Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szerete, ha fasz tölti ki a pinám

Beküldő:Enzós Niki


Még fiatal ötödikes kislány voltam amikor az egyik vizsgálatkor az egyik orvos megfogta a melleimet és megsimogatta. Megkérdeztem tőle halkan a bugyimat nem kell lehúznom,mert maga is lehúzhatja, mire benyúlt a bugyimba és elkezdte a pinámba nyomni az egyik úját.Ez nagyon jól esik mondtam neki majd leírta egy papírra hol lakik és megkért menjek oda délután háromra. Elmentem és amikor beléptem ott találtam teljesen meztelenül és én is ledobtam a ruhámat magamról.Hamar levetkőztél mondta mire én is mondtam hiszen maga is meztelenül van. Elkezdett simogatni és bekapta a melleimet és rágcsálta ami nagyon jól esett. mikor lenyúltam és megfogtam a farkát elkezdett keményedni a kezembe lehajoltam és a számba véve elkezdtem szopogatni. Pár perc múlva jött belőle egy kis lé aminek fura íze volt,majd egyre jobban keményedett és közben simogattam huzigáltam és néha megszívtam. Nem tudom miért csináltam hiszen még sose láttam ilyet,mert hiába volt három fiútestvérem nem sikerült meglesnem őket fürdés közben sem. Nemsokára egyet rángatózott a doki farka majd kilövellt valami a farka nyílásából és erre bekaptam és a torkomra szaladt az egész. Sokáig forgattam a számba ízleltem és lassan lenyeltem majd közöltem a dokival ez nagyon finom volt és kérek még ilyet.

ekkor mondta meg nekem,hogy mi ez és miért kell várni vele míg megint kijön, de nekem annyira tetszett és ízlett a finom zamata is,hogy rögtön elkezdtem markolászni,szívni simogatni és megint egészen kemény lett majd pár perc múlva megint éreztem,hogy rángatózik és ekkor,hogy vákuumot csináltam a számból,mert kiszívtam a sok gecit ami kijött a doki farkából. Mondta ezt nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar ki tudsz élveztetni. megint csinálhatom és elkezdtem szívni,szopni, de nem állt fel. Mondta erre most sokat kell várni,majd elkezdte simogatni a szőrtelen kis puncimat szétnyitotta és belebujt a nyelvével. lassan megfordított és a seggem lyukát is megsimogatta,majd benyúlt és utána a nyelvét is be akarta dugni, de az nem tudott bejutni. Erre mondta jó lenne ha holnap megint ekkor jönnél vissza és megint enyelegnénk egy kicsit. Elmentem és már alig vártam,hogy másnap legyen. A bugyimat nála hagytam és mondtam neki ezentúl ha akarja nem hordok bugyit,mire beleegyezett.

Otthon nem találtam senkit és pár perc múlva a barátnőm jött,hogy szeretné ha náluk aludnék. Majd kimentünk az udvarra és ahogy ugrottam észrevette,hogy nincs rajtam bugyi.Kérdezte hová lett,mire megmondtam neki, de szavát vettem,hogy nem árulja el senkinek.Elkezdtünk a kutyánkkal játszani és ahogy a kutya alá nyúlt a barátnőm annak rögtön kibújt a tokjából a vörös kis fasza amit a barátnőm rögtön bekapott. Én nagyon csodálkoztam ezen és erre ő kért meg,hogy erről én se szóljak senkinek.Elmondta,hogy megleste az öcsét ahogy játszik a farkával és a kutya a szájába rakta a faszát és az leszopta,majd megbaszta a kutya seggét.

