Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szűzteleneítés 29 évesen - szex sztori

Beküldő:Szűz fiú


Sziasztok, kezdeném a történetemet a legelején, én 29 férfi vagyok jelenleg, általános iskolába egyáltalán nem volt barátnőm sajnos, nem vonzódtak a lányok hozzám, elégé megvisel ez a dolog, középiskolába már érdeklődtek a lányok utánam, de elégé félénk fiú voltam még azt sem tudtam hogy kell csókolózni 15 évesen! Biztos sokan nevetek ezen de így volt sajnos, már elégé zavart hogy még szűz vagyok így keresni akartam egy partnert aki előtt nem kell szégyellnem, és nem kürtöli világgá ha valamit rosszul csinálok! Így az egyik rádióba sokan hirdették magukat s így tettem én is alkalmi partnert keresek korhatár nélkül.

Összesen hárman jelentkeztek, de az egyik lemondta, a másikkal lebeszéltem biztosra, ö 30éves volt, mondta hogy fiatalt keres csak szexre, megörültem , már alig vártam a hétvégét , én akkor 16 töltöttem be . Megbeszéltük hogy d.u 3kor kijön elém kocsival s elmegyünk hozzá, mert ö a város másik végén lakot én falun laktam s nem tudtam a buszközlekedést, már izgatott voltam nagyon és a pályaudvar emeletén néztem a parkolót amikor csörgőt a telefonom, kedves női hang szolt bele, megérkeztem, izgultam nagyon fentről nem láttam hogy vajon melyik az, mondta menjek le s dudál ha meglát, megbeszéltük hogy milyen felső lesz rajtam, lementem és dudált egy autó s akkor láttam egy szőke nőt a kocsiba de nem volt egyedül hátul ült 2 srác a kocsiba, integetek hogy menjek oda de nem mentem , féltem is meg nem is így volt megbeszélve, utána hívott hogy menjek oda nyugodtan mert a 2 srác az uncsi tesója.

De nem mentem csalódottan haza mentem. Így maradt a 3.ik jelölt. Felhívott beszélgetünk s akkor mondta hogy őneki van férje, kérdeztem akkor hogy így mit szeretne? Az volt rá a válasz hogy tud róla a férje és egy hármashoz keresnek egy fiatal fiút, a lány 27 éves volt, azt mondtam átgondolom zavaromban. Teltek múltak a napok egyre többet gondoltam rá. A suliba szeretem volna megismerkedni egy lánnyal de mivel még szűz voltam ö meg nem így még beszélgetni se mertem vele. És akkor eldöntöttem , mivel nem volt más belementem. Azt is a pályaudvara beszéltem le, mondtam milyen dzsekibe leszek, én már hamarabb kimentem a találka előtt hátha megtudom lesni őket, de ők is ott voltak akkor már, sétálgattam ott a parkolóba oda vissza idegesen feszülten, és akkor odajött egy nő és leszólított, szia te szerintem minket vársz ha nem tévedek, teljesen lefagytam azt se tudtam mit mondjak , annyit mondtam hogy igen.

Szépen bemutatkozott megkérdezte hogy tetszem-e neki és akkor biztosan benne vagyok-e? Mert ha igen a férje amoda parkol és mehetünk is! Mondtam hogy benne vagyok sóhajtva s mentünk is a kocsi felé, egy terepjáróba ült a férje amikor megláttam azt hittem az apja egy idős ember volt az, vagy 50 lehetett. Ekkor értetem meg hogy miért keresnek fiatalt! Egy utcával laktak az állomástól, mondta a férje menjünk fel nyugodtan ö leparkol addig. Ideges voltam felmentünk a 3. emeletre, leültünk két egymástól távol eső fotelba és elkezdtünk beszélgetni,, vártuk a férjét már egy félóra telt el mikor megjött, és annyit mondott miért nem dugtok már? Azt se tudtam hova nézzek, mondta öltözzünk le, leöltöztünk mind a hárman, ekkor már nagyon zavarba voltam s akkor megkérdezte a férje na szűz vagy e még? Én határozottan hazudtam hogy mér rég nem! Erre mondta na akkor kezdjétek el, én mondtam hogy nem nem kezdjék csak nyugodtan s majd én csatlakozom, erre az volt a válasz hogy én vendég vagyok s enyém az elsőbbség!

