Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Jó ez így

Beküldő:Nagyfiú

30 éves voltam amikor megtörtént. Kellett hozzá a nyári hőség és az abszint, amit Francia országból kaptunk.
Soha nem szégyenlősködött előttem. Ha kijött a fürdőszobából meztelenül kezeivel takarta az intim részeket a popsiját viszont jól megtudtam nézni. Háttal nekem vette fel bugyiját vagy otthoni ruháját. Színes tarka krepp rucija lánykorából maradt meg, rövid mélyen kivágott darab, nem hajlandó kidobni. Ezt gyakran viseli otthon. Nincs alatta semmi. Ha lehajol látni szőrös punciját vagy cicijét. Nem igazán gerjedtem rá, de azért néha kivertem a farkam, hogy őt képzeltem magam elé.
Kettesben éltünk. Azon a pénteki napon ahogy haza értünk gyorsan letusoltunk és szuszogtunk a nagy melegben. Rajtam egy bermuda szerű fekete nadrág, rajta az ominózus rövid nyári ruha.
Na most kóstoljuk meg az abszintot mondtam este felé.
Jó, de nézzük meg hogyan kell mert úgy tudom ennek külön módszere van felelte.
Megnéztem a neten.
Elég cifra a dolog, külön speckó kanál, cukor miegyéb kell hozzá.
Sarok kanapén egymással félig szemben ültünk ahogy nekiláttunk elkészíteni az italt. Kicsit előre dőlt, jól láttam mindkét cickóját.
Meg ittuk, éreztük hogy erős. Csináltam mégegyett, csak a gyakorlat kedvéért.
Nem sokkal később nagyon furcsán kezdtem érezni magam. Nem csak részegséget éreztem, hanem valami furcsa addig soha nem érzett állapotba kerültem. Egymásra néztünk. Jó ez? Hogy érzed magad? Nem furcsa? Ilyeneket kérdeztünk egymástól.
kis idő múlva kiszaladt a számon,
megmutatod a cicid?
Meg, felelte és úgy ülve, ficeregve le ráncigálta magáról a ruhát. Ott ült meztelenül. nem csak a cickója de szőrös puncija is jól látszott.Bőre a bikini által takart részeken fehéren világított. Hátra dőlt kezeit maga mellé ejtette, lábait kicsit szétnyitotta.
Tetszem?
Igen.
Az jó, előrehajolt és megcsókolt. Rendesen, nyelvesen.
Simán visszacsókoltam.
Kicsit bizonytalanul felállva letoltam a nadrágom majd visszahuppantam. Közelebb húzódtunk egymáshoz és folytattuk a csókolózást.
Nem teljesen tiszta a kép de valahogy eldőltünk, tapizni kezdtük egymást. A következő tiszta emlék az hogy térdelek, combjai a combomon. Kezeimmel erősen, szorítva csípőjét, fenekét, melleit simogatom, gyúrom. Farkam merev és már hozzá ér a puncijához. Feneke alá nyúlok és ő segítőn felém tolva magát húzó mozdulatomnak engedve rácsusszan a faszomra. Baszni kezdünk. Smárolás, cici csókolgatás. Megint kis homály szállt rám.
Kihúzom a farkam és kinyalom. Fogja a fejem és elélvez. Felhúz, beigazítja pinájába a farkam, újra kúrunk. A feltisztulást az orgazmus hozza el. Hatalmasan beleélvezek. Nem tudom miért de azt mondom: most kúrtalak tele finom meleg gecivel!
Feltérdeltem. Látom ahogy folyik ki a puncijából a geci és terül el a kárpiton.
Mellé dőlök újra csókolózunk. Amikor újra feltisztulok egymás mellett fekszünk meztelenül és alig akarom elhinni mi történt. Gyorsan készítek még két italt. Ő is mozdul. Billegve felül. Az ölemhez hajol és egy nyelves puszit ad a farkamra.