Persze amikor felnézett és meglátott engem rögtön el akarta takarni magát, de mondtam neki én is megkóstolnám azt amit a kutya szívott ki belőled,majd lehajolva bekaptam a kicsi faszát.Mikor megnőtt és elkezdett lövellni a számba fura volt, de nagyon is ízlett ami kijött és vagy egy órán át szoptam mire megint jött belőle a geci mert a tesóm közölte hogy az a neve annak ami kijön.Mivel a szüleink csak soká jöttek haza bementünk a szobába és a kutyát is behívta a tesóm és megkért vetkőzzek le majd letérdepeltetett és a kutyát hátulról rám engedte.eleinte fájt ahogy csúszott belém a kutya fasza,mert nemcsak a hossza, de a szélessége is nőtt,de nagyon jó volt. Igaz ugyan hogy a vége felé valami nagyon feszítette a kis pinámat és amikor leszállt rólam vagy húsz perc múlva a kutya akkor láttam meg,hogy a fasza tövénél van egy gömb ami kb lehetett úgy 10 centi azt is belém kényszerítette. Utána még a tesóm is megkefélt és ő is belém engedte a farka tartalmát, bár mondtam neki azt inkább a számba engedje mert tetszik az íze.

Ettől kezdve vagy egy hónapig állandóan szoptam az orvost és a végén megengedtem,hogy megdugjon,majd amikor megint elmentem hozzá a seggemet is megdugta. Oda be is engedte a gecijét, bár mondtam inkább a számba engedje,mert azt szeretem ízlelgetni. Később a barátnőmet is elvittem a dokihoz egyszer, de őt nem érdekelte inkább a kutyákat részesítette előnybe.Később én is rákaptam a kutyákra és a falú majdnem minden kani kutyájának a kurvája lettem.

Lassan annyira hozzászoktam a kutyagecikre,hogy elkezdtem leszopni a kutyákat és a fiúkat is a suliba amit nagyra értékeltek. egy osztálykiránduláson az egyik fiatal tanárom észrevette ahogy szoptam az egyik srácot és elhívott sétálni és megkérdezte jól látta e a dolgot,Mondtam neki jól látta és ha akarja öt is leszopom mire oda nyúltam a sliccéhez kivettem a faszát ami alig fért a számba és addig szopogattam huzigáltam amíg teleengedte a számat.Sokkal finomabb volt mint az osztálytársaim farkának az íze. Sokszor jártam moziba is és ott aki akarta annak is kivettem a farkát a gatyájából és kiszívtam a tartalmát. Lassan a faluba az összes férfinek a farkát ismertem és lassan nemcsak szoptam a farkukat, de meg is basztak a férfiak is.

Fél év alatt a falú férfi tagjai mind bejutottak a lábam közé. A doki adott fogamzásgátló tablettát és azt sose felejtettem el minden reggel bevenni.A suliba az igazgatótól kezdve az összes férfitanár is teleengedte a számat vagy megkefélt.Én lettem a falú kurvája, bár így sose hívtak. Ha mentünk kirándulni a vonaton is ismerkedtem és nagyon sok esetben a vonat budijában szoptam le a férfiakat akik ezért mindig adtak egy kis pénzt. Így lassan még pénzért hajlandó voltam dugni is.

Később egy közeli városban tanultam ahol megint rákaptam a kollégista srácokra és az egyik tanárnőm akivel az egyik kiránduláson egy szobában aludtam bevezetett a pina nyalásába és egy műfasszal meghágott és az egyik nap bennem hagyta és a bugyimat ráhúzta.Mondta vigyázzak vele ne hogy elhagyjam. Egész nap folyton élveztem és amikor délután az egyik tanárom szólt,hogy maradjak le mert meg akar baszni kihúztam és az üreges része tele volt gecimmel. Utána marha nagyot keféltem a tanárral.

A városba megismerkedtem egy jó ötvenes ürgével aki egyszerűen az utcán megfogta a mellemet és megkért menjek utána a kapualjba majd megszoptatott. Még sose láttam akkora faszt mint az övé és megkérdeztem tőle volna egy hely ahol meg tudna dugni ezzel a szép nagy fasszal. Attól kezdve rendszeresen feljártam hozzá és bár az eleinte fájt a kefélése és a szájamba való tolása, de lassan hozzászoktam és még lovagoltam is rajta, ami kimondottan nagyon jól esett. A farka nem volt nagyon hosszú csak kb 22 centi, de engem még eddig csak 19-20 centis fasszal basztak meg.

