Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nővéremmel felvilágosítottuk egymást

Beküldő:Black widow


Fiatalon nevelőszülőkhöz kerültem, mivel a szüleim autóbalesetben meghaltak.
Jó volt a viszony a nevelőszülőkkel. Több gyereket is befogadtak. Igazán jó szülők voltak.
Úgy neveletek bennünket, mintha a sajátjaik lennénk, és nekünk is úgy kellett tekinteni a testvéreinkre mint ha édes testvérek lennénk
4,en voltunk összesen gyerekek.
Legidősebb Anna, utána én 2év különbséggel utána Bence tőlem 8 évvel fiatalabb majd Regi szintén 8 évvel fiatalabb tőlem.
Jó barátok voltunk, sok mindent együtt csináltunk. Főleg Annával voltam szorosabb barátságban  korunk miatt is.
17. Szülinapomkor történt meg velem az eset és fordította fel velem a világot. Igyekszem pontosan visszaadni a pontos történetet.
Vírushelyzet miatt csak családon belül tartottuk meg a partyt. Szülők és Anna ajándéka az volt hogy nővéremmel ketten elutazhatok a Balatonra. Ez volt az első hogy valahol szülők nélkül aludtam.
Közös szobát kaptunk, de egyikőnk se bánta, testvérek vagyunk, megleszünk együtt. Egész nap lent voltunk a Balatonban fürödtünk. Délután mentünk vissza a szállásra, vettünk egy kis gyenge italt, hogy azt estére megigyuk beszélgetés közben. Így is történt, kb 10 körül járhatott az idő amikor már jócskán fogyott az üvegből és felhoztam témának a barátnőmet. Ezt mondam neki:
1 éve vagyunk együtt, jól alakulnak a dolgok, szeretem őt, csóknál több nem volt semmi köztünk, de valahogy érzem hogy ez nem sokáig lesz így. Nem akarok neki csalódást okozni ha megtörténik, ezért kérnék tőled segítséget.
-mire vagy kíváncsi ( válaszolja lazán)
-tudod, még nem voltam lánnyal, pornót sosem néztem, nem köt le, persze pucér lányokat láttam már. De nem tudom mit kell csinálni, anyáék nem sokat beszéltek csal hogy védekezzek ha megtörténik. Te vagy a legjobb barátom, másnak nem merem elmondani.
- kedves tőled Öcsi, de tudod még én sem voltam még fiúval, tudod a stréber csajok nem kapósak.
Persze tudom hogy megy az egész szex, de mire vagy kíváncsi pontosan, hátha tudok segíteni.
-először is mikor ma reggel bekentelek naptejjel épp barátnőmre gondoltam és felált nekem ott lent, a szivem kalapálni kezdett, a torkomban éreztem. Miért van ez ha hozzáérek egy ilyen csinos lányhoz mint te?
-csinos... Én? Kedves tőled. Azért állt fel a farkad, mert megkívántál engem, vagyis a tested akart engem. De ne ijedj meg, ezzel nincs semmi gond, ez egy természetes reakció. Tudod nem hiszem hogy észrevetted, de mikor bekentél nekem is kemény lett a mellbimbóm. Ez a reakció ha egy fiú és egy lány akik csípik egymást közel kerülnek egymáshoz testileg.
-értem, de van hogy reggel is felál. És tiszta lucskos néha, ömm, talán mert beleélveztem álmomban.
-igen ez a pótcselekvése a testednek, ha nem tudsz együtt lenne egy lánnyal és elélvezni vele akkor az ondód kiürül íly módon.
Azt ugye Tudod hogy kell szexelni egy lánnyal?
-Nemigen ( pirulok bele) de anya azt mondta hogy ha ott leszek akkor tudni fogom mit hova kell rakni.
-nekem is ezt mondták nevetek fel, de azért én már jobban átjártam ezt a témát.
- segíts nekem légyszi... Vetkőzzünk le aztán mutasd meg hogyan mit hogyan kell, légyszi, nem akarok beégni barátnőmnél.
-nem! Vágta rá határozottan.
-naa nem kérek mást csak hogy mutasd meg, bármit kérhetsz cserébe tőlem. Azt ne mond hogy te nem vagy kíváncsi.
-na jó! Bólintott rá nehezen.
Gyorsan megszabadultam a ruhámtól míg anna kicsit lassabban.
-Gyere közelebb, szólt Anna
Széttárta a lábát: ez a puncim, ide kell bedugni a farkadat amikor már áll, nem így, lógó állapotban.
- mit csináljak ha nem akar felállni?
- nyugi ha a barátnőd hozzáér azonnal állni fog, figyelj csak, még nekem is sikerül.
És finoman elkezdi markolászni a farkam, hamar fel is állt.
-naugye, megmontam... És ki-be kell járatni a pinciban a farkad. Igyekezz minél később elélvezni hogy a barátnőd élvezze az együttlétet.
Mikor elélveznél érdemes kivenni a farkad, ha nem akarsz gyereket. Ez az alapfelállás. Eten kívül tudjátok kényeztetni egymást, ha ő bekapja a farkad és szopja mint egy nyalókát, te kinyalod neki a punciját mintha fagyit nyalnál, ez tűnik nekem az egyik legcsábítóbbnak. Mivel a lány lassabban élvez el, ezt mindenképp ajanlom neked hogy tedd meg vele.