Na jó mondtam a nő hanyatt feküdt és mondta hogy mehetek, és egy párnát a dereka alá rakott hogy jobban hozzá férjek, és akkor elkezdtem dugni semmi előjáték már nedves volt éreztem , és a férje meg csak bámult és mondta mélyebben rakjam be úgy szereti a felessége, annyira zavarba voltam hogy csak dugtam meg dugtam, és nem tudtam elmenni, amikor elmentem végül kihúztam a farkam a gumi már nem volt a farkamon mert élvezés után is még dugtam egy kicsit, de a csak ki tudta húzni magából , ránéztem az órára és kerek 40 percig tartott az első dugásom növel, egyben a szüzességem elvesztése is! Utána jött a férje, eddig csak nézte a fotelből és amikor végeztem kimentem a mosdóba a férje meg folytatta. Lemostam magam gyorsan , amikor visszamentem a férje pont nyalta ki a pináját ami gecis lett a farkamtól, meg a gumitól ahogy lecsúszót, mondtam hogy én megyek de marasztalni akartak, de én mondtam én eddig bírtam, a csaj kikísért előtte smárolt a férjével, elköszöntünk meg akart csókolni de én nem engedtem.

Így történt a szüzességem elvesztése, utána soha többé ne kerestük egymást. Másnap a suliba már magabiztosabban mentem, de a csaj akivel össze akartam jönni már összejött valakivel, amikor beszélgetünk azt mondta egy fél évet várt rám de csak szemezgetem vele , nem kezdeményeztem és ö meg nem várt rám többet, lekéstem, pedig miatta mentem bele a 3asba hogy ne égjek be nála, így jártam! Ahogy teltek a hónapok a csalódás miatt elégé ki voltam akadva, vonattal jártam a suliba és a nyilvános wc-be egyszer észre vettem a beülős részen a wc falán egy lyukat pont farok magasságba. Nem tudtam hogy miért lehet az ott de honnan is tudhattam volna.

Egyszer hétköznap a városba jártam és este felé a vonatott várva elmentem a wc-re a lyukra is kíváncsi voltam, a wc-s néninek kifizetem a pénzt s rám mosolygott, nem tudtam hova tenni a dolgot, elégé izgalomba jöttem, a wc-n csak én voltam ,leültem s nyomkodtam a telefonom, alig hogy leültem hallottam hogy valaki bejött a másik fülkébe, még láttam is a nadrágját a lyukon, ugyan olyat láttam a wc nénin, és átdugta az ujját, azt se tudtam mit csináljak, hirtelen, és át dobot egy papírt, az állt rajta dugd át a faszod és leszoplak, úgy dobogott a szívem mint sose, felálltam ki akartam menni még a lyukra néztem és láttam hogy az ujja helyett a nyelve volt ott. Ekkor izgalomba jöttem nagyon, állt a farkam nagyon, és úgy voltam vele hogy akkor legyen átdugtam, vadul kezdte szopni nagyon erősen szívta húztam volna hátra de nem engedte el és elélveztem de úgy hogy fájt annyira szívta, megtöröltem magam utána gyorsan és kimentem , ekkor döbbentem le a bejáratnál megláttam a wc-s nénit, úristen akkor nem ö volt! Rám nézett és csak mosolygott. Azt se tudtam hova forduljak úgy szégyelltem magam, még 5 perc volt a vonat indulásig de kíváncsi voltam hogy ki szopott le, egy fél órát vártam mire kijött egy sráca férfi wc-ből és rám mosolygott, felismertem a nadrágját, mondom úristen leszopott egy férfi! Siettem a vonathoz amit már rég lekéstem, fél órát kellet várnom a következőre. Egész éjszaka nem aludtam zavart volt a viselkedésem napokig!

