Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Lakásfelújítás anyósommal extrájának a ráadása extrákkal

Beküldő:TÖKI

Mikor elkészült a lakásfelújítás anyósommal, nagy felavatót rendeztünk, és meghívtunk mindenkit.

Eléggé sokan voltunk bár én a felét sem ismertem, de a anyósomat mindenki szájon csókolta amikor bementünk. Mikor megkérdeztem miért csókolnak szájon közölte,hogy a legtöbbjüket már még leánykorában ismerte,hiszen elmondta a találkozásunkkor hogy a falú lakosságának a legtöbb férfivel kapcsolata volt. Később a mikor már hoztak szendvicseket is és piát sokszor láttam,hogy némelyik férfi az ölibe is ültette a anyósomat,majd elkezdte simogatni a szoknya alatt a combjait, de volt olyan asszony is aki míg a férje simogatta a anyósomat benyúlt a bugyijába és a punciját simogatta.

Mikor észrevette,hogy nézem ahogy fogdossák odajött és elkezdte kigombolni a sliccemet,majd elővette a farkamat és elkezdte szopni.Megkérdezte ugye jól esik. Mondtam neki ezt mégis máshol kéne csinálnunk,miért kérdezte már leszoptam négy srácot akiket nem zavart,hogy a anyós közben a seggemet nyalta. Közben megérkezett egy munkatársam is aki éppen albérletet keres és én már mivel megbeszéltem a anyósomman bemutattam neki.

Kis idő múlva eljöttünk és útközben elkezdtem simogatni a combját, a szoknyája meg lassan felcsúszott és akkor vettem észre,hogy nincs rajta a bugyija,Mondta,hogy még az első öt percben levetkőztette két férfi akik közül az egyik a vőlegény volt és a menyasszonnyal közösen kinyalták a punciját és a vőlegény testvére megdugta nyalás közben. Mi alatt beszéltünk a anyósm kigombolta a sliccemet és elővette a farkamat és megkért álljunk meg valahol,mert le akar végre szopni, de vedd ki a melleimet és simogasd mert azt nagyon szeretem még ha mások is látják esetleg.

Nem sok idő múlva már teljesen meztelen volt és az egyik erdőszélén kiszállt és odahajolt a motorháztetőre és megbasztam.Az,hogy közben mentek el autók mellettünk egyáltalában ami nem zavarta. persze az egyik autós megállt és amikor odajött kiderült,hogy a jövendő albérletes srác az aki szintén beszállt a kefélésbe és mikor megfordult a anyósm velem együtt a seggébe tette a farkát és addig baszta,míg bele nem élvezett,majd kinyalta az egészet.

Ezután átment a srác kocsijába és visszaszólt,hogy otthon találkozunk. Bár tudta a srác a címet mégis másfél óra kellett ahhoz hogy megérkezzenek,mert közben két barátja is megkefélte a anyósomat mint mondták. Otthon aztán csodálkozott egy pár aki jött lefelé és meglátta tök meztelen a anyósm aki a Józsi -így hívják az új albérlőt - faszát fogva jött felfelé. A Józsi hozott a másik kezében egy csomagot amit letett a szobájába,majd elment.

Közben csengettek és az a srác jött vissza akivel találkoztunk a párjával,hogy szeretné közelebbről a anyósomat megismerni és felajánlja a feleségét nekem. Mikor bejöttek és bemutatkoztunk egymásnak a srácot Jánosnak az asszonykát Zsókának hívták.Leültünk a kanapéra és elkezdtem kihámozni a feleségét a ruhájából aki sokkal csinosabb volt mint a anyósm,mert 100 mellbőséggel rendelkezett és olyan feszes mellekkel,hogy azt hittem átszúrja a kezemet. Nagyon szép formás segge és csupasz puncija volt és szép formás lábai.

Kiderült,hogy két hetes házasok, de a anyós a nászúton elkapta a férjét más lányokkal kefélni és azt mondta hogy addig nem fekszik le a férjével amíg valakikkel meg nem csalja ő is. Ettől kezdve a anyós és a koma is nálunk voltak három napig és én rendszeresen keféltem és szoptattam a hölgyet.Természetesnek tartottam,hogy a anyósomat a férje keféli, bár a harmadik menet után már nem állt fel a fasza,hiába próbálta a anyósm szájjal is az ingerlését.Közben én éppen beleürítettem a zacskóm tartalmát a feleségébe,mire a férj kihúzta a farkamat és bekapta,majd kifejtette belőle a sok gecit, amit le is nyelt.

