Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anita, a dögös matektanárnőm

Beküldő:MRolika

Megszeretném osztani veletek az első szexuális élményemet, amely ebben az évben történt. Végzős diák voltam, 19 éves átlagos testalkattal. Én voltam az osztály "okostojása", bár megmondom őszintén ennek a legtöbb hatása az negatív volt, kivéve egy-egy tanárt aki emiatt szimpatizált velem. Ezek között volt Anita is, a nagyon vonzó matektanárnőnk. Göndör hajával, mindíg vörösre rúzsozott ajkával, feszes fenekével. Alig volt 28 éves. Karrierje elején egy kisvárosi iskolába helyezték ki, pont ide.Abban a korban természetesen én is fantáziáltam róla, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem. Ezzel így volt az egész iskola. Mindig amikor elment a folyosón, az összes fiú nézett utána. Köztük én is, de én nem annyira feltűnően, mivel egy elég csendes és visszahúzódó gyerek voltam.
[  ] Érettségi előtt 2 héttel megkezdtük a készülődést, órák után volt felkészítőnk, ahová nem jártunk sokan. Így volt ez egy pénteki délutánon is, amikor úgy alakult hogy csak 3-an maradtunk az egész osztályból. Mondanom sem kell, Anita aznap is kitett magáért, feszülős cicanadrág volt rajta és egy v nyakú póló, ahol a dekoltázsa is levegőt kapott.Egész órán csak őt figyeltem, ahogyan írt a táblára, csak úgy rezgett a feneke mint a kocsonya :D Általában csak nekem magyarázott, elég jó voltam matekból, a többieket nagyon nem érdekelte. Így végig szemkontaktusban voltunk.  Úgy alakult hogy az utolsó 15 percben a két osztálytársam hamarabb elment mert jött a busz, én nem voltam ingázó, így maradtam. Megállt a magyarázkodásból, elkezdtünk beszélgetni. Nem is kell mondanom, amikor nekitámaszkodott a fenekével a katedrának és én ültem az első padban..kicsit beindultam ott lennt. Láttam már néhány ilyesfajta filmet a neten és kicsit elkapott a vágy.Ekkor Anita megkért arra, hogy segítsek neki felhozni a fizika-kémia laborból a matek könyveket, amelyeket év végén hoztak vissza. Ez a labor az iskola szintjénél lenebb volt, egy külön épületben, régi könyvtár helyébe épült.
[  ] Természetesen segítettem neki. Ahogy mentünk le a lépcsőn, szorosan a háta mögött végig a csípőjét figyeltem, mennyire karcsú és azt a 10 pontos fenekét. A nadrágom majd elrobbant, szerencsére farmerban voltam aznap.
[  ] Ahogy leértünk, elkezdtük össze szedni a könyveket. Anita szóba hozta, hogy mennyire jóképű vagyok és cuki. Én természetesen nem tudtam mit mondani, mert ahogyan ezt mondta folyamatosan közelített felém, tartva végig a szemkontaktust. Nagyon közel álltunk egymáshoz. Elkezdte rágni a szája szélét és azt kérdezte:
[  ] - Hány éves is vagy?
[  ] -19 múltam nemrég - feleltem
[  ] - Akkor már igazi felnőtt férfi vagy. Annyira okos és cuki vagy, benned bízom a legjobban hogy nagy jegyet írsz matekból az érettségin
[  ] - Hát ezt én is remélem - mondtam
[  ] Ekkor elkezdte simogatni az arcomat, majd a karomat és végül a köldököm alatti részt. Köpni nyelni nem tudtam.
[  ] - Mit szólnál egy kis játékhoz? Ebben a teremben nincsenek kamerák, takarítani sem járnak órák után. Megmutathatod a további tudásod nekem. Én is csak 28 vagyok, nincs férjem, se gyerekem. S ekkor megcsókolt hevesen. Nekem sem kellett sok, felvettem a ritmust. 1 perc múlva már megszabadult a feszülős nadrágjától és a melltartótól is. A csókolózásból aztán elkezdte szépen nyalni a mellkhasomat, majd lennebb, míg el nem ért a nadrágomig. Kigombolta majd a boxeron át nyalta a farkamat. Én teljes extázísban voltam, neki lökött a táblának majd felnézett rám és annyit mondott hogy:
[  ] - Kedvenc diákom vagy, most megérdemelten kényesztetni foglak, remélem legalább annyira jól megy mint a matek. Lazulj csak el
