Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Imádom a feleségem büdös, ápolatlan punciját

Beküldő:Gábor


Egy zenei fesztiválon ismerkedtem meg a feleségemmel, egyedül táncolt a tömegben, és látszott rajta, hogy nem nagyon tud magáról. Nekem valahogy mégis nagyon megtetszett, és nem csak azért, mert nagyon szexi alakja volt, hanem mert látszott rajta, hogy egy bolondos, jó kedvű csajszi. Odaléptem hozzá, persze bűzlött a füves cigitől és az alkoholtól, de mégis olyan jól elbeszélgettem vele, mint még soha senkivel azelőtt. Nagyon közvetlen volt és amikor kicsit kijózanodott és arrébb vonultunk a tömegből, akkor kiderült, hogy egy csomó közös témánk van. Ő volt az, aki lesmárolt, persze alkohol és fűszag áradt belőle, de valahogy mégis nagyon felizgatott a csókja, folyamatosan körözött a nyelvével az enyém körül és ez beindított.

Elvittem a sátramhoz, magunkra cipzároztam és vadul egymásnak estünk. Rajta csak egy rövidke szoknya volt és egy játszóstanga, szóval a hátára borítottam és félrehúztam a bugyiját, hogy kinyaljam, de meg kellett állnom egy pillanatra, mert kicsit ledöbbentem. Ahhoz képest, hogy egy mennyire dögös csajról van szó, a puncija nagyon ápolatlan volt, legalább egy hete nem borotválta, megütött a tömény punciszaga és "túrós" volt a szeméremajka, illetve volt valami fehér folyása is. Ha ezt így korábban valaki leírta volna nekem, biztos, hogy azt mondom, menekültem volna a helyében, de aztán ránéztem Katára, újfent megállapítottam, hogy tökéletes az alakja, az egyik melle kibuggyant a felsőjéből és szép kis bimbóudvara volt, jó feszes sziluettel. Az egyik ujja érzékien a szájában volt és halkan nyögdécselt minden érintésemre. Valahogy nem tudott lelohasztani az ápolatlan puncija, férfiasan belevetettem magam és elkezdtem megtisztítani a nyelvemmel.

Nagyon erős szaga volt, érződött rajta az is, hogy amikor pisilnie kellett, csak úgy leguggolt valamelyik fa tövébe és amikor végzett, törülközés nélkül visszahúzta a bugyiját. Mégis, azt vettem észre, hogy a farkam egyre keményebb, és egyre mélyebben nyaltam a puncijába, már akartam a nedvét, csak úgy nyeltem a fehér folyását és kinyaltam a túrós valamit is a szeméremajkai közül. Ő hangosan nyögött, nem törődve azzal, hogy bárki meghallhatja, és én ezt nem bírtam tovább, betoltam a farkam a vaginájába és azzal a lendülettel bele is élveztem. Hagytam magamnak tíz másodperc szünetet, addig lesmároltam, majd visszatapasztottam a számat a puncijára és elkezdtem újra nyalni, most már a saját ondómat is éreztem a számban, de az sem érdekelt. A legváratlanabb csak ekkor következett:

- A popimat is nyald! - szúrta oda nekem Kata

Mit tehettem, kicsit feljebb toltam a lábát és elkezdtem nyalni a másik lyukát is. Az is ugyanolyan ápolatlan volt, mint a puncija, éreztem a szagán, hogy a fesztiválon nem igen volt lehetősége megmosakodni a nagy dolog után, de közben már újra állt a farkam és nem foglalkoztam ezzel. A nyelvemmel visszavándoroltam a puncijához, két ujjamat pedig betoltam a popsijába. Erre ő megfordult, bepucsított nekem és én értettem a szóból, benyálaztam a farkamat és óvatosan a seggébe toltam. Elég gyorsan hozzám tágult, így vadul elkezdtem pumpálni, ő közben a kezével izgatta magát és nem sokra rá a lüktetésből éreztem, hogy elélvezett. Hagytam neki egy kis pihenőt, majd a száját a farkam felé irányítottam, ő bekapta, én pedig pár másodperccel később beleélveztem. Láttam, hogy lenyeli, ami annyira szexi volt, hogyha nagyon akarom, akkor lehet, hogy még egyszer bele tudok élvezni.

Így ismerkedtünk össze a feleségemmel. Később már sokkal kulturáltabb körülmények között találkoztunk, moziba mentünk, aztán elmentünk a lakásomba. Már a liftben elkezdtem ujjazni és éreztem, hogy most se nagyon ápolt a puncija. Erről meg is bizonyosodtam, amikor a kanapéra fektettem, mert ugyanolyan túrós és ápolatlan volt, mint amikor először találkoztunk, olyan volt, mintha azóta se mosta volna meg. Mintha meghallotta volna a gondolataimat:

- Ugye nem baj, hogy nem vagyok teljesen szőrtelen és nem szeretem megmosni ott lent?

Eléggé meglepődtem azon, amit mondott, de azon is, hogy valójában izgat, hogy ilyen erős szaga van. Mondtam neki, hogy semmi baj, majd én mindig tisztára nyalom. Később kiderült, hogy azért nem mos soha puncit, mert felizgatja, ha ápolatlan és amikor beleélvezek, akkor is csak hagyja kifolyni, majd visszahúzza a bugyiját. Nem tudom, hogy alakult ez ki nála, de mára már nagyon fel tud ezzel izgatni, imádom szagolgatni a büdös punciját és most már nemcsak, hogy szeretem, ha pisilés és kakilás után nem tisztálkodik meg rendesen, de direkt keresem is az alkalmakat, hogy ilyenkor kinyalhassam a punciját és a popsiját. Most már eljutottunk odáig is, hogy nyalás közben néha kicsit a számba is pisil, mert tudja, hogy szeretem az ízét.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (79)        Nem tetszik (102)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-07-14 22:41:28
TopJoy
Ezigen :DDDD

2021-07-19 05:56:26
spermacyta
Egyebkent ez tok izgato, jol csuszik benne a fasz de finom inni a pisajat is. Imdom,ha jo izzadtsag szagu isfoleg nyaron.

2021-07-23 11:30:11
Egy 38 éves nő
Én az erős fasz szagot szeretem.

2021-12-12 06:31:33
Tatami
Margó néni picsája is büdös. Komolyan vette a nefürgyéle.mp3 at amit a kis Onokája mutatott neki 40 éve.


Ezt a szex történetet 8566 X olvasták el.