Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Hozzámsimult a lány a héven

Beküldő:Geri

Aki tömegközlekedik, biztosan találkozott már olyan csajokkal, akikről nem tudta levenni a szemét, most az én élményemet osztom meg veletek. Minden reggel ugyanakkor, ugyanazzal a hévvel járok dolgozni, akárcsak az a lány, akiről szó lesz. Még a járvány előtt láttam először, '18 tavaszán vagy nyár elején. Akkor saccra 20-21 éves lehetett, és egy igazi plázacica alkat, akiről nem tudod levenni a szemed, mert annyira feltűnő és izgató jelenség. Karcsú, 160 cm körüli, nem túl nagy, de nem is túl kicsi mellekkel. A haja eredetileg nem tudom milyen, de szőkére van festve, kb. a lapockájáig ér és mindig tökéletesen ki van vasalva. Nagyon erősen sminkel, hatalmas műszempillái vannak, a kezén elég feltűnő műkörmök, kb. hetente másmilyen, legutóbb hosszú, hegyes, neonzöld színűek, az egyiken kis köves díszítés.

Az a tipikus leszarok mindenkit csajszi, amikor először láttam, mögötte szálltam fel, Hellt ivott és cigizett, és már sípolt a hév, szóval az utolsó slukkot a lépcsőn szívta el és simán kipöckölte a félig elszívott cigijét az ajtón. Más esetben ez felidegesített volna, de annyira szexi volt, hogy inkább csak felizgatott ezzel. Szaggatott farmershort volt rajta, a fél segge kilógott belőle, felül pedig egy olyan fehércsipkés topot viselt, ami inkább egy sportmelltartóra emlékeztetett, mintsem egy igazi felsőre. A melleinek a felső egyharmada teljesen kilátszott belőle és nem viselt melltartót, ezért tökéletesen kirajzolódott a formája és még a bimbójának a színét is ki tudtam venni. Platformos szandál volt rajta, a lábkörmei a kezéhez passzoló neonszínűre voltak kifestve és úgy ült le egy négyes ülésbe, hogy a két lábát feltámasztotta a szemközti ülésre, ráadásul terpeszben. Mint mondtam, más esetben idegesített volna ez a viselkedés, de így pont meg tudtam úgy állni vele szemben, hogy beláttam a szétterpesztett lábai közé, és láttam, hogy citromsárga színű tangát visel.

Ettől kezdve szinte mindig egy hévvel mentünk (a mai napig), és bevallom, igyekszem mindig úgy helyezkedni, hogy közel legyek hozzá, mert nagyon felizgat és a parfümjét is imádom. Egy olyan eset volt, amikor majdnem elélveztem. Masszívan tömve volt a hév, én a falnak támaszkodtam, ő pedig utánam szállt föl és csak úgy tudott megállni, hogy háttal szorosan nekem nyomódott az egész úton. Egy feszes műbör leggings volt akkor rajta, ami úgy simult rá, mint egy második bőr. A felsője egy teljesen hát nélküli, vörös csoda volt. Ahogy nekem nyomta magát és a farkam pontosan a seggénél volt (gyakorlatilag a két farpofája között), azonnal megkeményedtem, elkezdett verni a szívem, nagyon felizgatott. Kizártnak tartom, hogy ne érezte volna, hogy egy farok feszül a seggének, de meg sem próbált arrébb menni vagy eltolni a fenekét, sőt, mintha élvezte is volna a helyzetet, a csupasz háta a mellkasomnak simult. A hajának nagyon kellemes illata volt, és ahogy zötykölődött a hév, úgy ringatózott a segge a farkamon, nagyon kevésen múlt, hogy elsüljek.

Azóta is mindig keresem vele a kontaktust, sokszor egymás szemébe is nézünk pár másodpercre és többször volt már, hogy a testének simulva utaztam.

Nektek van hasonló élményetek?

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (14)        Nem tetszik (21)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-07-16 17:22:57
Lajcsi
Szatír geci


Ezt a szex történetet 4770 X olvasták el.