Megisszuk az italt. Előrébb csúszik, feneke a kanapé szélén támaszkodik.
Így dugj meg!
a padlóra térdepelek és próbálom lankadt farkam a puncijába varázsolni. Nem igen sikerül. Feje oldalra billen, szeme csukva. A sok próbálkozástól kezd éledezni a farkam. Benyomom a pinájába és baszni kezdem. Ettől feléled kinyitja szemét, ez az, csináld mondja. Megint baszunk. Nem élveztünk el. Szépen elcsitulunk eldőlünk, elalszunk.
A másnap reggel első néhány perce elég fura volt. Hú B+ mit csináltunk? Ugyan akkor életem legjobb dugása érzés is bennem volt. Kimentem, pisiltem, kávét főztem és azon is csodálkoztam, hogy nem vagyok másnapos. Bementem a szobába vittem magammal a két kávét. Ő is ébredezett. Hátát a támlának döntve félig ült, félig feküdt. Kezébe nyomtam a kávét. Életünkben először egy kiadós kúrás után, meztelenül, egymás mellett ébredtünk és kávéztunk.
Csodálatos beszédet vágott ki.
Egy cseppet sem bánom, kezdte. Szégyen vagy sem, évek óta szerettem volna ha valami ilyesmi megtörténik. Nem kötelez ez semmire. Ha akarod elfelejted, ha akarod folytatod.
lenyelte az utolsó korty kávét és kiment. Csináltam még egy kávét. Visszamentem. Elhallgatott a zuhany csobogása. Köntösben jött vissza én még mindig csupaszon ültem ott. Kinyújtottam a kezem és kioldottam a köntös övét. Felálltam. Két kezemmel letoltam vállairól a köntöst, simán lecsusszant róla. Megcsókoltam. Ledőltünk és szeretkeztünk. Amikor elélveztem csak akkor vettem észre, hogy könnyezik. Baj van, kérdeztem?
Nem, csak boldog vagyok.
Azóta is így vagyunk együtt. A szex kapcsolatunkat jelentősen átalakította. Színházba, moziba, kirándulni járunk. Néha egy éttermi vacsora is belefér. Sokat szexelünk, néha vadulunk is kicsit. Meg esik az is, hogy tévézés közben magunkhoz nyúlunk.Ő megujjazza magát én kiverem magamnak. Utána összebújva elalszunk. Az is szokásunkká vált, hogy az autópályán vezetésközben leszop. Elmentünk Hollandiába. Kimentünk egy szex beach-re és ott szeretkeztünk nyilvánosan. Takarítás közben a kis fellépő létrán állt én meg simán kinyaltam közben. Elélvezett és közben jött valami kis pisi féleség belőle. Engedd ki mondtam és miközben tovább nyaltam ő pisilt. Kipróbáltuk ezt a dolgot oda vissza, kádban, konyha kövön.
Ugyan jó volt de csak párszor csináltuk, abba hagytuk. Maradtunk a klasszik szexnél. Egyszer borotváltuk le magunkat, de egyikünknek sem tetszett a másik csupaszon. Ollóval nyírjuk punci szőrét. A golyóimat borotváljuk a többi szőrt nekem is ollóval igazítjuk. Így élvezetes mindkettőnknek az orál szex. Néha szeret úgy szopni, hogy le is nyeli a gecit. Ezt viszont mindig úgy csinálja, hogy előtte baszunk egy rendeset. Azt mondja, hogy az első kilövelés túl erős, öklendezni kezdene tőle és azt nem akarja. Nekem sokkal könnyebb. Én kifejezetten élvezem amikor ő elélvez a számba és nyelhetem a pinamézet.
Így élünk kettesben, tudván hogy bűnözünk. Amikor csak lehet azt a kis nyári ruhát vetetem fel vele, még akkor is ha nem akarom éppen megbaszni.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (48)        Nem tetszik (8)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5221 X olvasták el.