Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Valóra vált álmom

Beküldő:Énekesnő

Két évvel ezelőtti történetemet mesélem most el! 19 éves voltam és komoly kapcsolatom volt egy sráccal. De sokat ábrándoztam, hogy milyen lehet egy lánnyal szeretkezni. Énekesnő vagyok és épp az egyik fellépésem végén kiszúrtam a tömegből egy lányt, aki igen nagy csodálattal nézett engem! Ahogy lejöttem a színpadról ő rögtön odajött hozzám, és megkérdezte, nem szeretnék-e egy táncoslányt magamnak. Gondoltam miért is ne, és megbeszéltünk egy időpontot nálam. Én még a szüleimnél lakom de akkor épp üzleti úton voltak. El is jött a megbeszélt időpontra. Nagyon szép arcú lány volt a teste is tökéletes volt. Derékig érő hosszú fekete haja volt és nagyon törékeny jellem. Hozott magával néhány cd-t és kérte hogy az egyiket tegyem be a lejátszóba, hogy megmutassa, mit tud! Betettem a cd-t és ő elkezdett rá táncolni. Nagyon erotikusak voltak a mozdulatai, én csak ültem, és nem győztem betelni a látvánnyal.

Közben máson sem járt az agyam, csak azon, hogy le szeretném teperni és szétnyalni. Miután megmutatta tánctudományát leültünk beszélgetni. Persze azonnal szóba jött a szex. Kérdeztem, hogy mi a véleménye arról, ha két lány szeretkezik? Szerencsére őt is érdekelte a dolog, és kiderült hogy nem is a tánc miatt jött hozzám, hanem megtetszettem neki a koncerten! Mikor mindezt elmondta én már őrülten fel voltam izgulva, ráhajoltam és megcsókoltam. Aztán megérintettem a mellét a pólóján keresztül, amik már iszonyatosan duzzadtak és gyönyörűek voltak. Felhúztam a pólóját és elkezdtem nyalni a bimbóját, éreztem ahogy megremeg a teste és felnyög. Hevesen csókolgattam a melleit, és iszonyatosan élveztem. Aztán a nyelvemet végighúztam feszes hasán és lehúztam a bugyiját. Lefektettem az ágyra és széthúztam a lábait.

Kitárta elém gyönyörű punciját, ami már aranylóan csillogott a édes nedűtő. Először csak a combja belső falát csókolgattam majd pedig eljött a perc, hogy megkóstoljam azt amire évek óta vágyom. A nyelvem hegyét végighúztam a csiklóján éreztem, ahogy összerándul a teste és halkan nyögdécsel. Aztán egyre jobban nyaltam neki, egészen bemélyesztettem a nyelvem a hüvelyébe, közben az egyik ujjammal a popsiját izgattam, egyre hevesebben nyaltam neki, már teljesen önkívületi állapotban volt összerándult a teste, egy nagy sikoltás hagyta el a torkát és elélvezett. Az összes nedvet kinyaltam a puncijából, és jóízűen lenyeltem az utolsó cseppig. Úgy tíz percig feküdtünk mozdulatlanul, úgy érzem teljesült az álmom azóta sokat találkozunk, és szeretkezünk persze nemcsak én szerzek neki örömet, de erről majd egy következő történetben írok.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (33)        Nem tetszik (13)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-07-25 04:27:03
Tatami
Csodálatos! Folytasd!


Ezt a szex történetet 4575 X olvasták el.