman kicsit elkezd keményedni lent, mondta is gyorsan : na akkor csönd, élvezzük a napot, és hátrafeküdt a homokon.
Én alápóckoltam a fejem hogy tudjam nézni a tengert és úgy napoztam. Persze azért az is fontos szempont volt hogy Armant láthassam.
Még egy kicsitt nőtt a farka, ráborult a hasára, de nem ágaskodott, csak megnőtt. Végre már nagyobb méretben is láthattam, de ezután szép lassan újra összement. Nembaj, ez is jó volt.
Becsukom a szemem, és élvezem a napot. Bizsergő érzés volt érezni a nap erejét ahogy a puncimat és mellemet melegítette, és a hideg szellő meg hűtötte. Egyáltalán nem bántam meg, hogy nudizok. Valóban nagyon jó érzés, a járkáló embereket már fel sem veszem. Úgy 30perc múlva felugrik a barátnőm: úristen, nem kentük be a mellünket. Ugrunk gyorsan a naptejért, nem mintha az a pár mp számított volna. Gyorsan bekentük vele a mellünket a fenekünk, meg én a puncim környékére is raktam, gáz lenne ott leégni. Látom hogy Arman megint elkezd keményedni, valószínűleg tetszik neki a látvány. De most sem jut sokáig, jó az önkontrollja.
Átfordultunk a hátnkra majd beszélgetni kezdtem vele. És te mióta nudizol.
Hmm már régóta, egy naturalista közösségben nőttem fel, így hozzá voltam szokva a pucér test látványához, családban nem ritka hogy együtt zihanyzunk, ha épp sietünk valahova, ez nem probléma nálunk. A két nővéremmel gyakran lejártunk ide, de ők már házasok.
-Akkor már értem miért van ilyen jó önkontrollod
- hát azért nem könnyű, főleg ha ilyen szép lányok vannak a közvetlen közelemben )
Meg napozás közben könnyű kontrollálni magam, sport, úszás közben már nehezebb sokkal, ott van hogy nem megy.
-értem, és a nővéreidet sem zavarta hogy nézik?
- mondtam, itt egy olyan kultúra van hogy nem néznek, látsz valakit aki téged néz?
- hmm csak téged ?
Feküdtünk még vagy 10 percet mikor Arman megkérdezi nincs kedvetek bemenni a vízbe, én már megsülök.
-Rendben,
- van itt egy kis labda azzal jatszhatunk a vízben.
Lementünk a vizbe épphogy combig ért a víz, neki még kilátszott a farka a vízből, nekem meg egy egy hullám már csiklandozta a puncim.
Elkezdtük dobálni egymásnak a labdát. Nehezebb volt mint gondoltam, mert a hullámok gyakran meglöktek. Így Armannak többször is futni kellett a labdáért, amit annyira nem is bántam mert jó volt nézni a farkát ahogy himbálódzik össze vissza. Érdekes mód se nem kókadt se nem álló állapotban volt, inkább ilyen félkemény volt. Barátnőm elfáradt így kiment inni egyet, mi játszottunk tovább. Egyszer túldobja a labdát rajtam, remek, gyalogolhatok érte... Eközben mögém oson átkarol és beledob a vízbe. Hirtelen megijedtem majd végiggondoltam hogy mi történt, éreztem hogy a farka a lábam közécsapódik mikor hirtelen megemelt, én az ijedtségtől összeszorítottam a lábam és bezártam a farkát, rántottam rajta egyet mikor eldobott. Jó érzés volt. Tudtam hogy nem szabad tovább mennem ennél, nemsokára esküvő, de annyira élvezem ezt a napot. Elkezdtünk nevetni Armannal.
- na megállj csak. Elkezdtem üldözni. Felugrottam a nyakába, megpróbáltam belelökni a vízbe, de nem sikerült, elkezdett cipelni a hátán. A meztelen testünk összesimult, a mellem a hátának feszülve, a lábammal próbálok kapaszkodni, a farkánál van a lábam. Majd egyszer csak lelök magáról. Ránézek és látom hogy áll s farka, szép látványt nyújtottak így együtt.
- na mi van, hol van az önkontroll, nevetek rajta.
Odajön hozzám felállít a vízből magához húz majd ezt mondja: elfogyott, majd megcsókol, közben a meredő farka a hasamat nyomja. Nem tudtam mit kezdjek. Óvatosan visszscsókoltam.
- minden porcikám kíván téged Lia!
- nem tudom hogy jó ötlet e
Azzal belémfolytja a szót és újra megcsókol, én azonnal viszonzom. Kezdem elveszteni az irányítás.