Kerültem a wc-t az állomáson, de ahogy múlt az idő és kanos voltam mindig 17évesen ne legyen az az ember , eldöntöttem hogy elmegyek a wc-re s hátha ott lesz valaki s leszop, úgy is volt lementem suli után az állomás wc-re , erőt vetem magamon a wc-s néni már mosolygott mikor meglátott, elvörösödtem pumpált a szívem leültem és vártam, 5 perc múlva ajtó nyitódás valaki bejött a mellettem lévő fülkébe a lyukra néztem és ott volt az ujja megint utána a nyelve, de így hogy tudtam hogy nem nő van ott nem akart felállni a farkam! De így is nagy nehezen átdugtam, szopott megint mint egy állat felállt a farkam és már megint fájt úgy szopta, de elélveztem megint, szinte szaladtam utána a wc-ből annyira fura volt az egész, nem tartottam magam melegnek, mindig a nőket nézegetem erre meg ilyen történik velem! Nem volt barátnőm és így nem kellet a farkam verni, még ha kicsit fájt is annyira szopott.

De utána ahogy nézegetem a pornó filmeket, arra gondoltam milyen lehet bekapni egy faszt, egy hónapja nem voltam a nyilvános wc-n a vasúton , így reggel suli előtt akartam bemenni de vittem magammal pornó újságot hogy felálljon a farkam, bementem és vártam, bejöttek egy páran a mellettem lévő fülkébe de hallani lehetett hogy nagy dolgukat végezte mindenki, na nem baj majd d.u gondoltam magamban, eljött a suli vége már izgatott voltam hogy mi lesz, a wc-s néni megint csak mosolygott , leültem és 2 perc se telt el már jöttek is, leültek és a lyukon átdugta ismét az ujját, elő vettem a pornó újságot és nézegetni kezdtem, közbe vertem, akkor elégé bekeményedtem, felálltam és átdugtam a farkam kő kemény volt akkor pont szopta megint erőből de most valahogy élveztem ahogy néztem az újságot, és akkor gondoltam egyet nagy nehezen kihúztam a farkam, nem volt könnyű szinte fájt annyira szívta megint és átdugtam az ujjam hogy dugja át most ö a farkát, és átdugta lefagytam hozzá se mertem érni most láttam élőbe másét először ilyen közelről, vártam egy kicsit erre visszahúzta én meg vissza dugtam és szopott tovább, már most én is erőből dugtam a száját, és elélveztem, letöröltem magam megint szinte szaladtam a wc-ről kifele.

Ekkor tudtam hogy hozzá se mernék nyúlni a más farkához, ez valahol meg is nyugtatott, kicsit bátrabb voltam ezután, két nap múlva erőt vettem magamon és megint szopatni akartam, a wc felé tartottam mikor megláttam a srácot, a wc-nél állt a bejárat mellett, lefagytam ideges lettem még volt egy órám vonat indulásig, de nem akartam bemenni a wc.re így hogy láttam a srácot. De a srác felismert, és nézet követni kezdet, én kimentem és felszálltam egy üres vonatra amin még nem volt mozdony és emberek se, eltelt vagy 10perc mikor hallottam hogy nyílik a vonat ajtó nagyon ideges voltam remegett a kezem is, ő volt bejött a kabinba és leült velem szembe, és annyit mondott had szopjalak már le, én ekkor nagyon idegessé váltam és ordítottam vele hogy te engem buzinak nézel? Erre ő már egy párszor leszoptalak és nagyon élvezted, jo farkad van had szopjalak le most is, menjünk be az állomásra akkor .

