Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Újra JUtkával- 2

Beküldő:Tatami

Lezárult életem egy szép időszaka Jutka férjhez ment ami teljesen természetes volt. Az esküvő rendben lezajlott nem voltunk túl sokan de a lagziban megtöltöttük a házat tánc a teraszon volt.
Ahogy ez szokás, volt menyasszony tánc is és mikor én kerültem sorra Jutka szólt hogy menjek át Éváékhoz és várjam a pincében. Megbeszélték hogy ott fog átöltözni. Átmentem a pincében egy frissen vetett ágy és két szék fogadott az egyiken a menyecske ruha volt. Azonnal vetkőztem mert sejtettem hogy az újdonsült ara még baszni akar velem egy jót.
Hamarosan meg is jelent kérte hogy segítsek neki levetkőzni mert a fűző kibontása nem egyszerű dolog de sikerült megoldani. Az ágyon kutya pózban helyezkedett el a könyökére támaszkodva magasra tartva az isteni seggét.
-Gyere Gabi basszál meg de most nem kell gumi. A gecidet akarom éreznem kell ahogy belém ömlik, fölcsinálsz, teherbe ejtesz! Egy örök emléket akarok akire ha ránézek mindig eszembe jutsz és soha nem tudja meg senki. Basszál meg nyomd tövig mikor élvezel és tartsd bent a gyönyörű faszodat ameddig csak tudod!
-Jaaaj...csináld...nagyon jó...akarom...óóóhhh...Gabi...méééég...igeeen...nagyon jóóó...élvezeeek...áááhhh...mmmhhh...óóóhhh...!
Beleélveztem életemben először a csodálatos pinájába. Míg öltöztem elmondta hogy minél előbb gyereket szeretnének a férjével mától nem védekeznek sehogy. Már indultam még ebben a pózban volt és utánam szólt hogy később visszajövünk.
Mikor megjelent döbbent csend támadt a férfi szemek kidülledtek és szerintem egy-két gatyában támadt némi mozgolódás. Mintha Piroska lépett volna elő a meséből modernebb változatban. Nagyon rövid, piros alapon fehér pöttyös mélyen dekoltált ruha mutatta meg a bájait ilyen színű kendővel és egy nem túl magas sarkú piros cipővel kiegészítve. Természetesen megtapsoltuk amitől kicsit zavarba is jött nem számított ilyen fogadtatásra.
Folytatódott a mulatozás már negyedszer táncoltattam meg Katit mikor a fülembe súgta hogy 5 perc múlva menjek utána.
Így is történt mire fölértem már meztelenül, széttárt combokkal feküdt az ágyon. Gyorsan levetkőztem és azonnal nyalni kezdtem az izgalomtól lucskos pináját fogdostam a melleit.
-Jaj Gabikám...segíts rajtam...nem bírom tovább...baszni akarok...kell egy jó kemény fasz most a pinámba...basszál meg...basszál meg nagyon...kívánom a gyönyörű fiatal farkadat...aaa...igen...ez nagyon jóóó...így akarom...ezt akarom...dugj jó keményen most ne kímélj...óóóhhh...csináld édes...ez az verd belém jól...juuujjj...óóóhhh...most élvezeeek...íííjjjhhh...!
Elélvezett megfogta a vállamat lefordított magáról bekapta a pinamézétől csillogó faszomat és mohón szopni kezdte. Egy perc sem telt el már zúdult is a szájába az áldás amit szokás szerint lenyelt
-Jaj édes máris jobban érzem magam nem bírtam volna tovább a faszod nélkül. Köszönöm!
-Nekem is nagyon jó volt Kati!
A hűtőből kivette a pálinkás üveget gyorsan meghúzta öblögette a száját és csak az ajtóban nyelte le.
-Inkább ezt érezze a férjem mint azt amit kiszoptam belőled pedig az finomabb.
Hagytam hogy előbb érjen vissza még elszívtam egy cigit. Mikor beléptem már a férje mellett ült mintha misem történt volna aki átölelte a vállát és valamin nagyon nevettek.
Ám a lagzinak még nem volt vége. Akarjátok tudni a többit is? Szívesen megírom ha van rá igény!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (37)        Nem tetszik (21)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-07-31 04:38:16
Tatami
Mivel senki nem kéri a folytatást nem s fogom megírni pedig ez a lagzi életem legnagyobb bulija volt!

2021-08-03 17:56:14
XL
Szia. Érdekel a folytatás. 471


Ezt a szex történetet 2732 X olvasták el.