Magához szorít majd azt mondja, ami külföldön történik az ott is marad! Gyere velem ha kalandra vágysz. Kicsit arrébb mentünk egy sziklásabb részre nem láttak ránk mások.
Odanyom a falhoz és elkezd csókolgatni. Először szájon csókolt majd haladt lejjebb, a nyakam, a mellem a hasam, majd nyelvével végignyalt vissza a nyakamig. Én csak hagytam hogy kényeztessen. Úgy éreztem hogy ez a pillanat csak az enyém, a legtöbbet ki akarok hozni belőle. Hagytam hogy elveztessen ameddig csak bírja, én nem siettetem. Addig csókolgatott míg teljesen nedves lettem, már éreztem hogy a lábamon folyik a nedűm. Végül végre megfogja a puncim, kicsit megremegtem mikor hozzáért, annyira kívántam Armannt.
-Te teljesen nedves vagy... Csodálkozik
-én is kívánlak nagyon, erre én kezdeményeztem, megcsókoltam és megfogtam a farkát. Csókolózás közben elkezdtem húzogatni a bőrt rajta, de óvatosan nehogy elélvezzen. Majd odaigazgatt a puncimhoz a farkát, szemébe néztem majd annyit mondtam, hogy tedd meg
És egy lökésre, nem gyorsan de határozott mozdulattal tövig nyomta. Már eléggé fel voltam izgulva így könnyen be tudta csúsztatni nekem.
A gyönyörtől előre estem majdnem, még jó hogy ott volt Arman.
Oh bocsi, de ez csodás volt, ne hagyd abba. Majd szép ütemesen elkezd baszni. Nem volt egy vastag szerszáma, de hosszú volt, sokáig járatta bennem, néha megállt pár másodpercre, szerintem visszatartani hogy elélvezzen. Nagyon sokáig bírta. Nem hiába nőtt fel olyan környezetben. Viszont nekem már orgazmusom volt mikor még nagy dugott : ahhh elmegyek, mondom neki, ha akar elsülhet ő is.
-én még bírom.
- rendben akkor ne hagyd abba, gyorsíts a tempón majd mikor megjön az orgazmusom akkor lassíts, de abba ne hagyd!! Pihegem neki ezeket a szavakat.
Gyors tempóra kapcsolt, megremegett az egész testem, Arman nyakába esek. Majd összeesek a gyönyörtől és attól hogy orgazmus közben továbbra is dug. Szép lassan elmúlt az orgazmus, de Arman a kis megszakítások miatt továbbra is kemény, de látom hogy fárad.
Megkérem hogy üljön le egy kőre is majd lovagolok én rajta. Lovagolok rajta, csak úgy cuppog a fenekem rajta.
-figyelj csak élvezzünk most el egyszerre, ne tartsd vissza.
- rendben, de akkor te se tartsd vissza a hangod, nyögjél bátran.
Lassan elkezd újra megfeszülni a csiklóm. Arman megérezte, feláll, és mostmár ő diktál ismét begyorsít, csak úgy csattog a zacsija a puncimon, nagyon jó érzés. Én nem fogom vissza nagyokat nyögök, az orgazmusomban járok mikor még mindig nem sült el. Két nagyot nyögtem a csúcson mikor Arman is elélvez, hatalmad erővel tör belém a sok sperma. Azt hittem hogy az orgazmusom csúcsán nincs tovább, de ahogy a sperma belém hatolt még nagyobbakat nyögtem, szinte magamba zártam a farkát, nem engedtem. Éreztem hogy a sperma már a lábamon folyik.
Fantasztikus dugás volt. Csak pihegtunk egymáson és egy egy kósza csók hagyta el a szánkat. Szép lassan kiesett a farka is belőlem. Bementünk a vízbe és lemosakodtunk.
Elindultunk vissza a cuccainkhoz. Barátnőm már várt ránk. Köszöntünk Armannak, majd elindultunk a szálloda fele.
Barátnőm látta hogy történt valami és megkérdezte: mi történt míg egyedül hagytalak benneteket?
-Háát, adott nekem lánybúcsú ajándékot.
- csak neeem...?
- de, és fantasztikus volt. Még most is a fellegekben járok.
- mindent el kell mesélned nekem
- De nem mondhatod el senkinek, ígérd meg!
- okés rendben, tudod hogy mindenben számíthatsz rám.

Armannal nem találkoztunk többet. Én azóta megházasodtam de sajnos el is váltunk. Armanról csak én és a barátnőm tud.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (37)        Nem tetszik (14)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6774 X olvasták el.