Én meg mondtam hogy menj innen mert kiütlek fenyegetőztem , erre ö is hogy rengeteg haverja van aki bevédik, és a wc.-s néni is rokonja és a tisztító szeres raktárba szokott várakozni még nem jelez neki és akkor megy át szopni. Teljesen ledermedtem el se tudtam volna szaladni de felálltam és lassan elsétáltam onnan, remegtem megfenyegetett hogy elmondja mindenkinek. Utána kerültem az állomás wc-t egyszer láttam a parkba füttyölt utánam nagyon rossz érzés volt! Megfogadtam hogy soha nem megyek oda! Lassan én is leballagtam a középiskolába, és jött egy nyári fesztivál, be akartam csajozni végre, nem tudtam hogy oldjam a gátlásom hogy laza legyek így kitaláltam elmegyek kurvázni előtte való nap. Vettem is egy újságot tele volt kurvával. Kinéztem egyet 35 éves idősebet akartam aki tanít egy kicsit, megbeszéltük fél órát befizettem 5e Ft . felmentem hozzá be engedett, kellemes külsejű volt, nagyon kanos voltam akkor megint elkérte a pénzt előre persze, levetkőztünk és már állva be akartam neki tenni, csodálkoztam magamon előtte egy növel volt dolgom az is 3.ban a szüzességem elvesztésekor, lefektetem és lekezdtem nyalni.

Vadul élvezte még egyszer egyszer a végbelét is megnyaltam, frissen zuhanyzott éreztem a szappant át váltottunk 69re szopott szépen finoman mondom úristen de jó állatira élveztem én is nagy élményt akartam neki nyaltam ujjaztam közben, és elkezdtem nyalni a fenekét éreztem hogy ezt élvezi a legjobban közbe a pinájába matattam, és bedugtam az egyik ujjam a fenekébe fel szisszent mondta állj dugjál inkább hanyatt feküdt és mondta hogy gyere, elkezdtem dugni nagyon élveztem a női testet, nagyon szuper volt, nyögött hangosan eltelt vagy 10perc mikor megkérdezte elmentél már? Furcsállódtam is mondom nem, és dugtam tovább érzéssel szenvedéllyel, nagyon jó volt mire megkérdezte megint elmentél már?

Mondom neki hogy még most se majd szolok, had élvezzem ki a fél órát ha már kifizetem, és dugtam tovább közben simogattam csókolgattam a mellét egyre jobban egymásra hangolódtunk mikor egyszer csak fel szisszent mondta maradj így egy kicsit had élvezzek, és élvezett nagyon jó volt látnom, de én nem tudtam még elmenni, mondtam szopjon tovább és bele ment, szopott szépen finoman levette a gumit hogy jobban élvezzem, mondta hogy szóljak ha jön, mondom rendben, éreztem hogy nem sok kell, visszafogtam magam hogy ne látszódjon rajtam hogy mindjárt elmegyek, fogtam a fejét közben jó mélyen bekapta egyszer csak amikor a teljesen bekapta elélveztem és fogtam a fejét közbe, nem tudta elhúzni elengedtem és lassan kivette a szájából a faszt és még egy kicsit szopott, csodálkoztam is, de nem nyelte le kiköpte, búcsúzáskor azt mondta hogy élvezte és lecsúszott egy kicsi a torkán de ízlett neki és nem haragszik érte, csodálkozott hogy ilyen sokáig bírtam, de még én is és adott egy jókora önbizalmat! Jött a fesztivál utána nagyon vártam nem izgultam laza és nyugodt voltam nagyon.