[  ] - Ahogy ezt kimondta, máris a farkam elmerült a szájában és a torkában. Hihetetlenül szopott, egyből rátért a lényegre és szívta a makkomat, majd teljes mértékben eltüntette a szerszámomat. Kézzel is rásegített folyton megállt és nyálával beborította a szerszamomat. Isteni érzés volt, itt is végig megvolt a szemkontaktus. Annyira vadul csinálta, hogy teljesen az állát elborította a nyál és az előváladék. Lelkemet is kiszívta, közben halkan nyögdécselt. Már éreztem, hogy közeleg a csúcspont, ekkor kivette a szájából és elkezdte kényesztetni a golyóimat. Majd újra nekiállt, ekkor sokkal lassabban nyalta, szopkodta.  Felállt,újra csókolózni kezdtünk. Lesöpört mindent a katedráról majd V ben várta hogy kényesztessem. Borotvált punciját én is elleptem nyállal,majd az újjammal segítve teljesen kinyaltam, kiszívtam, ahogyan csak láttam a pornókból, máshonnan nem volt tapasztalatom. Nem lehettem annyira rossz, mert Anita végig húzta a hajam és fel-fel nyögött. Utána felállt, jobb lábával feltérdelt a katedrára, majd annyit mondott:
[  ] - Basszál csak meg, ahogyan tudsz
[  ] Ez volt életem első aktusa. Gondolkodás nélkül megnyálaztam a farkamat majd egy határozott mozdulattal benyomtam a suli legdögösebb tanárnő forró és szűk puncijába. Anita hatalmasat nyögött. Elkedtem használni a csípőmet, a két kezemmel átfogtam a karcsú kis csípőjét és amennyire csak tudtam, elkezdtem pakolni. Teljes mértékben önkontrolon kívűl farkaltam, a zacsim csak úgy csattogott, a katedra recsegése kitöltötte az egész termet. Mikor újra közeledett a csúcspont, kivettem a szerszámomat, majd újra ahogyan csak tudtam, döngettem tovább azt az álompuncit, rá-rá csapva fenekére a jobb kezemmel, vagy éppen belekapva abba a göndör hajába. Ezután újra letérdelt és mint egy vákum, csak úgy szívott. Annyi nyálat elhasznált, hogy már folyt le a kis mellein, sőt a padlóra is jutott, főleg mélytorkozás után.
[  ] - Erről fantáziáltam már hónapok óta - mondtam.
[  ] - Tudom, többször is láttam hogy kidudorodott valami a nadrágodban. Többször is megkívántalak, de nem volt sosem megfelelő a pillanat, vagy éppen még kiskorú voltál.
[  ] Ezután felült a katedrára, széttárt lábakkal. Egy kicsit megint benyaltam az alváz alá, majd tövig nyomva a farkamat, kúrtam tovább misszionáris pózban. Nagyon nedves volt már a puncija, nagyokat nyomtam rajta. Elmondani nem tudom, hogy mennyire felemelő érzés volt dugni a környék talán legfiatalabb és legszexibb tanárnőjét, 19 évesen, szűzként, titokban órák után. Magamat is meglepve, nagyon jól bírtam a strapát, és többször is felsikoltott a már kedvenc matektanárnőm. Nem tudom mennyit tömtem így, de szólt hogy váltsunk pózt, megint vadul csókolóztunk és egy rövid ideig eltüntette kb. 18-19cm es farkamat a szájában. A vörös rúzs elmosódott ajkairól, nem is meglepő, ennyi nyált még nem láttam sehol elhasználi szopás közben.
[  ] Felfeküdtem a katedrára majd ő felvette a lovagló poziciót ( amely amúgy a kedvencem) és beleült lüktető férfiasságomba. Elkezdett mozogni, a katedra recsegett,ropogott. Nagyon vadul csinálta, közben két kezemmel játszadoztam a két tini nagyságú mellével. Kis idő után átvettem az irányítás,átfogtam a csípőjét és teljes erőből, ahogyan csak tudtam elkezdtem varrni azt a hihetetlenül szoros punciját. Mindketten nyögtünk és kapkodtunk a levegő után. A heréim csak úgy csapkodtak a segglyukához. Az izzadságtól már nem is láttam, csak dugtam és dugtam. Közben karjaimmal szorosan szorítottam magamhoz.Szerencsénkre, hogy ez az épület is rendelkezett új ablakokkal, mert Anita már rekedésig üvöltözött.
[  ] Éreztem hogy nincs már tényleg sok hátra, és akkor a tanci letérdelt és bő nyállal kényesztetett. A makkom vörös volt, mint a vér, a testem megremegett és tele töltöttem a száját forró spermámmal. Életemben nem élveztem még ekkorát. Anitának is talán volt kisebb nagyobb orgazmusa, puncija csak úgy locsogott a nedvtől.
[  ] Letisztította még a szerszámomat, majd rendet tettünk, felöltöztünk és felvittük a könyveket a könyvtárba.
[  ] Megadta a számát, de miután elballagtunk, nem kerestük egymást.
[  ] Életem eddigi legjobb és legvadabb dugása volt.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (51)        Nem tetszik (8)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-07-20 22:32:53
Valaki90
Ez a tanárnő melyik megyében lakik? Lehet ismerem

2021-07-21 12:42:37
Hangya123
A helyedben még vettem volna pár magánórát? Isteni lehetett.


Ezt a szex történetet 4945 X olvasták el.