- hűha, már most bizsereg az egész testem,főleg itt lent :) köszi, nagyon! Odaugrottam megöleltem és adtam neki egy puszit. Utána esett le hogy meztelenek vagyunk, és áll jelenleg a farkam, ami pont a puncijához ért,. A melle a mellkasomhoz nyomódik, jó érzés volt, megálltam egy pillanatra, Anna szemébe nézek : most valami nagyon jó történik velem.
-igen elélveztél a hasamra...
-oh jaj bocsi...
-semmi gond nem volt szándékos. Most pedig a farkad hamarosan újra kicsi lesz.
Várt 20 mp-et de még mindig áll. Hűh, pedig össze kellene mennie ilyenkor.
-Na mindegy, viszont akkor már tehetnél értem is valamit, ahogy látom még mindig izgalomban vagy, mi lenne ha megpróbálnál kinyalni.
Lefekszek az ágyra felhúzom a lábam és nyald mintha fagyi lenne.
Odatérdelek az ágyhoz, szép borotvált puncija van, szép lassan elkezdem nyalni. Látom ahogy minden nyelv mozdulatot elvez. Tanulom a technikát. Minél beljebb nyomom a nyelven annál nagyobbakat nyög Anna.
Meddig csináljam? Kérdem.
-Abba ne hagyd, csináld tovább, utasít.
Már benyalok olyan mélyen ahogy tudok. Azt érzem, hogy farkamat kellene oda beledugni. Észre sem fogja venni a különbséget.
Szép lassan haladok vele, először csak simogatom a punciját, be-be nyomom egy picit.
-csináld... Nagyon jól csinálod, egyre jobb, próbáld beljebb, bíztat!
Felbátorodva egyre beljebb tolom a farkam, egyre nagyobbakat nyög. Majd egyszer csak betolom tövig. A heréim nekicsapódtak a fenekének, én tövig benne, nagyon jó érzés volt. Anna kinyitja a szemét, felül a kéj nyögéstől, rámnéz:
Ez nem is a nyelved!! Nem erről volt szó!
Kihúzom gyorsan a farkam, újra nyög egyet. Várj! Szól rám, ne, ez nagyon jó ne hagyd abba, nem számít, csináld nyugodtan...
Én nekem is nagyon jó érzés volt szinte beszippantotta a farkam és erősen körbeölelte a puncimat.
Majd szól, figyelj most jön a női orgazmus.
Megremegett az egesz teste, rángatózni kezdett az élvezettől, a puncija még jobban rászorított a farkamra, éreztem hogy mindjárt elsülök. Kérdeztem hogy mit csináljak most?
Gyorsan felült pekapta és várt hogy elsüljek. De nem jött semmi. Mondtam neki hogy csináljon valamit mert elmúlik a gyönyör.
Erre elkezd szopni, de foggal. Kértem hogy vigyázzon, elég csak az ajkával kényeztetnie, ezután jól szopott már. Nem is kellett sok elélveztem a szájába. Lefeküdtünk az ágyra és lihegtünk
Ez nagyon jó volt, kezdtem.
Igen ez fantasztikus volt, csinálhatnánk máskor is, kár hogy eddig vártunk vele. És még mennyi póz van.
Pár perc múlva :
És a melleddel mit lehet csinálni szex közben kérdem.
Azt markolászni szokták, az is egy erogén zóna.
Megmutatom.
Én épp hanyat, ő felém térdel, ráül a farkamra, de nem csúsztatta be magának. Megfogja a két kezem, ráteszi a melleire és kéri hogy masszírozzam. Majd folytatja : miközben a lány lovagol rajtad te a melleit foghatod, vagy csak nézed ahogy himbálódzik ütemre szex közben, nézd : és lovagol rajtam nehányat.
-Nem próbáljuk ki úgy hogy benned van a farkam?
-Legyen, mostmár úgyis mindegy. Becsúsztatja óvatosan magának, kellett vagy 10 rugózás mire teljesen beleült, utána viszont hevesen lovagolt. Én csak gyönyörködtem a látványban, mikor fáradt próbáltam én nyomni neki.
-Ohh, mindjárt orgazmusom lesz
-Én is elélvezek, jelzem neki. Mit csináljak?
-Dugj tovább még elélvezés után is!
Ismét remegést érzek a testén, még van egy kicsi bennem, igykszek mindent beleadni hevesen elkezdem benne járatni a farkam. Anna hatalmasakat nyög, nagyon jó hallgatni, de hogy jobban rászorított a puncijára nekem sem kellett több hamar elélveztem. Kivettem a farkam és a még rángatózó hasára eléveztem.
Pár perc pihenés után :
Ez nagyon jó volt Anna. Köszönöm szépen. Felejthetetlen élmény volt. Jössz letusolni? Letusoltunk együtt, meg utoljára jól megnéztük egymást, majd elmentünk aludni.

Ui. : következő héten lefeküdtem barátnőmmel, de végig Annára gondoltam szex közben. Közel sem volt olyan jó mimt vele.
A közös felvilágosítást követően szorosabb lett a barátságunk Annával. Közösen tökéletesítettük tovább a közös szexet. Pár év múlva megkérdeztem hogy udvarolhatok e neki. Rá 1 évre most ezzel a történettel szeretném meglepni őt.
Üdv szerelmed, Dávid


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (179)        Nem tetszik (92)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-08-21 04:39:51
seco
majd el élveztem


Ezt a szex történetet 19047 X olvasták el.