Egy barátommal mentünk na este becsajozzunk, és egy kicsit ittam és teljesen feloldottam, és ismerkedtem mint előtte soha, 4 lánnyal csókolóztam aznap este de túl rámenős voltam és egyen kívül mindegyik elhajtott, amikor többet akartam, aki nem hajtott el az egy 34 éves nő volt, én 18voltam akkor. Mondta hogy nagyon régen nincs barátja nem akart egyből lefeküdni velem de mondta kísérjem haza , úgy is volt taxival mentünk smároltunk közbe nem engedte hogy a bugyijába nyúljak így farmeren keresztül izgattam, a taxis csak nézett, megérkeztünk, behívott egy kávéra, bementem de én már hajnalba sose kávézok, és akkor letepertem a konyhába mondtam had nyaljam ki mondta oké, levetem a farmerját és felültetem a konyha asztalra levettem a bugyiját s akkor láttam hogy nem borotválja már elég régóta, na ez fasza mondom megszólalt nyaljál akkor, mondom jó legalább lesz eböl is még több tapasztalatom, nem mondom hogy túl jó volt az se hogy finom de ö élvezte nagyon, és elélvezett, nagyon jó érzés volt nekem is erre utána ö akart szopni engedtem neki , de nagyon rosszul csinálta, nagyon nagyon rosszul, nem élveztem.

Mondom most már dugjunk mondta hogy oké, nem találtam a gumit elhagytam valahol sötét volt a szobába és anélkül csináltam, élveztük mind 2en és a végén beleélveztem, nem tudtam hogy mondjam meg neki hogy bele élveztem így mondtam zuhanyozzunk le ö is kicsit ittas volt segítettem kimenni a zuhanyzóba és lezuhanyoztunk együtt akkor megszólalt nyugi szedek gyógyszert, éreztem hogy belém mentél, megnyugodtam ekkor, lefeküdtünk egymás mellé és mondtam hogy én menni szeretnék lassan, nem akarta hogy elmenjek, de én elmentem. Aztán már könnyeben ment a csajozás, a diszkóba összejöttem egy aranyos csajjal, smároltunk egész este mondta hogy kísérjem haza, úgy is volt, felmentem hozzá, de nem hagyta magát, mondta hogy eddig csak egy barátja volt, vagy háromszor találkoztunk s mondtam neki hogy többet szeretnék már, s közölte hogy ö nem olyan szopni nem is szopott még, s nem is fog, senki kedvéért!

Szép mondom, addig addig győzködtem még a végén megbeszéltük hogy kinyalhatom, úgy is volt csak a nadrágját vette le, szép borotvált puncija volt nagyon finom volt élvezte nagyon, a fenekét megnyaltam egyszer de nem engedte! Így volt kb 1 hónapig heti 3szor , mire mondtam hogy én is szeretnék most már dugni, vagy szopjon akkor ere az volt a válasz hogy ö azért engedte magát mert azt hitte hogy én is élvezzem, élveztem az biztos de ö nem csinál semmit velem , annyit engedett hogy kiverjem előtte, meguntam s otthagytam. Keresett ö utána de mondtam csak akkor találkozok ha többet szeretne, de utána nem keresett. Ismét a diszkóba jártam mikor megismerkedtem egy tőlem fiatalabb lánnyal, én 19 voltam ö 17éves, ez volt az első fiatalabb csaj akivel megismerkedtem, duci csaj volt kőnyű volt felszedni. Megbeszéltünk másnapra egy randit a parkba, de estére , amikor megláttam , nem tetszett de úgy voltam vele dugni jó lesz. Sokat beszélgettünk másnapra találkozott beszéltünk meg a vasútállomásra s addig addig győzködtem hogy legalább szopjon le hogy belement, bejöttem neki nagyon mondta csak azért !