Közben a Józsi visszajött és ő is elkezdte baszni a anyósomat és az és kefélős kis fiatalasszonynak a férjét is aki egyre jobban élvezte,hogy szophatja a férfiak faszát.Közben persze besötétedett, de villanyt gyújtottunk és bár be lehetett látni az ablakon mit csinálunk nem zavart senkit sem.

Egyszer csak csengettek és a szemben lakó házaspár jött át,hogy ha lehetne beszállnának ebbe a közös játszásba és a férje csinálna filmet rólunk, mert ő már nem tud kefélni, mert nem áll fel egyáltalában a fasza és inkább filmez és a feleségét bárkinek átengedi.Persze mindenki belement ebbe és amikor két óra múlva szünetet tartottunk, mert mindenki megéhezett betettük a filmet a magnóba és lejátszottuk a műsort. Mindenkinek tetszett.

Én a szomszéd asszonynak és a felajánlott pár feleségének a punciját simogattam és élvezhettem ahogy dugják a anyósomat is.Ez egész éjszaka folyt és közben elhajlott a társaság és amikor felébredtem a szám a Zsóka csupasz puncija alatt volt, míg a farkam a anyósm szájában.

Később a három asszony felvett egy ruhát és lementek a boltba. bevásárolni, mert elfogyott a kaja ,pia. Mikor visszajöttek már a lépcsőházba levetkőztek és az akkor munkába induló férfiak gyönyörködhettek bennük. Egész nap felváltva keféltük az asszonyokat és itattuk a farkunk tartalmát némelyik emberrel is. Ez a felállás több mint egy évig ment végül azért maradt el mert sikerült a szembe lakó asszonyt és a Zsókát felcsinálni és mivel már a hetedik hónapba voltak nem akartak megint mindenkivel kefélni.

A anyósm meg új partnereket hozott fel akikkel rendszeresen keféltük és én is rákaptam a srác faszára és egyre jobban megkedveltem a férfi gecit és arra biztattam a anyósomat bárkivel kefél is mindig hozza haza a pinájába a beleengedett gecit,hogy kinyalhassam.Sokszor elmentünk táncolni is és örültem mindig ha a szünetekben kiment a anyósm valakikkel baszni, mert akkor biztosan én is kaptam a számba egy kis finomságot.

Mostanában már van négy koma aki rendszeresen megbassza a anyósomat és utána rögtön kiszívom belőle a gecit és a koma megint teleengedi gecivel. Az elmúlt éjszaka úgy kefélte a anyósomat két srác,hogy a szám a segge alatt volt és valahányszor elélvezett rögtön a számba dugta a faszát és én bekapva a faszát leszoptam. Nagyon tetszett a dolog.Hihetetlenül jól esik,hogy a anyósm még mindig ilyen kívánatos,hogy bár lógnak a mellei, de rendszeresen basszák és én élvezhetem a srácok zacskójának a tartalmát.Nagyon örültem,hogy ezeket az élményeket leírhattam valahol ahol a közben dugják a anyósomat a srác és megyek kinyalom a anyósmbe beleélvezett gecit.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (15)        Nem tetszik (19)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-07-14 03:43:03
TÖKI
Végre megjelent ! Gyertek, kérdezzetek sokat s akkor írok még folytatást!

2021-07-14 03:44:17
Machoman
Hogy élte meg a feleséged férje?

2021-07-14 03:45:02
XL
Nagyon jó a történet írhatnál még a négy komáról is hogy mekkora volt a faszuk!

2021-07-14 03:45:58
TÖKI
XL 28/8 as volt a komáknak az anyós az én 26/14 faszomhoz volt szokva, de majd a ráadásban megírom mert ez egy külön történet

2021-07-14 05:50:36
Szmisányi
Eskü semmi közöm ehhez, de lefordulok a székről a nevetéstől

2021-07-14 18:12:01
Zoli
Machoman! Az igazi! Gyorsan értesitsd Tökit smsbe mert itt valami nem stimmel! A rajongói kifekszenek ha kiderül h töki egy buzi. Jaj-jaj-jaj istenem most mi lesz igy a RAJONGÓKKAL bassza meg... :D:D

2021-07-24 10:16:17
Tatami
Olvastam már néhány förmedvényt de a te anyós történeteid mindent felül múlnak!

2021-07-26 03:33:39
TÖKI
Tatami, köszönöm a hozzászólást, hamarosan jön a LAKÁSBONTÁS ANYÓSOM ANYÓSÁVAL, mert sokan kértétek !!!! Annyi része lesz amennyit machoman kérdez róla!


Ezt a szex történetet 4273 X olvasták el.