Ez az ismeretség vagy harminc évig tartott és már amikor férjes gyerekes asszony is voltam akkor is rendszeresen jártam hozzá és ott ismertem meg az igazi nagy faszú srácokat is. A barátjával is találkozgattam és az egyik alkalommal amikor korábban mentem a barátjához az udvarban találtam egy hatalmas dán dogot és az folyton a szoknyám alá dugta az orrát és elkezdte nyalogatni a bugyimat a pinám környékén. Erre elbújtam egy kis ház mögé lehúztam a bugyimat és letérdepeltem,mire a kutya rám ugrott és keményen megbaszott sőt a gömbjét is belém nyomta.Kimondottan jól esett a kutya kefélése. A gömbje az legalább 15 centi lehetett,de nem tudtam megfigyelni,mert amikor leszállt rólam már teljesen visszahúzódott a testébe.

Ekkor láttam meg,hogy egy istálló ajtajában csináltuk az egészet és egy idős asszony mosolyogva nézett rám. Ugye milyen jó volt kérdezte,mert én is sokszor odatartom a kutyánknak,hogy megbasszon.Ha legközelebb jössz majd segítek neked és kipróbálod azt a pónilovat amivel én keféltem mikor az ajtóba letérdepeltél a kutyának. Sose gondoltam,hogy a lovakat is lehet erre használni, de egy hét múlva amikor visszamentem az asszony segítségével a póni ló megugrott és belém nyomta a faszát amíg be tudta tenni, Kb harminc centire ment belém és egy hét múlva már bement harmincöt centire.

Majd már amikor kivették a méhemet és visszamentem az asszonyhoz a póni ló belém nyomta teljesen ami negyven centire ment be és a tövénél legalább tíz centis vastag volt, de kimondottan nagyon élveztem és aznap négyszer egymás után meghágott. Attól kezdve egy hónapig míg az asszony élt minden délután három órán keresztül kefélt a nagy faszával a póni ló csődöre. Azt hiszem mindig is ilyen nagy faszra vártam az életem során. Később másutt kipróbálta egy valódi csődör faszát is amit egy német társaság lefilmezett és két napig csak velük voltam meztelenül és basztak szoptattak és megint basztam a lóval is.Annyit adtak amennyit egy év alatt kerestem meg a munkahelyemen ahol a főnökeimmel is jóban voltam.

Egész életemben annyit keféltem,hogy amikor elővettem a naplómat és beírtam hogy hányszor keféltem kiderült,hogy tizenkét éves koromtól hetven évesig több mint kétmillióan basztak meg közben rengeteg kutyával és lovakkal is hágtam. Van egy barátnőm akivel is sokat enyelgek és ő mikor meghallotta mennyi fasz járt már bennem mondta neki már több mint két és fél millióan engedték bele a gecijüket a szétkefélt pinájába, de lovakkal még sosem kefélt. Akkor este benyúlt a pinámba és majdnem teljesen fel tudta tolni a karját a szétkefélt pinámba és a seggembe is.

Mostanában sajnos már nem sikerül senkivel sem basznom,mert a férjem sem akar engem és a hosszú rudat amit néha feldugtam magamnak a férjem másra használta el, mert nem tudta mire használom én,hiszen nem akartam vele közölni.
Pár nappal ezelőtt az esti órákban meg akart két férfi erőszakolni, de amikor betették a farkukat a pinámba elszaladtak,mert nem érezték az oldalát,pedig utánuk szóltam leszopnálak benneteket, de nem volt hatása. Én csak röhögtem ezen.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (143)        Nem tetszik (169)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-03-03 20:03:16
Csiz
Azt a kurva elet mi ez a story? Xddd

2020-02-05 23:07:03
Ezmiafasz
Ez szerinten kamu xddd

2020-02-23 15:34:05
nagyfaszú
jó kisringyó

2021-01-01 15:37:47
Mary Blake
Szarrá röhögtem magam. ?

2021-08-25 19:11:00
nem mondom meg
számtanból elégtelen!


Ezt a szex történetet 48499 X olvasták el.