Felszálltunk egy üres vonatra s ott szopott le nagyon jól csinálta még nyalta a golyómat is és egyszer a fenekembe nyalt nagyon jó érzés volt, de nem akarta többet a végén a szájába élveztem de kiköpte mindet. Találkoztunk még egy párszor s megbeszéltük hogy elmélyítsük a kapcsolatunkat, lefekszik velem de hozzánk nem mehetünk sajnos, hozzájuk se a bátya miatt, így maradt a vonat, szombat estére volt megbeszélve a vassutállomáson. Már vártam nagyon az első korombeli lány igaz kicsit fiatalabb de ilyen még nem volt, és a kíváncsiság is hajtott. Eljött végül a szombat este találkoztunk az állomáson, mondtam neki szoknyába jöjjön, de nem abba jött! Farmerbe jo nagy segge volt benne, de nem baj keresni akartunk egy üres vonatott ami még nincs mozdony de egyet se találtunk így várnunk kellet addig bementünk az állomásra enni, két órát kellet várnunk mire beállt egy s leakasztották a mozdonyt róla.

Na mondom a csajnak ez a mienk felszálltunk rá s vadul smároltunk, elkezdett utána szopni , mondtam hogy ki akarom nyalni, nagyon megszeretem nyalni, levettem róla a farmert, elég nagy bugyi volt rajta azt is levettem elégé szúrt de amikor odahajoltam azt hittem elhányom magam olyan büdös volt! Ilyet soha életemben nem éreztem öklendeztem kicsit, na mondom neki két három nyalás után dugni akarok , felemeltem a lábát ahogy ült a vonat ülésen de egyszerűen nem fértem hozzá, ilyen nincs mondtam magamban, próbálkozgattam még erre hallottuk az ajtót a fegyveres máv őr volt, totál lebuktunk hála istenek! Ránk nézet s annyit mondott nem itt kellene fiatalok, de ott is hagyott bennünket, mondtam a csajnak menjünk innen gyorsan mert baj lesz. Megmentet a máv őr köszönöm neki a mai napig! Aztán mind ketten hazamentünk. Szakítottam a csajjal, nem is gondoltam hogy ennyire igénytelen magára ott lent! Ezután volt még egy pár próbálkozásom s azt vettem észre hogy az idősebb nőkel sokkal jobb sokkal egyszerűbb minden és jobban be is jövök nekik, a fiatalabbak alig akartak szoba állni velem.

A következő csaj akivel sikerült összejönnöm egy 39éves csak volt nem nézet ki annyinak egyáltalán! A diszkóba szemezgetünk s a végén odamentem hozzá s azt mondta cseréljünk számot ki tudja mit hoz a jövő én ekkor 19éves voltam, akkor hétvégén semmi jelzés nem jött a csaj felől biztos voltam benne hogy csak szórakozott velem, de hétfőn jött egy sms ez állt benne: szia gondoltam rád írok ha te már nem írtál hogy nem volna-e kedved találkozni velem? Meglepődtem nagyon s azt válaszoltam rá hogy dehogyisnem még szép. Utána megbeszéltünk egy találkozott, kocsival mentem mondta hogy hova menjek s ott találkozunk majd figyelni fog egy kis bolt előtt. Megérkeztem de már ö ott állt a bolt előtt, nagyon jól nézet ki, kérdeztem hogy hová menjünk de ö csak annyit mondott üljünk be a kocsidba s beszélgessünk.

Örültem neki nagyon, kedves szimpatikus volt, és akkor mondta hogy 39éves 3gyereke van, nagyon meglepődtem én amikor mondtam hogy mennyi vagyok nem akarta elhinni! S akkor megcsókoltam engedte finoman viszonozta s mondta hogy menjünk máshova kocsival mert erre lakik s a gyerekei jöhetnek véletlenül. Át parkoltam s át ültünk a hátsó ülésre, vadul csókolóztunk mondta nagyon szenvedélyesnek tart s akkor letaperoltam először nem akarta engedni de végül hagyta magát, izgattam nadrágon keresztül s , nem engedte hogy a bugyijába nyúljak! De már ö is be volt nagyon indulva, s annyit mondott most véged elő vette a farkam s elkezdett szopni de nagyon jól! Életem eddigi legeslegjobb szopatása volt a golyómat is nyalta látta hogy élvezzem nagyon, masszírozta a golyómat miközben szopott nagyon finoman már egészen lent masszírozta a golyómat látta hogy eszméletlenül jó nekem s az ujja hegye a végbelemhez ért s éreztem hogy körkörösen csinálja nagyon jó volt s bedugta az egyik ujját mire felszisszentem, erre mondta nyugi bízd magad teljesen rám, s akkor életemben először megujjaztak!

