Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Tökéletes éjszaka.

Beküldő:T.S

Sziasztok, Ádám vagyok 19 éves,amit tudni lehet rólam hogy egyetem mellett Street workouttal foglalkozóm.Kinézetem atlétikus,184 cm vagyok, barna hajam meg sötét barna szemeim vannak.
Nemrég ismertem meg a lakótársam húgát Lizát aki 16 éves, alacsony 164 cm szőke lány és kék szemei vannak. Kinézetéről annyit hogy formás feszes feneke van és tenyerébe illő kerek nagy mellei.
Amikor megismertem hidegen hagyott de idővel többet beszéltünk majd a báttyánál aludt néha,ilyenkor a báttya a kanapén aludt.En meg gyakran átmentem a szobájába ahol a húga a szájába vette a farkamat vagy az én szám csókolta a húga punciját.
Még nem volt alkalmam szeretkezni a lánnyal mert a tesója mindig itthon volt.Viszon egy este mikor hárman filmeztünk a kanapén a báttya hívást kapott egy kártya partiba,próbált győzködni minket hogy tartsunk vele de a húga fáradt volt,én pedig nem éreztem jól magam.
Miután elment még egy kicsit boroztunk a kanapén,majd Lizá az ölembe ült átkaroltuk egymást hiszen még nem volt rá lehetőségünk rendesen.A lány szemébe néztem majd megcsókoltuk egymást...elkezdtünk megszabadulni mindentől, halkan sohajtozni kezdett ahogy csokóltuk egymást.A tenyerem a mellére helyeztem és masszírozni,markolászni kezdtem. Éreztem ahogy egyre nedvesebb lesz,mozgatni kezdte a csípőjét és a selymes punciját a farkamhoz dörgölte.
Ekkor megszivtam a nyakát az ölembe vettem majd az ágyra fektetem.
Tenyereink össze fonodtak miközben szívtam a lány száját és nyakát,a kezem simitani kezdte a lány alsó ajkait majd elkezdtem végig csókolni a lány felső testét,a melleinél többet időzve.Ahogy haladtam lefelé a egyre jobban masszírozni majd ujjazni kezdtem a punciját.A szám elérte a meleg és nedves puncit,körkörös nyelmozgásal izgatni kezdtem a csikloját,majd a nyelvem egyre mélyebbre hatolt puncijába,amit a lány hangos nyögéssel és kérlelésel viszonzot.
Miután össze húzta lábait és elélvezett fölé hajoltam megcsokoltam majd a farkamat határozott mozdulattal belé döftem a lány puncijába,amitől egy hangosat sikítot és végig karmolta a hátam.
Gyors ütemben kezdtem mozgatni magamat benne,néha lelassítva ilyenkor oda hajoltam megcsokoltam a száját,melleit és simogatam a combjait.
A végét jártam de éreztem hangos nyögésseiből hogy már neki sincs sok hátra és ahogy elélvezett úgy élveztem én is rá a testére.
Letörölte magát mellém feküdt,puszilgatni kezdtem meg játszani a hajával.Egy idő után ismét elkezdtem megmerevedni amit azonal észre is vette és húzogatni kezdte a farkam,majd mohón szájába vette és szopni kezdte,hagytam saját tempoj?ban de néha ráhúztam fejét.
Abba hagyta a szopást,fölém térdelt majd bele ült a farkamba.Átkaroltam a csípőjét és ő mozgatni kezdte.Az egyik kezemmel megsimogattam a hátát majd a fenekére csaptam.Magamhóz húztam megcsokoltam majd alulról kezdtem baszni a szűk pináját.Tenyereim a fenekére tapadtak,miközben már ő kezdte szívni a nyakamat.Majd sikerült újból elélveznünk csókok között.
Kimerültem néztük rövid ideig egymást majd elindultunk a zuhanyzó felé ahol fürdés közben a fenekét hozzám dörgölte.Ekkor átfontam egy kezemmel a melleit majd a punciját a farkamra húzta.Kezével a zuhanyzó falának támaszkodott ujjainkat össze fogtuk és újból baszni kezdem a pináját egyre erossebeket lökök majd a nyakára helyezem a kezemet megszivom és a fenekére élvezek miközben Liza zihálva apró nyögésekkel kapkodja a levegőt.
Ezután vissza tértünk a szobába és meztelenül egymást átkarolva aludtunk el.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (30)        Nem tetszik (9)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-07-27 16:23:12
PussyDestroyer
Gagyi fos


Ezt a szex történetet 4117 X olvasták el.