Először egy ujjal de utána kettővel csinálta s akkorát élveztem mint még azelőtt soha életemben! Mind a szájába s szopott tovább igaz nem nyelte le de a szájába tartotta még teljesen le nem ernyedtem! Életem legjobb élménye volt úgy hogy nem is dugtam ! Mondtam hogy én szeretnék még vele találkozni de ö is azt mondta. Így hát megbeszéltünk egy napot ö náluk amikor nincsenek otthon a gyerekei. Egy hétköznap délelőtt esett a választás. Nagyon izgatott voltam előtte való nap teljesen izgalomba jöttem tőle! Reggel 8ra volt megbeszélve a randi, pontos voltam mint mindig! Csengettem panelba lakott kinyitotta az ajtót kedvesen beinvitált, mondta hogy ö most megy zuhanyozni menjek vele, úgy is volt gyorsan leöltöztem ö addig előre ment s kopogtam a zuhany előtt mondta gyere nyugodtan. Amikor megláttam nagyon jó teste volt, a hasán volt egy kis stria a gyerek miatt de úgy is szép volt. Szép borotvált így kell kinéznie egy nőnek!

Bementem a zuhany alá s csókolózni kezdtünk, s elkezdtük egymást mosni tusfürdővel szépen lemostam mindenét ö is engem még a fenekem is beszappanozta s gyengéden ujjazni kezdett furcsállódtam is, zuhanyzás után az ölemben vittem az ágyra s végigcsókolgattam az egész testét, élvezte nagyon s elkezdtem nyalni, istenien finom volt mondta hogy ö is akar s átmentünk 69 pózba, nagyon jól szopott ismét s közben masszírozta a golyómat, én nagyon beindultam s vadul nyaltam, belenyaltam a fenekébe s élvezte ekkor már csak azt kezdtem el nyalni nagyon finom volt! Élvezte nagyon s ekkor megint elkezdet körkörösen ujjazni beton kemény lettem tőle, s megkérdezte élvezzed nem baj ha csinálom, mondtam hogy nagyon még senki nem csinálta így nekem ekkor pózt váltódtunk hanyatt feküdtem s úgy kezdett szopni közben ujjazott isteni volt elkezdte a golyómat nyalni bekapta teljesen a lábamat mondta húzzam fel úgy is tettem, s ekkor elkezdett nyalni nagyon jó és izgalmas volt istenien csinálta utána már 3 ujjával ujjazott és akkorát élveztem megint! Utána addig nyaltam s ujjaztam én is még el nem élvezet. Mondtam menjünk el zuhanyozunk meg. Szépen lezuhanyoztunk lemostuk egymást s szappanos kézzel megint elkezdett ujjazni amitől megint bekeményedtem de nagyon s ott a zuhanyzóba elkezdtem dugni de nagyon keményen! Mint még eddig senkit úgy dugtam el is élvezet másodjára is. Ölbe kivittem az ágyra fektetem s análba betettem neki, engedte élvezte s akarta s közben ujjaztam s megint elélvezett s én is a fenekébe állatira jó volt beleremegtünk.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (122)        Nem tetszik (96)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-06-26 15:10:13
Miklos123
hát szerintem ez nagyon hiteles és nagyon szomorú is. Ja és nagyon rossz a helyesírása a szerzőnek.

2018-06-26 15:18:06
Miklos123
Reális, lélektanilag hiteles leírás egy félénk fiú próbálkozásairól. Kár, hogy a helyesírásod olyan rossz.


Ezt a szex történetet 36662 X olvasták el.